| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 11:39
- Nahlásit
Bry rumstajn vespolek.
PetraK
Balousekma prapodivne bebicko...
A pozdravuj Brutofku moc za nas, dej ji radne objeti medvedi.
Mathea
Nebuuj, tetka. Dobre to dopadne!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 11:54
- Nahlásit
Fifi
A pozdravuj Brutofku moc za nas, dej ji radne objeti medvedi.
Aji za moje smecku!
Dobre to dopadne!
Mušíííí, mušííí, přece pan nohu-li mohu-li potuli degenek chrochtavy libezny nemuze bejt nějak zle nemocnej!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 11:54
- Nahlásit
http://www.dog-point.cz/falco
Mrdky lidsky!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Mathea
Balousekma
a kurva!! . Jen jsem to prolítla, takže nevím, zda si nechá Mathea udělat rozbor vzorku kůlže, což je jediný, co já neználek můžu poradit, ale to předpokládám, že provedou - stěr a rozbor????
Mathea
zle nemocnej!
nejni, nejni, ne nejni,
Fifi
A pozdravuj Brutofku moc za na
neboj, přátelsky ju poplácám po zádech a pak jí půjdu sebrat
lidsky!!!!!!!!!!!!
nebudu to otvírat, ne nebudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
Mathea
sem blbá, už to vidim, stěry taky dělat budete. No tak moc hodně držim palce. m moc.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:19
- Nahlásit
PetraK
Dekujem, ty dnesni vysledky este hodim do jeho tematka, ale zbytek budu mit uz na tabore, takze moc informovat nebudu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 14:42
- Nahlásit
Mathea
Dekujem
no to vono jako není bohužel za co. páč sem neporadila ani nepořešila. Já nesnášim, když je péf nemocnej, hrozně nervuju.
Tetkon vo tom víkendu, jak si vymyslel problém s řiťkou a ešče si usmyslel, že tak se Prtka držte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 15:03
- Nahlásit
jo a už mě ani vlastní sestra nepoznává, jak příšerně sem vostřihaná!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 17:58
- Nahlásit
brej den
PetraK
brut
jak jste si užili zmrzkůůůů??
já nic nestíhám, pan řídící navrátivší se z dovolené nás zaměstnává na 200%
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 23:28
- Nahlásit
Janiii
nebylá smrská, byly tínský nudléé
a Hošíčkovi přijela ségra a přivezla mu nepromokavou mističku. Dostal ji s piškotama. Celou cestu si ji hrdě nesl, dokud nepotkal černou dogu-ponika. Je to obří doga slečna a je černá. Hošik má dobrý fkus. Jen by se nemusel chovat jako naprostej debil kříženej s úhylem. Doga je něžná duše. Nechala toho idiota po sobě hamtat, nechala ho... no fuj!! nechala ho aby ju porazil na zem a vůbec ho nezabila. Nezabila ho ani když se jí přisál k cecíkům a předváděl, že je malilililililinkatý pejsek ach bože ta ostuda!! pánik se smál, doga se nesmála, hošíček byl mimo. Myslim, že ještě teď po x hodinách dejchá z toho jako lokomotýva. Nicméně určitě si myslel, že tam na něj doga-ponik čeká, páč tetkon před chvílou vystřelil nadšeně z baráku a .. hurá na místo činu. Proč, proč sem musela vyfásnout úhyla???
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 06:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Nezabila ho ani když se jí přisál k cecíkům a předváděl, že je malilililililinkatý pejsek
Nebuď na něj taková... Prostě chlapeček, kterej potkal sexbombu, a navíc asi s mateřskejma pudama, no....
S tou pračkou ti dám vědět. Stáhla jsem si z netu návod, ve kterým píšou, že stačí 2 min (při enormě špinavým prádle MAX 4 min) pomalu a nepravidelně točit klikou... Moc těm Horstům nevěřím, ale uvidíme... . Má automatická pračka je zatím na odpočinku, než bude vybudován odpad...
Oslí můstek... - vzpoměla jsem si, jak jsi psala, že máš zrasovaný ruce po tom sekání a tak.
Koupila jsem si v Hornbachu prac. rukavice asi za 250,- (byly krásně žlutý a měkkounký ) a pak si nadávala za to, že zbytečně utrácím za něco takovýho... ALE, zaplaťpánbůh za mou marnivost... pravda, rukavičky už nejsou krásně žlutý, ale drží pohromadě a já nemám žádný puchejře. Navíc jsou ohebný, takže se s nima dobře pracuje...
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 06:52
- Nahlásit
PetraK
ach bože ta ostuda!!
... ale houby ... I když, vzpomínám se na prekérní situaci, kdy Hipík obskočil krásnou boxerku, která byla 3 měsíce po kastraci. Líbilo se to oběma... Pán od boxerky i já jsem byli situací trochu zaskočeni, zapálili jsme si cigára, klopili oči a vedli nenucenou konverzaci v duchu: "... to máme dneska nějak frišno, že jo?..." a tak...
Za nějakou dobu oba psi přiběhli, dostali dobrůtky, řekli si něco jako: "tak pa, bylo to dobrý, zas třeba někdy..." a bylo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 08:45
- Nahlásit
Hlášení hlášení hlášení
Má patnáctiletá neteř, četla kus zdejší neteře. Pak se na mě otočila a povídá
"tetoooo, to se jako bavěj dospělí lidi?"
Tak jí řikám, že jo
"to vypadá jak diskuse nějakejch puberťáků"
Neřekla jsem nic, bude mít dneska veeeelmi dlouhou matyku. Já jí dám, puberťáky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 10:00
- Nahlásit
Bre den.
Pán od boxerky i já jsem byli situací trochu zaskočeni, zapálili jsme si cigára, klopili oči a vedli nenucenou konverzaci v duchu: "... to máme dneska nějak frišno, že jo?..." a tak...
Heheee, uplne vas tam vidim. Jojo, s coklama si clovek uzije trapasu. Kremylek je prosluly svyma analnima sondama, vrazi cizakovi rypak, vis kam, a dotycny vetsinou ztuhne, zrudne, pripadne zacne blekotat "Ja se dneska uz myl/a..."
kachna_
dneska veeeelmi dlouhou matyku.
Spravne!
Mathea
Tobe VSE NEJ k svatku, hudlana ti dam zitra. Chladna rana skutecne nastupuji...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:59
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám krásné období .... přes aukro jsem kamarádce objednávala přívěsek s řetízkem, přívěsek přišel, řetízek ne... reklamace proběhla a já jen doufám, že jí bude řetízek dodatečně doručen. No a pak jsem objednávala opět přes aukro pro nás furminátor. Čekám od minulýho týdne balíček a když nepřišel ani včera, tak jsem pánovi napsala, že chci poslat dodací lístek, abych měla jistotu, že balíček vůbec odešel. A co se nedozvím? Balíček k nám byl údajně doručen dva dny po sobě a nikdo nebyl doma Jednak jsem si jistá, že jsem doma byla, alespoň jeden z těch dnů a druhák jsem žádnou výzvu o doručení v kaslíku neměla a to ani jednu. Takže jsem právě dělala dusno na poště a opět si stěžovala.... výsledek? Balíček bude doručen znovu a to zítra (doufám).
Už nic neobjednávám, neřeším a snad se nebudu muset zbytečně rozčilovat. Naše pošta mě totiž jednou přivede do blázince...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:07
- Nahlásit
Mathea
i tak díky, tak prostě vyzkoušíme nějakej recepis
jsem zvědavá na výsledek, doufám, že se pochlubíš
Užij si Prahu
užila jsem si. Oběd s Ešuskou byl skvělej, probraly jsme od Růžofky po vosy a rodinné příslušníky kde co.
Pak jsem se sešla s cérkou na sváču, kdy jsme probraly tábor a vše co se tam děje. No a nakonec jsme s Brůůůůtovcem dojeli naočkovat plesnifce a nikdo před náma nebyl ( teda jeden psík byl v ordinaci), což se pomalu rovnalo zázraku. Brut byl jako vždy za velkého hrdinu do chvíle, než vlezl do čekárny a Al to brala se stoickým klidem .... Máme zase na rok pokoj, teda jestli Brut nepůjde před vánocema na čištění zubů, páč by to potřeboval jak prase drbání
Jak je Balouškovi? Co výsledky a prohlídka?
Fifi
Mathea
pozdravy byly doručeny téměř okamžitě po našem setkání ....... dííííííky moc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:27
- Nahlásit
PetraK
už mě ani vlastní sestra nepoznává, jak příšerně sem vostřihaná
ale houby, ona byla tak zamyšlená a soustředila se na koupi piškotků, že tě zkrátka neviděla
Janiii
nijak, páč Ešuska po obědě měla strach, že by jí vylezl další špíček ( žádný nemá, sem jí viděla v tukanu), tak se zmrzka odložila na příště
pan řídící navrátivší se z dovolené nás zaměstnává na 200%
a jééééjej, vrátil se odpočatý a plný energie, to je blbá kombinace
PetraK
Hošíčkovi přijela ségra a přivezla mu nepromokavou mističku. Dostal ji s piškotama. Celou cestu si ji hrdě nesl,
měla pravdu, byl nadšen .... co piškotky, byly nalámaný na kousky a bylo jich jen pár?
Nechala toho idiota po sobě hamtat, nechala ho... no fuj!! nechala ho aby ju porazil na zem a vůbec ho nezabila. Nezabila ho ani když se jí přisál k cecíkům a předváděl, že je malilililililinkatý pejsek
se bavííííííííííííííííííím, fakt že jo U Al by nepochodil, by mu prohnala pérka
Proč, proč sem musela vyfásnout úhyla???
svůj k svému
Stáhla jsem si z netu návod, ve kterým píšou, že stačí 2 min (při enormě špinavým prádle MAX 4 min) pomalu a nepravidelně točit klikou... Moc těm Horstům nevěřím, ale uvidíme...
my máme starší verzi téhle v chatě a peru v ní od záclon, přes spodní prádlo až po mikiny naprosto všechno. Nejlepší je používat mýdlový prášek nebo jen mýdlo, krásně pak prádlo voní a nemusíš mít ani aviváž. Plenky byly vždycky bělejší než z automatky, jen ponožky harantíííí jsem musela brát ještě na ruční valše, páč je měli vždycky moc zahnojený ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:31
- Nahlásit
Hipík obskočil krásnou boxerku, která byla 3 měsíce po kastraci. Líbilo se to oběma... Pán od boxerky i já jsem byli situací trochu zaskočeni, zapálili jsme si cigára, klopili oči a vedli nenucenou konverzaci v duchu: "... to máme dneska nějak frišno, že jo?..." a tak...
výborná historka
kachna_
patnáctiletá neteř, četla kus zdejší neteře. Pak se na mě otočila a povídá
Tak jí řikám, že jo
a co jinýho to je? Má pravdsu, však nikdo z nás není starej, jen tělo trochu, ale v duchu je nám stále patnáct
Líbí se jí u vás? Co vytváříte.... mimo matiky?
Mathea
vše nej, nej, nej k svátku a jako oooobr dárek Ti přeji zdravého Balouška
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:45
- Nahlásit
brut
doufám, že se pochlubíš
Uvidim, jestli mata dozije pres tabor, ted uz to nestiham... vcera jsem byla uz totalni mimon na tvoreni cehokoli.. Usnula jsem v 5, probudila se po 7, poslednima zbytkama sil jsem nakrmila psy i sebe, lehla, chvilku bloumala po netu a nekdy po 10 (vlastne ani nevim) sem usnula a az na male probouzeni sem spala do 9, jak zabita.. Vcera vecer uz me bolely klouby tak, ze sem nebyla ani schopna psat na klabosnici.. No fakt hnuj Dnes uz je lipejsi, dojela sem na kole k vetce pro Mitex, na nakup do Lidla a ted se chystam zacit balit
Tak to ste mely hezke mecheche damy Brut je velky pasak (ne pasák, ale pašák ). A zubiska si nenecha ocistit od tebe? Ja na to jeste pred krmenim masem, kdyz cubina mela zubni sutr, pouzivala takovy to vykrajovatko na kulicky z melounu (maminka to nesmela vedet, pac by se zeblila ), jenom sem tim ten sutr praskla a pak ho seskrabla opatrne. Nasledne dukladne omyla jarem a horkou vodou a vratila do suplicku
Jak je Balouškovi? Co výsledky a prohlídka?
Je mu furt stejne, ale cejti jak blazen, ze o nej mam stracha, pac jak je normalne hrozna prilepka, tak ted je to absolutne enormni.. Prvni krev ok, pod mikroskopem taky nic, takze jeste cekame na stitnou, kultivaci a bakterku. Snad z toho neco vyleze, zacina se napadne podobat labradorovi, pripadne goldenovi krizenymu s nahacem.
vše nej, nej, nej k svátku a jako oooobr dárek Ti přeji zdravého Balouška
Dekuji moc, lepsiho darku by nebylo.. Snad se zadari
Fifi
Tobe VSE NEJ k svatku, hudlana ti dam zitra. Chladna rana skutecne nastupuji...
Deekuji dobra zeno A vuebc nevim o cem mluvis, ja za nic nemuzu!
HTRŽ
Hele kdyz je boxerka takova dajna i po kastraci, mohla by delat bezpecnou kurtizanu pro idioty, co chtej, aby si ten jejich pes taky uzil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:46
- Nahlásit
Čau děcka,
Dobře tedy RAMŠTÁÁÁÁÁÁÁJN (abych zas nedostala vynadáno, že )
Přijeli jsme včera odpoledne a hned jsme na 3 hoďky zalehli . To víte, je to práce pro zrzouna hlídat 20 lidí + 4 kinder aby na něj náhodou nešáhli. No to byla spíš práce pro mě, bo 3 děti si ho nevšímali ale jedna holka mu přes veškerý domlouvání prostě nedala pokoj a hlavně rodiče to nijak neřešili, prostě jí neřekli vůbec nic.
V pátek byla kosa a pršelo, tak jsme klobásky upekli v krbu v sobotu byla kýta venku, už to docela šlo, ale o půlnoci jsme to zabalili, bo nám fakt mrzli frňáky V sobotu Harrachov, ale nebylo to nic moc, vše se dělo jen v areálu pivovaru a sklárny- nějaká hrůza děs dechovka tam hrála, a vstup 120Kč (byl v tom lístek do sklárny, ale já nevěděla, jestli mě s pakoníkem pustí, tak jsem nešla)
Cesta vlakem byla gut, ale prdel je, že ten hajzl si na tu podlahu nesedne!!! Prostě ne celou dobu stál a vyčítavě čučel…..i zželelo se matce milých dítek a vytáhla deku z baťohu a ten blbec si hnedka lehl a spal ! No hroznej vůl to je. Navíc deku jsem dostala a hádejte jakou má barvu-ja ja růžovou
30lidí prošlo kolem, nikoho si nevšiml…jen nastoupil tlustém šedivej komuníst na patku, mohl se zrzoun zbláznit. Navíc pak, když měl komunista tendenci říkat mu, že se mu as nelíbí a že asi nebudou kámoši-pomooooc.
A štěkali jsme na všechny psy v Harrachově to byl jedinej zádrhel. To jako fakt nevím jak na něj.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:50
- Nahlásit
denyk
celou dobu stál a vyčítavě čučel…
To je hrozna fajnovka ti povim!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 13:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Koncík huž je za chvílu - juché!
byla jsem nečekaně navštíviti lékařskou vědu, páč domácí léčba selhala a hrozilo, že mi začne odpadávat maso už
Večírek byl fajnej, ráno taky bylo taky fajný, pan doktor byl taky fajnej, jen teda ta lepra co mám, ta neni fajná.
Prostě chlapeček, kterej potkal sexbombu, a navíc asi s mateřskejma pudama,
pani... pro něj je ale seksbomba skorem každá třetí, tohle předváděl na cvičáku s černou labradůrou, který vyjely voči z důlků údivem (to ostatně všem tam, ale já jim to řikala, voni mi nevěřili a pak jen zírali ) tohle převáděl s moskevandou Nastěnkou.... a takhle bych mohla pokračovat až do rána bílého
. Moc těm Horstům nevěřím, ale uvidíme... .
přesný!! No jsem fakt fakt zvědavá.
Koupila jsem si v Hornbachu prac. rukavice
na ja rukavice no. máma taky říkaá,ber si rukavice, ale když já to fakt na těch rukouch moc nesnáším. A pak se divim. ale jedny takový jak píšeš mám taky a je to moc dobrá věc, to ne že není.
to máme dneska nějak frišno,
mno... a nebylo snad??
"tak pa, bylo to dobrý, zas třeba někdy..."
Hipík je taky dobrej prasák
kachna_
Tak jí řikám, že jo
Pískle jedno drzý!! Dej jí rovnice vo všech neznámejch, ať se zapotí
Fifi
analnima sondama, vrazi cizakovi rypak
jo. Hošikus zase přijde k babě a provede zevrubnou!! kontrolu podvozku. Teď nehovořím o fenách,, nenenene, a tohle provozuje s oblibou na ulici! Propadla bych se . Brtnik řiká, že to je dobré seznamovadlo, tuten péf
Mathea
FŠÉÉÉÉÉÉÉÉCKO NEJ A JAKO DÁREK TI PŘEJU, ať je Baloun O.Ká, co nejdřív.
edit- koukám, že brůtice ti přeje stejnej dárek jako já
brut
žádnou výzvu o doručení v kaslíku neměla a to ani jednu. Takže jsem právě dělala dusno na poště a opět si stěžovala.
ježíš to jsou fakt šmejdi!! Člověk tam může dělat třetí světovou 6x do tejdne a stejně se to nezmění (
. Brut byl jako vždy za velkého hrdinu do chvíle, než vlezl do čekárny
: odkudpak já tuto asi tak znám??
. co piškotky, byly nalámaný na kousky a bylo jich jen pár?
NE-BYLY!! a navíc všivě koupila nějakou
se bavííííííííííííííííííím
no okolí se taky bavilo
U Al by nepochodil, by mu prohnala pérka
a von by si sednul....
svůj k svém
todle nejni pravda!! já takovýdle věci vůbec nedělám! Já sem totiž cudná děva!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 13:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
To víte, je to práce pro zrzouna hlídat 20 lidí + 4 kinder aby na něj náhodou nešáhli
je to vůůůl, je to vůůl
V pátek byla kosa a pršelo, tak jsme klobásky upekli v krbu v sobotu byla kýta venku, už to docela šlo, ale o půlnoci jsme to zabalili, bo nám fakt mrzli frňáky
jo zima byla naprosto příšerná brrr
hrůza děs dechovka
co máš proti dechofce???
že ten hajzl si na tu podlahu nesedne!!! Prostě ne
no jistě, vižla je dámička! My to teda nemáme až takhle do extrému, ale nerad třeba leží na zemi v hospodě. Šli jsme tůru v zimě v Lužkách (u Brtníků ) kapek jsme zabloudili, takže se to protáhlo, psí počasí.. dojdem s čoklama do vytopený hospůdky a co myslíš? Ani jeden ten zrzavej zmetek (Ešus a jeho kámoška) si prostě nelehnul, utahaný, ale na zemi se ležet nebude, tak panička od Aischy šla do auta., přinesla starou cejchu a.... oba vižlí šmejdi usnuli spánkem spravedlivých
celou dobu stál a vyčítavě čuče
je to vůl, je to vůl, jeeee to vůůl
ja ja růžovou
tfůůůůůůůůůůůj, doufám, že ji zaprasil
Navíc pak, když měl komunista tendenci říkat mu, že se mu as nelíbí a že asi nebudou kámoši-pomooooc.
no tohle je moc fajn, když se ten člověk tomu psu vnucuje
To jako fakt nevím jak na něj.
no přes povel k noze= čumim na pánčičku a plus povel TICHO! U nás ještě funguje povel Neřeš - ale to nemůžu sloužit, jak jsem ho to naučila (což mě fakt mrzí, že to nevím, vyšlo to prostě nějak samo z naší komunikace)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 16:49
- Nahlásit
Juch juch, jdu balit.
PetraK
plus povel TICHO! U nás ještě funguje povel Neřeš - ale to nemůžu sloužit, jak jsem ho to naučila (což mě fakt mrzí, že to nevím, vyšlo to prostě nějak samo z naší komunikace)
u nas funga taky "Ticho" pripadne "Drzte hubyy". A misto "Neřeš" mame "Neser" nebo jen vyhruznym tonem pres zuby procedeny jmeno psouna.
denyk
ale prdel je, že ten hajzl si na tu podlahu nesedne!!!
Esteet, jak moc mu rozumim! Mne samotny se kolikrat ve vlaku ekluje si v lete sednou na kozenkovou sedacku v kratasech.
ale o půlnoci jsme to zabalili, bo nám fakt mrzli frňáky
Nas nejaka kosa nezastrasi od nocnich dychanku, zase se nam budou ztracet dny, oujee. Hlavne aby uz nelilo a mocne Labicko neopustilo sve brehy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 17:13
- Nahlásit
Ramštajn, děckaaa sme mtvolnéééé ale mám hotový dípíhá a vodvezenou hotovou zakázku doma se maká se fachčí, jen vás vůbec ale vůbec nestíhám tak vás aspon šeeecky zdravím.
Heslo dne:
dyž vy břízovým, tak my kachličkama!
a dyž vy inžinýrku!!???, tak my!!! to budete koukat !!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 17:28
- Nahlásit
PetraK
Dej jí rovnice vo všech neznámejch
to zvládne sama, dneska mi nabízela velmi zajímavou aplikaci pythagorovy věty na lichoběžník
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 17:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Mathea
Hele kdyz je boxerka takova dajna i po kastraci, mohla by delat bezpecnou kurtizanu pro idioty, co chtej, aby si ten jejich pes taky uzil
To už mě taky napadlo... a je to díra na trhu jak vrata... Tyhle rozdavačný slečny by mohly potřebným zajistit bezpečný sex (za úplatu, samozřejmě)... Chtělo by to ovšem neustále flexibilně obměňovat externí zaměstnankyně, protože dřív nebo později se ta hormonální rovnováha změní.
Stejný servis bychom mohly zajišťovat i pro hárající fenky - Hipík jěště rok po kastraci obšťastňoval Toničku, když hárala.
Mimochodem, bylo jí asi 13 a byla při chuti ne tejden, ale celé 3 neděle...
Já se akorát modlila, aby to s nima nešlehlo. Zvýšila jsem dávky chonder a vitamínů a měla pocit, že bych po nakrmení a vyvenčení měla jít do kina, nebo tak něco..
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:11
- Nahlásit
sakra, do takovyho byznysu bys mela jit, delala bys hlavni bordelmama A ja bych dohazovala klientelu
měla jít do kina, nebo ta něco..
ale nechala si jim aspon soukromi?!
Zencky, ktera z vas jde s dobou???
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:19
- Nahlásit
Mathea
...a taky všechno nejlepšíííííí, přeju
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 18:31
- Nahlásit
Mathea
ale nechala si jim aspon soukromi?!
Jim bylo nějaký soukromí úplně šumák, jedinej, kdo si přišel trochu nepatřičně, jsem byla já. Ovšem děsný bylo, že Tonička se dožadovala Hipíkových důvěrností už v půl pátý ráno..
Zencky, ktera z vas jde s dobou???
já ne... takovýhle ozdobičky zběsilý na nehtech mě chtěla provést recepční z bývalé práce a sfoukla by to rovnou prý i s "novou hlavou"... musela jsem se bránit zuby nehty
|