| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 11:01
- Nahlásit
denyk
to já ji ráda mám, ale v jiným odstínu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Dobrý večer milé děti!
Copa ste dneska vyváděli? Kdo se byl zase koupat?? Inu?? Ne???
Já uš sem velká holka, bojeji se mě aji myslifcové (a tetkon nemyslim ty v lahvi, pro ty je nebezpečná hlavně Jabloň )
Byli jsme totiž dneska pocárat s hošíčkem v polích a poroznosit zas nějaký to krmivo (už kupuju i seno ) a našla jsem uhynulou srnu . Cestou sem potkala zelenýho mužika, tak jsem na něj houkla, jestli je vod místních myslifců. když mi to potvrdil, šla jsem k němu mu říct o té srně. Ešátor měl sedni. Jenže byl zvědavej a prdel mu nadsedala jak poklička na hrnci s vařicí políftkou , tak sem se nasráála a zařvala HÉÉÉÉRGOOOOOOOOOOOOOOOOT!! Zplacatil se nejen péf, ale i zelenej mužik a tomu ešče nadskočila ta jeho beranice a to ešče nevědíl, že dostane vynadáno, že nekrměj se podivoval, že krmim já. No ¨někdo to dělat asi musí, sem mu řekla. Doma sem se pochlubila, že sem velká holka, že se mě bojej myslifci a víte co mi řek Brtnik???? ....... "Nejen myslifci!" no nezabili byste ho???
P.S. objednávám koberec
denyk
že je to slepák, který má kolem sebe zanícené ložisko, takže mě ani neoperovali.
To mě čeká až v únoru nebo březnu
ježiši kriste!! ježiši kriste!! To jsou fakt, fakt takový tupa, že to svět neviděl!!!!!!!!! Ty jo!! No dífče to je teda síla!! A proč operace až tak pozdě???
ŠKoda, žes tak daleko
inu
nohu vzácně modrou , čoklida bych povenčila.
asi budeš teda taky šlechtična ne? Možná ti zmodrá aji kref a vudeš Imunita von Rivr!! nebo kams to padla?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:26
- Nahlásit
Číííííf
Tak, šup šup!
sem noční ptíca! Musela sem nutně dočíst Dyka. Bylo to hrozně napínavý! Tak první knížku mám zmáklou, vim, že vrach neni zahradnik. Jen Brtnik je načtvanej, že mi žádná knížka na čtení nevydrží dýl jak pár dní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:41
- Nahlásit
archie
hele, hele Aaaačíí tu byla. A je zas fuč, co?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:41
- Nahlásit
PetraK
Kdo se byl zase koupat?? Inu?? Ne??
Já až večer, ale jenom do vany
asi budeš teda taky šlechtična ne? Možná ti zmodrá aji kref a vudeš Imunita von Rivr!! nebo kams to padla?
Mno, Imunita fon Oslafka..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:43
- Nahlásit
inu
Imunita fon Oslafka..
Ty vado!! To zní značně dobře! Nech si to zapsat do ÓPé!
ale jenom do vany
a nebude se ti stejskat po krách?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:45
- Nahlásit
PetraK
Ty vado!! To zní značně dobře! Nech si to zapsat do ÓPé!
no jo, sem ouplně papírová - taky mám dysplázku a genetický defekty
a nebude se ti stejskat po krách?
dyš bude, si tam z mražáku vysypu kuřecí nugety
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:48
- Nahlásit
inu
dyš bude, si tam z mražáku vysypu kuřecí nugety
novinka koupací ňáká? Nugety ve vaně?? Já si tam dávám jen bylinky. Nugety sem ešče nezkoušela. Ale je ani nemám . Můžu tam hodit játro? je taky kuřecí
sem ouplně papírová - taky mám dysplázku a genetický defekty
já sem jednou dokonce měla papírovou bundu!! byl to úplnej megahit ve své době a taky pak měla defekty, když sem v ní propadla do křoví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:49
- Nahlásit
PetraK
tumáš vohaře
a pyžlu..oba Troja..teda esi to nějak hlídáš..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:51
- Nahlásit
denyk
ále "srneček" tak říkám svému maďárkovi ....s hlídáním byl problém, když jsem byla v nemocnici a teď když půjdu znova. Přítel jezdí domů z práce až večer, toš ták
ajooo vlastně ... tys taky nemptudum maďááárum
A co nějaká hlídací kámoška nebo třá někdo s kým společně venčákujete? ten by nevypomoh když je to takhle krátkodobě?
PetraK
Copa ste dneska vyváděli
já sem se už dneska zapojila naplno do pracovního procesu a od rána makám. Celý vánoce sem totálně vypustila práci tak ted už sem musela ale pěkně pijánko v klídku bez nervů bez telefonů, k tomu si pouštím filmečky a pohádky a udělala sem toho hodně mooooc sem čikovná dneska si zasloužím pičkůtek
a zítra už do práááce škoda ještě by se mě týden volna hodill...
Zplacatil se nejen péf, ale i zelenej mužik
no essi to mělo ramštajní přízvuk tak se vůůůbec nedifím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
do ........ !!
díky, přepošlu to dejavu. Víc, bohužel nejde- když nemají tetování.
hergot, konec roku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:57
- Nahlásit
PetraK
Nugety ve vaně?? Já si tam dávám jen bylinky. Nugety sem ešče nezkoušela. Ale je ani nemám . Můžu tam hodit játro? je taky kuřecí
to je jedno co, hlavně to musí být mražený
byl to úplnej megahit ve své době a taky pak měla defekty, když sem v ní propadla do křoví
nejen já jsem jelito
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Fajka
Celý vánoce sem totálně vypustila práci
tak je to správne, tak to ma byt!
udělala sem toho hodně mooooc
jo, když se dá dělat v klidu, to se člověk diví, jak to odsejpá
a jak je?? Drbeš se? Kdyže jdeš k dochtorům?
no essi to mělo ramštajní přízvuk tak se vůůůbec nedifím
nooo, trochu a to mě ještě potkal když sem si s Tildou vyřváala v zplndla hrndla: Sex ist ajne Schlaaacht-jááá-Líííbeee ist Kríííg! tak se ani nedivim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:59
- Nahlásit
inu
mražený
tak esli to je jediná podmínka, můžu tam frknout prasečí pacičku teda, tý nebude taková škoda
nejen já jsem jelito
já sem nejvrchnější jelito!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:05
- Nahlásit
PetraK
já sem nejvrchnější jelito!
hele hele, zase si šécko pro sebe neuzurpuj
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:32
- Nahlásit
Čauko ve spolku!
PetraK
Týýý Hele - nemáš obavu z toho, že ta Renata je Davídkova???
Bacha na to, aby Davídek nebyl Renatin...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:36
- Nahlásit
inu
hele hele, zase si šécko pro sebe neuzurpuj
no řiká se to vo mně , no
a... taky se říká, že... vrána k vráně... nebo jak to říkala Fajfka?? tak pak to vysvětluje, proč je ten čokl, taky takový jelito....
byli jsme dnes na té procházce a.... našli totok:
zaujalo nás to....
a tak jsme si to museli vzít s sebou...
tetkon tím pádem milý dřevorubec leží v bydliku, padlej jak anděl a chrápe že se třesou naše nová okna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:38
- Nahlásit
Číííííf
nemáš obavu
nemám. A víte proč pane? Páč... Davítkojc má Nánu. A Brtnik ju viděl. Nánu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:41
- Nahlásit
PetraK
etkon tím pádem milý dřevorubec leží v bydliku, padlej jak anděl a chrápe že se třesou naše nová okna
bože, jak by si rozuměli s Mikóšem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:44
- Nahlásit
inu
Mikóšem
Mikóš taky nosí domu sosny?
ááá dřevorubec se nám probral z bezvědomí!! zapečená večka s uzeným sýrem ho probudila k životu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:52
- Nahlásit
PetraK
jo, když se dá dělat v klidu, to se člověk diví, jak to odsejpá
a jak je?? Drbeš se? Kdyže jdeš k dochtorům?
jj drbu
k dochtorům jdu 11.1.2011 v 11.00 tak doufám že se něco pohne k lepčímu ...
vrána k vráně... nebo jak to říkala Fajfka
jelito k jelitu...omluva brtníkoj
etkon tím pádem milý dřevorubec
si ho někdy pučím až zas budem dělat nějaký dřevo na zimu
Číííííf
že ta Renata je Davídkova???
b.l.b
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 20:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
11.1.2011 v 11.00
fakt?? To by mohlo bejt dobrý
jelito k jelitu...
vyřídim
omluva brtníkoj
pozdě
si ho někdy pučím až zas budem dělat nějaký dřevo na zimu
bude rád. Baví ho pracovat se dřevem. My si ho posíláme, když se nosí dřevo do chalupy. Přece se nebude jen tak zbůhdarma flákat a pak se hřát u kamen, ne?
b.l.b
to něco jako ing?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:03
- Nahlásit
PetraK
fakt?? To by mohlo bejt dobrý
jj fakt...no huvidíme řekl slepej
vyřídim
omluva brtníkoj
pozdě
tak zbůhdarma flákat a pak se hřát u kamen, ne
chcu taky takovýho pracanta !
to něco jako ing
ne todle je víc!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:05
- Nahlásit
Vy jste zvířata ! něco musím číst 2x abych porozuměla...máte někde slovník??
PetraK operovat nemohli, bo to bylo už ve stádiu, kdy by prý udělali víc škody jak užitku...první den t ale vypadalo, jakože jdou hned na to...pak si to ale rozmysleli. Ten zánět tam je pořád.Ále zhubla jsem 5kg Bohužel prý to nepůjde ani laparoskopicky, a špitalander bude asi větší než obvykle. Takže nevím, jak dlouho se budu dávat dokupy. Toš tak...ale nechci vám kazit náladu.
A co se týče venčení, mám tu jednu hodnou paní, se kterou chodím ven ta to moje zlato miluje nade vše...problém trošku je, že hlídá fenku dceři, která bude někdy začátkem února hárat, snad to výjde a nebudu zrovna tam
A díky, za nabídku, Ešůsku, ty bys mi ho určitě vychovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:15
- Nahlásit
Fajka
no huvidíme řekl slepej
no doufám, že uvidíme vo fous víc
vyřídim
omluva brtníkoj
pozdě
eh, co se čuříš? Sem si to prostě nepřečetla najednou, no
chcu taky takovýho pracanta !
je to pracovní vemeno? Je! tak ať pracuje. Kdo nepracuje, ať nejí.A.... von papá moc rád
No ale někdy je to pakárna, zrovna tetkon - stojí za tebou a funí s otázkou co se bude dělat. tak jsme rozlišovali hračky. Pak jsme čutali s merunou (to je balonek, kterej vydává naprosto příšernej zvuk a nevím proč, ale nebere ho do huby, jen do něj tříská tlapama a honí ho tak po bytě, s jiným balonkem to nedělá. No, hráli jsme si tak intenzivně, že nás Brtnik sprdnul, že děláme bordel aby se z toho Demolišnména nepoprděl, tak z toho kousek neslyšel, no!!)
ne todle je víc!!!
asi se nemám ptát kolik let na to študoval, co??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:19
- Nahlásit
denyk
máte někde slovník??
naše vlastnoruční výroba
bo to bylo už ve stádiu, kdy by prý udělali víc škody jak užitku...první den t ale vypadalo, jakože jdou hned na to...pak si to ale rozmysleli. Ten zánět tam je pořád.Ále zhubla jsem 5kg Bohužel prý to nepůjde ani laparoskopicky, a špitalander bude asi větší než obvykle. Takže nevím, jak dlouho se budu dávat dokupy
ty jo nářez!!!!!!!! na co čekali? Až to praskne, nebo co?? ach jo, ach jo. A jak ti je?
...ale nechci vám kazit náladu.
si pitomá??? Nebo praštěná? Sdělená starost = 1/2ční starost, ne?
A co se týče venčení, mám tu jednu hodnou paní, se kterou chodím ven ta to moje zlato miluje nade vše...
tak aspoň, že tak no paní se nedivím, ono se s těmadle exprtama zrzavejma člověk fakt nenudí . No tak snad to nevleze do toho hárání, a kdyby i jo, tak krátkodobě by vydržel, kdyby s ním třá jen vyběhla na rychlovenčení, ne?
za nabídku, Ešůsku, ty bys mi ho určitě vychovala
hlavně by byla čurina
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 22:31 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
PetraK ono to díky těm antibiotikům co mi dala obvoďačka prasknout nemohlo, zánět byl zvenčí, prostě kolem..nevím, však najsu doktor...ale musela jsem si to v tý nemocnici doslova vybrečet, aby mě v pondělí ráno vzal gynekolog na ultrazvuk..prostě sestra řekla že mě neveme, bo mají operační den...tak jsem se jí ptala kam mám jako jít..(se divím, že neřekla do perdele) a ona ke svému gynek.ten nemá ani ultrazvuk povídám....tak jsem se rozbrečela, celá spocená, s teplotou a seděly tam nějaké těhule a ty na ní spustily, jako že jestli je slepá, že nevidí, jak mi je zle???
Tak že jsem docela na tuto menší nemocici zanevřela a na operaci půjdu do Ústí nad Labem...je to sice o dost dál...už abych to měla za sebou...no
Proto fšem furt přeju hlavně zdraví
hlavně by byla čurina
no to je můj pubertál by se určo pokoušel terorizovat to vaše zlatíčko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 23:19
- Nahlásit
PetraK
si pitomá??? Nebo praštěná?
nebyla-li by, byla by tu na foře?
Začala nám hárat Mája , měla by se postupně připojit Bebina a Batyna. Batyna se chová normálně, Cir zatím taky, ale Mája se tváří, že zabije každého, na koho si ukážu + Besku jako bonus. Beska absolutně neposlouchá a je tak protivná, že Michal Máju ani nepotrestal, když po Besce vystartovala a tvrdil, že se jí vůbec nediví. Myslíte, že mi na základě tohoto faktu někdo může odepřít předepsání nějakého velmi, velmi, velmi silného opiátu?
denyk
a myslíš, že to pan Denykopes s přítelem nezvládne?
denyk
Bohužel prý to nepůjde ani laparoskopicky, a špitalander bude asi větší než obvykle.
to je fakt ale hrozný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 23:21
- Nahlásit
denyk
Tak že jsem docela na tuto menší nemocici zanevřela a na operaci půjdu do Ústí nad Labem
hele a co Bulovka?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 23:48
- Nahlásit
Možná mě teda nakazila PetraK, ale přijde mi fakt komická věta, že "prezidentovi Bilu Klintnovi hrozil impíčment"
|