| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 11:15
- Nahlásit
byli jsme přes dvě hodiny a je tam nádherně nechám děcka odpočinout do dvou a pak jdeme zase na obloze ani jeden mráček jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íí, miluju takové víkendy Faith dneska poslouchala krásně, teda všichni a potkali jsme kámošku Nova Scotia Duck Tolling retrívřici a pdpoledne jdeme s BOCákem
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 13:51
- Nahlásit
Monty
proč si nenapsala NSDTR, když tam máš BOC ?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 14:51
- Nahlásit
lidi venku je tak hezky a já trčím v posraný hokněěěěě!!!!
grrrrrr!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 17:29
- Nahlásit
čus děcká ,je léto letíííčko su úpa f euforyji,holky uš táhly dneska k rybníčku,ale já nemohla bo sem měla prekérku ,ale doženu to f tejdnu dyštak
co děláte? asi ste venku žejo,tak co tu vypisuju jakési kraviny ,du vařit guláš tak zatim jelýtka..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 17:34
- Nahlásit
čus jelytááááá
ooooooooooo to byl krásnej deeeen dneksááááááááááá, i Barunka docela hásky zakousla fíka na ringo a mám povolenu utrácet za pohárýýýýý na závodýýýýýýýýýýý nemusim prej šetřit
Grin
lidi venku je tak hezky a já trčím v posraný hokněěěěě!!!!
grrrrrr
litylitylity první krásnej víkend a ty ho promrháš v práci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 17:36
- Nahlásit
Alexa
fíka na ringo
koho? ten f tej zástěře co tan furt lítá? .-)))))
nemusim prej šetřit
super tak to vytunelujem!! ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 17:40
- Nahlásit
davidkova renata
koho? ten f tej zástěře co tan furt lítá? .-)))))
jj krásně se hošan dneska zapotil, sem vytáhla ringo na Barušku a hned chtěli fšici, myslim že ze mně neměl moc radost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 17:50
- Nahlásit
Bré deň, už sme taki domki, odvezli sme s hancema všechno do maršovek, předtim sme povenčili vokolo rybníka i s malokabátkem ))je velmi krásný a byl již 15x zabit, neboť se velmi plete pod nohy, což je velmi strašné. Maryji se Kabát docela líbil, má nějakou dobrou náladu, bo si asi půl vteřiny hrála s Džínou. Pak jsme Kabát hodili domki a vyrazli nach Maršofky. Se to nezdá, ale je to celkem daleko jako....Cestou zpět sme se stavili na Konopišti a vovenčili v zámecký zahradě. Fotili sme čupky s dřevěnym medvědem, oni tak krásně seděli na poctafci, že si je fotili i nějaký lidijové )))) Pak sme měli děsnej hlat a žížeň a už sme domki, peru a trošku uklízim, bo to slunko mi jasně ukázalo, jak tu mám děsnej bordel. Moc se těšim do Zlofse do rybníka, Markus děsně chce plavat, chodí si sám po břicho do vody, ale plavat se bojí, potřebuje ještě to natrénovat. Ouplně je vidět, jak děsně chce. Takže ve Zlofsi je ten sestup dost dobrej, tak tam už chci jééééééééét!
Semínka stále nic nedělaj, jenom Biluše roste jako blázen, každej den o půl cenťáku, čumí ze země 25 lístečkůch.
Hele, ženy, můžu přidávat Roboran H k juce a pangoši?
Jo a Hancaw s náma zejtra jde do Jílu téš, staví se před stopováním. To zas bude vedro, to je děsná věc, jak je horko moc.
Co děláte, smradi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 17:54
- Nahlásit
Alexa
hned chtěli fšici
ajéjé jasně si pamatuju jak byl KO po tej zkoušce na předváděčku a to měl 2 psy,umělec
Gerda
bo to slunko mi jasně ukázalo, jak tu mám děsnej bordel
jako todle mě na slunku dost sere třá do práce vůbec rači za dne nechodim
Biluše roste jako blázen, každej den o půl cenťáku
jako do šířky??
Co děláte, smradi?
vařim guláš a mám radost že zejtra bé zas léééétoooooooo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:15
- Nahlásit
Gerda
a jakej je teda plán dne na zejtra?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:20
- Nahlásit
Čus bus!!
To byl krásnej den Albertiiiiiiii!!!
Byly jsme Crysou a Crysou a Kamílkem cvičákovat. Pan Bajkonůr si i zakousl fižiranta. Fandovi jsem nechtěla uplně kazit sobotu, tak zůstal přes obrany v autě. Zítra budeme cvičákovat ve Zlofsi
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
ten f tej zástěře co tan furt lítá?
Ten je náhodou úpa nejlepší! Ještě má bič. Kdyby měl kladivo, tak je to kovář jak fík!
Alexa
sem vytáhla ringo
Bych chtěla vidět takovej ten zákus na nejcitlivější místo, jak pes drží a chlap se ani nehne
My dnes eninkujem, zejtra ta příšerná zoologická, co je na tom logickýho?, už abych byla doma, asi si sednu do mašinky a budu jezdit, to je asi tak ke mně nejvhodnější
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:47
- Nahlásit
čus degeni, uš sem taky doma. Sme měli kanystráky, byla jsem děsně krutopřísná, šak to znáte Ještě jsem stihla zcivilizovat asi čtvrtku latyfundyjí a postavit maloděcku novou skříň Dobrej den to byl. Du relaxovat do vany. Možná eště vyčešu šelmyje, jsou zase samej bodlák Možná se na to vyprdnu, beztak se zase hned zabodlákujou tak to nemá smysl. Zmlátím je ale každopádně, o tom žádná
Gerda
jenom Biluše roste jako blázen, každej den o půl cenťáku,
Taky musíš fšechno vykecat Tak já s tou čokoládou přestanu, no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
třá do práce vůbec rači za dne nechodim
v práci je mi to fuk, ale dělám to stejně s domovem )) Za slunka tam nelezu.
vařim guláš a mám radost že zejtra bé zas léééétoooooooo
Jen abyhcom neumřlei na úpal, já už ho dnes měla, celej den se mi děsně motala hlava.
Alexa
no v 11 u vás, to je jistý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:50
- Nahlásit
Biluška
Ta kytka od tebe každej rok umře, nejdřív se strašně vysype ze semínek, pokaždý si řikám - to nedáš, děfče - ale pokaždý dá, jak vyrvu to starý, hnedle roste to nový. A roste jako blázen starý )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 18:51
- Nahlásit
Gerda
Ta kytka od tebe každej rok umře, nejdřív se strašně vysype ze semínek, pokaždý si řikám - to nedáš, děfče - ale pokaždý dá, jak vyrvu to starý, hnedle roste to nový. A roste jako blázen starý )))
jj, přežije fakt fšechno. Mám ji venku, už ji xkrát sežrala koza, pošlapal kůňík a pochcali psi, jednou jsem ji dokonce i komplet vyryla, že už ji nechci a pokaždé tam vyroste znova
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:05
- Nahlásit
Biluška
Líbí se mi, jaký má kvítka, jen je moc nevídám, protože ona je rozevírá jenom přes den, takže když je chci v létě vidět, musim brzo vstávat ))) A je super, že chce hodně vody, sem psychozalejvač ))
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:13
- Nahlásit
GerdaBiluška
co to je za kytku , že se nedá scípnout ?
Tu chci !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:21
- Nahlásit
agáta12
co to je za kytku , že se nedá scípnout ?
Vůbec nemám tucha jak se jmenuje, ale má krásný malinký modrý květy, je to trvalka, já ji mám venku na latyfundyjích, Gerda v bytě a je fakt nezničitelná. Ti jí v létě taky kus ukopnu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:24
- Nahlásit
Kdyby jse te si to zítra rozmysleli, tak Zlatý vlásek zítra po jedenácté bude ve Zlofsi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:26
- Nahlásit
agáta12
Až pustí semínka, přinesu ti, je fakt snad nesmrtelná! ))) A děsně rychle roste. Mám jí na zasklenym balgoně, v zimě jí skoro nezalejvám, když roste, zalejvám jí naopak moooooc
Baico
My asi navážem tradici od příštího tejdenka nebo tak ňák, prostě jak bude teplo na plavení psůch
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:34
- Nahlásit
Gerda Biluška to zní jako vynikající kytka pro mojí mamku - pokud bude kousek si taky vezmu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:34
- Nahlásit
Gerda
My asi navážem tradici od příštího tejdenka nebo tak ňák
Tak to se budeme těšit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:42
- Nahlásit
Gerda
My asi navážem tradici od příštího tejdenka nebo tak ňák, prostě jak bude teplo na plavení psůch
To už vás zas půl roku neuvidim
Zejtra v 11 v Jílovém na cvičáku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:45
- Nahlásit
hancaw
joooo tak to halt taky dostaneš semínko
Baico
Hlavně si myslim, že letos už to vážně vyjde a Markusek bude plavatííííííí!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:55
- Nahlásit
Biluška
Vůbec nemám tucha jak se jmenuje, ale má krásný malinký modrý květy
vystrč foto, to mě zajímá, co je to za nesmrtelnou tetu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 19:57
- Nahlásit
stetisek123
vystrč foto
hele to bude asi to co máme pod barákem..vypadá to jako )úpa normální obyčejná voděnka a má to malý mdrý kvítečky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:02
- Nahlásit
Mám kluky u sebe v pokoji. Fanda slyšel, jak se domlouvám na zítra se Zlatovláskem. A teď se mu evidentně zdá o obranách a je to asi dost divočina
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:05
- Nahlásit
Můj nejmilejší Fanouškovo synáček Lancelot. Zítra ho čeká dlouhatánská cesta do nového domova.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:05
- Nahlásit
Tak , kdo má nescípací kytky , tak dovalit ´tam gde budu .
Pokud něgde budu , budu hlásit !
Konec hlášení v žumpím jazyku !
|