Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maso je prostě maso
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 19:36
- Nahlásit

jira_hera

Tak to je to nejlepší co jsem se tady dneska dozvěděla. Máš opravdovou bojovnici, prostě knírač každým coulem.

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 10:31
- Nahlásit

jira_hera
Jířo, to je moc moc fajn!!!!

viveka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 10:43
- Nahlásit

jira_hera
Gratuluju! To je skvělý, že se z toho holka dostala!

Kolie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 13:57
- Nahlásit

Taky bych možná přešla na vaření pro psy. Máte nějaký dobrý recept? Třeba nějakou specialitu ...Klidně mi napište i na rita.kynologie@centrum.cz

VlastaK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:14
- Nahlásit

jira_hera

To je skvělé! Moc vám to oběma přeju. Je super, že nebudou žádné trvalé následky. Tvoje holka je bojovnice,

Topi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:00
- Nahlásit

Pes je přece masožravec! To snad mluví za všechno. A víte kolik masa je granulích a konzervách? 0,01%. Laboratorní testy stojí pár kaček, tak ten kdo krmí granulemi ať tam vzorek zanese. Copak reklamované výrobky mají tu kvalitu jež reklama vnucuje? Ale bacha na to tzv. maso ze zveráčů. Promněte to mezi prsty a bude vám jasno. Jsou to převážně namleté kosti. My taky nebaštíme pouze suchary, tak proč psa co nejvíc šidit???

Nikita
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:08
- Nahlásit

Topi
bacha na to tzv. maso ze zveráčů. Promněte to mezi prsty a bude vám jasno. Jsou to převážně namleté kosti
Které konkrétní značky máš na mysli? Hruběmletý Vetamix míchám v míse rukama a rozhodně to nejsou namleté ksoti. Konkrétně hruběmleté hovězí a směs hovězí s drůbežím.

Endy
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:11
- Nahlásit

Kdysi jsme všichni na cvičáku krmili namletýma slepicema,koukaly z toho na nás oči a zobáky,a jaké jsme měli krásné psy.

ati
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:14
- Nahlásit

Topi
mohu potvrdit co píše Nikita,žádné kosti jsem nikdy nenašla ,a že jsem hledala

Nikita
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:16
- Nahlásit

Mimoto kosti pes také potřebuje! Samozřejmě, když kupuji maso, chci aby to bylo PŘEVÁŽNĚ maso. Ale nejlepší jsou mixy typu svalovina, kůže, vnitřnosti, chrupavky, kosti. Osobně by mi nevadilo ani trochu peří apod.
A Vetamix rozhodně nesmrdí. Jo, ryby jsou cítit jako ryby, dršťky jako dršťky atd., ale s kvalitou jsem osobně VELMI spokojená

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:22
- Nahlásit

Nikita
Mimoto kosti pes také potřebuje! Samozřejmě, když kupuji maso, chci aby to bylo PŘEVÁŽNĚ maso. Ale nejlepší jsou mixy typu svalovina, kůže, vnitřnosti, chrupavky, kosti. Osobně by mi nevadilo ani trochu peří apod.
Hm, no já osobně teda peří nemusím :-D
Ale chtěl jsem hlavně napsat, že si nemyslím, že ve volné přírodě by průměrná psovitá šelma byla natěšená zrovinka na tu svou porci chrupavky, kosti či šlachy či třeba dobroty typu mesoteria.
Oni to sice sežerou, ale nemyslím, že ten, který žere první, by se pustil vždy ihned do chrupavek a blán )
Co vy na to??

Endy
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:30
- Nahlásit

Trotelchen

Že mí psi se těm v přírodě moc nepodobají a nemůžeme pořád vycházet z toho,co pes v přírodě.Člověk už se taky stravuje jinak,než kdysi v přírodě.
Ale když si vzpomenu na svou velkou kníračku,z ulovené slepice sežrala peří,pařáty a hlavu.Tělo většinou už nestihla.Měla zajímavé bobky.Trčely z nich pera.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:47
- Nahlásit

Trotelchen
Ale nejlepší jsou mixy typu svalovina, kůže, vnitřnosti, chrupavky, kosti. Osobně by mi nevadilo ani trochu peří apod. takze asi tak vnimam vyrok Nikity ja.

Nikita
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:58
- Nahlásit

Trotelchen
A čím tedy bude ve "volné přírodě by průměrná psovitá šelma" podle Tebe natěšená? Myslíš, že stahne kůži a pustí se výhradně do svaloviny?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 00:07
- Nahlásit

Nikita
nikoliv, ona psovita selma odpreparuje odborne hlavu a odnese si ji.. zbytku tela se ani nedotkne..

dorfa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

Trotelchen

Ale chtěl jsem hlavně napsat, že si nemyslím, že ve volné přírodě by průměrná psovitá šelma byla natěšená zrovinka na tu svou porci chrupavky, kosti či šlachy či třeba dobroty typu mesoteria

No někde jsem četla, že vnitřnostma šelma začíná požírat svůj úlovek. Ale souhlasím, že mesenterium určitě nebude to nejchutnější. Sama pro krmení svých psů upřednostňuji spíše svalovinu, čas od času vnitřnosti a chrupavky v kombinaci se svalovinou.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání