Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 13:54
- Nahlásit

cernejcaj
ono mas ty poplatky ruzny
ja platim u sporky 69 kč, v tom je neomezene vyberu z bankomatu zdarma, vedeni uctu zdarma, ale plati se platby z uctu par korun, ale i tak, kdyz neco kupuju, tak to naskace, coz se nekdy i na tu stovku dostanu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 16:27
- Nahlásit

Aha to mas asi to co sem.kdysi mivala ja, ted nabizi "moje zdrave finance" ci co, kde mas za 100kc mesic vse a pokud ti chodi aspon 7000 pravidelna platba a mas 1x platbu kartou, je to 50kc sleva, coz asi pracujici ma kazdej a pokud bus mela jeste nejakej produkt treba pojisteni atd, tak druhejch 50 sleva. a kdyz to ma.jeden clovek a druhyho si da "pod sebe" tak druhej to ma zdarma. jinak "zakladni ucet" je bez poplatku zcela, jen jak sem.psala odchozi 5/7 kc a vyber 5kc. Mozna by pro tebe bylo zajimavy si zjistit aktualne jak to zmenili a usetrila bys.

Zatim sem si nechala dat zaklad a zjistim zda ty zdravy finance nekdo nema jako ale i za 50 v podstate vse dalsi zdarma je OK. budu slesovat chvilii, kolik mi to naskace na tech jednotlivych petikackach a pak uvidim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 16:31
- Nahlásit

jo a budou rusit letos starej paradni servis24, ukazovala mi na tabletu george, hnus jak svina delanej primarne pro mobilni zazrizeni ale tak zas to umi nejaky novy veci prej

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 17:48
- Nahlásit

cernej caj
Xerxová
To se mate, volnej patecek!
Ale tomu, že rostliny dokážou vnímat svět kolem sebe - tomu vcelku věřím. Ale že by shodily listy kvůli "ne vážně" myšleným slovům - tomu nevěřím
Ja jsem tu mela takovou zombie kytku, presazena nebo ne, proste nerostla, ale ani nechcipala. Tuhle jsem ji uz rekla zcela vazne, ze esli neprojevi aspon spetku snahy, zachvev zivota, ze pujde. Jak kdyby me vnimala, nahodila novy odnoze a ozila.

A ja chci dest, opravdu moc si ho preju. Nebo mirnou bourku treba. Tady mesic nekaplo, zem je uz ted popraskana jak poust, silenost zacatkem cervna. Vim, ze knouram na tohle tema prubezne, ale uz mi z hicu a sucha zacina opravdu tikat oko.
No nic, peknej vikend vsem preju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 18:32
- Nahlásit

Fifi
tak to je super, ze ji pohrozeni nahodilo

moc ti preju poradny deste!

ted sem nekde cetla, ze se vlastne o 2 mesice posunulo vegetacni cosi... a vlastne to vyhnalo to destivy jaro...

krasnej vikend taky vsem!

nuchnala sem stenatko, madona roste jako z vody, byla ultra roztomila a zitra pohodovej vylet kolem vody.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 18:54
- Nahlásit

cernej caj
moc ti preju poradny deste!
No na Medarda by to byla hezka predstava, kdyby kaplo a pranostika se splnila...
a vlastne to vyhnalo to destivy jaro...
To tu nebylo uz par let, dycky rovnou hup do tropu. Letos nastesti nic z kvetoucich stromu nepomrzlo, ale vzhledem k suchu jsou tresne pidi a merunka to holt odnesla fest.
nuchnala sem stenatko, madona roste jako z vody, byla ultra roztomila a zitra pohodovej vylet kolem vody.
Nunu fous? Prijemny vyletovani, zadny tropy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 19:21
- Nahlásit

Fifi
ja vim, no ale prijde mi, ze letos je to jeste o fous lepsi... tim ze su kazdej vikend venku na jinym vylete a celkem zdokumentovany, tak zrovna letos vnimam ten narust jeste vyrazneji

jo uz bylo takovy nohaty a bozsky hunaty, cumacek roztomilej

diky, kolem vody by to melo byt fajn

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 19:57
- Nahlásit

huráááá - tady už druhou hodinu prší Je pořádně zalito - přitom žádné krupobití, jen liják se střídá s deštíkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 20:16
- Nahlásit

Xerxová
Preju vam to, ale strasne zavidim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 20:16
- Nahlásit

já chci takky déšť, u nás už taky měsíc ani kapka

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 20:28
- Nahlásit

kachna_
Je to sileny. Tu sprchlo 16.4. kolem 7 mm a pak v pulce kvetna necelych 12 mm - jinak tropy, vichr a fakt k uzoufani. Takze Xerxova si nemuze na nocnik uz stezovat. Jsem myslela, ze u vas teda mate vetsi srazky. Je to na palici napric CR, nekde furt, nekde obcas a jinde nic. Chjo.
A taky to teda vubec neprospiva psim starickum, i kdyz uz zadnyho nemam. Doufam, ze nevlastni braska Kremyla oslavi relativne ve "zdravi" 12. narozky zanedlouho. Snad ho neslehne do ty doby.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 21:00
- Nahlásit

sem myslela, ze u vas teda mate vetsi srazky.
norrmállně jo, až do května krása, tak akorát a pak nic nic nic nic

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 21:52
- Nahlásit

u nás taky ani kapka, jen dusno, já chci taky déšť
cernej caj
tak tos mě nepotěšila s tím servis24, oproti jinejm bankám to byl fakt luxus na ovládání a přehlednost, takže změna k horšímu bude krutá

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2018 22:09
- Nahlásit

zajímavost, normální černá lapina posypaná http://www.resonancia.cz/p/kremelina-diatomaceous- earth?gclid=CjwKCAjw0ujYBRBDEiwAn7BKt7S7f0UGVNe3mf VfHuEgd1YtE1xI6jBRO79lVzuj0GoSH_rvRaSNNhoCQYIQAvD_ BwE
prej je to perfektní proti klíšťatům a jinému hmyzu, za pár dní to opadá a nějaký čas to učinkuje preventivně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 06:02
- Nahlásit

kuk - za chvilku jedeme na Pastviny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 07:24
- Nahlásit

Maya
ano, oproti jinym bankam byl fakt luxus no uz se na toho george doklikas takze muzes se jit zhrozit a pak si muzes pul roku zvykat

wau ale ta barva je boziiiii ja chcu kremelinovou lapinu ucinkuje to i kdyz uz to opadalo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 16:29
- Nahlásit

pršíííííí,
Michal s Marťou jsou na cyklovýletě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 18:56
- Nahlásit

Kachna
gratuluju k desti, snad teda kluci neprijedou moc zmokli/nachlazeni.

my dneska 19km, lesem.to slo, na louce na slunku fakt hruza, snad 30st ve stinu a asi tam.prselo vcera, protoze dobra pradelna a zaparena trava...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 18:59
- Nahlásit

se Zvířetníky jsem pokecala - Night si to užil s páníkem u Trpaslíků (podnikli mimo jiné děsně dobrodružný pochod potokem ) Ujeli jsme těsně před bouřkou - největší špláchanec nás chytil u Hradce - tak snad i Fifi třeba dostala nějakou kapku deště...
JInak tady dneska zase prší (prý celé odpoledne) takže zásoby vody na zalévání zase doplněny a navíc je krásně zalito

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 19:04
- Nahlásit

xerxova
bylas na zviretnickym srazu? urcite to muselo byt super kdyz se znate vetsinou psobne se takhle videt

u nas nic ale i v brne je desna pradelna, zatazeno celej den... su zvedava...

mam.koupeny boruvky, slehacku a horkou cokoladu a kilo masa, budu mit obedy do stredy a k veceei sladka tecka

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 19:22
- Nahlásit

cernej caj
my dneska 19km,
I s Ferri?
Xerxová
Ujeli jsme těsně před bouřkou - největší špláchanec nás chytil u Hradce - tak snad i Fifi třeba dostala nějakou kapku deště...
To vis, ze ne, aspon si videla zdejsi klasiku, o par km dal leje a tady nic. Mirnoucce prselo chvili rano kolem sesty, to nas lizla bourka z druhy strany, ale jen to zasycelo... Setkani muselo byt fajny.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 19:37
- Nahlásit

Fifi
To vis, ze ne
ach jo, jak to??? Nepřemýšleli jste nad tím třeba obětovat starostu?
U nás prší už od čtyř, krásný zalévací déšť, žádné divočiny a už je to veselejší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 19:39
- Nahlásit

Fifi
nene, předpověď 29st... zvažovala sem,původně sem.cekala deste a ochlazeni ale to by neslo... vecerni prochazka asi i tak bude drsna, tady je vse totalne vyprazeny a zatazeno tak sileny dusno...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 19:58
- Nahlásit

kachna_
ach jo, jak to???
Srazkovej stin, bourky se stoci bud nad/za Hradec nebo na druhou stranu... Myslis, ze obeti by pomohly?
U nás prší už od čtyř, krásný zalévací déšť, žádné divočiny a už je to veselejší
Aaaach, uzijte si to.
cernej caj
vecerni prochazka asi i tak bude drsna, tady je vse totalne vyprazeny a zatazeno tak sileny dusno...
Tak jen na skok, at chrochta nechrochta, bude spokojena urcite i tak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 20:30
- Nahlásit

Fifi
jj, spokojena uz je

hlasuju za obeti

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 20:44
- Nahlásit

Fifi
yslis, ze obeti by pomohly?
tak neptáme-li se obětin, neublíží

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 22:22
- Nahlásit

tak koukám podle zpráv jestli to někoho tady nevyplavilo a ono zase všechno jinde, u nás celý dne vedro a dusno, večer kolem 7 asi třikrát zahřmělo a čtvrt hodiny tak lehce pršelo, už to ani není znát, nějaký oběti by bodly
kousnul mě kocour za to že jsem ho hladila, tak mám na ruce čtyři ďobance jak od dvou hadů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 22:38
- Nahlásit

Maya
to je ale hodnej kocourek

par fotek

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2018 22:53
- Nahlásit

cernejcaj
hajzl je to! nevděčník! ,
krásný fotky, ty vodní jsou parádní
já bych v tomhle vedru chcípla, navečeru jsem šla s Lokinem asi na 20 minut, myslela jsem, že se vykoupe v potoce, ale všechno je zelený, ale Lokinek by teda šel na vandr, doma se tváří, že umírá vedrem, ale jen jsme vyšli, tak ožil
ale taky jsem z něj včera opět vyčesala kýbl chlupů, už pátej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2018 06:29
- Nahlásit

čaj krásný fotky - hlavně hmyzáci jsou úžasní

jsme původně chtěli zkontrolovat houby ve vlhkých místech "našeho" lesa - ale protože teď v sedm vezeme babču do Turnova na sokolský slet... tak skončíme na chvilku v Ráji... Projdem kousek Klokoček - ale i s ohledem na včerejší celodenní akcičku to má být jen delší procházka - asi 6 kiláčků.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání