| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 17:40
- Nahlásit
Co tak kolem stovky deseti nebo jedenáctiletejm synovcům? Vůbec netuchám, jaký maj zájmy a ty potisky na tričk auž mají
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 17:50 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
kachna_
Co tak kolem stovky deseti nebo jedenáctiletejm synovcům? Vůbec netuchám, jaký maj zájmy
já osobně doporučuju jako super dárek pro dítě i dospělýho inteligentní plastelínu akorát jedna je za dvě stovky ale zas by jim stačila možná jedna dohromady - nebo si ji roztrhnou napůl, těch 80g je tak pdo ruky pro dospělýho.
ale je to fakt něco výbornýho - vyhráli jsme si s tim jak děcka, fakt že jo
tady je odkaz, kdyby někdo chtěl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:34
- Nahlásit
už mám opravenýho nojtbůůůčkaaaaaaaaaaaa
byl stračně moc nemocínkovatej a číííf mu změřil teplůtku, stanovil diagnoozu, vyháněl bacila vod rána a uuuuuuuuuuž to fungujeeeeeeeeeeeeeee
mám čikovnýho čííííííííífa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:41
- Nahlásit
Fajka
mám čikovnýho čííííííííífa
honem ho sem pošli, ať si to může přečíst černý na bílym
Janiii
kachna_
jo tak plastelína je dobrej tip, má pravdu přecetkyně
kachna_
proto důrazně žádám PetruK, aby si sem přijela pro sníh
v Prahé náhodou padá. Přidělej dítěti na nohy lyžiny a pude to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:04
- Nahlásit
Právě jsme měli s hošíčkem bojové cvičení- ¨šli jsme vyhánět bezdomáče, rozštěkala jsem ho jako zlýho psa a řekla, že esli nevypadnou pošlu na ně psáááááááááááááááááááááá! A policajty. hošíček štěkal naprosto hrůůzostrašně, tak začli vylejzat, ale vyhodili jsme je stejně až díky tomu, že jsme volali na cajty.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:19
- Nahlásit
PetraK
uuuž si to přečet a šel se mazlit se soustruhem
jo a naše heslo :
Alespoň jeden výtažený řidič ze závějí denně
když jsme jeli domu v lese ve tmě bylo zapasovaný auto do mantinelu tak jsme ho přejeli na další křižovatce se otočili a přijíždíme k němu zároven s náma zastavovalo ještě jedno auto... zapřáhli jsme ho na lano za tažný, lidičky z druhýho auta zatlačili zepředu já zastavila provoz ruk cuk a byl venku
pán ščastný jak blecha a říkal že tam stojí hodinu a vyhrabával se malou lopatkou a nidko ani nepřibrzdil...a pak hned dvě auta najednou jak když jsme se domluvili ...byl úpá na měkko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:31
- Nahlásit
Fajka
se mazlit se soustruhem
takovýho úhyla tu ešče nemáme! Ten sem pasuje
byl úpá na měkko
se nedivim!! ste moc hodný čéci. Máš ten půůdr?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:38
- Nahlásit
PetraK
takovýho úhyla tu ešče nemáme! Ten sem pasuje
ten mě bude zase milovat
Máš ten půůdr? nééé sem to nestih ale zítra jedem s mamněnkou nakupovati do kaufu a tam maj lékárnu tož ho určo koupím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:49
- Nahlásit
PetraK
píšu to sem hned, aby ste třeba nebyli naštvaný ... hodila sem sindičku i k nám na webky..ne proto abych se zviditelnila ale protože spousta lidí ty pruhy opravdu obdivuje u nás tak proč né u Sindičky ..třeba se tím bud zvedne šance na umístění Sindičky a nebo to třá trkne další lidi, že by krom nakupování vánočních dárků by mohli poslat i nějako tu kačku do útulků
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/novinky- _-news-2010.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
Fajka
hodila sem sindičku i k nám na webky
gůůd ajdyja
ten mě bude zase milovat
no furt lepčí, než aby miloval ten soustruch, ne?
ale zítra jedem s mamněnkou nakupovati do kaufu a tam maj lékárnu tož ho určo koupím
třebas to trochu pomůže, no. Jo to pitomý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
PetraK
no furt lepčí, než aby miloval ten soustruch, ne?
určitě míň bolestivý
Fajka
tak se jich zkus zeptat v lékárně.
Já jedu zítra pro králičku a potom do íkey.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
třá trkne další lidi, že by krom nakupování vánočních dárků by mohli poslat i nějako tu kačku do útulků
Diky moc za ni a sance pro ni! Na zakrok pujde v lednu, dnes to ma za sebou Orinka, nepitvalo se, pacientka operaci prezila, ac byla narocna. Deset dni do stehu, pokud pujde vse dobre.. a pak Prouhata, krasna slecna, mila a mazliva.
Edit
a este spesl podekovani Mathee, ktera tu moc nepisa, ale jezdi, kdyz je potreba, nasloucha, kdyz je potreba a zvlada to, co zvlada.. Ac ji to obcas vycucava.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:51
- Nahlásit
kachna_
určitě míň bolestivý
máš diplom největčí krafky jistej
pro králičku
Vááánoce sou tady, vááánoce sou tady!! Už se naděluje
Fifi
a este spesl podekovani Mathee
přesně, šak sem jí taky psala, že díkec. Ofšem tedy Ori s tim hanibalem vypadá vražedně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:56
- Nahlásit
PetraK
s tim hanibalem vypadá vražedně
To nevypada, to ona je!! Fakt, nevime, co si prozila, ale nebyt hanibala, tak je mnoho drahocennych rukou porvanych. Je to nutnost, byt ne prilis esteticka. Bojuje fakt silou svyho piditela o zivot, nikdo ji neucil klidny manipulaci, bere to jako ohrozeni svyho zivota.. Ale bude lip. Vsak Mathea zase pisne zitra report po kontrole.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:01
- Nahlásit
Fifi
Bojuje fakt silou svyho piditela o zivot,
však jo, však jo. není se jí co divit. Prtka malá, bůhví co má za sebou. Jen u malýho pidipsíka to vypadá komicky
Vím co paní S. říkala, takže je mi jasný, že bylo nutný se jistit.
Jsem ráda, že to má za sebou, že už jí bude líp. Furt je tam všechny vidím, jak¨se hemží prostorem
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
Fifi PetraK
Dekuju vam, blbenky... me to dneska nejak extra dojalo tohleto..
Lezim tu v pelechu, zlataci mi delaj canisku, ja popijim lahvace, poustim si muziku a jen tak dejcham. Akorat se nemuzu moc vozrat, kdyz zejtra zas jedu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:08
- Nahlásit
Mathea
Si ta seda eminence, holt tejkonc. Musis se s tim srovnat a taaaaahnout, startovat a drajvovat, drzet (jako vzteklinu pri implantaci kanyly a tak) a hlavne rozdavat kolem sebe to svy slunko.. cerny do tech bilejch mrdek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:15
- Nahlásit
Fifi
seda
černá, ne?
Mathea
Lezim tu v pelechu
já půjdu taky, po fčerejší konferenci na tržišti, je mi toho zapotřebí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:39
- Nahlásit
jsem právě vynadala Batůžkovi, že mi shodil na zem telefon. No a jak jsem promluvila, tak mi ještě vykopla nabíječku
PetraK
největčí krafky
já jsem chtěla, aby aby čííííf miloval soustruh?!!?
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:53
- Nahlásit
ALL
Jak si to tady čtu, je to tady samá:
Ale jak je vidět, tak vám to sluší, tak tady asi vydržim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:47
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
aby vám nebyla zima milé děti:
kachna_
já jsem chtěla
a já ho tam snad posílám??
Číííííf
, tak tady asi vydržim
a dobře děláš hošíčku, páč... vono je tu určo líp jak u soudruha soustruha, že kachno??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:00
- Nahlásit
stejně jako padne chleba namazanou stranou dolů, stejně tak padne omatlanou stranou dolů víčko od kysaný smetany.
Dobře se na tom bruslí.
Končím hlášení z kůchně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:55
- Nahlásit
právě jsem zavřela Ježíškovu dárkovou balicí službu ufff, toho zase bylo i nějaký Janičce jsem dárek balila, no je to fakt asi hodná holka maminka měla pravdu
a ted jedem za Bernidlem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 17:05
- Nahlásit
tak jsme si užili odpoledne s Berni, páníček vyhazoval sníh a my jsme blbnuly s hračkama akorát jak zalezlo sluníčko, ochladilo se hned o 6°
a takovýhohle pomocníčka jsem měla při balení dárků
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:00
- Nahlásit
Upekla sem první cukrový ...rumový kuličky... nepečený
Budu na ně muset ale dát varovnou cedulku, že nelze požít před jízdou...padla na ně půlka rumu to bylo furt přiměřeně přiměřeně, pak to bylo moc tekutý tak piškoty pak to bylo zase moc sypký tak zase rum
a ted vařím salko na domácí bejlííís sem si dala předsevzetí tyhle vánoce se hodně válet a hodně pít vaječňáku už máme tak ted ještě tohle a můžu bumbat...ještě že číííf to nepije
U nás bylo ještě když svítilo slunce -10 tak sem zvědavá kolik bude do rána...myslím že hodně mooooc zima... ale s tím sluníčkem to byla nádhera, vrže to pod nohama , vidim kéééérkonoše no krááása
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
Janiii
rávě jsem zavřela Ježíškovu dárkovou balicí službu
to mi čeká záftra, esli se teda dokopu
Fajka
Upekla sem první cukrový
... nepečený
Fajka
ale s tím sluníčkem to byla nádhera, vrže to pod nohama Janiii
, páníček vyhazoval sníh a my jsme blbnuly s hračkama akorát jak
Jo je to paráda, my byli venku asi tři hodiny v závějích s házedlem. Půlku cesty prostě couváme druhou půlku cesty kutáme. A prej nejlepší bylo, házet házedlo dolů do vypuštěnýho rybníka, když se pak hošik musel škrábat po strmým břehu nahoru, tam jsme taky trávili zdatnou chvíli. Jeden moment už jsem měla pocit, že mi mrazem upadne zadnice . Ale fakt paráda, vzala jsem si s sebou vaječňák a čekuládku a uďála si piknik u rybnika. Pravda, nebylo to jako v létě, ale bylo to dobrý Záftra du zas. Esli teda krček se zubem nebudou protestovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:37
- Nahlásit
CO?? CO SEM KOMU UĎÁÁÁLA??
ANEB - DÁREČKY OD JANIII
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:54
- Nahlásit
PetraK
DÁREČKY OD JANIII
čikovná
Já jsem si dneska byla pro rexičkůůůů, je hezounká
Pak jsem byla s mamčou nakupovat v Ikee. Mám dokonalou polici. naprosto dokonalou
Pak jsme s mamčou vyjížděly z parkoviště. Všude byla rozježděná břečka a ještě jsem musela vyjíždět do jiného směru, než jsem si najela, když jsem parkovala, páč si mamča všimla nějakého trapného přikázaného směru . Vyjela jsem, a protože fakt neodhadnu vzdálenost, poprosila jsem mamču, aby mi řekla, až budu mít tak 30 cm. Mamča kejvla, vylezla, za chvilku mávla, šla ke mně, otevřela dveře a řekla mi, že tam mám 70-90 cm. Myslím, že jsem i trošku křičela.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 01:20
- Nahlásit
kachna_
až budu mít tak 30 cm. Mamča kejvla, vylezla, za chvilku mávla, šla ke mně, otevřela dveře a řekla mi, že tam mám 70-90 cm. Myslím, že jsem i trošku křičela.
Boze, todle znaaaam
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:57
- Nahlásit
zdáááááár, tak dneska se na nás sluníčko vyprdlo a je schovaný a to jsme chtěli jít fotit PF-ko. ale neva, máme náhradní plán! to budete čučet
na dnešek toho máme hafo moc, udělat oběd, pověsit prádlo, vyžehlit prádlo, dojet za bernidlem, udělat krém a vosí hnízda, a od půl osmý chcem do kina
|