| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:45
- Nahlásit
Venta
ju, taková banda, vy se máte my se přes týden s nikým nevidíme
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:50
- Nahlásit
Lucynka to urkitě! Každej hezky poběží po svejch! Jen maloštěně má nárok na nesení v klokance bo je ještě malinké ale brzo již nebudu mít nárok bo pak zlobí doma jako čert
Tobiáš má na tebe kladný vlif ještě chvíli a budeš tu dřív jak pawlinka s Biluší
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:53
- Nahlásit
hancaw
to urkitě! Každej hezky poběží po svejch! Jen maloštěně má nárok na nesení v klokance bo je ještě malinké
ja jsem taky malinke
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:53
- Nahlásit
krásné raníčkop děfčátka
je krásně je krásně je krásně
pawLINka
Super den a to neni jeste ani 8.
ty vogo ty umíš žít ale
lucYnka XIII
ooo a vcera to byl mesic co jsem si privezla Tobiase
tyjo to už je to měsíc????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:55
- Nahlásit
Alexa
tyjo to už je to měsíc????
jj ale uz si vubec nemuzu vzpomenout jaky to bylo kdyz tu nebyl, prijde mi, ze je tady od jakziva
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 09:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
ale uz si vubec nemuzu vzpomenout jaky to bylo kdyz tu nebyl, prijde mi, ze je tady od jakziva
no vidíš to a to bylo strachů jak to zvládneš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 09:08
- Nahlásit
Alexa
jo, venku je mooooc krásně škoda, že když příjdu z práce, tak už si toho krásného počasí moc neužiju ale víkend by měl být krásný, sice jdeme dpoledne v sobotu k našim na oslavu narozek mamči, ale asi se ulijeme na pár hodin, příjdeme na oběd, budeme tak dvě hoďky tam, pak půjdeme minimálně na tři hoďky ven a pak se tak zase vrátíme, to počasí si nemůžeme nechat ujít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 09:59
- Nahlásit
jeeeee, super, tak už máme domluvené rande s makrelopsem
a zítra s kamarádem BOCkem a v neděli zase s makrelopsem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
Monty
v neděli možná, dneska jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:30
- Nahlásit
makrel
tak dej pak vědět, ať si stihneme když tak naplánovat něco jiného
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:31
- Nahlásit
čus trotlícíí to je ale dneska krásnej den co?? pomalu bych táhla k rybníčku,jen nevim esi uš úpa rozmrs tak abych nebyla za vola..zas uš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
pomalu bych táhla k rybníčku
Včera,když jsem venčila, tak jsem si zrovna říkala, že za chvíli se rčo s Nandou rozvalíte u rybníčku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:38 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
a jak to mám vědět předem, jestli bude ok? to jsem myslela, ne nic jiného
edit: jo táááááááááák, tys určitě myslela, že jdu chlastat, co? nejdu tentokrát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:39
- Nahlásit
Baico
no holky už cosi naznačovaly na víkend ale nevim na čem bysme jako ležely dyš je tam leda tak bahno zatim a tráva nula ((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:44
- Nahlásit
Nazdar lide a nelide!
Právě jsem mluvila s Maršofkama, chtějí vše, co pro ně máme připravené na zítra k závozu. Je po praze, resp po praze blízko mě, ještě někdo, kdo chce něco maršofkám věnovat? Chtějí i vyřazené dětské hadry, vyrábějí z nich provizorní oblečky pro starší pejsky. Má někdo nějaký třeba grancle ku věnování? Dnes bych měla dostat ještě 10 kg pytel z produktovýho focení.
Je tu eště mamka?
Hele máš eště nějaký pytle egelitový? Ty chtěj taky....A čisťáky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:46
- Nahlásit
Gerda
Hele máš eště nějaký pytle egelitový? Ty chtěj taky....A čisťáky?
hm,tak to je blbý páč doma nemám nic a ted už tam nemůžu esi mi rozumíš. (že se to nevědělo dřív.-((i dyš moc by toho nebylo ale něco přece.-((to mě mrzí teda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
myslim že to vůbec neva, dá se nasbírat na druhý kolo, až budeš zase moct...to jem oje blbost, měla jsem tam volat daleko dřív a ne až dnes.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:00
- Nahlásit
Gerda
ja bych mohla pribalit Tobiase, jestli bude zlobit , bo dnes me vod rana vytaci. Jako prvni me vytocilo, ze me vzbudil v 7 a pak uz to slo jedno za druhym, furt beha za kockami i kdyz to ma nejprisneji zakazane a ty kravy misto, aby ho sekli nebo kousli jak to dela muj hodny kocour, ktery ho kousne do ucha a zataha, tak pred nim zdrhaj nebo nastavujou kebule k ozuzlani a kazi mi vychovu. Pak se snazil na balkone vlizt do kociciho zachodu nechapu proc se tam vesel jen z pulky, a furt proste dela kraviny az ted si leh a spi. Odpoledne dem s samponama do pruh. parku tem zas bude ojizdet hlavy, ale aspon se unavi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
no joooo pani, ale to von eště ani moc zlobivej neni, to máte z toho, že ste zvyklá na moudrého starého muže, pana Skubíčka. Von pak proti němu každej pes vypadá jako naprostej šílenec )) Ale můžu ti přivézt nějakýho geronta, chceš-li )))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:10
- Nahlásit
makrel
nevím, ale připadalo mi to tak nějak jinak než jindy proto jsem to psala, jinak to bereme jako samozřejmost
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:12
- Nahlásit
Gerda
to máte z toho, že ste zvyklá na moudrého starého muže, pana Skubíčka. Von pak proti němu každej pes vypadá jako naprostej šílenec
to je fakt ale ja si teda osobne myslim, ze trosicku silenec tobias je D ale dela velike pokroky to zas jo, za mesic jsme se uz dokazali celkem szit a uz se i chapem co po sobe chcem celkem. Jen musime zacit trenovat to zustavani doma, bo za chvili bude teplo bleee a v aute byt furt nemuze. Ja se trochu bojim ho nechavat s kockami, Skuby si ho myslim srovna, ale on si s nima hraje nekdy trosku drsne kdyz se rozdovadi a ma to zakazany, ale kdyz nebudu doma tak se na naky zakaz vyprdne to on i kdyz jsem doma a nevidim ho ¨ a v kleci ho nechci nechavaz, nerikam na hodinku kdyz odejdu, ale nekdy musim na dyl odejit a to ho nenecham proste v kleci zavrenyho, jedine ho zavirat do malyho pokoje, tady by mel klid i kocky od nej. ach jo dalsi slozitost, ale my to zvladnem kdyz uz jsje toho tolik zvladli
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
le nekdy musim na dyl odejit a to ho nenecham proste v kleci zavrenyho, jedine ho zavirat do malyho pokoje, tady by mel klid i kocky od nej. ach jo dalsi slozitost, ale my to zvladnem kdyz uz jsje toho tolik zvladli
ale jestli máš velkou klec tak von tam stejně bude spát, jestli teda nemyslíš na celý den, nebo do toho druhýho pokoje, ale asi bych ho nenechávala volně
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:15
- Nahlásit
Gerda
le můžu ti přivézt nějakýho geronta, chceš-li )))))
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee nic mi nevoz
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:18
- Nahlásit
Alexa
ale asi bych ho nenechávala volně
myslis kvuli tem kockam, ze to muze byt problem, kdyz nebudu doma? a myslis, ze na furt nebo jako prechodne reseni oddelovat
ale jestli máš velkou klec tak von tam stejně bude spát
no velka? ja nevim jako par kroku v ni udela, ale i ji mit tady trvale rozlozenou je problem protoze prekazi. Zas ten pokoj je v zadu a aspon neuslysi zvuky na chodbe a nebude stekat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
Zas ten pokoj je v zadu a aspon neuslysi zvuky na chodbe a nebude stekat.
tak ho zavírej do toho zadního pokoje, dej mu tam vždycky nějakou hračku a nějakou žvejkací ňamku a už pomalu začni trénovat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:38 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Nazdar, nic nestíhám, jsem uštvaná jak závodní chrt a mám hlat.
Zas du.
Konec hlášení fčeském jazyce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
taky bych je nenechávala o samotě spolu...hele každej útulkáč se ti projeví tak za měsíc dva jakej skutečně je,do tý doby může bejt mazel,co se rozkoukává a až nabyde dojmu že má svý jistý... normální průběh..něco jinýho by asi bylo kdybys ho měla od mala,to je jasný,dle mě ale tady bych eště počkala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:42
- Nahlásit
Crysa
mám hlat.
vítej f klubu (((
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:44
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
hele kolegyně de v pondělí na tu operaci žaludku, tak sem jí řekla, že uvidím co to s ní udělá a kdyžtak pudu taky a tím chci říct, že asi pak už nebudu mít nikdy hlat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
Já si myslim, že když si sama nejsi jistá, že to nemůže být problém, tak by to mohl být problém a samotnýho bych ho s kočkama nenechávala
|