Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maso je prostě maso
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
jira_hera
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:48
- Nahlásit

Daliva
No v našem případě je dobře, že stoupla hladina cukru v krvi, ona jí měla hodně nízkou. Prvně vet naměřil 1,4 - včera 2,6 a dnes 3,6 - což se mu líbilo. No a moč má právě řidší, než by měla mít a v ní hodně krve a obrovské množství bílých krvinek. Pořád je ale šance, že se to nějak upraví. No a nebo taky ne. Uvidíme, večer si pro ní jdu a dozvím se, jak ten rozbor moči vypadal dneska. Jinak s tím proléváním ledvin máš pravdu, vet v podstatě dělá to samé pomocí infuzí a doma jí dávám pít stříkačkou, pokud si nechce vzít sama.
Každopádně dám vědět, co je nového. A opakuju se pořád dokola, ale děkuju všem za zájem a podporu.

evina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 15:16
- Nahlásit

jira_heraA opakuju se pořád dokolaNeopakuješ Jířo!Špatné znamení by bylo,kdyby ses přestala ozývat úplně!Beru to podle sebe...při tom nejhorším bych se složila a nebyla ani schopná napsat na net.

Margaret
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:28
- Nahlásit

Jira_hera
Jiro? Proč nepíšeš? Jak vám je? Je to zase o kousek lepší?

jira_hera
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:49
- Nahlásit

Margaret
Ahoj, nepíšu, protože není nic nového. Ta moč dopadla úplně stejně jako den předtím, takže změny žádné. Ale fena vypadá dobře a s největší pravděpodobností je už mimo přímé ohrožení života, žere, pije a začíná chodit. Ve čtvrtek nebo v pátek se bude dělat nový kompletní rozbor krve a rozbor moči a uvidíme. Až budou nějaké nové zásadní zprávy, určitě dám vědět. Moc všem děkujeme za zájem a podporu, hodně to pomohlo. Díky.

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:02
- Nahlásit

jira_hera
paráda, dobrá zpráva vždy potěší

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:22
- Nahlásit

jira_hera
taky jsem ráda....že sama dlabe a pije je dobrý znamení.....takže stejně opakuji že dál držíme palce

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:28
- Nahlásit

jira_hera

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:46
- Nahlásit

jira_hera
Jééé to je dobře,že už je na tom lépe.Moc držíme palečky,uvidíš, že to holka statečná zvládne. Tak se obě držte.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:24
- Nahlásit

jira_hera

To je moc fajn, že už je holčině líp. Tak se držte a až budou nové zprávy, dej vědět. Všichni na to čekáme a myslíme na vás.

dorfa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:25
- Nahlásit

jira_hera

dorfa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:12
- Nahlásit

jira_hera
Tak jak je holce statečný? Jak jí chutná, jak se těší na venčení ? Je nějaká změna? Sice si psala, že výsledky testu budou ve čtvrtek nebo pátek, ale důležitější než testy je mnohdy to jak se pejsek tváří. Držím moc palce.

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:54 - Změnil/a: jira_hera
- Nahlásit

dorfa
Ona je prostě neuvěřitelná. Připadám si docela trapně, jak se můžu podělat z vlastního psa, ale nemůžu si pomoct, hrozně jí obdivuju za to, co dokázala a jakým způsobem to dokázala. Dneska už vypadá vlastně skoro normálně, kdyby nebyla hubená a neměla vyholenou nohu, tak by se snad ani nedalo poznat, čím prošla. Jí s chutí, pije, chodí, venku se jí dneska poprvé vyloženě líbilo, čuchala si a moc se jí nechtělo domů. Dokonce si už i malou chviličku hrála. Je sice pravda, že doma většinu času ještě prospí a má problémy se sedáním, do toho se jí očividně nechce a sedá si ztěžka, ale řekla bych, že se zotavuje neuvěřitelně rychle. Mám z toho hroznou radost a mají radost i doktoři, co jí pomáhali a z toho mám zase radost já - nevím, ale když vidím, že jim to není jedno a těší je každý posun k lepšímu, daleko víc jim důvěřuju a mám pocit, že ať se stane cokoliv, udělají vše, co je v jejich silách, aby tomu zvířeti pomohli.

Nikita
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:57
- Nahlásit

jira_hera
SUPER !!!!!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:58
- Nahlásit

jira_hera
parada...

daliva
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

jira_hera
Velká gratulace oběma, jen tak dál!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:17
- Nahlásit

jira_hera
Je to bojovnice Gratuluju taky - vam obema

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:42
- Nahlásit

jira_hera
GRATULUJEME!

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:11
- Nahlásit

Jsme rádi

dorfa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:46
- Nahlásit

jira_hera

To jsou naprosto super zprávy.To sedání je asi od těch ledvin, zřejmě jí to bolí.Ale to že už má zase chuť do života je skvělé.Tak se obě držte.

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 15:08
- Nahlásit

teda holky celí příběh sleduji je to krásné jak to dopadlo moc gratuluji

VlastaK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 15:39
- Nahlásit

jira_hera

Mám z vás velkou radost. Držím palce, aby jste se z toho dostali bez trvalých následků. Dávej o sobě průběžně vědět.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 16:11 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jira_hera
taky moc holčičce gratuluju,že je taková statečná,teďka to bude už jen lepší

evina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 21:13
- Nahlásit

jira_hera:to je teda bojovnice-statečná:upoufám,že teď už bude jen dobře.Marty si pomalu do teď nerad lehá,jak ještě má trochu ty otoky po injekcích...natož malá!

evina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 21:15
- Nahlásit

Jířo:měl tam být tento smajlík,ne ten zubící se-

jira_hera
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:26
- Nahlásit

Ahoj, teď jsem si volala pro výsledky ranních odběrů a vet říkal, že to dopadlo úplně super. Sice ještě trochu zvýšené hodnoty co se jater a ledvin týče, ale nic dramatického a časem se to určo srovná do úplné normy. Na nějaké trvalé poškození, ať už jater nebo ledvin, to nevypadá, což je skvělá zpráva. Takže dobereme antibiotika a je to za námi. Moc děkujeme všem, co nám drželi palce a podporovali nás.

daliva
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:40
- Nahlásit

jira_hera
Tak to je bezkonkurenčně nejlepší příspěvek na cz-pes za posledních pár dní. Mám radost za vás obě i za ty super doktory, kteří vám pomohli!

wami
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:41
- Nahlásit

jira_hera
bezvadny, jsem rada, ze to takhle dobre dopadlo!

evina
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 17:43
- Nahlásit

jira_hera: Tak to je nad očekávání skvělá zpráva!!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 17:55
- Nahlásit

jira_hera
Ať žijí knírači!!!!!

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 18:23
- Nahlásit

jira_hera
super, gratuluju!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání