| Autor |
Zpráva |
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:48
- Nahlásit
Daliva
No v našem případě je dobře, že stoupla hladina cukru v krvi, ona jí měla hodně nízkou. Prvně vet naměřil 1,4 - včera 2,6 a dnes 3,6 - což se mu líbilo. No a moč má právě řidší, než by měla mít a v ní hodně krve a obrovské množství bílých krvinek. Pořád je ale šance, že se to nějak upraví. No a nebo taky ne. Uvidíme, večer si pro ní jdu a dozvím se, jak ten rozbor moči vypadal dneska. Jinak s tím proléváním ledvin máš pravdu, vet v podstatě dělá to samé pomocí infuzí a doma jí dávám pít stříkačkou, pokud si nechce vzít sama.
Každopádně dám vědět, co je nového. A opakuju se pořád dokola, ale děkuju všem za zájem a podporu.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 15:16
- Nahlásit
jira_heraA opakuju se pořád dokolaNeopakuješ Jířo!Špatné znamení by bylo,kdyby ses přestala ozývat úplně!Beru to podle sebe...při tom nejhorším bych se složila a nebyla ani schopná napsat na net.
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:28
- Nahlásit
Jira_hera
Jiro? Proč nepíšeš? Jak vám je? Je to zase o kousek lepší?
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:49
- Nahlásit
Margaret
Ahoj, nepíšu, protože není nic nového. Ta moč dopadla úplně stejně jako den předtím, takže změny žádné. Ale fena vypadá dobře a s největší pravděpodobností je už mimo přímé ohrožení života, žere, pije a začíná chodit. Ve čtvrtek nebo v pátek se bude dělat nový kompletní rozbor krve a rozbor moči a uvidíme. Až budou nějaké nové zásadní zprávy, určitě dám vědět. Moc všem děkujeme za zájem a podporu, hodně to pomohlo. Díky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:02
- Nahlásit
jira_hera
paráda, dobrá zpráva vždy potěší
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:22
- Nahlásit
jira_hera
taky jsem ráda....že sama dlabe a pije je dobrý znamení.....takže stejně opakuji že dál držíme palce
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:28
- Nahlásit
jira_hera
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:46
- Nahlásit
jira_hera
Jééé to je dobře,že už je na tom lépe.Moc držíme palečky,uvidíš, že to holka statečná zvládne. Tak se obě držte.
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:24
- Nahlásit
jira_hera
To je moc fajn, že už je holčině líp. Tak se držte a až budou nové zprávy, dej vědět. Všichni na to čekáme a myslíme na vás.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:25
- Nahlásit
jira_hera
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:12
- Nahlásit
jira_hera
Tak jak je holce statečný? Jak jí chutná, jak se těší na venčení ? Je nějaká změna? Sice si psala, že výsledky testu budou ve čtvrtek nebo pátek, ale důležitější než testy je mnohdy to jak se pejsek tváří. Držím moc palce.
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:54 - Změnil/a: jira_hera
- Nahlásit
dorfa
Ona je prostě neuvěřitelná. Připadám si docela trapně, jak se můžu podělat z vlastního psa, ale nemůžu si pomoct, hrozně jí obdivuju za to, co dokázala a jakým způsobem to dokázala. Dneska už vypadá vlastně skoro normálně, kdyby nebyla hubená a neměla vyholenou nohu, tak by se snad ani nedalo poznat, čím prošla. Jí s chutí, pije, chodí, venku se jí dneska poprvé vyloženě líbilo, čuchala si a moc se jí nechtělo domů. Dokonce si už i malou chviličku hrála. Je sice pravda, že doma většinu času ještě prospí a má problémy se sedáním, do toho se jí očividně nechce a sedá si ztěžka, ale řekla bych, že se zotavuje neuvěřitelně rychle. Mám z toho hroznou radost a mají radost i doktoři, co jí pomáhali a z toho mám zase radost já - nevím, ale když vidím, že jim to není jedno a těší je každý posun k lepšímu, daleko víc jim důvěřuju a mám pocit, že ať se stane cokoliv, udělají vše, co je v jejich silách, aby tomu zvířeti pomohli.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:57
- Nahlásit
jira_hera
SUPER !!!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:58
- Nahlásit
jira_hera
parada...
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:00
- Nahlásit
jira_hera
Velká gratulace oběma, jen tak dál!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:17
- Nahlásit
jira_hera
Je to bojovnice Gratuluju taky - vam obema
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:42
- Nahlásit
jira_hera
GRATULUJEME!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:11
- Nahlásit
Jsme rádi
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:46
- Nahlásit
jira_hera
To jsou naprosto super zprávy.To sedání je asi od těch ledvin, zřejmě jí to bolí.Ale to že už má zase chuť do života je skvělé.Tak se obě držte.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 15:08
- Nahlásit
teda holky celí příběh sleduji je to krásné jak to dopadlo moc gratuluji
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 15:39
- Nahlásit
jira_hera
Mám z vás velkou radost. Držím palce, aby jste se z toho dostali bez trvalých následků. Dávej o sobě průběžně vědět.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 16:11 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
jira_hera
taky moc holčičce gratuluju,že je taková statečná,teďka to bude už jen lepší
|
evina
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 21:13
- Nahlásit
jira_hera:to je teda bojovnice-statečná:up oufám,že teď už bude jen dobře.Marty si pomalu do teď nerad lehá,jak ještě má trochu ty otoky po injekcích...natož malá!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 21:15
- Nahlásit
Jířo:měl tam být tento smajlík,ne ten zubící se-
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:26
- Nahlásit
Ahoj, teď jsem si volala pro výsledky ranních odběrů a vet říkal, že to dopadlo úplně super. Sice ještě trochu zvýšené hodnoty co se jater a ledvin týče, ale nic dramatického a časem se to určo srovná do úplné normy. Na nějaké trvalé poškození, ať už jater nebo ledvin, to nevypadá, což je skvělá zpráva. Takže dobereme antibiotika a je to za námi. Moc děkujeme všem, co nám drželi palce a podporovali nás.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:40
- Nahlásit
jira_hera
Tak to je bezkonkurenčně nejlepší příspěvek na cz-pes za posledních pár dní. Mám radost za vás obě i za ty super doktory, kteří vám pomohli!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:41
- Nahlásit
jira_hera
bezvadny, jsem rada, ze to takhle dobre dopadlo!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 17:43
- Nahlásit
jira_hera: Tak to je nad očekávání skvělá zpráva!!!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 17:55
- Nahlásit
jira_hera
Ať žijí knírači!!!!!
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 18:23
- Nahlásit