| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
víš jaká sem ne?
Ale no tak já vím. A když jsem si dala koktejl z toho, co sem daly holky, tak už ani trochu nejsem smutná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:20
- Nahlásit
stetisek123
Jaký to bylo, davídková? Stojí to za to? Kolik stojí lupen? Jsou tam i pikantnostě?
šiš dyť popsala půl stránky vo tom mě to teda stačí, nemusim taky vidět všechno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:34
- Nahlásit
štětísek
pykantnostě aš tak úpa ne,aspon ne co y mě voslnilo,lupen byl drahej ,jeden stál 300!! a to nevim esi to nei dražší třá o víkendu nebo votpoledne,najed si na to na netu,sou tam datumy a hodiny kdy si to můžeš zarezervovat
http://www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?ID =129069
popravdě já osobně bych to na 300 stofky necenila,ale sem znám svou lakotou
Baico
když jsem si dala koktejl z toho, co sem daly ho
chápu ))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
No já se tam snad do června taky stihnu zajít podívat. Abych se trošku přivzdělala. To víš, i státní úředník si může přečíst Vergília v originále
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:56
- Nahlásit
Baico
To víš, i státní úředník si může přečíst Vergília v originále
akorát že Hliník se vostěhoval do Humpolce.-(((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:01
- Nahlásit
čus roury,
sem se taky vzdělávala, ale v jiným oboru neš Davídková. F počítačovým Musela sem stáhnout jakýsi program (pro jistotu jsem ho třikrát nainstalovala a dvakrát odinstalovala), pak po mě Hančaw furt řvala a používala úpa sprostý slova jako eksportovat, importovat, kukýs a tak. Nakonec mi vynadala, že sem to uložila v úpa bubý kvalitě, přitom může být ráda, že sem to nějak uložila vůbec bo ten program mluvil jenom čínsky a já vůbec nevím jak se řekne čínsky "uložit jako" Byl to strašný den, musím sníst nejmíň tři čokolády, abych se s tím nějak vyrovnala
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
lupen byl drahej ,jeden stál 300!!
aha, tak asi human bude beze mě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:19
- Nahlásit
Biluška
, kukýs
ty znám! ty sou děsně dobrý,takový jako čekuládový
ty ted pracuješ pod jhem otrokáře hančiw?? litylity ))))))))
stetisek123
aha, tak asi human bude beze mě
no dyk..normálně se projdi v řeznictví a máš to skoro úpa stejný ))
ale co mě překvapilo ,děcka,kolik je na tokovým čéku masa!! jako fakt..myslim,že změnim krmení
du se svalyt jelyta ..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
ty ted pracuješ pod jhem otrokáře hančiw?? litylity
ne, hanča pracuje pod mým, ale dneska se ty role nějak vyměnili, nebo co Páč ona jako nemohla udělat uloženou práci dokud jí nedodám ty matroše a ty sem jí dodat nemohla gdyž to neumím, že jo Proto sem se musela naučit eksportovat a mluvit čínsky
ty znám! ty sou děsně dobrý,takový jako čekuládový
to právěže nejsou Sem hanče jasně říkala, že kukýs nemám, že mám akorát piškoty a nějaký hnusný sušenky už od Vánoc. Ale ona furt trvala na svým
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:33
- Nahlásit
Davídková mamkoooo zasáhni! Biluše mi nejen zotročila ale byla na mě sprostááááá! Mluvila velmi podivným jazykem a pak ještě česky ale furt sprostě!
Biluška máš to v mejlu fšechno! až přijedeš do Jílu vysvětlím to maloděcku bo tam mám šanci být pochopena!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:41
- Nahlásit
hancaw
mamkoooo zasáhni! Biluše mi nejen zotročila ale byla na mě sprostááááá
tak jábych i zasáhla ale páč mám f paměti ty tvoje pochoty smrti!!!!! a nemístný poznámky mým směrem ,vyseru se na tebe.-)))))
až přijedeš do Jílu vysvětlím to maloděcku bo tam mám šanci být pochopena!!!
zkus lilátko,to na tom bude tuty líp než biluše
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:47
- Nahlásit
Davídková se mě jako nehodláš zastat jo? No dobrá tedy... si zapamatuju! To taky nehodlám vysvětlovat Biluši ale Pupici bo tam je ještě naděje.... Jdu bo jsem vyčerpaná a potřebuji alkohól
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:03
- Nahlásit
hancaw
ale Pupici bo tam je ještě naděje...
je, bo Pupice věděla gde je ten velký štětec a jak se to k němu přepíná . Jenže oni to berou ve škole. Předstaf si, že jsem jí povinně do školy musela koupit flešku Ne flašku, flešku. Mě máma kupovala pravítka a tužky Sem byla f elektru za blba gdyž jsem tam přišla a chtěla tu flešku. Prodavač se ptal jakou a začal mluvit sprostě o nějakých bajtech. Sem mu řekla, že je mi to fuck bo mu beztak nerozumím a že chcu třá tamtu zelenou bo je heská
davidkova renata
zkus lilátko,to na tom bude tuty líp než biluše
Lilátko je náhodou velmi chytrý a krásný pejsek Fčera dostala do dršky bo žrala hnusy co někdo vyhodil na ulici. A dneska co? Dneska žrala ty hnusy taky, ale tajně. Je to chytrý pes. Ale do dršky dostala stejně
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:06
- Nahlásit
hancaw
kde jsou fotky mimiska??
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:13 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška si mohla říct bo já mám reklamní a jsou éééé no ...velký A proč ses děcka nezeptala rovnou?Nebo proč jsem s děckem netelefounila? jsem si mohla ušetřit jako dost času
lucynka v mobilu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:16
- Nahlásit
hancaw
v mobilu
tak zarid at hopsnou sem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:17
- Nahlásit
hancaw
juuu uz mi prisla fotecka, ta je sladka tutununu, uz nemusej hopsat sem staci, ze jsem ji videla ja
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:19
- Nahlásit
hancaw
A proč ses děcka nezeptala rovnou?Nebo proč jsem s děckem netelefounila? jsem si mohla ušetřit jako dost času
Páč tudma jenom tak prošla, ukázala mi ten štětec, sebrala mi prachy (prej na autobus ) a zase zmizela
Du se svalyt, sem nějaké unavené z přemíry informací. Špym a špym a ňyc nesyším
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:21
- Nahlásit
Lucynka Tak priste nazivo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:22
- Nahlásit
hancaw
Tak priste nazivo
jj snad brzo, jsem nake churave
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:31
- Nahlásit
my půjdeme za chvíli spát, teda já, děcka už dořádily a spí
vůbec nevím co se tady dělo, v práci mám toho tento týden hafo a dneska jsme si šli k našim pro balík, pak jsem trochu trimovala Guláše a zase je večer
Dobrou ještě, že se pomalu, ale jistě blíží víkend
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:32 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Lucynka ti přijedu prilozit Džínu bo ona je pes léčitel pak vypustím malozběř bo to je pro změnu ničitel - aby se to vyrovnalo
Biluška no a tos jí musela hned dát prachy? Než vyřešila otázku JAK uložit obrázek a KAM? příště mi jí předej dřív než zmizí!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:44
- Nahlásit
hancaw
ti přijedu prilozit Džínu bo ona je pes léčitel
to beru kdyz me nezalehne i kdyz i to by mi ukoncilo trapeni, ze?
pak vypustím malozběř bo to je pro změnu ničitel
neeee ja mam sveho nicitele, to mi bohate staci.
Jinac muj nicitel je podezrele hodny tuk tuk tuk, se to bojim az rikat, abych to nezakrikla, ale na to, ze uz nekolik dnu nebyl na poradne prochazce se chova slusne, haja se mnou v posteli, sice me obcas trichu poslape, ale jinak je hodnej, asi se mnou souciti
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 23:25
- Nahlásit
http://www.jenebi.cz/userFiles/vrh-f/dsc03274.jpg
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 04:57
- Nahlásit
Jeeee, scenatka. ))
Vstavejte!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 06:37
- Nahlásit
pawLINka
uš sem fstanutá :zívajícísmajlík:
AkkyHákky
čananý ščeňátka
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 07:25
- Nahlásit
Bré ráno! Jééé tady jsou štěňáta a nejsou bílý
Dneska zkoušim první den přežít zub bez brufenu, po týdnu už ty růžovky nechci, bude to asi špatný den.
Jsem velmi ráda že měla Biluše včera špatný den krze pécé, má nová funkce mě strašila eště v noci
A včera už jsem musela pomalu začít balit na víkend, sundala jsem z půdy batoh a oprášila ho, místo něj jsem tam narvala lyžáky a brusle, definitivní tečka za zimou! Už se bé zase trekovati! Plakala jsem dojetím nad znovushledáním s baťohem, ten hajzl modrej mi zas bude kazit život
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 07:41
- Nahlásit
AkkyHákky
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, tolik miminek
dobré ráno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 07:48
- Nahlásit
čus dementi
jůůůů malovlčácííí )) ted sou dudu,ale aš jim bé 7 zabijou vás (((
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 08:00
- Nahlásit
Čus a dobré ráno fšem!
AkkyHákky jůůůů malovrčácí a mají šály!
Davídková zase dyš jich má Akky tolik tak to bude aspoň rychlý... Zato Nanda se může vyřádit ukousne ručičku pak nožičku....
Lucynka neboj se ničeho! Džína je zkušený léčitel a spojené síly ničitelů tě jistě uvedou do transu - a budeš vyléčena
bonc bré ráno pani již se balíte na sezónu jo? Já ještě vyčkám až bude jistý že jsou mrazy definitivně pryč
|