| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 08:32
- Nahlásit
Maya
nojo, bylo fakt priserne, taky sem na sebe nezvykle vypila celej ten 2,2l vody co sem mela s sebou
hm, lokinka teda nekdy vem
Xerxová
dik, hmyzaci me standartne stvou, ze treba telo dobry, hlava blby, proste to chce neco lepsiho nez kompakt, na druhou stranu proste sama vidis, jaky to je nosit batuzek s vybavou radsi budu mit ten kompakt asi v kapse
uzijte si raj a houby urcite pockaji. My toho vcera moc jedlyho nevideli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 10:29
- Nahlásit
to byl ale blbej vejlet...
Pepa zjistil, že má úplně vybitou baterku ve foťáku. V autě vybavičku nechtěl nechat a tak ji táhnul celou cestu. Byl tak naštván, že nefotil ani na mobil - prostě fotečky nejsou...
Cesta standardní - lesní a skalnatá - známe to tam - ale co nás zděsilo byly tisíce klošů. V jednom místě byl Night celý pokryt těmi hnusáky (a my jich měly plné hlavy). Naštěstí je psisko hladké a řídkochlupé - takže jich šla většina rozmatlat na povrchu psa... pak už to bylo výrazně lepší - ale stejně za každé picí zastávky jsem jich ze psa sundala desítky...
Teď doma jsem jich na něm našla (a zabila) 99. Stý tam určitě někde je...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 10:30
- Nahlásit
Xerxová
a nejakej odpuzovac nezabira?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 10:35
- Nahlásit
a ještě k "pitnému režimu". Já jsem hodně picí. Miluju vodu hodně studenou. A tak za veder si dávám velkou petku (2,25 litru) na mražák - a do odpoledne vydrží úplně ledová voda. Na povrchu rychle odtává, takže je co pít brzy po vyndání a uvnitř zůstává ledík... Osvěžující
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 10:38
- Nahlásit
čaj na kloše prý nic moc nezabírá... Prý je nejlepší potopit psa do vody... neb ze srsti vyplavou. Ale to jsem nezkoušela - tak velkou vanu nemáme, abych mohla dogáka celého ponořit... Ale v jeho srsti se naštěstí vylovit dají.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 11:50
- Nahlásit
Xerxová
tak to je jasny, ze koupat mamuta neni uplne jednoduchy, blby, ze je nic neodpuzuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 15:38
- Nahlásit
tak muz je jeste u rodicu, prej tam burina a kroupy trhali asfalt a zatopili asi par sousedum garaze pod kopcem...
jinak u nas spendliky furt totalne zeleny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 16:23
- Nahlásit
myslím,že na špendlíky je ještě čas... U nás jsou taky ještě malé zelené a tvrdé...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 16:42
- Nahlásit
Xerxová
ja je byla zkontrolovalat, mam dost zajemcu. vubec nevim, kdy je jejich doba
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 16:44
- Nahlásit
trocha vody (i nevody) z tohoto týdne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 17:23
- Nahlásit
Xerxová
jee super fotky, ta prvni je kraaaasna, ta obzvlast povedla jinak najtik ma vodu sotva po kolena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 19:45
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, jo Najtík když si chce zaplavat, tak potřebuje fakt to moře
já nejsem moc picí a vodu radši teplou, po studený mě bolí v krku, takže ve vedrech se schladím tak akorát zmrzkou
u nás dneska celý den na střídačku sluníčko a bouřky s lijákem, vedro je furt, takže sauna zdarma, je to ještě horší než včera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 20:00
- Nahlásit
ja sem se divala ze fronta sla pres vetsinu republiky tak snad i u fifi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 20:11
- Nahlásit
cernej caj
ze fronta sla pres vetsinu republiky tak snad i u fifi
...pres vetsinu republiky krome fifi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2018 20:52
- Nahlásit
dneska taky spadlo jen pár kapek - ale mokro je stále. Ale hodně višní a jablíček a hrušek už popadalo, nevím, jestli vodadorazila včas...
Kloší skóre - a doufám že konečné je 102 a to fakt velká většina byla povražděna cestou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 06:40
- Nahlásit
Fifi
u nas teda vcera taky nic ale jih moravy se vyhnul komplet... achjo.
pamatuju, ze zasadne vzdycky orselo vsude jen nam se to vyhybalo a dyt jen za kveten bo tolik bourek, co sme tu za 9let nemeli...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 09:01
- Nahlásit
ted rikaji v radiu ze se ochladi na par dni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 09:19
- Nahlásit
maya
to doufam!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 15:44
- Nahlásit
jo a jinak má dneska Maya moc hezké povídání na Zvířetníku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 18:20
- Nahlásit
čus ženský, vy máte přehled - nevíte o štěňátku/mladé čubině sheltie nebo něco podobnýho? třeba i útulek ... nemám čas to hledat, tak kdybyste náhodou na něco narazily ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 18:40
- Nahlásit
HaZa by mohla mit celkem fajn prehled... HaZooooo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 18:50
- Nahlásit
Janiii koukla jsem na klubové stránky - osobně neznám...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 18:57
- Nahlásit
Janiii nevíte o štěňátku/mladé čubině sheltie nebo něco podobnýho
úf... papírové štenda - hlavně teda feny jsou beznadějně rozebrány a je na ně pořadník dlouho před narozením ... teď vím jen o 2 pejscích
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 19:24
- Nahlásit
HaZa
čuba by byla podmínkou. a nějaký kříženec z útulku? resp. klidně i bez PP, ač sama bych do toho třeba nešla ... tchánovci (důchodci) dneska přišli o čubu (dle výsledků krve otrava ) tak řešíme, co/zda ... tchán byl zvyklý ráno v 6 vstát a jít se psem na hodinu až dvě do lesa na procházku ... plus odpoledne a večer procházka. samozřejmě první co, tak řekli, že dalšího psa ne, ale myslíme, že pro něj je to prostě nepostradatelný parťák, tak jsme začali sondovat ...
Xerxová
jojo, tam jsem se dívala taky, ale v nabídce mají jen jednu CHS, a když vidím ty šampiony - to by asi nebyli ti naši staříci "perspektivní kádr" při tom zájmu, jak píše HaZa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 19:25
- Nahlásit
ještě dodám, že tchán právě vždycky chtěl kolii, pak si tenkrát přivezli z množírny právě tu jejich přerostlou šeltii - tak proto se snažíme držet toho chtěného typu psa ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 20:11
- Nahlásit
Janiii na bazoši je toto
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 20:34
- Nahlásit
Xerxová[b]Janiii[/b na bazoši
je to množka .... holky to snad už řeší (před 3 lety od nich vykoupili feny co už nebyli perspektivní a snad i nějaké mladší ale jak vidno si pořídili další ) jako můžete to zkusit, ale počítejte s případnými problémy ... je to 50:50
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 20:40
- Nahlásit
překvapilo mě, jak nejsou šeltky - "normální" kolie v inzerátech jsou.
Pokud měli "přerostlou šeltku" - tak možná zkusit nějakou drobnější kolii ?? Většinou chovatel pozná drobnějšího jedince...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 20:58
- Nahlásit
ja se divala uz jak umrel timicek ze seltky nejsou ani krizenci...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2018 21:26
- Nahlásit
Xerxová
ona nebyla přerostlá ani tak do výšky, jako do šířky
HaZa
je to množka ....
díky. to je právě to, co nechci no. Ještě o tom pak případně přesvědčit ostatní ...
|