Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 21:58
- Nahlásit

Holky díky
Na koho mám mejlík, tomu jsem posílala pár letních fotek....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 22:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

To jsou strasny kreteni v ty Particce na Prime.
edit
denyk
Enyky Denyky, kujuuu, moc za fotecky, konecne vim, jak vypadas! Ti ty bedly nestacily??? Zavidim posekane pastviny v Dojclandu, zavidim tuze moc. A hopinkovani jde krasne zrzavohupce, a ty panoramata tam, ach booze, az srdce useda.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 22:30
- Nahlásit

Fifi
konecne vim, jak vypadas!
no a už se mě tedyk konečně bojíš???

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 22:43
- Nahlásit

denyk
Tedyk Denyk se bat nebudu! A jen skodicka, ze se neuvidime...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 11:55
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Kukiny kuk

Fifi

Tedyk Denyk se bat nebudu!

že jo viď? je ma-goooor, plácá nesmysle.

A jen skodicka, ze se neuvidime

jsem zvědavá kam a jak se pořítíme, kdybychom jeli tak náhodou kolem, tak bude přepadofka

denyk

tomu jsem posílala pár letních fotek.

joooj ty jsou, srnče dělá hopikyy
včera v óbi jsem přemejšlela, esli mu nekoupit sadu želvích vajec. Sou prý vhodný pro výuku plavání, že se to nějak hodí do vody a tam to něco dělá, takže by to neplavce mělo zaujmout. Je to sice pro děti, ale tak .... von ten maďar je takový věčný dítě

neznám jí, ale miluju

Lucijáš je úplně moc skvělý dítěto Po dlouhý době fakt bez přehánění úžasný dítě. Jedno z mála inspirativních - tím myslím, že když člověk takový dítěto pozná, tak si řiká, že by???? .... a pak si představí, co by sám vyprodukoval za zmetka a dojde mu, že to je marná lásky snaha

mocinky mě zajímá, jak si Ešusák "říká" o tatrankí....dej návod plís

no tohle vzniklo tak nějak vlastně ani nevíme jak, asi jak jsme na těch výletech vždycky skončili u nějakýho toho okýnka s obžerstvením a tam mu za jeho asistence koupili tatranku, tak si to nějak pospojoval, páč pak jednou v Jeseníkách jsme si dali kafe a tatranku mu nekoupili, seděli jsme u plastikovejch stolků a von se tak jako upomínal, že von NIC NEMÁ a tak jsme tak jako fakt ze srandy řekli, "běž" - ukázali na vokýnko " A zavolej si paní!" Doma jsem ho předtím naučila, že když chtěl, aby synovec vylezl z pokoje, že "Zavolej, zavolej si Petra!" což znamenalo, že začal hlučet a hlučel tak dlouho, až Petr halt vylezl no takže teď dopochodoval k tomu vokýnku a taky začal hlučet a hopikat paní se smála a ptala se co chce... no tak jsme řekli, že koupit si tatranku. tak mu jí podala .... a bylo vymalováno od tý doby, když vidí okýnko a nebo je v hospodě, tak si jde koupit tatranku.I sám tak jako iniciativně. Takhle si v Tisskejch skalách vyloudil z vokýnka, kde měli jen vstupenky, od paní prodavačky zbytek jejích vlastních Miňonek, který měla ke kafi vedle na lavičce seděli nějaký manželé a pán se smál a dal mu svou tatranku.... takže si takhle upevňuje, posiluje chování a my jen chodíme a platíme tatranky

je větší Írenka než můj?

já myslim, že v některejch oblastech je NEPŘEKONATELNÁ IRÉNKA ale ono je to v nich, já se snažím to nepodporovat, ale voni SOU PROSTĚ FAKT IRÉNKY

esli náhodou v trávě njeni krokodýle jdeme dalších pár kroků najednou výskok jak maxipéf Fík ale jde směle dál...já mrknu do trávy a tam šiška

jo, tohle přesně JE maďar
Ešus je schopen se hádat se smítkem na dlaždičkách, nejdřív mu vynadá a sdělí mu že se ho teda vůbec nebojí a pak ho (aby ho náhodou to agresivní smítko nenapadlo zatakuje a sežere

Hipík a Tonička a Rozinka

Glückwünsche über die Ehe.

jehehéé co to je za Gertrůdu?

Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:18
- Nahlásit

PetraK
jehehéé co to je za Gertrůdu?

co já vím, asi Erika nějaká ... zadala jsem si v googlu do překladače, jak se řekne německy "blahopřání k sňatku", pak sem ten samej výraz zadala k vyhledávání obrázků a hned na začátku na mě vyjuk tenhle diblík v dirndlu

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:50
- Nahlásit

PetraK
jsem zvědavá kam a jak se pořítíme,
plánujete dovču?

Sou prý vhodný pro výuku plavání, že se to nějak hodí do vody a tam to něco dělá
a co to jako má dělat?? no Bukáč na břehu brzdí...ikdyž kolem plavou kachny.....možná, kdyby tam plavala pečená kačena....ale toby mu taky za to nestálo. Pošeptal by to kámošce labradorce ona by se s kachnou vyvalila na břeh a on by jí ukradl

by sám vyprodukoval za zmetka

že začal hlučet a hlučel tak dlouho, až Petr halt vylezl
hm tak my hučíme málokdy...jen třá po ránu když se mazlíkuje nebo na ostatní psy jinak je ticho zaplať pánbů...a navíc tatranky ne, nanejvýš piškoty, bobíka, když má náladu

zbytek jejích vlastních Miňonek, který měla ke kafi
no já páč kdo by odolal

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:18
- Nahlásit

diblík v dirndlu

příííšerný!! jo pravil Brtnik ,že už mám cosi na počtě

denyk
plánujete dovču?

já ne, já sem balič a zásobovač, plánuje velitel vozu. Já se vždycky dozvím až na místě, kde budu letos trávit dovolenou.

a co to jako má dělat??

no to se mi právě nepodařilo zjisit, je jich tam myslim šest, či devět?? si řikám, že se to asi hodí do vody a vona se z toho asi vygeneruje pak želva??? nebo co? nepsali no

Pošeptal by to kámošce labradorce ona by se s kachnou vyvalila na břeh a on by jí ukradl

chlapi líný, vypočítavý

hm tak my hučíme málokdy

no my huhláme furt, von je povídací. Ráno když se vítáme, tak huhle, když se vyvaluje huhle, když chce blbnout kecá, kecá mi do vaření - to jako že mi to trvá, vykládá, nebo si stěžuje... von tu hubu nezavře. Nevim po kom to má, já sem takovej tichej tvor, Brtnik nepromluví.... Kosťa taky ne...

.a navíc tatranky ne

tatranka ukusovaná po kouskách z futrálu je prej největší lábuš. Páč to je možný jíst jako dáma , kdežto když se to z teho obalu vyndá, jako to dělá majitel hospůdky, je nutno to vdechnout naráz a vzít při tom rovnou i prsty dárce

no já páč kdo by odolal
no on když má publikum, tak to rozjede ve velkým.... todle má po páníkovi

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

Tak jsem vygůglila ty vajca http://www.nej-ceny.cz/328467/vajicka-zelvi-marime x-hra.html
Já se vždycky dozvím až na místě
hm tak to my bychom lezli někde v dojčlandu po skalách...totok nepřipustím, nemám rád vejšky

já sem takovej tichej tvor
ahááááááááááááá

vzít při tom rovnou i prsty dárce
ja tak to chápu, tatranka plněná masem, to by mohlo vyjít

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

ty vajca

jo, to je vono!! v óbi bóbi to měli myslím za stopajsku /nebo to bylo v bauhmaxu????? / ?? nevím . No ale co to jako teda udělá? se to potopí a vyplave želf, nebo se to potopí a neplavec si to musí vylovit a otevřít a při tom se utopit, nebo jak?

i někde v dojčlandu po skalách.

no typuju, že my budem lozit v čechách po kopcích. rovina to rozhodně teda nebude bože když si vzpomenu, jak sme se sápali na Kralickej Sněžnik, já naprosto vyčerpaná huž po prvním úseku, kterej měla tak asi půl kilometru jen, ale děsnej krpec a přisápala jsem se do tý horský chaty tam, přijdu k pánovi obsluhovi a řikám naprosto mrtvá.. :"eeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeechhééééééééééé pane prosim vás, kde tady máte WC?" a ten všivák s naprosto kamenným xichtem surově povidá... "V šestym patře a nejede vejtach!" Tim sdělenim mě totálně zabil, páč mi bylo jasný, že už nikdá se na ten hajzl nedosápu.......... než mi došlo, že je naprostá naprostá blbost, aby horská chata měla 6!! pater a vejtach!!! Ten hajzl se smál až plakal!!! nooo, tak sem mu to vrátila a když jsme seděli na terásce před chalupou, poslala jsem hošíčka ať si de do vokýnka koupit tatranku! Hošíček se do teho položil a začal rovnou řvát jak na lesy, my si v pohodě seděli na terásce kus od vokýnka a pili si kafíčko...pan vobsluha nejistým hláskem pípnul... "Prosimváscochcetenpes?????" sem tak ledabyle pootočila hlavičkou a pravila :"Chce si koupit tatranku!" chvíli bylo ticho a pak s úšklebkem pípnul "No jo jasně, jasně, určitě!........ a jakou asi?" "No to mu musíte dát vybrat, víte? von má pokaždý chůť na něco jinýho!" tak vyndal tatranky a vokázal je čoklovi z vokýnka..... hošíček čuchnul k jedný, k druhý a vzal si tu první (fakt to vypadalo, jak když si vybírá ) pan vobsluha čuměl jako puk a já se řehtala jak pitomá, pak jsem mu řekla, že když může mít horská chalupa šest pater a nefunkční výtah, tak proč by si čokl nemohl kupovat tatranky

no a když jsme se pak vysápali na vrchol teho Kralickýho Sněžníka, tak hošíček zneuctil pramen Vltavy EDIT nééé Vltavýýý! MORAVY- pražák se projevil )tím, že do něj skočil, rozvířil bahno a hopikal tam . Já nahoře zdechla. I proto, že tam nahoře nebylo vobžerstvení a já humírala žízní

ahááááááááááááá

co to jako má znamenat todleto významný ahááááááááá no?

tatranka plněná masem,

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 14:06
- Nahlásit

To je zas příběh, to mě poser si mu to ale nandala blblákovi a Ešusák ešče víc má vždycky chuť na jinou .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 14:19
- Nahlásit

denyk
to mě poser

no to sem si říkala, tak když mi to s tím WC oznámil, než mi došlo, že si ze mě dělá srandu. Mi bylo na scípnutní, vjědro asi 150°ve stínu, splavená jak Železník po doběhu, nutně jsem potřála a teĎ tudleto sdělení... mi to hlava nejdřív prostě nevzala, že to není možný (a von s tím počítal, smeták jeden ) no tak jsem se mu pomstila pomocí Hošíčka a zpívala si "Poslední se budu smáááát jááá, poslední se bud smáát já-ááá!!"

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 15:58
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem byla dopolko na kontrole a čekala až se přihrabou Fajfkovic, jenže ty si dneska vybrali smůlu tak na sto let dopředu, páč se jim cestou rozbilo autíko a museli se vracet pro jiný.... naštěstí maj náhradní. Takže jsem si poseděla v čekárně, přečetla čtvrt knížky o příhodách rodiny v národním parku v Africe a dobře se bavila. No a po ko sme šli na oběd a pak odjeli k nám. Před chvílí vyrazili na cestu dom. Mooooc ráda sem je oba zase viděla Jo a líbila se jim sbírka berušek

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 16:01
- Nahlásit

denyk
moooc děkuji za mejlíka.... zrzavec je šikulkááá a já konečně vím, jak vypadáš. Teda, ne že bych si to dlouho pamatovala

Mluvila jsem s mamkou, už je doma, vše v pohodě, teď se ještě musím modlit aby výsledky byly o.k .
tohle je vynikající zpráva

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 16:09
- Nahlásit

brut
až se přihrabou Fajfkovic

no jo pak se jim mám dovolat, dyš se kontrolujou a ešče si cestou rozbíjej auta Sem chtěla Fajfce odpovědít na so-bot-ní SMS a nemůžu se nějak dovolat

jak jste fšicí dopadli? ste zkontrolovaný dobře?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 01:21
- Nahlásit

Brý večír, ted...ted jsme dorazili dom su totálně mrkvolné to byl zase Deň, to auto nám udělalo totálně čáru přes rozpočet...je to bestijka

Dneska bylo vesééélo na fšech frontách Borůvčina sbírka je oužasná už plánujem její rozšíření

PetraK
Sem chtěla Fajfce odpovědít na so-bot-ní
neřikaj vám pani blesku ? ale nebojte sem na tom podobně

SMS a nemůžu se nějak dovolat
jednak sem měla muj soukromej mobil vojaký vytrepaný a druhák ten služební sem pak už rači nebrala bo mě terorizovali zákaznící

Dočítat vás nestíhám, žádám si výcuc nejdůležitějšího!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 06:28
- Nahlásit

Morgén, u nás upršenej, ale vedro . Zrzavohubec ráno udělal pár kroků a s výrazem jako kam mám jít v tomhlectom? zůstal stát.....já popošla pár metrů ale za mnou nikdo, tak nevím, kdo se má jako venčit, já nebo péf?
Dnešní ráno mě přesvědčilo o tom, že se nemám pouštět do složitějších úkolů....(a vlastně ani jednoduchých )
Včera jsem si zabablila do krabičky sváču-tu cuketovou pizzu a dnes ráno otevřu lednici, vyndám krabku a vypadne mi plechovkový pivo, který o něco zavadilo a stříkao po celý kuchyni ...ďůra tak na dva prsty . Tak jsem to rychle a hrubo vytřela, bo rán není čas, že ...tak vezmu kabelu, pytel odpadků, do ruky tu krabičku, vyhazuju pytel a svačina v krabce najednou letí do popelnice ...no nic, nahla jsem se a vytáhla jí, ani se neotevřela, ale ten pocit (asi někomu nabídnu ) ještě že tam byla asi čtvrtka zaplněná, jinak bych jí tam nechala. Nehodlám se po ránu válet v popelnici

brut
a já konečně vím, jak vypadáš
a jéje, já fotky posílala kvůli hopíkovi a ne kvůli mé masce jen se mi to nechtělo ořezávat a některé by ani nešly. takže dobře, že to píšeš, raději rychle zapomeň

Jak jsem přijela po těch dvou letech na slovač, tak ségra čumí, otevře hubu a povídá: Tý vole, ségra, ty si celá matká !!!! a já (taky to milujete, když vám to někdo řekne? :smirk
Dva dny na to jsem se ale smála já, bo jsem odváděla "dvojičky" do školky a pí učitelka říká: "Babulky, kde ste boly včera? A holky: " No veď Deniska prišla" a učitelka: " akde ju máte? " a holky ukázaly na mě a učitelka zas: " veď to je vaša mamina!" tak jsem jí to vysvětlila a ona : "a vy ste tiež dvojičky" ? ta jsem to odpoledne s velkou chutí řekla ségře...a ona na to: "Je blbá, ne? jak si nás může splíst! "

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:27
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!

Prší, prší, jen se leje a........... Koláče se tomu směje. Proč???
Páč si tak leží v posteli, přemlouvá se, že.."už je čas pane profesore!" jinak zas přijde pozdě esli nevstane..... i vejde do ložnice Brtnik s dotazem :"Koláče.... nevíš kde je ta bunda?"............ Koláče se protáhne a praví cynicky uštěpavě " Jooooo to myslíš tu DE-BIL-NÍ?" a leží všivě dál a pak že nefstoupíš 2x do téže řeky . Tuhle scénku jsme tady túcham už nedávno měli, že??? a ešče asi několikrát budeme mít. Děsně mě to baví .Mají u nás v outdórovym krámečku zase letní slevu, možná půjdu koupit další debilní dárek, kterej NIKDO nebude nosit

Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
jo pravil Brtnik ,že už mám cosi na počtě

tak dej pak vědět ... mrzí mě, že jsem nepřibalila nějaký tatrošky , ale co už... příště...

Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:33
- Nahlásit

PetraK
Koláče se tomu směje.

ááá Koláče vyspinkané do.... ehm... černa ? Už je ti líp, že jo, Machete ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:33
- Nahlásit

denyk

Dnešní ráno mě přesvědčilo o tom, že se nemám pouštět do složitějších úkolů..

ty vado tak takovýdle dny naprosto úplně nenávidim. Ať uděláš co uděláš šééécko se po! Jediný co zbejvá: zalézt do kouta, zneviditelnit se, požádat okolí, aby po tobě nechtěli složitější úkoly než je dýchání, zneviditelnit se a prostě počkat až TO přejde. eeejch nebohej Denyk

Tý vole, ségra, ty si celá matká !!!
a holky ukázaly na mě a učitelka zas: " veď to je vaša mamina!"
ona na to: "Je blbá, ne? jak si nás může splíst! "

sem si poplákla

si celá matká !!!! a já (taky to milujete, když vám to někdo řekne
jo! jistě! z celýho srdce pak onu osobu nenávidim

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:38
- Nahlásit

Fajka

neřikaj vám pani blesku ?

se ptá někdo, kdo nevodpoví vůbec, jo??

jednak sem měla muj soukromej mobil vojaký vytrepaný

f klidu, myslim, že ste měli i dost jiný starosti. Já chtěla jen zahlásit, že SMS jsem četla a poradit, aby ses podivala, esli tam krom teho balónku nejni taky takovej bílej kelímek........

ááá Koláče vyspinkané do.... ehm... černa

no do černa bohužel ne, spíš do růžova, páč mě vzbudila buřina a já už pak dlouho nemohla usnout, ale to neva tědle pár minutek mi to zcela vynahradilo. Bude trpěti ešče mnoho mnoho let, a už nikdá mu nekoupit jinej než debilní dárek, kterej nikdy nikdá nikdo nebude nosit

Už je ti líp

až na tu hlavu, ale za to může fčerejší hodina germánštiny v hospodě u píva

tak dej pak vědět ...

dám, dneska se tam chystám-esli tam nebude 15000000000000000000 lidí

mrzí mě, že jsem nepřibalila nějaký tatrošky
nééé tatranky néééééééééééé, dyk by byl tlůůůsty, stačí co si vysomruje po hospodách a vokýnkách, na dofče jich zase sežéře půl tuny

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 08:57
- Nahlásit

PetraK
Tuhle scénku jsme tady túcham už nedávno měli, že??
ja ja pamatuju si

prostě počkat až TO přejde
ále já se tomu tlemím ešče teď, mě to nerozhází

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:11
- Nahlásit

denyk
Tý vole, ségra, ty si celá matká !!!! a já (taky to milujete, když vám to někdo řekne?
Mně to ani nevadí, já jsem vždycky mamču považovala za strašně hezkou . Jen jako nechápu, proč jsem po ní musela zdědit jenom ty vlasy šednoucí už od dvaceti
Dnešní ráno mě přesvědčilo o tom, že se nemám pouštět do složitějších úkolů....(a vlastně ani jednoduchých )
tohle taky nesnášim , lity lity lity.
Ale jestlli tě něčim pobavim, ještě, když jsem dělala v časopise, mívala jsem strašné problémy s takovou tou hnědou lepicí páskou. S tou dobře lepící páskou. A samozřejmě jsem každý měsíc dosílala časopisy. Jednou jsem si takhle připravila pásky samolepky (protože práci s tím strojkem, co uměl odlepovat a řezat nesmotanou izolepu jsem technologicky nikdy nezvládla) a během pěti minut jsem se do ní kompletně zamotala. Odlepila jsem teda pásku z oblečení, nábytku, časopisu... a začala znova. Dostala jsem skvělej nápad. Nalepit si proužek tý pásky na pusu, aby se mi nezmuchlala, neslepila. No a pak. Pak jsem trhla!!!
PetraK
denyk
děkuju za pochvalu dítěta. Jako fakt jsem vděčná za dítě až ve třiceti a po čtyřech psech, který tě naučej, že je jen velmi málo věcí, kvůli kterejm se má cenu rozčilovat.
PetraK
Koláče se protáhne a praví cynicky uštěpavě " Jooooo to myslíš tu DE-BIL-NÍ?"
Tak u nás jde tohle jen jednou, pak už trpí Michalovo ééégo.

Známá mi doporučila skvělýho gynekologa. Má smysl pro humor a minule dokonce bez problémů zkousnul, že nemůžu přijít pro výsledky, páč potřebuju v Praze natetovat králíky

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

a pak. Pak jsem trhla!!

trochu nestandardní depilace

děkuju za pochvalu dítěta

ona je vážně naprosto úžasná, nepochlebuju fakt ne, konstatuju. je skvělá.
a stopro je to hodně, hodně o rodičích a jejich přístupu a taky o tom, že nevím jestli vůbec nezná kočárek a nebo jen částečně, ale prostě jsem si jistá, že díky Indiánský babičce, kterou provozuješ, je tak vyrovnaná, klidná, nespratkózní úúúžasná.

pak už trpí Michalovo ééégo.
a....... proč myslíte osobo, že to jako dělám?? Páč trpní Brtnikovo eeeegoooooo . Nemá mít tak "zjevnou radost" nad dárečkem tetkon ho za to budu týrati

Má smysl pro humor a minule dokonce bez problémů zkousnul, že nemůžu přijít pro výsledky, páč potřebuju v Praze natetovat králíky

no to je velmi vážnej důvod

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:32
- Nahlásit

denyk
pamatuju si

no a myslim, že to tu ešče mockrát zase bude

mě to nerozhází

mě jak kdy, někdy si řikám, že se tim nenechám převálcovat, ale když se toho naskládá moc a moc, tak pak je mně mě líto úplně nejvíc na celým světě. Zalezu a dělám, že jsem tu nikdy nebyla. Ono je to myslim i bezpečnější pro okolí

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:35
- Nahlásit

PetraK
trochu nestandardní depilace
rtu
e tak vyrovnaná, klidná, nespratkózní úúúžasná.
jo to myslíš to ječící batole, který právě CHCE horkej čaj nebo něco a neví co, je to úplně normální dítě

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:38
- Nahlásit

Rumstajn a bry den.
denyk
Mne jednou spadly klice od auta do popelnice tridici, se sklem, takovy ty polokulaty co ma jen diry na flasky, neodklapeci... Docela sem mela pulky stazeny, ale nastesti byla pomerne plna, tak jsem je vydloubala.
kachna_
Nalepit si proužek tý pásky na pusu, aby se mi nezmuchlala, neslepila. No a pak. Pak jsem trhla!!!
Auuu... Ja si kdysi na lyzarskym soustredeni dala listek na lanovku (z klustyho papiru byl) do pusy, abych pobrala lyze a hulky, prisel pruvodci a vytrhnul mi ho z tlamy i s kusem vnitrniho rtu. Neco jak v obecny skole "neolizujte zabradli" to pak vypadalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:52
- Nahlásit

kachna_

jo to myslíš to ječící batole, který právě CHCE horkej čaj nebo něco a neví co, je to úplně normální dítě

ano , myslím todleto batole, které bylo celou tu dobu, co bylo s námi to nejúžasnější batole co znám, krom teda asi neobjektivně řečeno dvou synovců z mých třech, ale stejně furt ona vede.

rtu

naja, ale tetkon si můžeš bejt s jistotou jistá, že ti nikdá nenaroste plnovous, páč si to vyrvala natvrdo

Fifi

do popelnice tridici, se sklem,

Fifinááá tahá prázdný lahváče z popelnicee, Fifináá tahá prázdný lahváče z popelniceeee
...... a Koláče, Koláče leze do tý popelnice rovnou celý , aby ti to nebylo lít, tak se udám . Fakt jsem takhle vlezla do kontejneru celá, byl prázdnej a někdo tam vyhodil kytku. Bez květniku. Bylo mi jí hrozně moc líto, zdechala by tam, zavalená pak vodpadkama. Je to taky živý. No . Tak jsem tam prostě hópla a kytku zachánila. Brtnik si trochu klepal na čelo, ale jen trochu, páč von by jí tam taky nenechal takhle zdechat. Jestli se na mě někdo díval, jako že věřím že jo, tak mě o zábavu postaráno

a vytrhnul mi ho z tlamy i s kusem vnitrniho rtu

to je kretén!! ale převelikej kretén!!

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:58
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem zpět... nějak mě to běhání po doktorech zmáhá, asi zase půjdu spinkat. Včera po odjezdu Fajfkovejch sem si dala šlofíčka a prospala dvě hodiny, bo sem totálně vytuhla. No a na dnešek jsem zase nespala... jak jinak, že?

Ešuskóóóó, platí zítřek? A v kolik, kde? Potřebuju se domluvit s mladším harantíííím, páč pojede se mnou domů.... A co takhle brát chudákovi telefouny? Ti čék volá a volá a může si tak akorát trhnout haxnou

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání