Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:33
- Nahlásit

Fifi
Chcije a chcije.

tak tady už ne, my to koupili jako první a asi to jako od prvních odchází?

Tak ja sajrajtem cistila, ikdyz uz je mela pekny, obden

aha, tak to víš, no to je zvláštní, že to ovlivní déšť,šak má ucho klapatý, že jo? Myslíš, jako že to vlhko jako takový?

Hele, ty ses naprosto idealni pacient, z takovych musi mit zdravotni pojistovny ooobr radost. Neobtezovat felcary nejakym zanetem (okostice, trojklanaku ci zubu), pekne to poresit s vetem a vzit si antb pro psa.

že jo? taky jsem si říkala

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:41
- Nahlásit

PetraK
že to ovlivní déšť,šak má ucho klapatý, že jo? Myslíš, jako že to vlhko jako takový?
Jj, proste vlhko jako takovy, mlha, nebo kdyz si splouchne plovajic do uch... Tim jak tam mela toho srace svrabovityho kdysi, ma narusenou nakou tu mikrofloru ci faunu vevnitr, a hnedka se ji to tam rozjede. Inu kdyz bude nejhur, budeme na tabore kvapat antb, no. Ale proti vcerejsku je to lepsi, rano jsem cistila a fakt lepsi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:49
- Nahlásit

Fifi

Jj, proste vlhko jako takovy, mlha, nebo kdyz si splouchne plovajic do uch.

aha, no proti tomu se toho moc asi nedá, prevence nějaká bylinková by se vymyslet nedala????

toho srace svrabovityho k

kde si to chudera pořídila?

Ale proti vcerejsku je to lepsi, r

tak ať udržíte i nadále tento vytyčený směr

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:56
- Nahlásit

PetraK
kde si to chudera pořídila?
Chtela si hrat na potapece a hodila sipku do zabincovityho hnusnyho smradlavyho radobyrybnicka.

Prevenci bylinkovou prave ted diky HTRŽ mame.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:00
- Nahlásit

Fifi
Chtela si hrat na potapece a hodila sipku do zabincovityho hnusnyho smradlavyho radobyrybnicka.

fůůůůůůůj ble hůmus, sem netůchala, že svrab se dá pobrat ve vodě.

Prevenci bylinkovou prave ted diky HTRŽ mame

aháááááááááááá!! Vona je Hipík šikovná moc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:07
- Nahlásit

HEheeeee Jedna fotecka pekna, pro lepsi naladu, neb je vlastne paatecicinecek!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:13
- Nahlásit

Fifi

ty vole fůj to sem se lekla ale

hale to by jeden netušil, jak je meloun dobrej pro nohy

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

Fifi

doufám, že se taky lekneš

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:22
- Nahlásit

Plavala husička po Dunaji,
housátka se za ní kolébají.....

Brý tro.... nestíhám probíhám jen prosím Fifi aby moje fotky z rodinného alba focené pro ránu již příště nikde neukazovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:23
- Nahlásit

PetraK
to by jeden netušil, jak je meloun dobrej pro nohy
??? Jakoze furt chodis na wc? Ikdyz predstava, jak mas nazuty pulky melounu a cvachtas si, taky zajimava.
Smolicek, nelekla. Kraasne je svrastelej, hosicek.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:38
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásám, že jsem v noci spinkala jak miminko ( samozřejmě i s pravidelným buzením ) a vstávala jsem v sedm slupnout atb, pak jsem ještě zalezla do pelíšku a chrupala do půl desátý

No a teď mám vyvenčeno, vyřízenou pojistku na autí, připravenej oběd a peru prádlo ....sem mooooooc šikovná a rychlá

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:50
- Nahlásit

Fifi

??? Jakoze furt chodis na wc

jo jakože sem tam fuuuuuuuuuuuuurt imrvére

ak mas nazuty pulky melounu a cvachtas si, taky zajimava.
fůůůůůůůj dyk bych byla olepená , ble

Smolicek, nelekla.

škoda, vypadá naprosto odpudivě

Fajka

Plavala husička po Dunaji,

proč zpíváš vo Růžofce??
mimochodem, vona je opravdu nemocná a posedlá svou důležitostí , příšel řída, že by nutně potřeboval vysypat skartovačku, že to je plný, tak šla alarmovat uklízečky, který jsou v tu dobu rozeběhnutý po baráku.... řikám jí, nikoho nevolej, dojdu dozadu k nám, vezmu pytel a vyměním to...... donesla jsem pytel...... za chvíli volá uklízečce..." tak nemusíš chodit, já jsem sehnala pytel, udělám to" to je fakt nemoc, dělat se důležitá i kvůlivá takovýhle kravině

jen prosím Fifi aby moje fotky z rodinného alba focené pro ránu již příště nikde neukazovala

no ale my bychom Tě jinak vůbec tady neviděly, víš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:52
- Nahlásit

Právě psala Denyky Enyky, že zdraví z vláčku nach Liberec a přeje fšem pěknej víkend, nemohla se rozlůčiti, neb vyplivnul proud.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:56
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Vzala jsem teda dle příbalového letáku 2tbl. ATB jako startovací dávku. Před chvílí jsem se probudila. Uzliny už jsou míň nateklý a i dásně už nejsou tak zduřelý a citlivý... A hlavně se už neobjevila ta hrozná bolest
teda léčit se u veta mě nikdy nenapadlo, ale evidentně to funguje ..... napadá mě jedna věc, která tu nebyla řečená a to odchlípnutí kousku dásně u zubu ( nejčastěji ustoličky), dostane se tam kousek jídla a nelze vyčistit kartáčkem. Mno a pak se to tam začne rozkládat, čímž vytvoří krásný zánět .... příznaky by odpovídaly, zduřené uzliny atd. Na to nic jinýho než atb nezaberou...teda mimo ko u zubaře

Jestli je ti líp, tak super, ale stejnak bych minimálně zubaře poctila svou přítomností a chtěla vědět, jestli to není od zubu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:59
- Nahlásit

brut

Hlásám, že jsem v noci spinkala jak miminko

no vida, vidaa, vida!! to je moc a nejvíc dobře., tak já tu paličku schovám.

, pak jsem ještě zalezla do pelíšku a chrupala do půl desátý

NO VÝÝÝÝBORNĚĚ! VÝÝÝBORNĚ! si šikovná jako fčera hošíček byl. no jen tak dál,, jen tak dál

rychlá

tak zas ZPOMAL ty megero

já byla včera taky nějaká aktivní. Stihla jsem po příchodu z prasé jít se courat s hošíčkem, upécti bábofku - oříškovo čekuládkovou, udělat maso zadělávaný v kapustě a připravit exkluzivní večeři sestávající se prosím z kuřecích prsíček napřírodno se sýrem a opečené cukety áááájch to byla dobrůtka!! Využila jsem totiž to, že mám rozpálenou troubu po tý bábofce a švihla na litinovou pánem kolečka cukety se solí, pepřem a česnekem, na rozpálený plotně po tý kapustě jsem osmahla ty kuřecí kozenky, přendala je na ogrilčovanou cuketu a flákla na to sýýr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:03
- Nahlásit

ach jéé, já bysem moc chtěla aby byl hošíček zase tááákhle malinkej!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:07
- Nahlásit

PetraK
no ale my bychom Tě jinak vůbec tady neviděly, víš
no ale čím víc mě tu bude Fifijová vokazovat tím mín lidí tu bude až tu zbudu uplně sám

brut
No a teď mám vyvenčeno, vyřízenou pojistku na autí, připravenej oběd a peru prádlo ....sem mooooooc šikovná a rychlá
si kouzelník??? si se minimálně roztrojila???? bo jináč to nejni možný stihnout

brut
PetraK

Hlásim že čííf už má novou mastičku tu ztracenou..co mu předepsal velehodný pan dochtor znova a už jsme přišli s čífem na to kam a za jakých okolností se zdejchla

na tuty nám ji zkonfiskovalo Kolatche a zatlouká a nechce nám ji vrátit bo je totiž Růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžovááááááááááááááááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:22
- Nahlásit

Fajka

až tu zbudu uplně sám

neboj se MY TĚ NIKDÁ NEVOPUSTÍME!! Ani když si to budeš přát

už má novou mastičku tu ztracenou..co mu předepsal velehodný pan dochtor znova

jako to si děláš srandu???????????????????????

na tuty nám ji zkonfiskovalo Kolatche a zatlouká a nechce nám ji vrátit bo je totiž Růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžovááááááááááááááááááááááááá

to teda jako prdlajs! pěkně prdlajs! Víš proč vono je to ztracený zase už?
Páč je to vod Berouna a nad Berounem je totiž Berounskej trojuhelnik a tam se věci ztrácej. A všechno co je vodtama se ztrácí též! tak!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:28
- Nahlásit

PetraK
ach jéé, já bysem moc chtěla aby byl hošíček zase tááákhle malinkej
já bych to vrátit nechtěla bo bych mušela Fáju ubezdušit
zaplat nadbůch že už je velká a má a´pon jednu mozgovou buňku

jako to si děláš srandu???????????????????????

jako si nedělám v úterý jsme se ponu dochtoroj přiznali že jsme jí někde potratili a on byl tak hodnej a napsal nám ju znova a včéra už sem si jí vyzvedala z lékárny. a číf dyž jí votevřel tak uš nám to pak bylo jasný kde je zakopanej čokl už se z toho nevykroutíš prostě

Hele a kam jel Deník? na Slovač? Ví se něco o Deníkově mamušce? já nestíhám nic hledat ani dočítat vy zas píšete litánie

to teda jako prdlajs! pěkně prdlajs! Víš proč vono je to ztracený zase už?
Páč je to vod Berouna a nad Berounem je totiž Berounskej trojuhelnik a tam se věci ztrácej. A všechno co je vodtama se ztrácí též! tak!

tjo no a kde je problém? tak místo do Prčic pošli Růůůžofku do Berouna

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:34
- Nahlásit

Fajka

já bych to vrátit nechtěla bo bych mušela Fáju ubezdušit

dyš von byl takovej takovej otomilej a to si ešče myslel, že sem ta nejchytřejší pánčička na světě .

a číf dyž jí votevřel tak uš nám to pak bylo jasný kde je zakopanej čokl

hmmmm, hmmm hmmmm, tak akorát KáPéBéčka, děte se kouknout rači do barelu s granulema milostivá

Hele a kam jel Deník? na Slovač?
nenene, jede a míří tam k vám na Liberecko na vejletík. Zrzavec prej právě seřval nějakýho komanče

Ví se něco o Deníkově mamušce?
výsledky ešče asi nejsou, jen vím, že mamča to zvládla dobře.

tak místo do Prčic pošli Růůůžofku do Berouna

že já krafka jí nevzala s sebou na to koupání, když já se ale bála, že když vleze do vody, vyleje se voda z břehů a......... bude po koupálku

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:51
- Nahlásit

PetraK
no vida, vidaa, vida!! to je moc a nejvíc dobře., tak já tu paličku schovám.
schovej, budeš jí potřebovat příští rok

NO VÝÝÝÝBORNĚĚ! VÝÝÝBORNĚ! si šikovná jako fčera hošíček byl. no jen tak dál,, jen tak dál
sem ale rozlámaná a to je hnus.... proto jsem pilná včelka, abych se protáhla

tak zas ZPOMAL ty megero
nééééé, sem pilná a šikovná, musím toho moooooc stihnout, když to jde

Stihla jsem po příchodu z prasé jít se courat s hošíčkem, upécti bábofku - oříškovo čekuládkovou, udělat maso zadělávaný v kapustě a připravit exkluzivní večeři sestávající se prosím z kuřecích prsíček napřírodno se sýrem a opečené cukety áááájch to byla dobrůtka!!
mňam, mňam, ale bez cukety .... teď mě napadá, že sem se chtěla zeptat ..do toho dresinku, cos nám dávala k masíčku na apaluše si dala zakysanku? Sem nějako sklerotická ...

Fajka
si kouzelník??? si se minimálně roztrojila???? bo jináč to nejni možný stihnout
nene, nejsem kouzelník ... než se mi uvařila voda na čaj, tak jsem připravila masíčko k obědu ( příloha bude rýže, takže s tím si hlavu lámat nemusím), než čajík vychladl, tak jsem dala prát prádlo a připravila další dvě várky, no a pak vypila čajík a šla venčit V kuchyni dělám rychle, jak mám vše promyšlený a po ruce, v koupelce házím prádlo na hromádky, takže i tam se nezdržuju a pustit pračku je otázka pár vteřin ... nejvíc času zabere venčení a to se přes bahno nikam daleko nedostanu, musím jen po pevných cestách Ani nechci vědět, jak to vypadá u vás

Hlásim že čííf už má novou mastičku tu ztracenou
tuty nám ji zkonfiskovalo Kolatche a zatlouká a nechce nám ji vrátit bo je totiž Růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžovááááááááááááááááááááááááááá
ty jsi bubáááááá, sem si představila Ešusku, jak si jí s velkou radostí patlá na ksichtík a málem sem se udusila
Ale jsem ráda, že už je mastička doma a snad zabere

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:56
- Nahlásit

PetraK
Víš proč vono je to ztracený zase už?

co se ještě ztratilo? Já ne a o ničem jiným nevím ...spíš by se mělo říct, že u Krušovic je začarovaný trojúhelník, v jehož středu je apalucha, kde se ztrácí růůůůůůžovéééééé mastičky

Fajka
tak místo do Prčic pošli Růůůžofku do Berouna
néééé, myslím, že tu máme dost vlastních oblud a nepotřebujeme další cizí

PetraK
že já krafka jí nevzala s sebou na to koupání, když já se ale bála, že když vleze do vody, vyleje se voda z břehů a......... bude po koupálku
by zdechla cestou, není zvyklá chodit, páč jinak by nebyla bečka růůůůžového sádlíčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:09
- Nahlásit

brut
schovej, budeš jí potřebovat příští rok

ejch, jak já se na to těšim!! moc a moc a převelice, střepiny budou lítat vzduchem. Teď se těším, až zas budu malovat. To mi baví, když se maluje, už se to tak chýlí ke konci, začíná to vypadat jako obyvatelnej prostor... ale to je ešče daleko.

s.... proto jsem pilná včelka, abych se protáhla

na ja, pospojuješ příjemný s užitečným. a nestěžuj si , tělo to prostě potřebovalo a je moc dobře, žes to zmákla z větší části v noci.

nééééé, sem pilná a šikovná,

néééééééé. si předefším blbá zklidni hormon .

ale bez cukety

byla moc moc dobrá. Řikám já.Brtnik řiká že hnus Je jen jedinej pokrm , kde mu cuketa nevadí , s masem a na olivách a s česnekem, sýrovou omáčkou a špagátama.

Sem nějako sklerotická

sklerotická jsem taky - říkala jsem ti výsledek toho jednání s tou holkou z čsa? No ono je to jedno,jestli ne, ale vymyslet to bohužel nejde

jinak do dresinku - niva, zakysanka, česnek. éto vsjo.

jak si jí s velkou radostí patlá na ksichtík a málem sem se udusila

škoda že jen málem, megero

o se ještě ztratilo?

no to už si nepamatuju co, ale sme se přece bavili u vás , že tam máte Berounskej trojuhelnik

, kde se ztrácí růůůůůůžovéééééé mastičk

nenene, stopro je to u Fajfkatejch v barelu

, že tu máme dost vlastních oblud a nepotřebujeme další ciz

by zdechla cestou

no'! a to by bylo taky řešení, vraždu by za tim nikdo nehledal, ešče nikdy nikdo nikoho nezavraždil tim, že ho uštval. Byla bych první

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:22
- Nahlásit

PetraK
jak já se na to těšim!! moc a moc a převelice, střepiny budou lítat vzduchem
destrukce je mooooc dobrá, se u ní čék krásně vyblbne a uvolní

Teď se těším, až zas budu malovat. To mi baví, když se maluje, už se to tak chýlí ke konci, začíná to vypadat jako obyvatelnej prostor...
můžeš přijít k nám, potřebuju moc a moc vymalovat barák, aby to nevypadalo jak u bezdomovců

pospojuješ příjemný s užitečným. a nestěžuj si , tělo to prostě potřebovalo a je moc dobře, žes to zmákla z větší části v noci.
jj, bylo toho na něj moc... vím, ale znáš to....

néééééééé. si předefším blbá zklidni hormon
další, kdo říká že sem blbááááá , pak se mám naučit slovíčka, když už tu mojí neschopnost trouběj i na netu

byla moc moc dobrá. Řikám já.Brtnik řiká že hnus
s ním souhlasím, naprosto

říkala jsem ti výsledek toho jednání s tou holkou z čsa? No ono je to jedno,jestli ne, ale vymyslet to bohužel nejde
neříkala .... nevadí, já s tím ani nepočítala, bylo by to super, ale vím, že mají jasně daný limity a je s tím jinak potíž

jinak do dresinku
dííííky, sem si nebyla jistá tou zakysankou ..... no jo, holt mladší už nebudeme

škoda že jen málem, megero
tsss, by ti pomohla, trůůůůpko, páč je díky růůůůžovýýýý barvičce zázračná

to už si nepamatuju co, ale sme se přece bavili u vás , že tam máte Berounskej trojuhelnik
to máme, ale ne na ztrácení věcí

stopro je to u Fajfkatejch v barelu
jen aby ...

to by bylo taky řešení, vraždu by za tim nikdo nehledal, ešče nikdy nikdo nikoho nezavraždil tim, že ho uštval. Byla bych první
a máš námět na první detektivku s tímto způsobem vraždy na světě

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:40
- Nahlásit

brut
dobrá, se u ní čék krásně vyblbne a uvolní
a když si k tomu může někoho představit...

můžeš přijít k nám
zas tolik to malování nemiluju

... vím, ale znáš to.
no ale halt musíš, musíš!!

pak se mám naučit slovíčka, když už tu mojí neschopnost trouběj i na netu

to nejni tim

udělej si kartičky, nastřihej si kartičky, z jedný strany čj z druhý Aj a taky si pospojuj slovíčka, neuč se auto, nauč se zelený auto /bratra do toho po určitých zkušenostech nemotej /, líp se to pamatuje a máš to druhý slovíčko zadara

s ním souhlasím, naprosto

zas další co ničemu nerozumí

nevadí, já s tím ani nepočítal

škoda ale, sem si myslela, že by se to nějak dalo vošéfovat, nebo propašovat...

áč je díky růůůůžovýýýý barvičce zázračná

tak sem s ní! napatlám s ní Růžofku a vona jako sasrakem zmizí!

to máme, ale ne na ztrácení věc

já nevim, řikali ste to myslim jinak

jen aby

musí kapek pohrabat

máš námět na první detektivku s tímto způsobem vraždy na světě

kam se na mě hrabe Agáta klystýr!

RŮŽOFKA SPÍ!

Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:36
- Nahlásit

Milé ženy, dneska jsem celej den prospala a je mi o dost líp.

Přeju vám krásný a dlouhý víkend

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:09
- Nahlásit

dneskajsem nestíhla alautr nic, ani sem nakouknout, poslat sovu, prostě nic, tak přeju PĚKNEJ VÍKEND!!!!
u nás bude, jak jinak, pracovní

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 23:44
- Nahlásit

Kachna

http://www.zakrslikraliccipraha.websnadno.cz/MLADA TA-U-NAS-NAROZENA.html

ty jsou

Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 11:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi

...tak ti móóóóckrát děkuju, teto Fifi ...

Přikládám pár Žofčinejch fotek na téma "Slepice a já"

Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 11:46
- Nahlásit

PetraK
doufám, že se taky lekneš

Hošíček je úžasná tlama...

<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání