| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
Fajka
chválně děcka kdo uhádne co je tohle ?
myš?
koupim si ho koupim!!!!!
estli máš tu možnost.. a kup si rovnou dva
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
inu
estli máš tu možnost.. a kup si rovnou dva
no to je jasný
myš?
jj správně ale k čemu jako ta myš je ?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
Fajka
no to je jasný
a k tomu si eště kup deštníček
http://www.amazon.de/Nici-NICI-Regenschirm-Husky-r osa/sim/B001GQTA1C/2
jj správně ale k čemu jako ta myš je ?
pro kočku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
Fajka
j správně ale k čemu jako ta myš je ?
na stromek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
inu
deštník neci
pro kočku?
špatně ! znova !
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:41
- Nahlásit
Fajka
špatně ! znova !
ten stromek mě napadl taky.. páč je to takovej bazmek na pružině
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:45
- Nahlásit
Fajka
taky nefím, furt se to hromadí před pračkou jak hrnečku vař
právě .... a navíc to pořádně neschne, takže si připadám jak magor, když s prádlem běhám po baráku sem tam
jo nápodobně..a samý blbostě... no jo halt každej rok nemůže bejt posvícení ..je kríííze...a my máme topení nový to musí stačit...
u nás je jeden větší dárek ( mladej florbalky, holka parfém) apak jen blbostě, aby měli pocit, že maj těch dárků víc
koukám u toho na pohádky
já je mám puštěný už dní a mužíček u toho šílí
inu
zejtra to tam potřebuju odnýst, páč 23. musím po rehabce kvaltovat domů
tak to doděláš ráno a odpolko to odneseš...to stihneš, neboj
Fajka
schválně děcka kdo uhádne co je tohle ?
medvědí kebulka... nebo myší?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:47
- Nahlásit
Dobrou noc.... jdu pomáhat se skříněma
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:51
- Nahlásit
brut
tak to doděláš ráno
dopo mám taky rehabku chjoooooo Nevíte někdo, proč to studium vůbec dodělávám???? Mohla jsem si dát voraz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:13
- Nahlásit
brut
pěknej stromeček .... jen teda smutním, páč sem si myslela, že bude fakt černě zdobenej, aby vám šel k parte
no jo, nedotatek černejch gulí no
Fajka
a nebude trapný ti na pecce věšet vánoční řetěz kolem krku?
mně?? Nikdy
na vostatek prosim vodpovim záftra, už na to nevidim. dooobrou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:14
- Nahlásit
taky jdu upadnout... čůůůs
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:19
- Nahlásit
šiš tady už nikdo nejni
no nic no tak abyste vědíli tak je to myš je na stromek aje to vánoční ozdoba asi nejúchylnější co sem kdy viděla takže patří sem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 08:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
TÁÁÁÁK JEDNO VÁNOČNÍ PŘÁNÍČKOOOOO nutno přečíst
Fajka
li tak je to myš je na stromek aje to vánoční ozdob
AAA vyhrálasem vyhrálasem!! Uhádla sem to!! Co dostanu jako cenu pro vítěze??
šiš tady už nikdo nejni
Šla sem trapně spát, ale zbytečně, od půl třetí jsme byli oba vzhůru, já nasratá z práce, Brtnik z těch debilů v baráku (máme čipový vstupy-pro lidi co tam bydlí, jsou za normoš. Kdo chce něco navíc, odhlasoval výbor, že to bude za vratnou zálohu 1000,- káče, aby si toho lidi vážili a nedávali to napotkání - jako jedna dementní sousedka, která nechala udělat klíče a rozdávala je bezdomáčům ), který ho kvůli tomu málem sežrali za živa. Řekla sem mu ve tři v noci, ať s tim flákne a jde to dělat některej z těch debilů
asi nejúchylnější co sem kdy viděla
počkej, až ti vyfotim moji úchylárnu!! Panenka s monoklama!! Tu nikdo nemá!§ Musim jí sem dát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:06
- Nahlásit
brut
to je fakt
heh, si tě představím, jak obšíváč dvacet dííírek... noooo, gůt, gůt
nějak se mi tentokrát nedaří prací uklidnit
hele přiď ke mě do kanclu a ten bordel tu tě zaručeně sejme tak, že zapomeneš, jak se menuješ
jj, vypadá to, že alespoň chvilinka vyjd
paráda, paráda. Dneska večír mám náfštěvu, tak nebudu ale pak joo.
. jen teda smutním, páč sem si myslela, že bude fakt černě zdobenej, aby vám šel k parte
no jo, málo černýho matroše, víš jak blbě se to shání??
sem dostala krásnou černostříbrnou kouličku na stromeček...
noooo vidíš, že černá je krásná
Fajka
vás na apalůůše noooo hnet jak roz taje sních
hele to je gůt nápad
inu
VLEVO, pani, VLEVO
vlevo je knííhouna.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:10
- Nahlásit
Everything I do, I do it for you....
Alles was ich mache mache ich für dich....
goood morning everybáááády, tak se nám to začíná vobracet k lepšímu, sice zima teprv začala ale znáte to..na boží narození o bleší převalení.....
PetraK
počkej, až ti vyfotim moji úchylárnu!! Panenka s monoklama!! Tu nikdo nemá!§ Musim jí sem dát
no tak sebe fotit nemusíš tebe už sem viděla a monokly vidět nemuším
vyhrálasem!! Uhádla sem to!! Co dostanu jako cenu pro vítěze??
černej vánoční řetěz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:13
- Nahlásit
inu
. a co myslíš? Všichni na mě serou, ať dělám, co dělám, frčej okolo a nikdo nezastaví
no musíš to načasovat, první dvě tři auta nechat esli zastavěj tak jak maj, pak se nasrat a nasraně zkřížit ty ruce na hrudní košíček a čumět přímo, přímo do toho auta co jede. Nesmíš dávat najevo dotaz..."nezastaví mi někdo??" ne, musíš celým tělem dávat najevo :"takatetkonzastafnebosešsynemsmrdí!"
Jedině by sis to vobjednala z německa..
pcháá pro ní vobjednávat z Germánska nejni nic!! Vo tom já náhodou něco vim, sem měla lístky, než sem se nadála!! Předpokládám, že toudle dobou už má hrnek na stole, že jo Fajfko??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:16
- Nahlásit
PetraK
pcháá pro ní vobjednávat z Germánska nejni nic!! Vo tom já náhodou něco vim, sem měla lístky, než sem se nadála!! Předpokládám, že toudle dobou už má hrnek na stole, že jo Fajfko?? noooo zas až tak rychlý to nebude, ale hrneček určitě bude ! Mamuša bude čučet jako puk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:16
- Nahlásit
Fajka
..na boží narození o bleší převalení.
to neznám? Co to má napovídat? Pudu se zeptat Ešusa, ten by moch vo blechách něco vědět, dyš mu ségra řiká Blešínku .
no tak sebe fotit nemusíš tebe už sem viděla
to nejsůůůůůůů jáááááá! VOna je děsně tlůůůstá. A bledě modrá- to je určo kámoška tý mý růžový pjoumatiky, co tady sedí se mnou v kanclu, nána jedna.
černej vánoční řetěz
JOOOOOOOOOOjOOOOOOOOOOOOO!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:18
- Nahlásit
Fajka
Mamuša bude čučet jako puk
Hele to jí ale neřikej, že objednáváš nový!! Budeš si z ní moc dělat čurinu, že je bláááázen, že si myslelal, že ho rozbila a nerozbila :
Včera večír jsme šli s Brtnikem na noční procházku. Po těch fšech srágorách nám toho bylo zapotřebí, šli jsme za sídlák k polím. Ešus líítal jako šílenej a tahal zmrzlý hroudy. Moc fajn to bylo. Nikde nikdo, jen my tři, sních a tma. Joj, dneska půjdu zas. KDybych nebyla poserón a nebo měla Fajfku-Fajfku-Fajfku (aby bylo jasno koho myslim ) , tak bych chodila v noci do polí . Je to nádhera.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:26
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:33
- Nahlásit
Fajka
nooo, já to svoje sem dát nemůžu, ale... máš ho v emilu, tak nevim, kdy se k němu dostaneš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:38
- Nahlásit
PetraK
nooo, já to svoje sem dát nemůžu, ale... máš ho v emilu, tak nevim, kdy se k němu dostaneš
náááhodou já už ho viděla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:40
- Nahlásit
PetraK
KDybych nebyla poserón a nebo měla Fajfku-Fajfku-Fajfku (aby bylo jasno koho myslim ) , tak bych chodila v noci do polí . Je to nádhera.
jj to je přesně ta výhoda kterou člověk má dyž má hlídacího čokla..nebojím se jít v noci lesem, potmě, nebo projdu kolem hordy cikánu u hospody a všichni do jednoho se uctivě rozestupujou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:49
- Nahlásit
PetraK
to neznám? Co to má napovídat? Pudu se zeptat Ešusa, ten by moch vo blechách něco vědět, dyš mu ségra řiká Blešínku to neznáš joooooo
přece:
1) Na boží narození o bleší převalení
2) Na novej rok o slepičí krok
3) Na tři krále o krok dále
4) Na hromnice o hodinu více
čímž má býti vyjádřeno jak se k nám vrací světlo a prodlužuje se den...nebo jak bych to tak nějak sformulovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:50
- Nahlásit
Fajka
náááhodou já už ho viděla
kecáš??? nemůžu se údivem ani nadechnout
člověk má dyž má hlídacího čokla..
no vidíš, tak když pak někdy si člověk řiká, že něco... tak si vzpomeŃ na tohle. Já můžu Ešusa za hlídacího vydávat, ale musí mi na to taky někdo skočit- jako když jsme tuhle dělali tuhle tu zásahovou policejní jednotku spolu. Jenže když to bude někdo inteligentní, tak nás voba okamžitě prokoukne (booože, jak já měla stažený půlky!! )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:51
- Nahlásit
Fajka
čímž má býti vyjádřeno jak se k nám vrací světlo a prodlužuje se den
body 2-4 znám. Bleší varianta do Práglu nějak nepronikla
nějak sformulovala
neřiká se sformátovala??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 09:56
- Nahlásit
PetraK
policejní jednotku spolu. Jenže když to bude někdo inteligentní, tak nás voba okamžitě prokoukne (booože, jak já měla stažený půlky!!
to ti věřim, já mám kolikrát taky ale z jinýho důvodu...aby to Fája nepřehnala a jen naznačovala
se mě stalo onehdá že provedla výpad jak na figuranta na jednoho zmetečka z takový partičky co se přistěhovali a neustále se tu poflakujou...jsme šli okolo domu kde za plotem je ovčačka co na sebe s Fájou šílej..no a on se ze tmy vynořil tendle zmeteček a prošel kolem nás zrovna ve chvíli kdy se Fája zaxichtila a zahromovala na tu fenu za plotem..jenže on zmeteček byl zrovna co čert nechtěl v lajně mezi Fájou a tou ovčačkou a ten výpad vypadal že byl na tuty na něj... myslím si že se šel rovnou domu přebalit bo vod tý doby se nám partička vyhejbá z úctyhodný dálky bože v tů chvíli ..jak mě Fája kolikrát séééře tak sem jí naprosto milovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 10:12
- Nahlásit
Fajka
le z jinýho důvodu...aby to Fája nepřehnala a jen naznačovala
co blbneš?? Tohle :
myslím si že se šel rovnou domu přebalit bo vod tý doby se nám partička vyhejbá z úctyhodný dálk
tohle přece mluví za všechno
séééře
nemá proč tě séřit ale. Fakt. myslim si to. Jo může to být někdy trochu únavný asi, být bedlivá, ale... ty jo já si fakt myslím, že když o nic nejde tak ona jen varuje.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
PetraK
Jo může to být někdy trochu únavný asi, být bedlivá, ale... ty jo já si fakt myslím, že když o nic nejde tak ona jen varuje.
to si jako úpá nemyslím bo někdy to myslí smrtelně vážně tu svojí nasratost ..ale tos na to kápla někdy je to drobátko únavný bejt furt ve střehu ale už sem si na to tak nějak zvykla..už mě to neničí tak jak mě to ničilo ze začátku...prostě už jsme si obě na sebe zvykly bych řekla
myslím že třá taková Davídková by z ní byla nadšená ..teda né z její chuti do práce..ta je na bodu mrazu ale z toho vztahu k okolí..bo ona furt píše že miluje čokly co nesnášej nic a nikoho
jo a děckááá si předstafte... dneska ..když už skorem nikdo nepracuje tak mě volal zákazník že za chvíli dodělá a pošle objednávku ..to by nebylo tak divný ale je to objednávka na tu šílenou 16stránkovou nabídku co sem dělala v říjnu
dostanu pod stromeček letošní největší vobjednáfku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 10:58
- Nahlásit
Fajka
nabídku co sem dělala v říjn
ty vole ten je rychlej, jak moje růžová tlustá kolegyně to si nemoch vyvzpomenout dříf??
dostanu pod stromeček letošní největší vobjednáfk
no jako dárek dobrý, ale dyby to bejval poslal dříf,m ohli ste si dát třeba pod strome ešče jeden kotel, nebo soudruh Číííf ešče jeden soustruh? Ne?
bo někdy to myslí smrtelně vážně tu svojí nasratost
hele nooo, jako je ostrá jako břitva, ale nemyslím, že by byla asociál, kterej primárně půjde každýho rozsekat hned z první.
neničí tak jak mě to ničilo ze začátku...
no čéče nevim, sem si tetkon vzpomněla, jak ses asi 60x omluvovala za to pac. Kašli na vysvětlování pro okolí.
.bo ona furt píše že miluje čokly co nesnášej nic a nikoho
nooo, já ju nechcu podceňovat, ale.... ono by to asi ve Hvjéézdě kde je třistamilijounů lidiijůch a čoklidů tak idylický pak asi nebylo .
|