Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 15:55
- Nahlásit

fifi
nojo, je zajimavy ze od tech desnych prescasu pred par lety v byvale praci se mi to s touhle intenzitou juz dlouho neozvalo...

hm, ja premyslela, zda lovecky zrovna u rotvika, asi si to vystihla jak nad tim premyslim... holt asi to bude dan za plemeno... nebo myslis, ze treba nekteri rotvicci to nedelaji?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 17:28
- Nahlásit

Xerxová
Bena tak pobavila, že vstal a sežral večeři a veterinář byl odvolán...
To je smudlik, toz at mu to jeste dlouho vydrzi, moc je pozdravuj!
cernej caj
nebo myslis, ze treba nekteri rotvicci to nedelaji?
Z mych ctyr to nedelal jen jeden + Dorotka na stary kolena. Ostatni proste sli za pohybem a teprve pak dumali, co ze to vlastne honili/chytli. V porovnani s perdelem, kterej to bral proste ihned jako lov - chyt a usmrt, perdele maji takovej vnitrni raus, kterej rtw nemaji. Vysledek pro zivocicha je nicmene stejnej, jen s tou rtw verzi se da vic pracovat, usmernovat, lip kontrolovat. Ono se pise, ze rtw nemaji loveckej pud - a oni ho fakt nemaji v tom pravym slova smyslu. Ale nedela jim problem vybehnout za zveri. Dle myho to berou jak coursing - vyletim, protoze se to hybe. Perdele to berou jako svy prirozeny poslani, ke kterymu ostatne byli vyslechteny...
Kazdopadne me to pekne s.re, kazdyho zivocicha je mi moc lito. Ale na zahrade nenadelas nic, tam je monitorovat bez ustani nehodlam.
Jo a Trolitko ma nakou srajdu, chudaky, asi z hicu uz zase.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 17:56
- Nahlásit

Fifi tak ať se brzy Trolďák uzdraví. Chudáček

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 19:53
- Nahlásit

Xerxová
Jemu nic moc neni, jen ma hodne ridky lejno a tvaril se jak bozi muka. Ted uz lita zvesela, nic mu nikde neskrunda.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 19:59
- Nahlásit

no jak kterej špic, Kim měl na kontě několik kuřat, který prolezly plotem na zahradu, teď máme zas kuřátka, tak jsem zvědavá jak Loki, ale tipuju to bude stejný, ten je možná navíc ještě sežere

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 20:15
- Nahlásit

Maya
Tak snad zadny neproleze diky vasemu zabezpeceni? Behaci kuratka, no to by bylo asi rychly tady taky.
A tresti mi palice, at uz naka ta vlna dojde, prejde a tak. Grrr!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 20:26
- Nahlásit

fifi
ze te to sejru chapu, ale bohuzel na te zahrade to neuhlidas nonstop

troldikovi preju pevne hodnoty at tvori

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 22:00
- Nahlásit

Fifi
zabezpečit to nejde, choděj venku na louce, je tam dlouhej plot, vrata, holt občas se stane, že nějaký na zahradu proleze a pes si ho všimne
a kocour nám nosí krtky, nikdy to nedělal, aby nechával úlovky za dveřma, asi si mě udobřuje neb minulej tejden mě rafnul když jsem ho hladila a od tý doby skoro každý den za dveřma krtek, dneska to byl šestej

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2018 22:01
- Nahlásit

Fifi
Troldík snad bude OK, vedro má bejt už jen zejtra a pak prej 15, jako ten propad ze dne na den taky nic moc teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 05:57
- Nahlásit

nojo do tater perovku asi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 06:01
- Nahlásit

tady je krásný ráno - úžasná viditelnost.Ale teplo... zítra holt asi vytáhnu sako

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 06:37
- Nahlásit

JJ, hodne teplo. Uz sem celkemzvazovala halenku nacpat do batohu, ale prece jen sem v ni jela az do prace. Je videt, ze starnu. 5 let zpatky sem urcite halenku rano nenosila, ale ted se stavam bez aktivniho pohybu nachylna na ofouknuti na ramena a i na vyletech sem se naucila nosit satek.

Vypada to vtipne, 14st, vsichni dlouhej rukav a ja tilko a satek krz krk/trapezy driv by me nenapadlo satek mit mimo zimu ale je videt, ze uz to proste telo nebere idealne

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 08:27
- Nahlásit

cernejcaj
ja nosim tricko s rukavama, takze me ramena neofouknou a ve vlaku vyjimecne vsichni pricetne zavreli okna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 09:38
- Nahlásit

tak to zavist lehce s vlakem

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 10:06
- Nahlásit

tak visnak zacina zabirat na moji bouli u nehtu, jsem si to zalepila s visnkaem dvakrat na noc a ted jsem si to zmackla a uz to ruplo
jsem si to vymackala a ted to boli a svedi zaroven, hroznej pocit
jako myslela jsem ze to bude nejaky hnis nebo neco takoveho, ale ne, nejaka husta tekutina vzhledu vody
nevim co to je a doufam ze to neni predzvest toho ze mi upadne prst
tak doufam ze se to vyleci, ten ohnutej nehet uz me nebavi a fakt nerada bych sla s takovou prkotinou k doktorovi, ostatne ani nevim ke kterem se s necim takovym chodi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 10:20
- Nahlásit

Maya
tak snad se to uzdravi, jinak nespis obvodak by te poslal "na spravne pracoviste"

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 11:48
- Nahlásit

cernejcaj
Spic cestovatel k mani zvirata.bazos.cz/inzerat/91018096/Edmond-z-Tolstej nskeho-panstvi-nemecky-spic-s-PP.php

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 11:59
- Nahlásit

maya
kdyby byl velkej.. ti mali se mi fakt nelibi

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 12:35
- Nahlásit

cernejcaj
no jo, ale zas tohle strcis prinejhorsim do batohu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 13:39
- Nahlásit

jo, to jo... ale mit psa jenproto ze ho nekdo nechce pro me neni duvid, tyhle mrnavci se mi fakt nelibi, vypouleny oci, jecivej stekot...

birma uz se stehuje do toho donecku u nymburka ci co to bylo za ovec

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 13:59
- Nahlásit

cernejcaj
ja vubec nevim co to bylo za obec, domecek maj peknej, ale maknou si tam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 14:16
- Nahlásit

čaj tak ji pozdravuj. Bude dojíždět každý den ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 14:17
- Nahlásit

Je ti teplo, devenko?
Pffffffffff, 32 stupencu, blee! Pripadam si doslova jak ta kukurice z vtipu...
Maya
Visnak je zazrak, vid.
Xerxová
Co vubec tvuj nehet rozvrtanej? Uz se odlupuje?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 14:38
- Nahlásit

fifi
je ultra nechutne uz se tesim.domu a neotevru pred setmenim jediny okno...

Xerxova
sem zahlidla na FB akorat sem tam, jinak.ji moc nemam.kde.pozdravovat kdyz neprijde sem, asi kdyby mela cas tak zaskoci

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 15:30
- Nahlásit

se obavam ze s tim domkem nebude mit birma na nic cas pristich nejmin deset let

cernejcaj
tady uz se zatahlo a zacina bejt snesitelne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 15:40
- Nahlásit

Fifi Nehet je ze tří čtvrtin černej - ale drží. Co je zajímavé, že roste hrozně pomalu. Deformace zatím žádná - ale pokud upadne (a já si myslím, že upadne), tak nevím, co přijde.

Bouřilo nad Jizerkama, ale tady ani kapka. Začala jsem přivolávat déšť, neb jsem právě ven pověsila povlečení

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 17:08
- Nahlásit

tak prádlo uschlo v tom horkém vichru během hodiny - už jsem ho opět povlíkla... Zatím žádný zlom v počasí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 17:31
- Nahlásit

Xerxová
Co je zajímavé, že roste hrozně pomalu. Deformace zatím žádná - ale pokud upadne (a já si myslím, že upadne), tak nevím, co přijde.
Me tenkrat dorustal snad ctvrt roku, ne-li dyl. Sloupnul se a mela jsem tam obnazeny luzko, brrr...
Zatím žádný zlom v počasí...
Ja zmokla v HK jak micka, durch, silenej privalak. A o par km dal samoze leda prd. Uvidime, co dorazi, hlavne zadny kroupy a silenosti.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 18:07
- Nahlásit

stále sucho - ale vichr děsný - teď jsem zvonila na sousedku, neb jí "lehnul" mladý stromeček obsypaný plody. Tak ho klusala znovu vyvázat - vypadá, že přežil. U hasičů znějí sirény - bouřka v okolí nikde není, takže to budou popadané stromy. Achjo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2018 18:16
- Nahlásit

Xerxová
Z extremu do extremu. Merunka ma nektery vetve podepreny, taky zacina ficet, sem zvedava, co z ni zbyde.

Nicmene, dneska sem vyznamne trasla packou a prala hodne zdravi Kremylkovo nevlastnimu braskovi. Hosicek, 12. narozky slavi, sice je v horsi forme nez Kremylek vloni, ale porad je na svuj vek relativne v pohode. Broucek milovanej...

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání