| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 14:06
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Ze ona ji uz uhlodla nozicky? Doufam, ze ale piska stale..
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 18:09
- Nahlásit
Ahoj vsem
Krasavy fotky
Jen se chci optati, jetli nemate nekdo osvedcenej recept na matovej sirup? Roste nam toho tady mraky, na mojito ted byla zima, tak to nestihame zpracovat ) Na netu sem toho nasla furu, ale spoustu ruznejch postupu a nevim, kterej je ten nej..
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 18:18
- Nahlásit
Fifi
Ze ona ji uz uhlodla nozicky?
jo, uhlodla... jeden pařátek jsem zabavila a druhej mi Žofinka vyblila do postele
Doufam, ze ale piska stale..
nevím, jak říct tu tragickou zvěst... prostě - n e p í s k á... jak má ďurky místo pařátků, nemůže pííííískat, chudinka slepička malá, voškubaná...
Nicméně i tak je slípka stále velice žádaným objektem. Jakmile leží chvilku bez dozoru, hned se jí někdo zakousne do krčku a nedbá na brblání a nepřejici pohledy ostatních.
Celá naše smečka vřele děkuje a posílá srdečné pozdravy vaší smečce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 18:54
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem dneska pilná jako včelka. Jen doufám, že mi elán vydrží ještě pár dní. Slíbila jsem kamarádce, že upeču linecká kolečka na jednu akci a to ze dvou kil mouky
PetraK
když si k tomu může někoho představit...
přesně tak ... hergot, nebude tu někdo něco v dohledný době bourat? Bych potřebovala trochu uvolnit energii a vztek ....
zas tolik to malování nemiluju
tsss, ty naděláš, máme jen několik mini místností
no ale halt musíš, musíš!!
musím, musím stihnout všechno, co na mě čeká a co jsem zanedbala ...ale neboj, sem opatrná a odpočívám
to nejni tim
jééééééé
udělej si kartičky, nastřihej si kartičky, z jedný strany čj z druhý Aj
to už mááááám , díky fifi , ale mám prostě problém si vzpomenout ....ale to se poddá, páč to tak nenechám a budu se učit dál
si pospojuj slovíčka, neuč se auto, nauč se zelený auto /bratra do toho po určitých zkušenostech nemotej /, líp se to pamatuje a máš to druhý slovíčko zadara
ti nevím, jestli nakonec nebude největší problém s výslovností, páč jak neodposlouchávám, tak je to v řiti ... ale green a car bych snad zvládla, ovšem bez bratra, páč tam už vím jen slovo bratr - brother, ale ne bratrovo
zas další co ničemu nerozumí
to víš, někdo to být musí
škoda ale, sem si myslela, že by se to nějak dalo vošéfovat, nebo propašovat...
je to škoda, ale nedá se nic dělat...
tak sem s ní! napatlám s ní Růžofku a vona jako sasrakem zmizí
ti nevím, jestli by se třeba se třeba nerozdělila ve dvě
já nevim, řikali ste to myslim jinak
raději nic nevííííím
musí kapek pohrabat
nebo vy v lednici na apaluše
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 18:56
- Nahlásit
Přikládám pár Žofčinejch fotek na téma "Slepice a já"
krááááása, je šikulkááá, holka malá
Je ti líp?
Mathea
nemate nekdo osvedcenej recept na matovej sirup?
jestli ti to bude stačit zítra, tak zkusím cinknout tetě, ta ho dělávala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:22
- Nahlásit
Omluva neteřorodičům. Fakt měla málem pětku z matyky, fakt neumí vůbec nic a fakt doháněj jenom tu matyku z osmičky, aby se jí to nehromadilo.
Jinak celkem dobrý, nápad s kreslením na trička radostně přijat.
Jen nám zase nejezdí ani jedno auto
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:45 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
Je ti líp?
Je, díky za optání . Dneska jsem si došla nakoupit, na poštu a taky jsem trochu provětrala perka pejsům. Furt jsem utahanější než normálně, ale ATB evidentně zabrala. Jakmile to začne trochu pobolívat, propláchnu si pusu tou směsí: teplá voda, vodka, manuka, heřmánek, máta, eukalyptus a je po bolesti. Možná, že by stačila i jen ta směs, ale jakmile mě začlo bolet i ucho a pulzovat v uzlinách, tak jsem vyměkla. Mám dojem, že to je zánět dutin, který cítím, když se předkolním. Už je to ale nesrovnatelně lepší .
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:58
- Nahlásit
Jo a eště jsem si cestou domů koupila v bazáru pračku za 60 Kč
tuto:
http://www.tv-products.cz/rucni-pracka.html
(za ty prachy bych si ji v životě nekoupila, ale za 6 pětek... )
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:02
- Nahlásit
kachna_
Omluva neteřorodičům. Fakt měla málem pětku z matyky, fakt neumí vůbec nic a fakt doháněj jenom tu matyku z osmičky, aby se jí to nehromadilo.
Taky maj asi strach, aby se dostala na školu, že jo?
Jen nám zase nejezdí ani jedno auto
to je pěkná votrava... a nemůže vám půjčit auto někdo ze známých, třeba?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:14
- Nahlásit
Taky maj asi strach, aby se dostala na školu, že jo?
no to maj
nemůže vám půjčit auto někdo ze známých, třeba?
uvidíme . Je to blbý. Navíc je to úplně stejná závada,jako v březnu, kdy nás to vyšlo na 10000 . Takže závada zjevně nebyla neodstraněna (oprava bez dokladu, přes Michalova šéfa, takže nereklamovatelná)
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
kachna_
Navíc je to úplně stejná závada,jako v březnu, kdy nás to vyšlo na 10000 . Takže závada zjevně nebyla neodstraněna (oprava bez dokladu, přes Michalova šéfa, takže nereklamovatelná)
tak to nasere... , aspoň poučení do budoucna, no...
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:38
- Nahlásit
Fifi
a eště o slepici...
Žofka má nový model - stoupne si i se slepicí mezi mé nohy, koulí vočima a vřeští na všechny okolo, což je se slípkou v zubech úctyhodný výkon, Žofinka je prostě formát...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
brut
jestli ti to bude stačit zítra, tak zkusím cinknout tetě, ta ho dělávala
Jasna paka, to nijak nespecha, ted jsme si uzili dost s merunkama, angrestama a rybizama, ale tu matovku mam hodne rada, tak letos ji konecne chci udelat Diky moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 23:09
- Nahlásit
Žofka má nový model - stoupne si i se slepicí mezi mé nohy, koulí vočima a vřeští na všechny okolo, což je se slípkou v zubech úctyhodný výkon, Žofinka je prostě formát.
tak hlavne, at si ji do rana nenaporcuje celou, abyste nemely este nakou polizanici... A to me mrziii, ze uz nepiska.
kachna_
Fakt měla málem pětku z matyky, fakt neumí vůbec nic a fakt doháněj jenom tu matyku z osmičky, aby se jí to nehromadilo.
A kde je chyba? v ni nebo uciteli? Ja mela ted klucika na doucko, upozornuju jiz stredoskolaka, a taky za pet v pololeti, ikdyz jiny predmet. Nezna zaklady, nikdo se s nim neprdel, pochopil zaklady, napsal esej na jednicku a ucitel mu neveril, ze to neopsal. Normalne ho ponizil pred celou tridou a musel dokazat, ze neopisoval. Husty.
|
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 23:21
- Nahlásit
Fifi
A to me mrziii, ze uz nepiska
to je mi jasný...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 08:24
- Nahlásit
Fifi
A kde je chyba? v ni nebo uciteli?
no bohužel je to asi trošku složitější, i když dobrá matikářka to asi není .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:43
- Nahlásit
Potřebuju nakopnout do řiti!!!! Jinak se nedokopu a to dépéháčko nedodělám grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:44
- Nahlásit
Fajka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:46
- Nahlásit
kachna_
přidej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:48
- Nahlásit
Fajka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:59
- Nahlásit
kachna_
háááskýýý ale mělo to bejt vobráceně bo ta krafka sem jááááááááááááááááááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:04
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááááááááájn,
juchuuuuu, jupííííííí, huhuuuuuuuuuuu......
piš:
Svatba nebude. Tchýně se zbláznila!
konec hlášení v českém jazyce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
zima zima zima fšude je veliká,
co todle je za počasí??? v létě podzim?? eeejch!!
Copak ste vytvářely za hodnoty dítka? Já jsem byla sekáč. Sekala a sekala a sekala. A taky jsem musela být velmi přísná na hošíčka páč chytil hustou psychinu vosí a nereagoval vůbec než na velmi důrazné připomenutí se. Ten vůl má totiž cosi se zadnicí ( kanální žlázy? nebo si jen natrhnul řiťku? nevim) no ale pojal to tak, že ho pronásledujou vosy na každým kroku. Už mě z něj co??co mě z něj?? Střelí. Je mi ho líto . A sebe taky, páč sem debil, nevím proč jsem nevyzkoušela, jestli by vnímnul nějakej ten mnou vyrobenej rádobykonejšivej signál. Ale obávám se, že by nevnímnul vůbec nic.
Fajka
šišmajráááá a doma mi to nepovolej!! nesmim mít doma ani čínskou běhavou kachnu ani králikaaaa
ani takhle krásně nasranýho králika!!
a jak je dneska ? zase líp?
Žofka trénuje vodvolání vod slepice???
Žofka má nový model - stoupne si i se slepicí mezi mé nohy, koulí vočima a vřeští na všechny okolo, což je se slípkou v zubech úctyhodný výkon
jo Žofka je formát a taky excelentní ma-goooooooooooooor
dej pak zprávu jak ta pračka pere, jo? dycky mě to děsně zajímalo .
kachna_
Omluva neteřorodičům.
ááha. no tak to se nejni čemu divit, ale ono je to taky asi trochu nejen o dítěti a o učiteli, ale taky o rodičích, o tom že mají/nemají přehled jak se dítě učí průběžně a podle toho ho k učení "přitáhnou"
Fifi
Ja mela ted klucika na doucko, upozornuju jiz stredoskolaka, a taky za pet v pololeti, ikdyz jiny predmet.
přesně můj synovec prostřední a kupř. anglina (ale ono toho bylo víc,jen u tý angliny je to hodně vidět) ten kluk nemá základní znalosti, nemůže pak ten jazyk ovládat. A je to přesně o tom, že v tom hrajou důležitou roli i rodiče. a když je k tomu ještě navíc ten,kdo dítě učí učitelka - neučitelka a dává známky takměř zadara, tak se pak při změně učitele, přechodu na jinou školu, všichni začnou divit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:22
- Nahlásit
brut
nebude tu někdo něco v dohledný době bourat? Bych potřebovala trochu uvolnit energii a vztek ....
naja, tak tos měla přijet před pár víkendama, kdy se votloukala vomítka, tetkon už se buduje. Uš Brtnik štukuje, půlka kůchně už je vyštukovaná. Je to moc vzhledný. A Brtnik m i taky vyrobil fabion, taky je to s ním moc vzhledný.
, ale mám prostě problém si vzpomenout ....ale to se poddá, páč to tak nenechám a budu se učit dál
ty kartičky ti právě pomůžou to zanést do dlouhodobý paměti, jak to budeš furt otáčet dokola
ebude největší problém s výslovností,
pouštěj si tydlevízí, rádio a hlavně písničky.
, jestli by se třeba se třeba nerozdělila ve dvě
.o neeeeeeeeeeeeeeeeee!!
nebo vy v lednici na apaluše
v lednici nic nejni, tam jsem jednak byla hned z první a druhak jí před každým odjezdem z chalupy vypínám a vybrakuju, takže to by se na to přišlo už.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:04
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jestli někdo víte, jak se cejtí něco přejetého parním válcem, tak stejnak se cejtím já. Sem nespala celou noc a usnula na pár chvilek k ránu, ale budila jsem se po pár minutách.
Mathea
Jasna paka, to nijak nespecha, ted jsme si uzili dost s merunkama, angrestama a rybizama, ale tu matovku mam hodne rada, tak letos ji konecne chci udelat
včera jsem mluvila s tetou a bohužel, receptík nezná, mátovku dostávala od nějaké kamarádky
Fajka
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááááááááájn,
juchuuuuu, jupííííííí, huhuuuuuuuuuuu......
máš nějakou dobrou náladu, daně jsou hotové?
Svatba nebude. Tchýně se zbláznila!
konec hlášení v českém jazyce.
co to je?
PetraK
naja, tak tos měla přijet před pár víkendama, kdy se votloukala vomítka, tetkon už se buduje
a sakryš
Brtnik štukuje, půlka kůchně už je vyštukovaná. Je to moc vzhledný. A Brtnik m i taky vyrobil fabion, taky je to s ním moc vzhledný.
pašááááák
ty kartičky ti právě pomůžou to zanést do dlouhodobý paměti, jak to budeš furt otáčet dokola
ok, snažím se je vzít do ruky alespoň jednou denně a projet
pouštěj si tydlevízí, rádio a hlavně písničky
myslíš, že to bude stačit?
neeeeeeeeeeeeeeeeee!!
když říkáš
lednici nic nejni, tam jsem jednak byla hned z první a druhak jí před každým odjezdem z chalupy vypínám a vybrakuju, takže to by se na to přišlo už
ok, tak jí máš schovanou pod postelí a každý večer, když Brtník usne, tak se s ní mazlíš
No nic, jdu se připravit a jedu do Práglu, tak tu moc nezlobte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:15
- Nahlásit
všiveeeeeeeeeeeeeeeej všivej tisk!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:21
- Nahlásit
PetraK
šiveeeeeeeeeeeeeeeej všivej tisk!!!!
co se stalo? Jdu se oblíkat, páč mi to za chvíli jede
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 11:14
- Nahlásit
brut
Ok, i tak díky, tak prostě vyzkoušíme nějakej recepis
Užij si Prahu
Čekám na výsledky krve a mikroskopu u Balouše a je mi nevolno. Nesnáším čekání. A to na další výsledky budu čekat ještě delší dobu, bléééééééé.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 11:22
- Nahlásit
Mathea
Čekám na výsledky krve a mikroskopu u Balouše a je mi nevolno. Nesnáším čekán
coje?, co se děje?? držim palce.
Užij si Prahu
neboj, vo to se postarám
brut
co se stalo
áále nic hnusná technika si na mě dovolovala a to si teda nebude už sem to přeprala
Jdu se oblíkat, páč mi to za chvíli jed
jo di se voblíkat, páč ti za chvíli co? Páč ti za chvíli jede vlak vole! Jo, páč mi za chvíli jede vlak vole
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
JOOOOOOOOOOO a uš sem se vám pochlubila, že mám novej titul?? teda spíš hodnost
|