| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
PetraK
vole ten je rychlej, jak moje růžová tlustá kolegyně to si nemoch vyvzpomenout dříf??
hele to je normální v našem oboru ....že se něco jeden rok poptá pak rok trvá než se to objedná a třeba ti příjde objednávka že to chtěj dodat až příští rok v létě
jsou to velký technický celky takže tam to prostě tak nefrčí..je toho moc na řešení a nejdýl trvá řešit finance bo to jsou investice v desítkách milionů z čehož to naše zbožíčko jen nějaká jedna promile
no jako dárek dobrý, ale dyby to bejval poslal dříf,m ohli ste si dát třeba pod strome ešče jeden kotel, nebo soudruh Číííf ešče jeden soustruh? Ne?
no právě to už by ty peníze byli utracený takhle vím že teprf budou ..možná teda
jako je ostrá jako břitva,
jo to je...
by byla asociál, kterej primárně půjde každýho rozsekat hned z první. no to néé ale jakmile k někomu pojme averziju tak to myslí smrtelně vážně
čéče nevim, sem si tetkon vzpomněla, jak ses asi 60x omluvovala za to pac. Kašli na vysvětlování pro okolí
no to se ti vomluvím třá stokrát ale už mmě to neničí tak že kuli tomu nespím nejím a jediná moje myšlenka je jak jí zaškrtit čůzu pruhovanou
já ju nechcu podceňovat, ale.... ono by to asi ve Hvjéézdě kde je třistamilijounů lidiijůch a čoklidů tak idylický pak asi nebylo
no ale jde o to že tam by se taky třá chovala jináč bo by při tom denodenním venčení mezi stofkama lidí a čoklů byla úpa jiná..vochozená daleko víc než je a neřešila by toho tolik jako tady kde při venčení potkáš 1 čéka za tři dny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 11:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
tyvoel mám dost jako... nemůžu jinak než prohlásit že některý český firmy jsou naprosto debilní...
němci potřebujou něco objednat a rychle vyrobit..a protože vědí že je to akutní jsou vánoce a je to narychlo nabízí ať si to český výrobce předraží třeba o 1000 %
a víte co???? češi..v době krize na to házej bobka je jim to jedno udělat to nechtěj a vymlouvaj se na to že to je dýlka kterou nikdy nedodávali a že na to nemaj kalkulaci...
no mě vomejou ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 11:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
příjde objednávka že to chtěj dodat až příští rok v létě
aha, tak se pánovi omlouvám teda, neni debil, je šikovnej, páč to stihnul už před limitem
e teprf budou
hřejivý pocit, že jo?
ale jakmile k někomu pojme averziju
no tak jí lidi prostě nemaj srát s nějakým požadafkem na pááác (doufám, že tohle nebereš vážně , já z toho mám fakt srandu, páč byla naprosto, naprosto roztomilá, blběna jedna
no to se ti vomluvím třá stokrát
no tak to neni vůbec třeba, jak řikám, mi to přijde ftipný.
to neničí tak že kuli tomu nespím nejím a jediná moje myšlenka je jak jí zaškrtit čůzu pruhovanou
jo chápu, ono hodně tomu pomohl asi i ten tábor u Eichlera, ne? Že ti ukázal, že ten péf má svoje přednostě, nebo se pletu?
.vochozená daleko víc než je
to možná jo, ale možná taky ne, víš? Ono by to pro ní prostě nebylo- jde o to, aby to taky vyhovovalo tomu psoj a to si myslím, že by jí nevyhovovalo asi pumplně
Fajka
a víte co???? češi..v době krize na to házej bobka
ty vole, no klasika, klasika, každej je línej dělat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 11:57
- Nahlásit
vole, no klasika, klasika, každej je línej dělat
jo a pak brečí že je krizéééééé...
ty voe a ftipný na tom je že to jsou prosím sklárny co furt bulej že maj málo práce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:01
- Nahlásit
Fajka
ty voe a ftipný na tom je že to jsou prosím sklárny co furt bulej že maj málo práce
no to bulej, to vim!! A taky propouštěj. Se nedivim, když zahazujou zakázky se 100% příplatkem.
Jooo a abych si zlepšila náladu tak napíšu, že - máme s hošíčkem novinku. Menuje se: Ukaž jak stojíš na hlavě! no! Já přidu domů a von hopiká prostorem, pak udělá 100x preclík, já mu zmlátim zadek, což miluje a pak řeknu: No a hošíčku?? Jak to děláš, když stojíš na hlavě? Jak?? a von hópne na pelech, kterej vybordelil do prostoru, vystrčí díru k nebesům a hlavou začne rejdit po pelechu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:05
- Nahlásit
PetraK
100% příplatkem.
kupte si brejle paní já psala tisíc procent !!!
kterej vybordelil do prostoru, vystrčí díru k nebesům a hlavou začne rejdit po pelechu
chcu taky hravýho čokla!!! ne jako Fája..co se tváří jako dekorace... fčéra u toho focení vydržela ležet bez hnutí čtvrt hodiny..a nic..jediný co udělala že si položila hlavišku na zem bo jí měla asi těžkou a dyž sme skončili tak nic..ležela a podle mě kdybych jí nezavolala tak se na tom místě jen svalí na bok a chrní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
psala tisíc procent !!!
tý vole!!!!!!!!!!!!!!!! no to jsou idioti!! Brejle asi ne, ale čtu moc rychle a taky rychle píšu a pak mi někde chyběj, či přebejvaj písmena. ani nevim, jestli se pak dá pochopit smysl toho co pižu
chcu taky hravýho čokla!!!
no voni to maj v podstatě svý osobnosti, fšichni maďaři jsou kašpaři (někdy až moc )
bo jí měla asi těžkou
velký myšlénky velkýho psa co má velikou hlavu
hele je to zase naprosto jiná povaha - nemůže čék čekat, že bude dělat cirkusový kousky. To Brtnik by tuhletu vlastnost dost ocenil. Někdy je z těch našich hovadin celej hyn. Tuhle nám zakázal se honit bytem dokola
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:18
- Nahlásit
PetraK
no to jsou idioti!!
amen!!
fšichni maďaři jsou kašpaři
jo jo byli jsme v Madarsku a zažili na vlastní kůži
To Brtnik by tuhletu vlastnost dost ocenil
no tak co myslíš že číííf??? ten taky..tomu tahle lenošná povaha vyhovuje... jedinej pohyb převalit z levýho bočku na pravej a navopak
Tuhle nám zakázal se honit bytem dokola
no to je diskriminace!!!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:28
- Nahlásit
PetraK
vlevo je knííhouna.
no dyk
Fajka
Mamuša bude čučet jako puk
no jo, bude co rozbíjet
1) Na boží narození o bleší převalení
todle heslo taky neznám, ale vim, že fčera byla nejdelší noc v roce, takže směre out of the dark into the light
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:32
- Nahlásit
Fajka
v Madarsku a zažili na vlastní kůži
tam zblbnou i akitu, viď
ten taky..tomu tahle lenošná povaha vyhovuje... j
no proto taky vybral tůdleto plemeno, ne?
Helej, Brtnik si naivně myslil, že pes bude takovej, jakýho si ho člověk udělá jehehééé s maďarem v tomdle nepochodí, zvlášť teda, když ho mám v ruce já, potrhlik obecný
no to je diskriminace!!!!!!
no bať, tak běháme, když neni doma. Ale už postupně měkne. Nejenže neodvrtává pískadla z hraček, ale tuhle dostal hošíček Grilčáka a ani sme nedostali vynadáno, že pískáme a na chalupě mu dokonce hází pískavýho ragbiče a směje se tomu, že čokl lítá prostorem jak splašený dudy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:35
- Nahlásit
inu
no dyk
jo táááák! Nio a máme ešče jednu
fčera byla nejdelší noc v roce,
no to teda byla.aspoň ve tři v noci, když jsem nemohla do pěti spát, mi to tak fakt jako minimálně připadalo
takže směre out of the dark into the light
und wie sagt man auf Deutsch?? Klidně i to s tou blechou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:37
- Nahlásit
PetraK
wie sagt man auf Deutsch??
ééé, to se zeptej čibuka, já už za těch deset let vod matury šécko zapomněla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
PetraK
ele, teď jsme se psama našli nový dva cviky "jo jo jo" a "ne ne ne"
kroutit a kejvat hlavou, vlastní. Prej dobrý.
Nemáš nikde návod, jak učit lehni na bok, když to pes dělat nechce? Myslim pozitivní motivaci, ne imperativní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:27
- Nahlásit
kachna_
"jo jo jo" a "ne ne ne"
ty jo gůůt!! A jak jsi to učila??? Přemýšlím, jak jsme dělali mrtvýho psa??? Jsi ve fázi že už ví o co gou? Von to Ešus taky hrozně nerad dělá, má u toho děsně kydů (zvlášť když to po něm chci v nevhodnej moment, jako třá na tej procházce, kde se nechtěl položit kvůli Cirovi , sem blbá, nedošlo mi to) No na zrychlení mi pomáhá jednak ho rozpohybovat a lítat po louce a pak zavolat Mrtveeeej! (to stejný máme s lehni, nejrychleji se mi položí když běžíme, když jdeme, tak se skládá jak štafle a nepomohl mi ke zrychlení ani moc klikr, páč je učenej klasicky na lehni, ne klikrem, já to ještě tehdy neznala a nejsem v tom kklkání bohužel tak dobrá, abych si zrychlila to co už umí a dělá.) a další co platí na urychlení, když mám odměnu v puse, že vidí, že se tím futruju. to scípne ve fteřině. Sice taky s kydama, ale scípne . Tak jak jste na tom, už se ví o co jde, nebo potřebuješ teprve vysvětlit co to je?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:03
- Nahlásit
PetraK
no mája má prostě problém, že si nechce lehat na bok. Tak jako já se bez toho povelu vobejdu, spíš mě zajímalo, jestli je nějaká cesta.
ty jo gůůt!! A jak jsi to učila???
normálně, pohybuješ pamlskem vpravo vlevo nebo nahoru dolu. Dítě jsem to tak taky učila . A ještě máme líbivý "plác", kdy při povelu pac jen tu ruku otočíš ne vodorovně, ale kolmo k zemi.
A Beska ještě umí skvělý "vyceň se", kdy vohrne pysky jako vetřelec, jenže vona se kření, když má dostat pamlsek, jestli to jde i jinak, netušim.
No tak jsem právě laškovala s dítětem a rajčetem, beru šery rajčátko a říkám "udělám kous". Někdo už kous udělal přede mnou... Mám nojbuk celej od rajčete.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:52
- Nahlásit
DOPSÁNO!!!!
VALÍM DO PRÁCE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
UŽ SE SYPOU UŽ SE SYPOU.
HABÁNÍ.
ŠEDÝ RULANDSKÝ
dámy, krásnej večír, já se du společensky vyžívat s rodinou. Je to dobrý, máme se rádi, ešče se neperem alkehůl ulamuje hroty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:40
- Nahlásit
inu
DOPSÁNO!!!!
klik klik klik
jsem právě zlomila nůž. O svůj domácí chleba
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:06
- Nahlásit
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM DOVOLENOOOOUUUUUUUUU
čaj všem
Fajka
krásný PF-ko, akorát dle výrazu Fájuše bych do bubliny teda doplnila jinou její myšlenku než PF
lidííííí, zítra už nemusím do práce, oběhnem ppůl famílie a navečír frrrrr na sever
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:16
- Nahlásit
kachna_
sem právě zlomila nůž. O svůj domácí chleba
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:28
- Nahlásit
PetraK
jo pani dík za psaní Berni ho nesežrala a babi předala
ale co ten antrax vevnitř?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:52
- Nahlásit
dotiskla jsem poslední foto na kalendář šichta to byla
FAJFKAAA
Až tetkon mi došlo, že.... vlastně.... jak je Fajkýš vyfocená u novýho radijááátoru, aby jako bylo jasný, že pod tím stromkem jsou aji kotlik and company
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:34
- Nahlásit
PetraK
paní,až někdy budete mít na mě chut,tak mi prosím napiš mejlík a já ti,pokud nemáš,dám jeden časopis a je tam vaše vyžlička
/ svět psů 11/2010/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:39
- Nahlásit
PetraK
du společensky vyžívat s rodinou. Je to dobrý, máme se rádi, ešče se neperem alkehůl ulamuje hroty
Seš divná,v tomhle přípatku by u mě alkohol jenom brousil!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 10:23
- Nahlásit
RAMŠTÁÁÁÁÁÁJN
PetraK
Díky za přání
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 10:27
- Nahlásit
čůůůůs všici,
tak jdu sbalit sněhule a všechno ostatní do polární zimy poblíž Fajkýšů k tomu těch milijostopadesáttisícdvěstětřicetdva dárků, který se nám maj vejít do auta společně s Berni a kocourem a mušíme vyrazit popřát vánočky babí a dědovi a pak tchýni a pak vyráážííííme severnit, abysme zítra ráno mohli východnit (u maminky) - to jen slabá poznámka pro Ešusku, kolikatery vánočky že mě to zas čekají
pěkný den všem!!!!!!!
a neuklízejte nebo takový nějaký podobný zhovadilosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
¨Trochek vánoční atmosféérky, něco spešl pro koho?? No pro ČÍÍÍÍÍÍFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! (a že to byla fuška něco takovýho sehnat , spešlu hošíčkuů )
lidijové ¨sem jeden velkej bramborovej salát
kachna_
Díky za přání
ni za štooo¨ , ať se Ti vánočky povedou tak, jak chceš
jablunka
Seš divná,
: to tě tady překvapuje, jo?? no jo sem,a le zase sme se se ségrkou kapek kously tetkon. Páč je kapek sebestředná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:38
- Nahlásit
PetraK
Pane a paní Koláčovi... díííííík
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:44
- Nahlásit
jinak hlásím, že dneska jsem se zase čvachtala s epesním hošíčkem.. tak to má bejt... pokaždý jinej a pokaždý kus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 13:06
- Nahlásit
Raaaamštááááááááááááááááááááááj!!!
ted sem se vrátila z nákupů jídla....u kaufu sem půl hodiny hledala místo na zaparkování v obchodáku mě vcucnul daf lidí a pak vyflus u kasy..brala sem jen to co bylo po cestě
hrůůůza..do novýho roku nepáchnu do obchodu..doufám teda
kuju Ešusovejm za vánoční blahopřání! Pani udala ste zpáteční adresu a to ste neměla dělat.... číííf už se chystá že vás přepadne a vypení vám ledničku
Janiii
vvšechno ostatní do polární zimy poblíž Fajkýšů
hlavně přivezte něco na zahřátí , jako třá rum bo tu je nedostatkový zboží
|