| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kachna_
Jenom musíme někde najít někoho, kdo by nám poradil, jak moc se vyjadřovat nebo nevyjadřovat k některejm věcem
Jenom v obecný rovině: napadlo mne, že Iveta je přesně ve věku, kdy hodně dětí respektuje spíš názor jiných lidí než rodičů...
Asi bych se na hledání a komentování chyb vykašlala, možná to bude od každýho trochu: nedostatek rodičovskýho dohledu, neochota rodičovský dohled snášet, způsob vyučování matiky ve škole a úplně jiný a mnohem důležitější věci, na který se pubertální holčička soustředí .
A pak taky, že specielně u matiky se moc nedá dělat to, co s trochou štěstí a zaťatejma zubama jde u většiny dalších předmětů - rok na všechno kašlat a pak to za tejden dohnat... (vím o čem píšu... )
Veselá historka z natáčení - jak sestřenka kdysi téměř dohnala k mrtvici mýho kamaráda s matfyzem.
Dojednala jsem jí doučování - už to šlo do plnejch, byla poslední možnost reparátu, jinak by opakovala ročník. Měla kliku a zvládla to...
Kamarád nevěřil, jěště odpoledne den před zkouškou se jí zeptal, jakou funkci má v té konkrétní rovnici "pí", Miška pravila, nóóó, vono se tam tak klinkláááá... Malej saďourek...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:19
- Nahlásit
Fajka
chudák
jenže na druhou stranu skvělý je, že má nějakou jasnou chorobu, která se dá zvládnout práškama. A třeba přestane i trpět na hotspoty
denyk
ak jste sevlastně vy seznámily? Znáte se z diskuze, nebo nejdřív osobně?
Já jsem se vtírla poté, co do fóra Pro Davídkovou renatu a začalo přispívat strašně moc lidí a přestali lidi jako Brutofka. Brutovi, PetruK a Brtníka a Fajfkovi jsme potkali jednou na společnym venčení a bylo to skvělý.
Asi bych se na hledání a komentování chyb vykašlala
né, né, ešuska tu psala, že to je i chyba rodičů, že se nezajímaj. No co, uděláme vonlajn kurzy po mailech
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:46
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem opět celou noc nespala a když konečně ráno spím, tak mě vzbudí telefon. Paní se moc divila, že jsem nevrlá a že mě vzbudila. Nevím kdo to je, proč volá atd, ale tvářila se, že jí musím znát No, snad znovu zavolá, až se z mýho vrčení vzpamatuje
kachna_
dovedu si představit, jak jsi utahaná. Výborná zpráva je, že jste oba/obě v naprostém pořádku
Dopoledne jsem Ivetu nechávala hrát si na počítači, na odpoledne jsem měla vymyšlený nějaký program, kolem oběda jsme dělaly matyku a večer jí zopakovaly, bohužel jsme narážely na nedostatky staršího data. Koupim nějakou cvičebnici, a až bude příště u nás, vezmeme to v klidu od začátku.
výborně jsi jí program rozvrhla a myslím, že se jí u vás líbilo. Asi taky potřebovala klid, užít si prázdnin, což se jí u vás dařilo.
Nedostatky staršího data se většinou podepíšou na nové látce ( mám se stejným problémem synka). U něj je to ale neschopností učitele na základce cokoli vysvětlit a tím nejen že jim nedal základy, ale i matiku totálně otrávil. Teď na střední po jedné hodině, kdy jim profesorka látku zopakovala, tak se chytil a umí.
Dohodli jsme se, že si budeme častějc brát Ivetu a Eva (babička) s Martinem (nejstarší brácha, kterej bydlí u Evy) si budou častějc brát Lukáše. Snad by to mohlo bejt řešení. Jenom musíme někde najít někoho, kdo by nám poradil, jak moc se vyjadřovat nebo nevyjadřovat k některejm věcem
jestli se jí u vás líbí a chce jezdit, tak je to skvělá volba. Ale s vyjadřováním bych byla velmi opatrná. Oni si v tomhle věku všechno přeberou po svým a pak někde něco plácnou a je problém. Nejlepší je nic nekomentovat... teda alespoň před nima.
Naše porouchaná galaxy se pomalu pomaličku plíží k Mělníku, půjde ke specijálistovi na fordy, asi, jakmile budou peníze.
to asi bude chtít, jinak do fušérskejch oprav narvete zbytečně peníze a výsledek bude stále stejný
Já se budu od příštího týdne občas vyskytovat na žumpatáboře
tak to přejeme hlavně pěkné počasí, klid a pohodičku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:05
- Nahlásit
denyk
Holky jak jste sevlastně vy seznámily? Znáte se z diskuze, nebo nejdřív osobně?
já znám všechny lidičky tady z diskuzí. Když jsem sem přišla, tak tu byli lidi, kteří pořádali czpsácký srazíky. No a tak jsem se zůčastnila, zároveň jsme s Brutem začali běhat coursing,kam část těhle lidiček taky jezdila. Fifi jsem poprve viděla v Práglu na výstavě a milejšího človíčka by jeden pohledal. Další výstavák byla Fajka, kterou jsem poprve tayk viděla u kruhu, pak na coursingu a už to jelo Později se parta lidí rozpadla nejen kvůli nedostatku času, ale i kvůli odlišným názorům a rozporům. Chodila jsem na vlákno k Davídkový, ale když se tam začalo objevovat moc cizích lidí, se kterými jsem neměla o čem mluvit, tak jsem přešla sem.... no a tady pak osobně poznala Janiíí, Ešusku a kachnu. Myslím, že nám to tu vyhovuje třeba i tím, že každá jsme naprosto jiná, ale svým způsobem se doplňujeme a naprosto nám tohle uspořádání sedí.
Fajka
nestíhačkááááááá
napiš něco, co ještě nevíme, tohle je stále stejný
o víkendu nepřindou zedníkové tak bude volnějš
konečně budete trochu relaxovat a nabírat síly na další etapu stavby Karlštejna
denyk
jsem jí vzbudila, chudinku ...nicméně mám všechny pozdravovat
se nediv, má dovču, tak dospává díííííky za vyřízení pozdravů
pejska od MATHE-I, tak má prý diagnostikovanou štítnou žlázu a už bere prášky, chudáček .
je to blbý , ale už alespoň ví, na čem jsou a Baloušek se bude léčit správně.
Chodím sem ráda, protože je mi tady s váma dobře...
děkujeme ... nám s tebou je též dobře
mě teda trochu odrazovaly ty hodně dlouhý rozporcovaný příspěvky, ale to už neřeším
no jo, ale to většinou sekám já s Ešuskou, když řešíme naše debatní části nebo když pak pospojujeme příspěvky pro několik lidí dohromady .... když nenajdeš svý jméno, tak to ani číst není potřeba, ale občas je v tom nějaká "moudrost", kterou pak je těžké pochopit
Fajka
reklamace na dlouhý a rozporcovaný příspěvky u čerta s hodností Bráníka a Borůvky !
tsssss, bez reklamací
|
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:11
- Nahlásit
brut
no jo, ale to většinou sekám já s Ešuskou, když řešíme naše debatní části nebo když pak pospojujeme příspěvky pro několik lidí dohromady
jasně , já to beru jako součást místního folklóru , někdy jen přejedu očima, někdy čtu a někdy vynechám - když jen tak letím okolo...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:31
- Nahlásit
jasně , já to beru jako součást místního folklóru
ono to tak vlastně i je ... díky našim dlouhatááánským příspěvkům už jsme překročily 1360 stránek
někdy jen přejedu očima, někdy čtu a někdy vynechám - když jen tak letím okolo...
dělám to stejně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
do vašich mailových boxů odlétly sůvy s drobným podrobným vysvětlením .
Budu muset vyslat Michala s plastama. Už jich je tolik, že založily odbory a maj nehorázný požadavky . Bude vyhazov
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:41
- Nahlásit
Tož děcka ted jsme se docela vyděsili..předevčírem tu byl chlápek od renomované firmy co vyráběj garážový vrata... sepsali jsme objednáfku dali zálohu 20 tisíc...a dneska mě volá jeho šéf že ho právě vyhodili bo kradl peníze orosila sem se úpá celá a úpá všude prej shodou náhod konkrétně naší zálohu šéfoj předal
tyvoe a pak věřte lidem a firmám....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
jááámámkrásnýnehýýtky, mááám, máááám juchéééééééééé!!!
a už nemám skorem leprůůů juchééééééééééééééé!!! sem bezleprová, sem bezleprovááá!!
ale nestihám, páč mě zdržel dochtor.
Hyena
o to je ale smůla, že jsem včera večer náhodou nešla okolo..
no to je opravdu, opravdu hodně velká SMŮLA!!!
To jsem moc ráda.
fakt fakt super A DOPORUČUJU KAŽDÝMU. právě jsem o tom mluvila se svou těhotnou užnekolegyníaletéměřmatkounamateřské a páč ona o tom slyšela, tak prej vyštve mužika, ať to sežene
Fajka
Heslo dne:
osum, sedum, šest, pět, čtyři ..
ty vole jak sis mohl apořídit úžecha, dyš nesvítí sluničko?
brut
fakt?
jojojoj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:46
- Nahlásit
PetraK
a už nemám skorem leprůůů juchééééééééééééééé!!! sem bezleprová, sem bezleprovááá
no magor no !
ty vole jak sis mohl apořídit úžecha, dyš nesvítí sluničko
náhodou u nás fčerá svítilo a čéče tek je trochek blbý že příjdeš asi o tři dva jedna... bo jedeš na tu dofču ale že si to ty tak tě budu informírovat extra KRZ mobila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:57
- Nahlásit
Jestli to byla jeho vlastní chemie, tak potěš koště.
rozhodně ten pohon byl dost výkonnej
sem to právě přezpívala své těhotné kolegyni, ptala se esli to složil někdo z našich náměstků
kachna_
Samozřejmě fotky nemám.
to je škoda
e Lukáš má chápání někde na úrovni trepky, tak opravdu chápu, že jim to uniklo.
aha, no tak to jo, ale .... stejnak je to nespravedlivý vůči ní. je.
Dohodli jsme se, že si budeme častějc brát Ivetu
to je paráda!! jste moc hodný, tohle pro ní bude moc důležítý
Káčátko 2 vypadá v polovině těhotenství podle ultrazvuku a i vyšetření zdravě, má asi 30 deka , kosti, srdce, a takovej divnej flek, o kterym strašně hodnej pan doktor říkal, že to je žaludek
JUPIJÁÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ tak moc gratuluju
Já se budu od příštího týdne občas vyskytovat na žumpatáboře
užij si to a zažumpuj si
denyk
Holky jak jste sevlastně vy seznámily?
tutaj. a s Janii
ještě na Můj pes, to vona to celý zpunktovala, vybudovala tady základní tábor a už to jede pět let
Pomooooc, tak jsem jí vzbudila, chudinku
tak má prý diagnostikovanou štítnou žlázu a už bere prášky, chudáček
i co aspoň půjde dřívějc zcitýrovat perdelky a Křemýla
a sakra - co to znamená s tou štítnou žlázou - ví to někdo? myslím co to obnáší, jak moc špatný to je a tak vůbec.nic o tom nevím
Fajka
VOni nechoděj ránov v šest na stopy ??????????????????????
no ne choděj, nejsou ma-goooři a víš co tam mají? medvídka mývala!!
nadmutý kozi kozi..tak asi takhle ! .
D si blbá, fakt
odrazovaly ty hodně dlouhý rozporcovaný příspěvky, ale to už neřeším
to brůtice zavedla, páč vona je Malý Pitval z malýho města
Jenom v obecný rovině: napadlo mne, že Iveta je přesně ve věku, kdy hodně dětí respektuje spíš názor jiných lidí než rodičů...
Asi bych se na hledání a komentování chyb vykašlala, možná to bude od každýho trochu:
ZLATÝ SLOVA, hezky napsaný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:59
- Nahlásit
kachna_
ešuska tu psala, že to je i chyba rodičů,
to jo, to jo, ale to asi bych nerozebírala s Ivetou a asi ani s nima, vono by to totiž mohlo bejt kontraproduktivní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:00
- Nahlásit
Fajka
..a dneska mě volá jeho šéf že ho právě vyhodili bo kradl peníze orosila sem se úpá celá a úpá všude prej shodou náhod konkrétně naší zálohu šéfoj předal
TY VADO!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:15
- Nahlásit
Fajka
no magor no
SI DRZÍ ČERT!
t extra KRZ mobila
no v to pevně doufám!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:32
- Nahlásit
kachna_
sova letěla zpět
U nás je pro změnu papírová válka.... sem sesbírala veškerý papíry co tu byly a je jich tolik, že by to vydalo na sběr do školy
Fajka
předevčírem tu byl chlápek od renomované firmy co vyráběj garážový vrata... sepsali jsme objednáfku dali zálohu 20 tisíc...a dneska mě volá jeho šéf že ho právě vyhodili bo kradl peníze orosila sem se úpá celá a úpá všude
týýýý jo, bych byla orosená taky všude ................ hlavně, že penízky jsou tam kde mají být a ne někde zašitý
PetraK
a už nemám skorem leprůůů juchééééééééééééééé!!! sem bezleprová, sem bezleprovááá!!
koukej sem dát fotečkůůůůů ... teda nehtíků, lepru si nechej schovanou
to brůtice zavedla, páč vona je Malý Pitval z malýho města
tuhle ho dávali v telce ...sem viděla asi dva díly a moc jsem se divila, jak se mi někdy mohl líbit, páč to je přesná ukázka masáží, kterejma nás krmili Asi sem získala odstup nebo co
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:40
- Nahlásit
Děcka, krásný víkend u nás má teda celý den pršet, hlásí NDR ale my se nebojíme
Přijede skorotchán z Prahý a chystáme se na rozhlednu a skalní most, tak uvidíme
Kačenkovi, máte sovu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:09
- Nahlásit
kachna děkuje za maily , ale nestíhá, opakuji, kachna nestíhá
Fajka
Tož děcka ted jsme se docela vyděsili..předevčírem tu byl chlápek od renomované firmy co vyráběj garážový vrata... sepsali jsme objednáfku dali zálohu 20 tisíc...a dneska mě volá jeho šéf že ho právě vyhodili bo kradl peníze orosila sem se úpá celá a úpá všude prej shodou náhod konkrétně naší zálohu šéfoj předal
huuuf, ještě že tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
no v to pevně doufám!!!
to nedoufej, to si bud jistá a hlavně bud na příjmu a aspon jednou denně kontroluj mobíla...budeš valit voči
kachna_
, ale nestíhá, opakuji, kachna nestíhá
sem tě nakazila promiň sem netůchala že je to infekční
brut
týýýý jo, bych byla orosená taky všude ................ hlavně, že penízky jsou tam kde mají být a ne někde zašitý
jj přesně..podle mě byla jediná naše klika že předávku peněz sledovalo 7 lidí huuuuf
denyk
Děcka, krásný víkend u nás má teda celý den pršet, hlásí NDR
taky díkuju za mailose s fotečkama, taky se brzo vozvu jen ted jako nestíhačka ale brzo brzo čekej Emila
Fšééém přeju hááskej víkend, háskou dovču, hááskej tábor háský fšecko...a du ..mám toho moooc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:12
- Nahlásit
a ještě jeden prudce aktuální song
http://www.youtube.com/watch?v=W8pJUMnXwp8
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:20
- Nahlásit
Fajka
budeš valit voči
ty vole to vypadá, že jedete s náma na koncert!!!! to je jasný!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:56
- Nahlásit
PetraK
ty vole to vypadá, že jedete s náma na koncert!!!! to je jasný
ne tak magora této velikosti ani zdaleka nedosahujem ani já ani číííf jsme menčí magoři
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:02
- Nahlásit
Fajka
hlavně bud na příjmu a aspon jednou denně kontroluj mobíla...budeš valit voči
hahaha, to říkáš tý pravý .... buď ho někam založí nebo zapomene nabít
jj přesně..podle mě byla jediná naše klika že předávku peněz sledovalo 7 lidí huuuuf
asi se toho množství zalekl a raději penízky předal dál
ještě jeden prudce aktuální song
bych měla lepšejší, přesně dělaný pro Ešusku
http://www.youtube.com/watch?v=E-H0jvWosC8
PetraK
hezky si to užívejte a buď na příjmu, ať mám kde brečet, až se Al rozhodne, že zdrhne i se závazanejma tlapkama, páč už jí klidový režim nebaví
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:03
- Nahlásit
Fajka
tak magora této velikosti ani zdaleka nedosahujem ani já ani číííf jsme menčí magoři
ufff, se mi ulevilo, že vás dokonale nenakazila svojí zběsilostí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:11
- Nahlásit
Fajka
jsme menčí magoři
tak na tom zapracujem
brut
ufff, se mi ulevilo, že vás dokonale nenakazila svojí zběsilostí
fšeho do času
, páč už jí klidový režim nebaví
tak to huž ale zas je dobrý znamení, že se hojí
Fajka
brut
hlavně bud na příjmu a aspon jednou denně kontroluj mobíla...budeš valit voči
hahaha, to říkáš tý pravý .... buď ho někam založí nebo zapomene nabít
právě dneska jsem tu lítala a sháněla nabíječku brut
ty vaše pošahaný songy prolustruju až doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:12
- Nahlásit
tak mi to nedalo....
Fajka
a ještě jeden prudce aktuální song
ty vole z tebe se stala TornádoLů?
brut
, přesně dělaný pro Ešusku
a tebe si taky naporcuju !!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:19
- Nahlásit
PetraK
Hyena
o to je ale smůla, že jsem včera večer náhodou nešla okolo..
no to je opravdu, opravdu hodně velká SMŮLA!!! ¨
Pani neprovokujte, nebo se vám tady začnu zhmotňovat častěji. Ne jen, když si potřebuju někde postěžovat na Brutofku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:21
- Nahlásit
Jinak,když už jsme u té hudby- tak " jako každý pátek je tady váš Arnošt..." http://www.youtube.com/watch?v=_VWspuu13n0&feature =related
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:26
- Nahlásit
A ještě jedna pro rozšíření obzorů, jak je to se ženama
http://www.youtube.com/watch?v=-JiG5Q0A86E&feature =related
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:37
- Nahlásit
PetraK
fšeho do času
nemyslím
tak to huž ale zas je dobrý znamení, že se hojí
doufám, ale jinak je moc hodňoučká, až je to s podivem
právě dneska jsem tu lítala a sháněla nabíječku
jako bych to viděla
ty vaše pošahaný songy prolustruju až doma
uděláš dobře
a tebe si taky naporcuju !!
tsssss, sem mooooc daleko a než se k tobě přiblížím, tak na to zapomeneš
Hyena
Pani neprovokujte, nebo se vám tady začnu zhmotňovat častěji. Ne jen, když si potřebuju někde postěžovat na Brutofku
nechceš trochu lineckýho?
tak " jako každý pátek je tady váš Arnošt..."
ještě jedna pro rozšíření obzorů, jak je to se ženama
panebože, co to je?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:44 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
nechceš trochu lineckýho?
|