Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 01:19
- Nahlásit

všechno nejlepčí i vám, žencký

inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 15:20
- Nahlásit

Jak na Nový rok tak po celý rok? No, doufám, že ne..!

Byli jsme s Olafákem a mámou a fotografickým kroužkem fotit v přírodě. Povedlo se mi zahučet do bažiny, tak jsem se rozhodla se s Olafákem vrátit. Cestou jsme míjeli řeku a hádejte co... ano, nenapadlo mě nic blbějšího, než si trochu omýt boty... nebudu to protahovat, zahučela jsem do řeky taky. A se mnou i foťák a mobil, který si skoro nikdy na vycházky neberu.
Mokrá durch, krve jak z prasete (rozsekla jsem si v řece ruku o šutr).. to musel být skutečně pohled pro bohy.
Doma jsem zjistila, že neteče teplá voda... a tak tu sedím a modlím se, abych to neodstonala.

Každopádně.. foťák možná přežije, telefoun se vyzkratoval , brácha ho sice zkouší sušit, ale já myslím, že to nerozdejchá.. plavání mezi krama nemůžu doporučit a titul megablběna 2011 si tak směle nárokuju

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 16:34
- Nahlásit

inu
pani třeba jste si to dneska vybrala na celej rok dopředu dneska

inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 17:08
- Nahlásit

Janiii
pani třeba jste si to dneska vybrala na celej rok dopředu dneska

jsem hrozný jelito

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 17:34
- Nahlásit

Zdravim ve spolek,
dlouho jsem tu nebyla, nemoacnice, pak 3 týdny doma a neměla jsem moc náladu psát
Ale chtěla bych vám všem popřát vdo roku 2011 hodně zdraví, spokojenosti a lásky...vám, i vašim čtyřnohým přátelům...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 17:35
- Nahlásit

čaute jelita a jelítka

šeeecko nej do novýho roku!

Moje novoroční předsevzetí :
nezečnu ani chlastat ani kouřit , nepřestanu jíst sladký a budu myslet i na sebe
amen

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:00
- Nahlásit

Ale chtěla bych vám všem popřát vdo roku 2011 hodně zdraví, spokojenosti a lásky...vám, i vašim čtyřnohým přátelům
denyk
taky tak
Fajka
Moje novoroční předsevzetí :
nezečnu ani chlastat ani kouřit , nepřestanu jíst sladký a budu myslet i na sebe

taky tak

inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:41
- Nahlásit

mobil jedeeeeee sice nevím jak dlouho, ale jede

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:03
- Nahlásit

denyk a ostatní
tak ať to je v roce 2011 lepší
inu
mobil jedeeeeee
kam?

inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:04
- Nahlásit

kachna_
kam?

do Brna, zejtra

A už se těším, co řeknou v pondělí hošíčci ve vířifce na mé ukázkové modřiny

Číííííf
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:07
- Nahlásit

All
Přeju všem v Novém Roce jen to Nejlepší, Hlavně Zdravíčko, to ostatní si koupíme, vyrobíme, vybrečíme, dostaneme nebo v nejhorším ukradneme...

Od přítomných (i momentálně nepřítomných) dam očekávám sladká Novoroční políbení (bez řečí - prosím) Díííík

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:09
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Fajka

já si radši nebudu žádný předsevzetí dávat a pak budu mít radost, že sem žádný neporušila

inu
nebudu to protahovat, zahučela jsem do řeky taky. A se mnou i foťák a mobil, který si skoro nikdy na vycházky neberu
jsem hrozný jelito

nooo.eh,... tak jako.... no... nejseš ty jelito??

mobil jedeeeeee

nooooooooooo vidiš.

já si ho zalila magnézijí a... taky to vypadá, že mu to prospělo ty minerályje

denyk
nemoacnice, pak 3 týdny doma a neměla jsem moc náladu psát

sáákra - sme tu nějak moc rozložený!! Musíme posílit IMUNITU, POSÍLIT IMUNITU MUSÍME, ať si pan Jón řiká co chce, my IMUNITU POSÍLÍME

VŠEM VŠEM VŠEM PŘEJU AŤ JE DVATISÍCEJEDENÁCTKA LEPČEJŠÍ A LEPČEJŠÍ

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:10
- Nahlásit

Číííííf
sladká Novoroční políbení

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:12
- Nahlásit

DU SE NA S TEBOU BAVIT NA SVĚT!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:15
- Nahlásit

Číííííf
Od přítomných (i momentálně nepřítomných) dam očekávám sladká Novoroční políbení (bez řečí - prosím)
za dývko s fotkama
Díííík
takže nemáš zač
PetraK
DU SE NA S TEBOU BAVIT NA SVĚT!!!
mně to bylo přepnuto
ale co, já si to tu odcituju sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:17
- Nahlásit

Janiii
za dývko s fotkama
Díííík
takže nemáš zač

jojo, bude Pecka

přepnuto

ale co, já si to tu odcituju sama
D:

archie
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 20:30
- Nahlásit

I já si dovoluji popřát všem krásný celý rok 2011 A Imunitě přeji navíc jednu plovací vestu , člověk nikdy neví, kdy ji bude zase potřebovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 21:14
- Nahlásit

Číííííf
Od přítomných (i momentálně nepřítomných) dam očekávám sladká Novoroční políbení

inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 21:19
- Nahlásit

archie
A Imunitě přeji navíc jednu plovací vestu , člověk nikdy neví, kdy ji bude zase potřebovat
si děláš srandu, ale já jsem letěla jak akvabela: vodnesla to celá pravá strana, levá noha k tomu a durch až na spoďáry. Na to, že pluly kry to nebylo tak studený, horší byly ty dva kilometry domů

takže radši bych prosila člun

archie
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 21:24
- Nahlásit

No upřímně, když jsem to četla, tak mi Tě bylo opravdu líto, protože stát se to mě, tak sem umrzla, a to jako vážně, neb mám poruchu termoregulace, takže bych byla mrkvola, ale jinak mi to nedalo, a trošku jsem si zašpásovala, ale jen trošičku . Takže opravuji přání, Imunitě velký člun, opakuji velký člun!!

inu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:16
- Nahlásit

archie
no, tak pani nejdřív jsem padla do sraček skoro po kolena a pak jsem hodila flopa do řeky... a to vše asi během deseti minut.. doufám, že to nenaznačuje, jaký bude tenhle nový rok

Ale jinak v pohodě, ječela jsem akorát na Orisláfku, páč na mě přimrzaly gatě a ten magor nechtěla spolupracovat a jít
Jinak o nic vážnýho naštěstí nešlo, foťák i mobil zatím fungujou, boty a oblečení se očistí a boule a rány zahojej.. takže jsem taková mala akvabéla

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 00:18
- Nahlásit

inu
taková mala akvabéla

.... máte s kachnou kroužek jo?

Číííííf
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 00:24
- Nahlásit

kachna_
Ježiš, to je dokonaloučkýýýý! Dííík

PetraK
Kdopak to ještě nechrní!?
Tak, šup šup!

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:01 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

inu hlavně že si živá a zdravá...modřiny se ztratí a ve vířifce budeš mít aspoň co vyprávět
PetraK jo posílit imunitu, kéž by to tak pomohlo, to furt že mám zánět vaječníku, neposlali mě ani na ultrazvuk a když už to bylo neúnosný měla jsem antibiotika a zároveň i teplotu s bolestí břicha, tak už mi to přišlo nějaký diuný, tak jsem po třech dnech mazala do nemocnice (25km né pěšky) a tam zjistili, že je to slepák, který má kolem sebe zanícené ložisko, takže mě ani neoperovali.
To mě čeká až v únoru nebo březnu. No největší starost mám s hlídáním toho mého zrzavého srnečka

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:21
- Nahlásit

denyk
kéž by to tak pomohlo, to furt že mám zánět vaječníku, neposlali mě ani na ultrazvuk a když už to bylo neúnosný měla jsem antibiotika a zároveň i teplotu s bolestí břicha, tak už mi to přišlo nějaký diuný, tak jsem po třech dnech mazala do nemocnice (25km né pěšky) a tam zjistili, že je to slepák, který má kolem sebe zanícené ložisko, takže mě ani neoperovali.

tak to je síla
nejvíc mě na tom celým štve že čék nechodí k dochtoru jak je rok dlouhej , fakt jen když mu je fest blbě a má problém a voni ty debčžoni na čéka stejnak koukaj jak na hypochondra
tak přeju at to máš brzo za sebou a si v cajku!

No největší starost mám s hlídáním toho mého zrzavého srnečka
já sem trochek mimoň co srneček? jako fakt srneček nebo pejsa? taky nemocnej?

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:29
- Nahlásit

PetraK
máte s kachnou kroužek jo?

blbáááá ale ta vpravo jsem celá jááááá

denyk
no, momentálně mám pravou nohu vzácně modrou

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:45
- Nahlásit

Fajka
pravdo díž...já byla na nemocenské naposled před 15-ti léty

ále "srneček" tak říkám svému maďárkovi ....s hlídáním byl problém, když jsem byla v nemocnici a teď když půjdu znova. Přítel jezdí domů z práce až večer, toš ták

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:48
- Nahlásit

inu fšak ona se ještě vybarví

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:54
- Nahlásit

denyk
šak ona se ještě vybarví

jo, jo, očekávám vzácně fialovou a následně žlutozelenou.

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:59
- Nahlásit

filajovou nemám ráda, ale je moderní

<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání