Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2018 21:31
- Nahlásit

Ja jsem s ni mluvila parkrat, z posledniho treku mela uzeha ci upala, tak treba az se ji bude chtit, ozve se sem sama.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 06:36
- Nahlásit

Fifi
tak snad se ma i se smeckou dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 09:04
- Nahlásit

Fifi
se ti mrknu na rotviky a perdely, snad si teda vecer vzpomenu ja skleroza

jinak totalni nevyspani, v noci nad nama dve hodiny krouzil vrtulnik, rachot strasnej, co se delo nevim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 09:47
- Nahlásit

z jedné schůze jsem utekla, abych mohla vyrazit na druhou... navíc po dvou dnech dovolené opakovaně kolegům tvrdím, že je dneska pondělí

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 09:52
- Nahlásit

my mame poradu za chvili, protoze kolega co je uz v duchodu a muze si to dovolit uz to nevydrzel a rekl pravdu coz bude nalejvarna ze nee a vsichni jsme mimo a pravda je jinde, toz saskarna doufam ze jen na par minut

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 10:18
- Nahlásit

tak snad to utececrychle. ja dnes chtela na rozlucku s majitelkou studia, pristi tyden odchazi definitivne z brna a misto toho poedu tatinkovi do nobilu resut navigaci oac vecer odjizdi k motlri a driv si na to bevzpomwl, ze...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 12:51
- Nahlásit

cernejcaj
taky dobrej program
no tady to chce nejakou zabavu tak jsem si alespon vytiskla 3 certifikaty o uspesnem absolovovani e-learning
a koukala jsem ze mi tam naskocil dalsi kurz, asi si na ty certifikaty poridim desticky
ted se muzu chlubit hec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 13:51
- Nahlásit

firemni korupce a citlivost dat?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 14:43
- Nahlásit

cernejcaj
ano ano, je videt ze mas urcite taky nejake korporatni certifikaty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 14:59
- Nahlásit

Maya
v byvale praci sem jich vyhazovala plnej suplik, kazdy dva roky repete

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 16:05
- Nahlásit

citlivost dat?
tuhle se mi o GDPR zdálo. Nebyl to pěkný sen

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 16:39
- Nahlásit

nechcete změnit téma ?? citlivost dat, kvalita procesů...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 17:19
- Nahlásit

Tak mam za sebou servis PC ve meste, ted jedu na kraj brna na servis mobilu a do mesta na rozlucku s lektorkou a majitelkou studia uz se zpatky vracet nebudu, dneska jen jezdim sem a tam a je to opruz. Mrzi me to, ale snad ji jeste uvidim na lekci a koupim nejakou coko...

zitra ma byt jeste tepleji

nejaky decka tu skacou v autobuse a u toho resi fyziku a rychlost svoji v ramci telesa, doprovid na ne krici at se chovaj slusne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 20:49
- Nahlásit

tatinek muze do chorvatska odjet s mapama v telefonu a deti do postylky ukladal uplne cely, po te, co me s nima nechal asi 20 minut SAMOTNOU doma

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 21:00
- Nahlásit

cernej caj
dětičky přežily?

Fifi
jsem se dívala, rotvík tam není a nějaký ayredale terier nebo tak nějak, je to perdel?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 21:23
- Nahlásit

maya
a nepsal se erdel.driv eirdel nebo tak? to by mohlo byt, ne?

deticky prezili a ja cekala pak n bus a zastvil mi pan, ja myslela, ze chce poradit cestu a ze me zna z autobusu ze me hodi dom tak sem byla doma.aspon docela.brzo.

nicmene sou to maly satanasci a bylo to hodne udesny tam s nima byt 3hodiny kdy svoji pozornoat delili mezi dedu, veceri, me, a hrani... jako moooooc velka pozornost na muj vkus

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2018 22:45
- Nahlásit

cernej caj
a nepsal se erdel.driv eirdel nebo tak? to by mohlo byt, ne?
no nevím právě
dětičky jsou záhul, to znám

online staré české knihy
http://www.eknihovna.maxzone.eu/index.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 07:54
- Nahlásit

Maya
a obrazky u toho nemas ze by to vypadalo podobne?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 14:10
- Nahlásit

tak dneska šestnáct kiláčků z Míseček přes Kotelní jámy k pramenům Labe a zpět. Bolej mě nožičky Spousta kytiček - vstavače, kýchavice... psisko vzorné, když vstali lidi (my tam byli fakt brzo - už v sedm), tak i velmi společenské (oslintáno je spousta krkonošských turistů - ale všichni byli varováni)
Vpodvečer dorazí zvířetnická zana s Fandou na maso na ohýnku... takže bude i společenské žití

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 16:02
- Nahlásit

Jeee tak si to moooc uzijte, mam fakt rada jeji fotovylety

my dneska jen 10, koleno stavkuje od rana, teda celej tyden ale vyzkousela sem novej objektiv a po stahnuti do PC bude konecny verdikt a pripadne inzerat na prodej staryho dobryho bracha myho milovanyho asi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 16:35
- Nahlásit

čaj oni do Liberce jezdí často a rádi - a snažíme se vždycky najít nějaký ten průnik času... V pondělí přejíždí do Libverdy - aby měli blíž tu divočejší severní stranu Jizerek - takže články s modrou botkou jistě budou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 16:58
- Nahlásit

Xerxová
jeee takovej spojler

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 18:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

dnesni fota

tak co, muzu si ten novej aparat nechat a zbavit se staryho? asi muzu, co

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 19:40
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, to si určitě nech
mě je dneska celý odpolko nějak blbě od žaludku, doufám, že zejtra bude líp
ale udala jsem okapy, z Lokina vyčesala pátej kýbl a kousek jsme se před chvílí prošli, akorát chudák nemůže do potoka, jak tam ta voda stojí kvůli bobrům, tak je to celý zelený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 19:53
- Nahlásit

Maya
dik, byla to fakt paradicka

doufam, ze snad jen z vedra nebo malo pijes a zitra bude lip okapy? si mela stary ?

chudak lokinek nepustis ho na bobry este furt lina?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 20:26
- Nahlásit

cernej caj
jj, starý okapy, zbavuju se těhle věcí, co tu měl táta nasyslený, přes tu apku darujizaodvoz
Lokinek furt líná, i když nechápu kde to furt bere, protože viditelně na něm už není nic
naštěstí se fakt čese daleko líp než špic, protože nemá tu podsadu takovou vatovitou, ale jako normální srst

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 20:47
- Nahlásit

Maya
tak snad nejsou deravy

tak aspon fakt pekne trenujete cesani

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2018 22:27
- Nahlásit

cernej caj
děravý ne, chlapi si to rozřezali a odvezli, prej to potřebujou jen provizorně na něco, tak se jim to zadara hodilo
ale ani čokošku nedali, někteří daj
česání už máme natrénováno kromě ocasu a ten teda trénujem při každým česání furt dokola a zatím mu to do mozku ještě nedoputovalo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2018 07:10
- Nahlásit

čaj překrásný fotky - roháče závidím - to je úlovek

Maya myslím, že je to jistě erdel - perdel, neb je správně Airedale Terrier

Jsem si naivně myslela, že psisko po 16 kilákách v blbém terénu (často kamenné chodníky) bude znaven... Odpoledne se prospal, pak ho návštěva při vítačce měla až nad hlavou... a pak dělal u grilovačky vzorného psa (ale moc toho nenaspal). A teď ?? Ječí tady, ať už dělááááméééé, že se jde do lesááááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2018 08:57
- Nahlásit

Maya
ocasek nedoputoval do mozku jeste ani ferince

Xerxová
co bylo vcera neni dnes

my si to rano s feri krasne uzili, ten ranni chladek je bozi

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání