| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:02
- Nahlásit
Eldoguero
a budeme doufat
Dofání je na hovno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:14
- Nahlásit
hancaw
Honí Džinu po bytě a snaží se jí přesvědčit aby si nechala olízat tlapky bo tam určo zbylo ještě trochu blátíčka ke svačině a pak že má nejradši pribiňáky
Ale tady fakt bahno nežrala Tady se v něm jenom rochnila . Vidím, že je fakt nutnost jí kyblík kvalitního, ekologického bio bahna poslat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:21
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co jinýho navrhuješ, zastrašovat, vyhrožovat, plakat, lkát, řvát nebo se snad nedejbože modlit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:30
- Nahlásit
Tak zas du. Nemám vůbec na nic čas, prej mateřská dovolená, kterej kretén to vymyslel
Snad přijdu večír na chvíli.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:45
- Nahlásit
mám nerva
už podruhé v tomto týdnu co mi posrali balíky
včera mi neposlali balónek, který byl zaplacený - naštěstí to šlo domluvit a dneska ho prý zašlou, tak uvidím
a dneska jsem platila zase předem na účet a teď koukám na sledování PPL a je to na dobírku nic platit dvakrát nebudu tel. mi neberou, psala jsem jim i emaila
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:48
- Nahlásit
Monty
a dneska jsem platila zase předem na účet a teď koukám na sledování PPL a je to na dobírku nic platit dvakrát nebudu tel. mi neberou, psala jsem jim i emaila
docela tě obdivuju, že něco platíš předem. Nikdy nic předem neplatím, maksimálně prověřený firmě, ale jen vyjímečně, jinak ani omylem, to mi za ušetřenejch 30-50 kč nestojí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:51
- Nahlásit
Alexa
já nikdy neměla problém, u té firmy už jsem si objednávala věci a nebyl problém, no prostě se spletli, stane se, ale doufám, že to dají do pořádku...
balónek snad taky pošlou, měli poslat dva, protože jsme objednávali s kámoškou a Soph ho strašně chce
to mi za ušetřenejch 30-50 kč nestojí
no sice riskuju, ale mě teda jo, když počítám každou korunu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:53 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Alexa
vlastně ten balónek, to nebylo placeno předem, tatík balík přebíral a zaplatil tomu týpkovi z PPLka, no a nepodíval se, jestli to sedí, ale to mu nevyčítám, protože já to taky nedělám, takže to bylo normoš na dobírku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:07 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
uf, tak je to v podobě, paní se moc omlouvala, že to poplela a že zavolá na PPL, že nic platit nebudu
Edit: v podobě to není, je to v pohodě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:08
- Nahlásit
Monty
tak je to v podobě, paní se moc omlouvala, že to poplela a že zavolá na PPL, že nic platit nebudu
tak dobrý hlavně jestli ti to bude někdo přebírat, tak a´t určitě nic neplatí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:11
- Nahlásit
Alexa
no budou to přebírat naši, protože je to těžký balík, takže si ho nemůžu do práce poslat a doma moc nebývám, až tak k večeru...
ještě aby ten balónek zítra přišel, protože ten druhý zítra budeme předávat kamočovi BOCkovi a Soph to nepřežije, pokud nebude mít ten svůj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:44
- Nahlásit
Monty
někde na půdě mám plný kýbl tenisáků. U nás na ně nikdo není, Puma vyžaduje ragbyče, Getka kopačáky a ostatní chtějí balonky na šňůře. Tak až zas pojedu do velkoměsta tak ti je vezmu. Ať nemá Sofyje trauma
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:47 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
ty vole, tenisáky ona miluje, ona chce být asi nějaká krásná tenistka, teď mě žádná nenapadá Kurnikovova byla krásná, ale zase ten tenis moc dobře nehrála, ona byla spíše na modeling Štefi Graf byla zase dobrá, ale nevypadala, tak hezky jako Soph
jo a kopačák jim chci nějaký levný koupit jsem zvědavá, jestli z nich teda budou fotbalisti
edit: teda ona miluje všechny balónky, ale tenisáky moc, ikdyž ten co jí měl přijít, tak byl na šňůrce, ať se můžou o něj tahat s Guliverkem a Faith, úplně se jí rozsvítili očka, jak ho uviděla a pak byla moc sutná, když zmizel v batohu se slovy, ty máš smůlu, to je pro Nioška
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:58
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/261943-o-vikendu-prij de-prave-jaro-budou-padat-teplotni-rekordy.html
rekordy padat nemusejí, hlavně aby bylo hezky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:17
- Nahlásit
Co děláte důry?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:24
- Nahlásit
Biluška jsem byla na agility a teď pacifikuju malospratka aby neprudil Džínu
bonc vy máte tak krásné plány na víkend pani ještě že jedu s Gerdicí ven jinak bych byla naštvaná že nejdu s váma jenže bych musela objednat hlídání pro malospratečka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:38
- Nahlásit
hancaw
jsem byla na agility
Se máš . Já mám ještě furt parkur pod bahnem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:47
- Nahlásit
hancaw
vy máte tak krásné plány na víkend
dost často mívam krásné plány na víkend Pořiď smráděti klokanku ať tě neomezuje ve výletování
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:54
- Nahlásit
bonc
Pořiď smráděti klokanku ať tě neomezuje ve výletování
jen a´t jí omezí, jinak se s ní nedá nikam jít ))))))
Právě mám ruce jako klient dropinu, strašlivě sem naštvala malobula, vytočila jsem ho doběla, pak sem letěla ječíce - rychle hračku, nebo mě zabije - bo sem ho potřebovala překousnout do něčeho jinýho než jsou mý ruce a vše, kam až došáhne ))) Trápim ho moc, pročež sem jedinej čék, u kterýho se nemazlí, ale rovnou ho hryže ))))
A teď vymyslel, že může vlízt pod pohovku a odtamtud útočit )) takže zpodgauče vykukuje myší rypáček a zase zalejzá dovnitř )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 19:03
- Nahlásit
Gerda
jen a´t jí omezí, jinak se s ní nedá nikam jít
myslíš že se zátěží neujde 50 km v kuse????
Právě mám ruce jako klient dropinu, strašlivě sem naštvala malobula, vytočila jsem ho doběla, pak sem letěla ječíce - rychle hračku, nebo mě zabije - bo sem ho potřebovala překousnout do něčeho jinýho než jsou mý ruce a vše, kam až došáhne ))) Trápim ho moc, pročež sem jedinej čék, u kterýho se nemazlí, ale rovnou ho hryže ))))
A teď vymyslel, že může vlízt pod pohovku a odtamtud útočit )) takže zpodgauče vykukuje myší rypáček a zase zalejzá dovnitř
áááá chudáček malobul bude z něj zabiják
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 19:06
- Nahlásit
Alexa
myslíš že se zátěží neujde 50 km v kuse????
mysliš Hancaw terminátor? ...no jako možný to je...
z malobula bude malosabyják 100%...myslim že teď sežral plechovou mističku...podle toho, co mu panička řiká.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:01
- Nahlásit
čus dementi? uš padly rekordy? Ne? tak já přídu aš padnou rekordy ))))
vocotugo??
Alexa
Nikdy nic předem neplatím
levně koupit,draze prodat a pozdě platit faktůůůry )))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
jaký rekordy ty woe? Já teda přijdu aš budou nastavovat zrcadlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:13
- Nahlásit
Biluška
jaký rekordy ty woe?
nevim...nějaký..někdo tu cosi psal vo rekordech.-))
prej máš novýho psa!!!!
http://www.novinky.cz/koktejl/261980-yoda-nejoskli vejsi-pes-na-svete-se-nedockal-nastupce-a-umrel.ht ml
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
prej máš novýho psa!!!!
už jsme tam přihlášení
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:51
- Nahlásit
Biluška a dneska nám to i šlo
bonc klokanku mám ale hazardér se z ní vrhá střemhlav nepomýšleje na následky.....
Gerda Alexa pch zase taková zátěž to nejni .... jdete se mnou? v neděli?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:56
- Nahlásit
hancaw
jdete se mnou? v neděli?
určitě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 20:56
- Nahlásit
hancaw
jdete se mnou? v neděli?
kam a jak daleko?????????????????????????????????????
připomínám Hele jaxi tlustá.-))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 21:01
- Nahlásit
davídková no Alexa s Gerdou chtěj padesátku....tak asi kamkoliv
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 21:14
- Nahlásit