| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 01:19
- Nahlásit
všechno nejlepčí i vám, žencký
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 15:20
- Nahlásit
Jak na Nový rok tak po celý rok? No, doufám, že ne..!
Byli jsme s Olafákem a mámou a fotografickým kroužkem fotit v přírodě. Povedlo se mi zahučet do bažiny, tak jsem se rozhodla se s Olafákem vrátit. Cestou jsme míjeli řeku a hádejte co... ano, nenapadlo mě nic blbějšího, než si trochu omýt boty... nebudu to protahovat, zahučela jsem do řeky taky. A se mnou i foťák a mobil, který si skoro nikdy na vycházky neberu.
Mokrá durch, krve jak z prasete (rozsekla jsem si v řece ruku o šutr).. to musel být skutečně pohled pro bohy.
Doma jsem zjistila, že neteče teplá voda... a tak tu sedím a modlím se, abych to neodstonala.
Každopádně.. foťák možná přežije, telefoun se vyzkratoval , brácha ho sice zkouší sušit, ale já myslím, že to nerozdejchá.. plavání mezi krama nemůžu doporučit a titul megablběna 2011 si tak směle nárokuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:34
- Nahlásit
inu
pani třeba jste si to dneska vybrala na celej rok dopředu dneska
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:08
- Nahlásit
Janiii
pani třeba jste si to dneska vybrala na celej rok dopředu dneska
jsem hrozný jelito
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:34
- Nahlásit
Zdravim ve spolek,
dlouho jsem tu nebyla, nemoacnice, pak 3 týdny doma a neměla jsem moc náladu psát
Ale chtěla bych vám všem popřát vdo roku 2011 hodně zdraví, spokojenosti a lásky...vám, i vašim čtyřnohým přátelům...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:35
- Nahlásit
čaute jelita a jelítka
šeeecko nej do novýho roku!
Moje novoroční předsevzetí :
nezečnu ani chlastat ani kouřit , nepřestanu jíst sladký a budu myslet i na sebe
amen
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:00
- Nahlásit
Ale chtěla bych vám všem popřát vdo roku 2011 hodně zdraví, spokojenosti a lásky...vám, i vašim čtyřnohým přátelům
denyk
taky tak
Fajka
Moje novoroční předsevzetí :
nezečnu ani chlastat ani kouřit , nepřestanu jíst sladký a budu myslet i na sebe
taky tak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:41
- Nahlásit
mobil jedeeeeee sice nevím jak dlouho, ale jede
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:03
- Nahlásit
denyk a ostatní
tak ať to je v roce 2011 lepší
inu
mobil jedeeeeee
kam?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:04
- Nahlásit
kachna_
kam?
do Brna, zejtra
A už se těším, co řeknou v pondělí hošíčci ve vířifce na mé ukázkové modřiny
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:07
- Nahlásit
All
Přeju všem v Novém Roce jen to Nejlepší, Hlavně Zdravíčko, to ostatní si koupíme, vyrobíme, vybrečíme, dostaneme nebo v nejhorším ukradneme...
Od přítomných (i momentálně nepřítomných) dam očekávám sladká Novoroční políbení (bez řečí - prosím) Díííík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:09
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Fajka
já si radši nebudu žádný předsevzetí dávat a pak budu mít radost, že sem žádný neporušila
inu
nebudu to protahovat, zahučela jsem do řeky taky. A se mnou i foťák a mobil, který si skoro nikdy na vycházky neberu
jsem hrozný jelito
nooo.eh,... tak jako.... no... nejseš ty jelito??
mobil jedeeeeee
nooooooooooo vidiš.
já si ho zalila magnézijí a... taky to vypadá, že mu to prospělo ty minerályje
denyk
nemoacnice, pak 3 týdny doma a neměla jsem moc náladu psát
sáákra - sme tu nějak moc rozložený!! Musíme posílit IMUNITU, POSÍLIT IMUNITU MUSÍME, ať si pan Jón řiká co chce, my IMUNITU POSÍLÍME
VŠEM VŠEM VŠEM PŘEJU AŤ JE DVATISÍCEJEDENÁCTKA LEPČEJŠÍ A LEPČEJŠÍ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:10
- Nahlásit
Číííííf
sladká Novoroční políbení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:12
- Nahlásit
DU SE NA S TEBOU BAVIT NA SVĚT!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:15
- Nahlásit
Číííííf
Od přítomných (i momentálně nepřítomných) dam očekávám sladká Novoroční políbení (bez řečí - prosím)
za dývko s fotkama
Díííík
takže nemáš zač
PetraK
DU SE NA S TEBOU BAVIT NA SVĚT!!!
mně to bylo přepnuto
ale co, já si to tu odcituju sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:17
- Nahlásit
Janiii
za dývko s fotkama
Díííík
takže nemáš zač
jojo, bude Pecka
přepnuto
ale co, já si to tu odcituju sama
D :
|
archie
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:30
- Nahlásit
I já si dovoluji popřát všem krásný celý rok 2011 A Imunitě přeji navíc jednu plovací vestu , člověk nikdy neví, kdy ji bude zase potřebovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:14
- Nahlásit
Číííííf
Od přítomných (i momentálně nepřítomných) dam očekávám sladká Novoroční políbení
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:19
- Nahlásit
archie
A Imunitě přeji navíc jednu plovací vestu , člověk nikdy neví, kdy ji bude zase potřebovat
si děláš srandu, ale já jsem letěla jak akvabela: vodnesla to celá pravá strana, levá noha k tomu a durch až na spoďáry. Na to, že pluly kry to nebylo tak studený, horší byly ty dva kilometry domů
takže radši bych prosila člun
|
archie
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:24
- Nahlásit
No upřímně, když jsem to četla, tak mi Tě bylo opravdu líto, protože stát se to mě, tak sem umrzla, a to jako vážně, neb mám poruchu termoregulace, takže bych byla mrkvola, ale jinak mi to nedalo, a trošku jsem si zašpásovala, ale jen trošičku . Takže opravuji přání, Imunitě velký člun, opakuji velký člun!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:16
- Nahlásit
archie
no, tak pani nejdřív jsem padla do sraček skoro po kolena a pak jsem hodila flopa do řeky... a to vše asi během deseti minut.. doufám, že to nenaznačuje, jaký bude tenhle nový rok
Ale jinak v pohodě, ječela jsem akorát na Orisláfku, páč na mě přimrzaly gatě a ten magor nechtěla spolupracovat a jít
Jinak o nic vážnýho naštěstí nešlo, foťák i mobil zatím fungujou, boty a oblečení se očistí a boule a rány zahojej.. takže jsem taková mala akvabéla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 00:18
- Nahlásit
inu
taková mala akvabéla
.... máte s kachnou kroužek jo?
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 00:24
- Nahlásit
kachna_
Ježiš, to je dokonaloučkýýýý! Dííík
PetraK
Kdopak to ještě nechrní!?
Tak, šup šup!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:01 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
inu hlavně že si živá a zdravá ...modřiny se ztratí a ve vířifce budeš mít aspoň co vyprávět
PetraK jo posílit imunitu, kéž by to tak pomohlo, to furt že mám zánět vaječníku, neposlali mě ani na ultrazvuk a když už to bylo neúnosný měla jsem antibiotika a zároveň i teplotu s bolestí břicha, tak už mi to přišlo nějaký diuný, tak jsem po třech dnech mazala do nemocnice (25km né pěšky) a tam zjistili, že je to slepák, který má kolem sebe zanícené ložisko, takže mě ani neoperovali.
To mě čeká až v únoru nebo březnu. No největší starost mám s hlídáním toho mého zrzavého srnečka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:21
- Nahlásit
denyk
kéž by to tak pomohlo, to furt že mám zánět vaječníku, neposlali mě ani na ultrazvuk a když už to bylo neúnosný měla jsem antibiotika a zároveň i teplotu s bolestí břicha, tak už mi to přišlo nějaký diuný, tak jsem po třech dnech mazala do nemocnice (25km né pěšky) a tam zjistili, že je to slepák, který má kolem sebe zanícené ložisko, takže mě ani neoperovali.
tak to je síla
nejvíc mě na tom celým štve že čék nechodí k dochtoru jak je rok dlouhej , fakt jen když mu je fest blbě a má problém a voni ty debčžoni na čéka stejnak koukaj jak na hypochondra
tak přeju at to máš brzo za sebou a si v cajku!
No největší starost mám s hlídáním toho mého zrzavého srnečka
já sem trochek mimoň co srneček? jako fakt srneček nebo pejsa? taky nemocnej?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:29
- Nahlásit
PetraK
máte s kachnou kroužek jo?
blbáááá ale ta vpravo jsem celá jááááá
denyk
no, momentálně mám pravou nohu vzácně modrou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:45
- Nahlásit
Fajka
pravdo díž...já byla na nemocenské naposled před 15-ti léty
ále "srneček" tak říkám svému maďárkovi ....s hlídáním byl problém, když jsem byla v nemocnici a teď když půjdu znova. Přítel jezdí domů z práce až večer, toš ták
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:48
- Nahlásit
inu fšak ona se ještě vybarví
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:54
- Nahlásit
denyk
šak ona se ještě vybarví
jo, jo, očekávám vzácně fialovou a následně žlutozelenou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:59
- Nahlásit
filajovou nemám ráda, ale je moderní
|