Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:38
- Nahlásit

PetraK
Já mám místo dlažby Thermofix. Vidět je na některých fotečkách štěňat na www.tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz
Je to PVC, takže je teplejší než dlažba. Lepí se po kouskách (1 m x 20 cm) celoplošně, takže pod to nezateče a nemá to ani ten cement mezi, jako mají dlaždice. Dá se to umývat mokrou vodou, luxovat, zametat. Vypadá to jako dřevo, pokud to chceš, nebo jako něco jiného. Tady jsem ti už najela vzorník na obrázcích: http://www.fatrafloor.cz/
Opravdu jsem s tím velmi spokojená. Samozřejmě to můžeš poškrábat, ale to laminát a dřevo taky a snadněji. Dlažbu taky podrápeš nebo i rozbiješ. Zde je oprava taková, že vezmeš fén, vyfénuješ jednu lamelu, tím změkne lepidlo pod ní, oderveš poškozenou lamelu a položíš na její místo jinou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:43
- Nahlásit

Fifi
Hehehe To sou medove, ale prijdou mi takovi.. no jak to rict kulantne.. staticky??? Se to skoro nehemzi, nelita, neradi, kdyz si vzpomenu na mesicni perdelata, opotim se este ted.

no dyž oni byli rozespinkaný, po velkým řádění..my přijeli v blbou dobu a jen na otočku tak jsme nemohli čekat až se jako rozpohybujou a možná že dobře bo bych měla místo nohou ohlodaný kostéčky al eje mě jasný že oproti pérdelatům js akití mimi zvýže zcela nepohyblivé líné a statické ostatně jako celý akití vemeno po celej život

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

a du nebo dostanu taky dodrž

no ty vole to bych se taky bála

Hipíku, já bych sem nechodila, nenenene

brzo těm ostrejm zoubkům vyhejbat

copak zoubkům, to myslim, že je stačej zmasakrovat-myslím, jako že si je ukočírujou, ale to že je za pár dní už převálcujou, to.... to je mi jich líto, budou z nich vzhledný plakátky

Fifi
staticky

že jo? Vižlý housky byly nezachytitelný, svině mrňavý, vzala si to do ruky a než si řekla ťuťuňu, spratek se ti vyrval z ruky, smejknul s sebou a mělas ho zahryznutýho v zadeli nedali se vůbec, ale fakt vůbec odlovit a když ses postavila, nalepili se ti jak sucháče na boty a rvaly tě zaživa ve smečce . Babeta k nim odmítala chodit bez brnění

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:46
- Nahlásit

Vlčáčková

Já mám místo dlažby Thermofix.

no my tam na chalupu potřebuejm prostě dlažbu - kvůli vlhosti a kvůli tomu, že je to tak nějak součástí spíš venkovního prostoru, než vnitřního. Já mám dlažbu ráda.Dlažbu a dřevo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:57
- Nahlásit

Fajka
po velkým řádění..
Jakoze se pri radeni o malilinkato zrychlili? Mi pripominaj maly cauiky, co sme s matheou navstivili u erin, musely sme se neustale tlamat, protoze byly fakt jak zpomalenej film (erin promine snad). Kor kdyz kolem nich litala strela Agatka, oni se nestihaly ani otocit a mela je trikrat obehnuty. Pro predstavu:

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:01
- Nahlásit

Fifi

Pro predstavu

ty vole agáta dostala plyšový morčátká!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fajka
aaaaaaaaaau a du nebo dostanu taky dodržky

no to si pišššššš

PetraK Fifi

...tak člověk si chvilku ducne a tady zatím toto, škandááááál!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:33
- Nahlásit

Fifi
Jakoze se pri radeni o malilinkato zrychlili? Mi pripominaj maly cauiky, co sme s matheou navstivili u erin, musely sme se neustale tlamat, protoze byly fakt jak zpomalenej film (erin promine snad). Kor kdyz kolem nich litala strela Agatka, oni se nestihaly ani otocit a mela je trikrat obehnuty. Pro predstavu:
asi tak nějak..dyk to říkám furt že akití vemeno je pro lenochy a koukám že čauí taky

PetraK
ty vole agáta dostala plyšový morčátká
náhodou ale děs v očích z nich má docela velkej

no to si pišššššš
no joooo vííím sem si řikala že né každýmu pasuje červená s puntíkama

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:40
- Nahlásit

Fifi
oni se nestihaly ani otocit a mela je trikrat obehnuty
To je strašlivý
PetraK
Vižlý housky byly nezachytitelný,
Batynka se poprvý nechala pohladit v pěti měsících (teda jako že mě nešla zakousnout jakmile jsem se k ní přiblížila, ale počkala, až jí jednou přejedu přes hlavu rukou)
Já mám dlažbu ráda.Dlažbu a dřevo.
jo jo. Dlažba je super. I když uznávám, že naše lino nestudí a je měkký, tak dole asi stejně bude dlažba a nahoře dřevo.
hele co Pupik č.2, jak se mu daří
dobře, důležitý výsledky budou až příští týden
co to je za ychtylózní nápady??
taky nevim, ale učit se chudera bude, páč by to bylo vůči ní nefér, aby pak kvůli tomu měla problémy doma, že se neučila.
ale v takový cihlatý barvě, oni to na stránkách nemají, protože se budou vyrábět teprve.
Nebude se se tam držet špína, v tom reliéfu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka.

e a tady zatím toto

ják toto?? My Ti jen s Fifinou dobře radily..... retarda z tebe uďála Fajfka

Fajka
náhodou ale děs v očích z nich má docela velkej
tendle magor? děs ve vočích???? to si myslim, že má spíš celý okolí . vypadá bombasticky

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:52
- Nahlásit

PetraK
ujišťuju tě, že realita předčí Fajfčinu babu retarda

Omotala jsem si na vaši radu tu RŮŮŮŮŽOVOU šálu, co nosila Tonička, protože je lehká, nekouše a hodně hřeje. Je to mooooc příjemný .
A jestli budeš zlobit, pošlu fotku a ty se budeš do konce života v noci hrůzou počůrávat

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:02
- Nahlásit

kachna_

Batynka se poprvý nechala pohladit v pěti měsících

fákt?? a já huž si říkala, že jsme třá někde udělali ašíbku . Když už se člověku podařilo tu žížalu odchytit, tak se zmítal jak v záchvatu a rval se do akce. Usnul jen z naprostýho vyčerpání

e naše lino nestudí

jo mi v pokojích taky máme lino- páč ten dům je studene a vlhkejj, ale tak aspoň jsem si tam dala lino - dlažbu a lino dříví. No a do tej kůchně prostě tu dlažbu chci a chci a chci a taky je to tam nejvhodnější, páč prostě více-méně jsou furt otevřený dveře z baráku rovnou tam /přes takovou pidipředsíňku. Mrzí mě, že tam nemůžem mít to dřevo jako takový - nebo takhle mohli bychom mít, při určitým ošetření za větší finanční obnost a to jaksi nende. ale je to škoda. Bejt pracháč zařídim si to tam úúúúpa jinak., takhle jsem limitovaná peněženkou.

dobře, důležitý výsledky budou až příští týd

tak se pak zdůvěř, jo?
teď jsem volala své kolegyni Těhuli a... nebere mi telefén.. možná už nejni 2v1

, páč by to bylo vůči ní nefér,

ajo . No a le kdyby to psi roztrhali, tak za to nikdo přece nemůže, ne?

nesmí , ale tak to by se mohla držet aji ve spárách a tak ne? a taky si říkám,je to chalupa, takovej prostor mezi venkem a vnitřkem, čokl tam lozí, z venku dovnitř, ven,dovnitř, já kolikrát vařím a mezi tím pobíhám venku a zas zpátky, naklizíno špígl nýgl to nejni nikdy asi. tak je to asi jedno.co? ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:04
- Nahlásit

Omotala jsem si na vaši radu tu RŮŮŮŮŽOVOU šálu,

FOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOO MY CHCEME FOTO, MY CHCEME FOTO, MY CHCEME FOTO. FOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOO SEM, FOOOOOOOOOOTO SEM

Je to mooooc příjemný

Tož by to mohlo tedy zabrat, když si tělo chuchrá, nebo tedy aspoň neuškodit

ty se budeš do konce života v noci hrůzou počůrávat

heh, ale to už je myslim jedno, sem se málem po.. z tý představy, takže to vyjde na stejno

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:32
- Nahlásit

PetraK
heh, ale to už je myslim jedno, sem se málem po.. z tý představy, takže to vyjde na stejno
..myslíš??? D Doufám, že sem nevlítne protiteroristický...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:34
- Nahlásit

Doufám, že sem nevlítne protiteroristický.

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:36
- Nahlásit

PetraK

aha, už sou tady....

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:40
- Nahlásit

Jen letím kolem...Fifi, u nás gut, ale zítra jsem měla jet vláčkem do Raspenavy ke kámošce a spolu pak autíkem do Rokytnice, tak kámoška psala, že ať jedu raději jen do Liberce, že cesta na Jizeru je zrovna pod vodou, takže musíme přes Liberec ona teda bydlí na kopečku v hájence, tak se jí to nedotkne, ona musí jet bo má kejtičku a elektr. gril ....
Kámoška z Roktnice píše gút, jen třá se prý nebudem moset dostat zpět, to ale nevadí....ale dělám si z toho prču, já pracuju ve fabrice hned u potoka, loni v srpnu to tady u nás bylo hustý, ale bohudík COMPANY stojí

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:42
- Nahlásit

A kámoška z Jablonce psala, že houkají sirény...co Fajkíšková ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:54
- Nahlásit

aha, už sou tady.

voni sou děsně rychlý

oni v srpnu to tady u nás bylo hustý

teď jsem koukala,jak se to vyvíjí . Teta říkala, že u nich v Dojčlandu furt ešče prší, takže to asi tady taky hned tak nepřestane, když od nich to ještě neodešlo. Fakt je mi vážně hrozně líto každýho, kdo s tím má co do činění. .
.
Kurnik co je taky s tim vlkem???? jak na tom asi je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:56
- Nahlásit

denyk

co Fajkíšková ?

ta je na kopci, ale co říkala, tak těma pracema u baráku mají místo zahrady bahniště. Jak to má v offísu to nevim, ale nikdá neříkala, že by jí voda nějak hrozila, tak snad dobrý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:02
- Nahlásit

PetraK
aha, už sou tadyDoufám, že sem nevlítne protiteroristický.

vy jste strašný stračeny!!! tak to vypadá že jedinej kdo tu bude mít cik budu já ale z vás

jestli pomáhá a dělá dobře teplý tak to asi bude vofouknutý bych řekla ...

denyk
Fajkýšová bydlí na přeeevelikým kopci takže tam to nehrozí, jen mě fakt sere že jak je to rozrytý všude tak máme bláto aš za ušima a hlavně sem nevyjedou kamižoni s matrošem a to je hodně blbý

No a vpráci je Nisa asi tak 300 metrů od nás a my v přízemí takže teoreticky by nám to kancl vypláchnout mohlo dofám ale že teda k tomu nedojde

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

PetraK kachna_

nenene, tím právě vznikne zajímavá patina

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:06
- Nahlásit

Tak prý houkali protože v Rychnově n N. vykolejil kvůli spadlému stromu vlak....

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:08
- Nahlásit

Fajka
jestli pomáhá a dělá dobře teplý tak to asi bude vofouknutý bych řekla ...
asi jo, furt lepší varianta než okostice nebo trojklannej nerv ...hmmm v zimě, když tady bylo 10º tak nic, ani rýmička, a teď mě ofoukne...

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:12
- Nahlásit

Na Liberecku je to vydatný...

http://zpravy.idnes.cz/lijaky-zvedly-hladiny-rek-v oda-byla-v-domech-prset-ma-i-dal-pm9-/domaci.aspx? c=A110721_074517_domaci_wlk

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:17
- Nahlásit

Fajka

kdo tu bude mít cik budu já ale z vás
další záplavy na Liberecku

je Nisa asi tak 300 metrů od nás a my v přízemí takže teoreticky by nám to kancl vypláchnout mohlo

áááha . no já myslela že jste v klidu, páč ses nikdá nezmínila, že by voda mohla zaťukat na dveře.

enene, tím právě vznikne zajímavá patina

, že? no díky, díky. Brtnik u toho chce udělat ještě trochu širší spáry možná, jsem zvědavá, on vždycky něco dobře vymyslí.

v...hmmm v zimě, když tady bylo 10º tak nic, ani rýmička,

no možná je tohle právě reakce na to, že jsi tehdá třeba prochladla???? ségra takhle dodatečně léčila zánět dutin.

Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
no možná je tohle právě reakce na to, že jsi tehdá třeba prochladla?
co já vim? Ále vono si to sedne.... Akorát nesmim zapomínat, že jsem omotaná, teďka jsem si zapálila cigáro a málem byl fajrung

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:49
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Vám nevím, jestli bych včerejší večer nebo spíš noc a dnešek nevymazala z kalendáře ..... v noci odvolali Brůůůtíkovce do práce, samozřejmě mu volali chvíli potom, co jsem usnula a tak jsem už do rána nespala. Ráno jsem šla řešit na policajty autííí s tím, že je to chvilka.... fajn, strávila jsem tam tři hodiny; šla jsem vyzvednout prášky k doktorce a čekala hodinu v čekárně na recept, kterej byl napsanej už včera odpolko a jako vyvrcholení jsem došla přes půl města do knihovny, kde mají otevřeno jeden den v týdnu a na dveřích byla cedule, že otevřeno je až v půlce srpna .... tomu říkám den blbec Půjdu spát a bude klid .... snad

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:55
- Nahlásit

Janiii
ať uděláš jakékoli rozhodnutí, stejně je nevratné a tak vol podle toho, co je pro tebe nejdůležitější, ale ber to rozumem a ne citem.
Já po tom, co jsem zažila s Denynkou a kdy mi odešla během dvou dnů kvůli uzavřenému zánětu dělohy, který byl nerozpoznatelný do doby, kdy už bylo pozdě, budu volit kastraci ve chvíli, kdy se objeví jakýkoli problém, který by se opakoval ( faleškama počínaje, bulkama na cecíkách či na liště konče). Tuhle situaci opakovat nechci .....
Držím palce ať se rozhodneš jakkoli

můžeš mít zánět dásní, trojklannýho nervu nebo "jen" prostydnutou čelist..... všechny tři jsou na pdrlajs a dost bolej

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:12
- Nahlásit

a málem byl fajrung

jak sem si zapálila.....

brut

. tomu říkám den blbec

ej, čítám, že to je nějak hromadný.... já jsem ráno uklízela rozšlapaný skořápky od vajíček, taky fajn.

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání