Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:07
- Nahlásit

kachna_

ta mrcha špičatá na ní normálně vyjela jen proto, aby zjistila, jestli jí to pořád ještě projde nebo ne

na koho vyjela- na Vendy nebo na mámu?

já mám nějaký slevový kupóny.

beru !!

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:08
- Nahlásit

PetraK
na mámu?
na mamču

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:15
- Nahlásit

kachna_

na mamču

no potěš vysavač ,

já právě myslela, že zkusila znovu vyjet na Vendy, aby si zjistila, jak to proběhne, když bude mít za zády mámu.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:19
- Nahlásit

PetraK
myslim, že mě by skutečně nerad
.

si myslím, že jo

jak hárá tak je mazlivější asi?? což jí možná aji zvostane?
nezůstane, bude chvíli prudit, ale pak se z ní zase stane potfůrka

páč nemá ty špeky
to nevím, měl košili

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:49
- Nahlásit

brut
si myslím, že jo

že jako by mě nerad myslíš, ? mám už dneska v hlavě nápis retard, tak sem se do toho zamnotala

nezůstane, bude chvíli prudit, ale pak se z ní zase stane potfůrka

tak uvidíme příště

to nevím, měl košili

tak se zeptáme Fajfky

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:12
- Nahlásit

Hele, jak byste pochopili otázku:
Hezký den,
mohl by mi někdo vysvětlit, co znamená poznámka v PP - plemenný chov? Děkuji.

Že se pán ptá na to, co je plemenný chov, nebo co je PP (já ať si nepřipadám jako úplnej pitomec, páč jsem odpověděla na otázku, co znamená plemenný chov a byla jsem opravena, že na to se pán vůbec neptal

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

já to pochopila, že se ptá co je tou poznámkou v těch papírech jajko myšleno? ale já nevim, já sem fakt už dneska ten retard.

a na co se teda ptal??

edit - a víš co? tak ať de vůbec za chůvou ta ví víc než já

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

PetraK
že jako by mě nerad myslíš?
obráceně ¨

mám už dneska v hlavě nápis retard, tak sem se do toho zamnotala
to vůbec nevadí. dokážeme si s tím poradit

tak uvidíme příště
přesně tak

tak se zeptáme Fajfky
se zeptej, alespoň budeš za ouhylu ty a ne já

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:25
- Nahlásit

PetraK
a na co se teda ptal??
on se ještě nevyjádřil, ale podle mě na to samý, co myslíš ty.
tak ať de vůbec za chůvou
to už bych ho rovnou mohla poslat do Pihele (i když,tam vlastně bydlí jeden posuzovatel králíků )

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:56
- Nahlásit

moooorgen!!
jsem se po smsce od Ešusky naladila na deutsche kanáál
mam rýmičku ráno eště nic a na obědě jako když to na mě plivnou
a koukám, dnešek je nějakej chcací - přijela jsem do bytu a v kuchyni louže vod kocoura tohle dělal jen když byl pubescent a uznal za nevhodné jít na písek, do kterýho se už jednou vydělal pak jsme ho vykastrovali a byl klid. naštěstí to udělal na lino (na koberci bych to pravda asi nezjistila) tak nějak nevim, co to má bejt

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:50
- Nahlásit

Chcete radu? Neolizujte nabíječku na nokii, když je v proudu (jsem jí profukovala, protože přestala nabíjet)

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

Fujtajbl ramštajn až na věky ámen!!
su konečně doma aj z venčákován

až si jednou budu stěžovat že je prcek erotoman tak za to prosím může Aluška jak jí viděl hned věděl jak se dělaj ty divný pohyby prostě Aluška je neodolatelná
Bruuuut díkujem šici za azyl za šéécko a hlavně za socializaci miminka

vy ste toho zas nadatlil...kdo to má dočítat

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

Homo kynologicus, čili člověk - kynolog, je poměrně hojným poddruhem člověka moudrého (Homo sapiens).

(popis, výskyt, způsob života, etologie, potrava, rozmnožování a pohlavní dimorfismus)

Popis: Morfologické rozdíly mezi člověkem moudrým a kynologem jsou nepatrné. Výrazné odlišnosti zaznamenáme pouze v oblečení. Kynolog se nejčastěji vyskytuje v riflích, šusťákové soupravě, maskáčích, kraťasech a botaskách, ve společenském oděvu jen velmi sporadicky (např. na výstavách). Oblečení bývá obaleno odumřelými chlupy a bahnem.

Výskyt: Zatímco Homo sapiens je takřka kosmopolit (tj. vyskytuje se hojně po celém světě), s kynologem se setkáme na výstavách, svodech, bonitacích, závodech, agility, kynologických cvičištích, střihačských soutěžích a v přírodě. Kynologové žijí ve smečkách.

Etologie (chování): Kynologové jsou družní, hovorní (pokud se hovor týká psů), mají smysl pro humor a nebývají přemrštěně čistotní. K ostatním lidem se chovají nevšímavě, ale v případě verbálního nebo dokonce fyzického napadení okamžitě tvrdě zakročí. Zatvrzelému a agresivnímu odpůrci kynologie může být rozzuřený kynolog velmi nebezpečný, zejména je-li podpořen smečkou jedinců svého druhu, případně druhu Canis familiaris (pes domácí). K příslušníkům vlastního druhu jsou kynologové velmi přátelští, ochotně se podělí o potravu, nikoliv však o tituly na výstavě. Ve výstavním kruhu nebo v různých soutěžích se z kynologů stávají rivalové, kteří dovedou bojovat velmi tvrdě a ne vždy čestně. Třebaže jsou kynologové v jádru dobrosrdeční, nic je nepotěší tolik, jako když si konkurence koupí psa, kterému nenaroste zub.

Kynologové rádi fotografují. Důvodem je potřeba zdokumentovat krásu, případně výkon svých psů. Psy fotografují převážně ve výstavním postoji, visící na rukávu, případně obklopené získanými poháry. Často fotografují i psy svých soupeřů. Snímek exteriérově kvalitnějšího psa konkurence je pak příčinou kynologových depresí.

Způsob života: Kynologové nejraději obývají osamoceně stojící objekty s velkým pozemkem. Mnoho kynologů je však vzhledem ke svým finančním možnostem nuceno žít i v oblastech hustě osídlených druhem Homo sapiens. Takoví kynologové jsou zpravidla nešťastní a frustrovaní, neboť okolní prostředí je omezuje v jejich přirozených potřebách, mezi něž patří např. život ve smečce, značkování teritoria a volný pohyb. Držení kynologů ve městech a na sídlištích lze bez nadsázky definovat jako týrání.

Obytné prostory kynologů se vyznačují charakteristickými rysy. Koberce (pokud se vyskytují), bývají skvrnité a nábytek je ohlodán, stejně jako dveře. Výška okusu odpovídá kohoutkové výšce chovaného plemene, stejně jako velikost stop na ložním prádle. Na zdech se hojně nacházejí krátery Ngorongoro. Veškeré bytové textilie jsou pokryty dlouhou, případně krátkou srstí. Jen výjimečně jsou bezsrsté, propadl-li kynolog kouzlu naháčů, pudlů nebo jiných nelínajících plemen.

Navštíví-li kynologa průměrný příslušník druhu Homo sapiens, je šokován, uslintán, umazán a ochlupen. Jen obtížně si hledá místo na slunci, nebo lépe řečeno na sedací soupravě.

Ve všech obytných prostorách se hojně vyskytují pískací hamburgery, míčky, gumové slepice a kosti z buvolí kůže v různém stadiu rozžvýkanosti.
Koupelna kynologa je zavalena lahvičkami se šampony, kondicionery, balzámy, prostředky na růst srsti, proti lámavosti, proti statické elektřině, proti blechám, pro lesk srsti, na čištění očí, uší, zubů, na odstranění zacuchanin a na zvýraznění barev srsti, případně na odstranění nežádoucího barevného nádechu srsti. Hygienické prostředky samotného kynologa se omezují na mýdlo s jelenem a kartáček na zuby.

Pokud k obydlí kynologa patří pozemek, nese i on charakteristické rysy. Kolem řádného oplocení vedou bahnité stezky, na pozemku se nevyskytuje žádná živá drůbež a žádné záhony.

Samotnou kapitolou je dopravní prostředek kynologa, jeho osobní vůz. Obvykle bývá z pochopitelných důvodů typu kombi a v nákladovém prostoru se povalují vodítka, košíky, pešky či různé postroje. Auto je zřídkakdy umyto a jeho blatníky jsou často to jediné, co v blízkosti kynologa a jeho smečky dokázalo bez úhony vykvést. Na zadním skle nacházíme pak obvykle samolepku s rodinným miláčkem, takže před výstavou si stačí projít parkoviště a máme zhruba představu o zastoupení jednotlivých plemen. Automobilu nevěnuje kynolog žádnou zvláštní pozornost, protože pro něj neznamená skutečně nic jiného než dopravní prostředek.

Potrava: Kynologové se zřídka vyskytují v místě svého trvalého bydliště, a tak se obvykle živí potravou dostupnou na kynologických akcích. Nejčastěji to jsou pikadory, bramboráky, langoše, kuřecí stehna, klobásy, zmrzlina a pivo. Ani doma nevěnují přípravě vlastní potravy zvláštní pozornost, zohledňují zejména finanční a časovou nenáročnost pokrmů.

Rozmnožování a pohlavní dimorfismus: Skutečnost, že děti nelze vystavovat, používat k aportování kachen, ani zapřahat a i jejich základní výcvik je náročný a s nejistým výsledkem, je důvodem, proč samičky kynologů, kynoložky, mají jedno, maximálně dvě mláďata. Výchovou ve smečce je dán perfektní základ pro to, aby z dětí vyrostli dokonalí kynologové. Smečka zpočátku mládě kynologa bezvýhradně chrání, postupem času vychovává a vštěpuje mu základní pravidla slušného chování. Časem si mladý kynolog dokáže vybojovat v hierarchii smečky svou pozici a připravuje se tak na okamžik, kdy se stane, hned po rodičích, nejvýše postaveným jedincem. Matce - kynoložce, tak odpadá spousta práce a začíná se věnovat svému mláděti intenzivněji v okamžiku, kdy ho lze přihlásit na soutěž Junior handling, zasvěcovat ho do výcviku nebo úpravy psů.

Kynoložky se výrazně odlišují od samic druhu Homo sapiens. Sejdou-li se dvě ženy moudré, proberou spolu manžela, děti a Esmeraldu, sdělí si vzájemně nové recepty z časopisu Tina a na závěr se shodnou, že ta nová blůzička paní Vopršálkové je skutečně rozkošná. Dvě kynoložky spolu dovedou klábosit rovněž zcela neúnavně celé hodiny, ale obsah jejich rozhovoru je diametrálně odlišný. Téma "manžel" zcela vynechají, o dětech se zmíní jenom potud, pokud zaznamenaly nějaký kynologický úspěch, a dále hovoří výhradně o tom, jak Aris (Chanel, Brit, Simon, Ayka) dopadli na výstavě (bonitaci, závodech), proberou receptury krmiv a vzájemně se shodnou na tom, že ta fena, co si Vopršálková přivezla z Dánska, určitě nestojí za ty peníze, poněvadž je strmá na zadek (má reakci na střelbu, dlouhý chlupy, krátký chlupy nebo světlý oko). Muži - kynologové diskutují o stejných tématech jako kynoložky, zatímco muži Homo sapiens hovoří výhradně o sexu, fotbale a politické situaci.

Žena kynoložka si nikdy nestěžuje, že nemá co na sebe, ale stěžuje si, že nemá co vystavovat, co cvičit nebo s čím závodit (všichni psi už mají všechny možné tituly a zkoušky, je třeba koupit nového nebo si nechat štěně). Manžel kynoložky musí být srozuměn s tím, že když se vrátí z práce (a najde čirou náhodou manželku doma), na kuchyňském stole nestojí teplá večeře, ale pes a drahá polovička nesvírá v ruce vařečku, ale kartáč, nůžky nebo trimovací nůž.

Jak už bylo výše uvedeno, kynoložky nesledují stupidní televizní seriály, ani nečtou slaboduché románky, ale po večerech studují odbornou kynologickou literaturu, ročenky, zpravodaje a katalogy. Znají perfektně rodokmeny a výsledky psů svých přátel, ale dělá jim potíže vzpomenout si, jakého pohlaví jsou kamarádovy děti. Vaří levně, rychle, nepříliš chutně a málokdy. Jejich specialitou jsou chlupaté knedlíky, chlupatá sekaná a chlupatá polívka z pytlíku.

Pohlavní dimorfismus je u Homo kynologicus nevýrazný, protože příslušníci obou pohlaví se stejně oblékají a chovají. Pakliže kynoložka nebo kynolog mají za životního partnera obyčejného příslušníka druhu Homo sapiens, nastává boj, který končí často rozvodem. Jen v ojedinělých případech lze udělat z obzvlášť tvárného jedince člověka moudrého kynologa, ale stojí to spoustu času, energie a nervů a mnohem lepší je se nežádoucího partnera zbavit a oženit či provdat se za kynologa.

Některé ambiciozní kynoložky si však záměrně pořizují manžely - nekynology. Důvodů je několik. Manžel - nekynolog nepředstavuje žádnou konkurenci v kruhu ani na závodech, nemá odlišný názor na výběr krycího psa (protože nemá žádný) a nezabírá si pro uspokojování svých kynologických potřeb nejnadějnější psy chovatelské stanice. Na druhou stranu s ním nelze rozumně pohovořit, neboť dysplazii považuje za plemeno a Junior handling za prodej štěňat. Když si pak kynoložka uvědomí, že takovýto manžel zabere v posteli stejně místa jako dospělý dobrman a sežere toho bezmála tolik jako sedmnáct čivav, nezřídka má chuť podat žádost o rozvod. Důvodem, proč to neudělá, bývá skutečnost, že potřebuje někoho, kdo by zvedal psy do vany, fungoval coby tažná síla při transportu výstavní klece a v neposlední řadě to všechno sponzoroval.

Druh Homo kynologicus se dále dělí na mnoho dalších řádů, např. Homo kynologicus var. drillus (člověk - výcvikář), Homo kynologicus var. musherus, Homo kynologicus var. agiliticus atd. Řády se dělí na čeledě, lidově zvané např. ovčákáři, pudlaři, chrtaři, dogaři atd. Některé čeledě mají své podčeledě, např. chrtaři se dále dělí na vipetáře, barzojáře atd. Jednotlivé řády, čeledě a podčeledě se od sebe v maličkostech liší (výstroj, výskyt, chování), ale výše popsané základní rysy druhu Homo kynologicus jsou zachovány.

Příslušníci druhu Homo sapiens, kteří se povýšeně nazývají "normální lidé" pevně věří, že se jim podaří nejrůznějšími sankcemi a utlačováním kynology vyhubit a vytlačit na okraj společnosti. Navzdory jejich snahám nejsou kynologové ohroženým druhem. Jako jediní savci se dokáží rozmnožovat také nepohlavně, a to nákazou. K ní může dojít u kohokoliv (zejména u dětí a mládeže, a to i protikynologicky naočkované). Největší ohniska nákazy jsou na kynologických akcích.

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

ááá, Srstku s KUbišovou na nás

jsem zvědavá, jestli budete jen litovat Berni, nebo taky obdivovat naše krááásný vrata
P.S.: Berni se nelíbilo s páníčkem v garáži, jakmile se vrata začaly otvírat, tak podlezla

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:11
- Nahlásit

Fajka
ufff, už jsem si říkala, jestli jste v pořádku doma, přece jen autííí moc nevěřím

až si jednou budu stěžovat že je prcek erotoman tak za to prosím může Aluška
byl roztomilej, kor, když pak nevěděl, co dělat dál

prostě Aluška je neodolatelná
hošíček by řekl, že jen první den, pak už ho bolely nožičky

Bruuuut díkujem šici za azyl za šéécko a hlavně za socializaci miminka
néééé, já moc děkuju za skvělou společnost vás všech tří a hlavně za vítané rozptýlení. Mladý se prcek strašně líbil, je z něj nadšená a korálky? To je výhra v loterii ... budu mít co dělat

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:16
- Nahlásit

Janiii
jestli budete jen litovat Berni, nebo taky obdivovat naše krááásný vrata
chudák Berniííí, ta má ale týraný výraz

Smím se ohledně vrat zdržet komentáře? Prd tomu totiž rozumím ... joooo, kdyby jsi tam měla pánvičky, kastroly sekyrku či něco podobnýho, ale vrata? Jediné, co bych mohla říct, že máte hezkou hnědou

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:17
- Nahlásit

Jediné, co bych mohla říct, že máte hezkou hnědou
brut
přesně to chci ale číst/slyšet!!!
já totiž nic jinýho vo nich nevim ale líběj se mi moc

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:20
- Nahlásit

[/i]Janiii
[i]budete jen litovat Berni, nebo taky obdivovat naše krááásný v

krááásný vratáááááá!!!takový sem chtěla a neprošlo to

Srstku s KUbišovou na nás
Srstku , Kubišovou a Kubištovou

brut
, už jsem si říkala, jestli jste v pořádku doma, přece jen autííí moc nevěřím
eh já chtěla poslat sms ale já su řidilá tak to nešlo a domu jsme to brali přes Mělník bo se nám nechtělo pres Prágl tak mě to trvalo dýýl bo já jezdim pomalu

řekl, že jen první den, pak už ho bolely nožičky
na to jsme tam byli moc krátce...ale a chvilku by došlo i na to

Mladý se prcek strašně líbil, je z něj nadše
kujeeem a pozdravujeeem

korálky? To je výhra v loterii ... budu mít co d

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

takový sem chtěla a neprošlo to
Fajka
my jsme je měli objednaný od loňskýho roku, páč byly v akci, montáž jsme měli předběžně domluvenou na letošní květen takže jsme museli natáhnout elektriku v garáži, vybílit ji, aby mohli přidělat ten poháněcí motor na strop a mohli vrátka namontovat

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

Janiii
přesně to chci ale číst/slyšet!!!
supéééér, sem ráda, že sem se trefila

totiž nic jinýho vo nich nevim
ufff, nejsem sama ... mi odlehlo

Fajka
já chtěla poslat sms ale já su řidilá tak to nešlo a domu jsme to brali přes Mělník bo se nám nechtělo pres Prágl tak mě to trvalo dýýl bo já jezdim pomalu
jezdíš dobře, sem se s tebou nebála a to je co říct , se nedivím, že jste se chtěli Práglu vyhnout....

na to jsme tam byli moc krátce...ale a chvilku by došlo i na to
to bude příště... je vezmeme ven, aby měli dost prostoru na lovení

kujeeem a pozdravujeeem
taky zdraví a děkuje ... se prý styděla , jak rozdílné můžou být dětičky, příště uvidíte mladýho, aby jste měli srovnání

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
jsme je měli objednaný od loňskýho roku, páč byly v akci, montáž jsme měli předběžně domluvenou na letošní květe
nooo takže dyž máme střechu slíbenou na říjen tak budem rádi dyž se dočkáme na jaře jo no potěš koště

poháněcí motor na strop a mohli vrátka namontovat

jj to je super žádný votvírání vrat růčo
Brut
bude příště... je vezmeme ven, aby měli dost prostoru na l
jj těšime se !!

se prý styděla
je prdlááááá, my nekoušem
dětičky, příště uvidíte mladýho, aby jste měli srovnání
nooo toho ještě neznáme tak uvidíme jestli jsou nebe a dudy

jezdíš dobře, sem se s tebou nebála a to je co říct
kujíííííííí

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:33
- Nahlásit

Fajka
Žena kynoložka si nikdy nestěžuje, že nemá co na sebe, ale stěžuje si, že nemá co vystavovat, co cvičit nebo s čím závodit (všichni psi už mají všechny možné tituly a zkoušky, je třeba koupit nového nebo si nechat štěně). Manžel kynoložky musí být srozuměn s tím, že když se vrátí z práce (a najde čirou náhodou manželku doma), na kuchyňském stole nestojí teplá večeře, ale pes a drahá polovička nesvírá v ruce vařečku, ale kartáč, nůžky nebo trimovací nůž.

to seeedíííí

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:46
- Nahlásit

Hyena
to seeed
jo jo

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:48
- Nahlásit

Fajka
jj těšime se !!
my taky a moc

je prdlááááá, my nekoušem
je, ale to víš, ona je prostě jiná

nooo toho ještě neznáme tak uvidíme jestli jsou nebe a dudy
sou, což by ti potvrdili ti, co je znají oba

kujíííííííí
vůbec nemáš zač .... kdybych se s tebou bála, tak bys to věděla už v autíku, dávám to dost hlasitě najevo (prý)

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:50
- Nahlásit

nooo takže dyž máme střechu slíbenou na říjen tak budem rádi dyž se dočkáme na jaře jo
néééé, to byl zádrhel na naší straně firma byla ready

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl Ramštajn...... až na věky ámen!!!
Makáte nebo se flákáte???

Já mám zas déén, nic mě nejde nic mě neba ach jo.... a práce jak na Kárštejně

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

GŮŮŮŮTEN
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

Ich habe am Morgen Deutsch gelernt a právě sem se naučila kousek z minulého času /myslim, že ten zbytek mě zabije /, Herr lekrór je ftipnej, už spolupracuje a nechává mě překládat divný věty

Včera jsme byli s hošíčkem plouti a ten degen tak moc a moc zabíjel svůj novej dárek - záchrannej plovací pískací kruh, že ho co? že ho co?? že ho ten idiot už ROZPÁÁÁRAL!! má ho dva dny a rozpáral ho?? budu muset bejt švadlen, páč to je fakt ftipná aportovací věc, ta se nesmí hned rozbít, líbí se nám oběma. Hošíček si ho pak nesl po sídláku naraženej přes čumec na hlavu a lidi se mu smáli, je to exhiboš, takže byl celej radostnej, že se mu lidi smějou a taky je to smeták potměšilej. páč jsme u vody cvičili po dlouhý době takový to jak se hoděj do vody dvě věci a péf jde podle pokynů jen pro tu jednu určenou a pak pro tu druhou. Prodvedl to třikrát moc pěkně a po čtvrtý dělal ze sebe debila, holčička co se na nás u vody dívala měla o zábavu postaráno, páč jsem mu vyhrožovala, že esli vokamžitě nepustí z držky to co v ní má a nepůjde pro to, pro co jít má, půjdu já za nim do vody a bude z něj pucle (tohle není cvičení, jako že muss, ale máme to jako zábavu, takže tady nejsem za tu přísnou) stál tam po pupek ve vodě, tvářil se jak retard, máchal ocáskem a tlemil se jak blbej. pak teda pustil kruh a doplaval pro to stehno. Domů jsme přišli hásky skorem po tmě a já pak dělala mámě kinematograf, páč se podařilo dostat starý osmičkový filmy, když byla máma mladá (pche! měli byste jí vidět, jak zdatně střílela lukem!! že byl asi 6x větší než ona netřeba dodávat ), mohla se podívat na dědu, babičku, prababičku....... byl to zamíjací večer. Já je vlastně vůbec - krom tety a dědečka nezažila všechny, pro mě novinka.

Fajka

Fujtajbl Ramštajn..

TODLES JAKO DOST PŘEHNALA

Skutečnost, že děti nelze vystavovat, používat k aportování kachen,

no nevim, esli se todle bude KACHNĚ líbit

jinak - já tam nepasuju sem zase nějakej úplně jinej poddruch asi

Janiii.

jsem se po smsce od Ešusky naladila na deutsche kanáál

wichtig aber is ob du kommst auch! (huuu sem se zpotila z tý germánský tvorby )
mam rýmičku ráno eště nic a na obědě jako když to na mě plivnou

něco řádí už delší dobu, já sem už dešlí dobu na cestě mezi ROZBITÁ X NEROZBITÁ

jééé ty vado voni překrojili Bernidlo vratama vod garage vejpůl!!

hele to je ofšem trefa do černýho, mít rozebranej barák a špíglnýgl novou garage

brut

obráceně

čéče to nevim, a nezjistíme to, páč Psékus asi udělal ein Wirrwarr a tak ho típli

to vůbec nevadí. dokážeme si s tím poradit

no tomu i věřim

ej, alespoň budeš za ouhylu ty a ne já
tomu by stejně nikdo nevěřil

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:44
- Nahlásit

PetraK
TODLES JAKO DOST PŘEHNALA
až dneska? už to sem píšu třetí den

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:54
- Nahlásit

Fajka

už to sem píšu třetí den

di si koupit f tom případku černo růži, páč si jí dáš sama sobě na pohřep

sem vokazalova Brtnikoj ježka /původně sem chtěla napsat, že Brtnik obdivoval tvýho ježka, ale pak sem to smázla, tady v tej smečce úhyláků by se to mohl vymknout lehce kontrole / . prej naprosto chápe, že tě to baví, a že von kdyby to postavil TAK NA TO NIKDO NIKDÁ NEBUDE SMĚT SÁHNOUT A POUŽÍT JEDINÝ PRKÝNKO K TOPENÍ . Je to zdatnej magor

jo hele esli máte někde poblíž Piňďoura, neboli Penny márket, tak tam mají ty plovací kruhy, to by masožrafce mohlo líbit, plove to , je to měkké a pííííská to! (enem se to nesmí zabíjet, to se to pak páře hned )

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:04
- Nahlásit

Brtnikoj ježka /původně sem chtěla napsat, že Brtnik obdivoval tvýho ježka, ale pak sem to smázla, dy v tej smečce úhyláků by se to mohl vymknout lehce kontrole
no jéééje to by zas dopadlo

to baví, a že von kdyby to postavil TAK NA TO NIKDO NIKDÁ NEBUDE SMĚT SÁHNOUT A POUŽÍT JEDINÝ PRKÝNKO K TOPENÍ
nooo ale mě by to nevadilo...sice to tu chvíli postojí ale krbovky v plánu jsou takže pak se rozebírat určo bude a mě to fakt děsně baví , bych jich postavila i ví ale už nejni dřevo

Penny márket, tak tam mají ty plovací kruhy, to by masožrafce mohlo líbit, plove to , je to měkké a pííííská to! (enem se to nesmí zabíjet, to se to pak páře hned
eh díky za tipa..záftra se tam zastavim
on je teda piňda děsnej kuchař..už vykuchal šecky Fájiny plyšáky

PetraK
si koupit f tom případku černo růži, páč si jí dáš sama sobě na pohřep

jo tak já huž du tak čau

<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání