Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:05
- Nahlásit

Monty
a já, že????
no tys úpa andílek nevinnej,máš povolení zvýšit denní limit vo jednu fotku))

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:09
- Nahlásit

Biluška
se mi to pomalu načítalo, než se to odeslala, tu už jsi tady měla odpověď

stetisek123
nech toho laskavě, jo???

Helppes
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:19
- Nahlásit

Biluška napsala:
Helppes
Mám v ruce sdělení od Policie ČR, ve kterém mi píší, že ukončili šetření ve věci mého TO na vás a předávají to místně příslušnému městskému úřadu. Taky nemám problém ho kamkoliv naskenovat.
Ale máte pravdu v tom, že jsem neměla zmiňovat vaše jméno a tahat vás sem, omlouvám se a nabízím smír.

Ok, omluvu i nabídku na smír přijímám. Zuzana Daušová

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:31
- Nahlásit

Čaute fšichni v čom to zase jedete? Proč jsou tu ohavní plešomyšogyni? To nestačej plešomorčata od Dines?
Biluška máš poštu pani

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:36
- Nahlásit

gggggggggg fgv

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:40
- Nahlásit

to vám napsalsa Soph, lehla si káča na noťas

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:51
- Nahlásit

hancaw
Héj, gde sou fotky??? !!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
si mrtvá tě řikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to sem tě doted měla za slušnýho čéka!!!! joo tady se jeden dočká překvápka!
tobe se miminecko nelibi?? co jsi to za cloveka? urcite nemas ani srdce, kdyz se ti takove nunu nelibi

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:56
- Nahlásit

hancaw
nazdar Kabátková jak se má tvoje plíseň? navalte fotky nějaký malošelmyjózní. A co Džín? Jak se jí líbí nová sestra? A kdy pudem ven? Chci toho šmejda malýho vidět takííííííííí! Jo a semínka ještě nedělaj vůbec nic, v neděli to byl první týden. Dělám jim Afriku, myslíš, že to maj rádi? Afrika spočívá v tom, že je ostříknu rozprašovačem, pak je dám i s podložkou na zapnutý topení a hřeju je zespodu....hledám jim po svém stanu místa, kde je nejvíce rozptýleného denního světla...snadná práce...nikde....udržuju je ve vlhkym hlíno-písku a ještě furt nic nedělá ani ta pouštní růže...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:56
- Nahlásit

jinac umiram, desne me boli v krku, jestli umru, kdo chce tobiase?

jen upozornuju, ze je to desne pomalej pes, nasel si v parku kamarada koliji Erika, hrali si spolu a tobias furt strasne daleko za nim vubec nestihal a to mam pocit, ze Erik jeste nebezel naplno

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:00
- Nahlásit

Gerda
frika spočívá v tom, že je ostříknu rozprašovačem, pak je dám i s podložkou na zapnutý topení a hřeju je zespodu..
afrika spociva ve slonech a zirafach a ne v topeni, copak maj v africe topeni dej jim tam slona a uvidis jak porostou

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
joooo to je dobře, jen ať se ulítá sám s Erikem, dobře mu tak )) To je moc dobře, že už si takhle pěkně běhá, hajzlik jeden oranžovej. Už taky chodíte k Ventičce na obedienci?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:09
- Nahlásit

Gerda
Už taky chodíte k Ventičce na obedienci?
jj minule jsme byli poprve a bylo to hrozne vubec se nesoustredil jen stekal a nedaval pozor, ale musi si na to zvyknout. A zitra jde taky, ale dostanem petku za prirazeni k noze bo to jsme nezvladli, teda prej mozna za 4 za snahu prej. Ale lehni uz pochopil.

joooo to je dobře, jen ať se ulítá sám s Erikem, dobře mu tak
jj taky jsem rada, jen Skuby na ne celou dobu stekal, prej idioti co tolik litate, chovejte se slusne, ale oni na nej kaslali.

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:09
- Nahlásit

Gerda pokud je posouváš tak to není úpa dobrý jako. Měli by být na jednom místě - světlým a týden je málo. Máme se dobře Džína Kabátka ignoruje a dělá že tu žádný maloščeně není Kabátek Džínu vyzývá ke hře a také jí velmi napodobuje a tváří se u toho důležitě že už je jako velká o víkendu se můžeme jíti někam vyvenčiti třá v sobotu fotky vyrobím až najdu dobíječku od foťáku
stetisek123 fotky nejsou - foťák mi tvrdí že bez baterky nejsou fotky a já nemůžu najít dobíječku asi je u maminky
Jinak je to velmi drzé ščeně krade a loupí a dělá burdel

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:15 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

hancaw
Kabatek je holka nebo kluk? A uka fotky?
My chcem jit taky vencit, Tobias Kabatka zaslapne a nakryje on je hodnej pes. Ale v sobotu nemuzem, jedem s kamoskou pro jejiho noveho psa - Lotynku

se tesim bude to tobiasova kamoska mozna s nami taky nekdy pujde vencit

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
vubec se nesoustredil jen stekal a nedaval pozor, ale musi si na to zvyknout.

to je normální pani, má tam spoustu zasjímavostí kolem, bude to čím dál lepší

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:18
- Nahlásit

hancaw
Jinak je to velmi drzé ščeně krade a loupí a dělá burdel
je to velmi čikovné ščeně

fotka ráno dorazila, jenže sem byla zrovna f autě (jak je ostatně mým zvykem, přemýšlím,že bych si na silnicích zřídila přechodné bydliště ) takže jsem nemohla odepsat. Takže proč odhryzává práh ti vysvětlím teď - dělá rekonstrukci svého bytu .Prostě tam ten práh nechce no, beztak je hnusnej a na blbým místě

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:21
- Nahlásit

Alexa
to je normální pani, má tam spoustu zasjímavostí kolem, bude to čím dál lepší
to doufam, horsi uz to snad byt nemuze

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
minule jsme byli poprve a bylo to hrozne vubec se nesoustredil jen stekal a nedaval pozor, ale musi si na to zvyknout
no jasně, neboj se nic, zvykne, pochopí, bude se mu to líbit. Každej pejsek, co s tim začínal, jakože úplně ničim nedotčenej, byl roztěkanej na začátku, dej mu čas, krásně si s nim děláš!

hancaw
šmarjáááá, tak to už je posouvat nebudu teda!!!!!

Džína Kabátka ignoruje a dělá že tu žádný maloščeně není Kabátek Džínu vyzývá ke hře a také jí velmi napodobuje a tváří se u toho důležitě že už je jako velká
ťuťuuuuuu! Ty štěnce jsou strašně roztomilý, jak se snažej napodobovat )) Na sobotu se budu těšit a počítám s tím, Maryje ti Kabátka poblije myslim. Anebo zakousne, to záleží.

Markusínek byl na začínání cvičení ideální, bo začal cvičit až jako dospělý pes, pročež se choval velmi mravně již od začátku, ovšem veškerý nešvar, co jsme si nacvičili, už je neodstranitelný, viz zvednutí nohy před odebráním aportu, to jsem jí párkrát přiklikla a už to nejde dát pryč )) a teď obcházení tyčky - s piruetou na druhou stranu, už to taky nepůjde pryč ))

lucYnka XIII
horsi uz to snad byt nemuze
neboooooj, teď už se to bude jenom zlepšovat. Si vem, jakej už jste udělali velikej pokrok - před 14 dny Tobijášek málem umřel na podvýživu, dneska ti lítá navolno v parku a má kámoše a spolehlivě ti a Skubíčkovi ničí život, jedna radost )))))

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:38
- Nahlásit

Lucynka neboj že byste se neviděly Kabátek je holka, je malinká zato velmi divoká, vrčí a štěká taktéž vydává zvuky které neumím pojmenovat tyto si spoří na 4. hod ranní
Biluška mi to totiž psalo že zpráva nebyla doručena. Máš sovu v sovinci.
Jestli bude aji nadále přestavovat pošlu jí na opravdovou stavbu - teď se tam akorát betonuje bé mít kabátek betonový botičky

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:40 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

edit - zase 2x

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:42
- Nahlásit

Gerda
všem veškerý nešvar, co jsme si nacvičili, už je neodstranitelný, viz zvednutí nohy před odebráním aportu, to jsem jí párkrát přiklikla a už to nejde dát pryč

jezismarja to mi nerikej, uz s nim radsi vubec necvicim, protoze ho uplne skazim nam nejde to k noze, ja ho navadim a jeho to v polovine prestane bavit a parkrat si leh a ja ho pochvalila - samozrejme jsem nemela a ted to proste mrvi, leha si nedojde k ty noze, ale venta rikala, ze se to nauci

neboooooj, teď už se to bude jenom zlepšovat. Si vem, jakej už jste udělali velikej pokrok - před 14 dny Tobijášek málem umřel na podvýživu, dneska ti lítá navolno v parku a má kámoše a spolehlivě ti a Skubíčkovi ničí život, jedna radost
jj jeste jsi zapomnela na kocky tem taky nici zivot me prijde, ze uz ho mam celou vecnost. Muj zivot se deli na zivot pred Tobiasem a po prichodu Tobiase

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:43
- Nahlásit

hancaw
Máš sovu v sovinci.
jj, už se tím prokousávám, za chvíli poletí zpátky.

Gerda
Maryje ti Kabátka poblije myslim. Anebo zakousne, to záleží.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:48
- Nahlásit

hancaw
neboj že byste se neviděly
ale bude porad vyrostlejsi a vyrostlejsi

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:48
- Nahlásit

Ahoj, ženy z lidu! Právě jsem dojedla svou večeři, tedy dojedla .... bylo to čtvrt litru mléka, tak nevim.
Nicméně totéž jsem měla i k obědu, k snídani a k svačinám. Dnes je totiž TO pondělí a já začínám s dyjétou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:51
- Nahlásit

Gerdaovšem veškerý nešvar, co jsme si nacvičili, už je neodstranitelný, viz zvednutí nohy před odebráním aportu, to jsem jí párkrát přiklikla a už to nejde dát pryč )) a teď obcházení tyčky - s piruetou na druhou stranu, už to taky nepůjde pryč ))

ty jí zas pomlouváš děsně!! jí to řeknůůůůůůůůůůůů!!
zvedá nožičku až když saháš pro aport, a tu tyčku se naučí vopcházet i bez pýrujety, tu jste myslím neměli klikanou, ne? Když jí zvýšíš to krytéryjum hned na začátku a neupevníš pýrujetu tak to ještě půjde

Biluška samozřejmě velkogratulace k velkoúspěchu a chlebíčky děláš dobrý

Alexa
Člen
- Nahlásit

kinta
bylo to čtvrt litru mléka

bléééééé

vy máte chutě pani

Gerda
Člen
- Nahlásit

kinta
měla sis radši dát nějakej rohypnol, abys TO pondělí zaspala a vlastně by nikdy nebylo.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
co jsi to za cloveka
svině sem ,pani
Gerda
lucYnka XIII
hancaw
nemůžem jít venčit v neděli vy flundry?? páč f sobotu budou určo nějaký hryzingy!

jo a du se svalyt a připomínám FARMÁŘ HLEDÁ ŽENŮŮŮŮ !

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
nemůžem jít venčit v neděli vy flundry??
ja bych byla taky pro nedeli v sobotu jedem pro Lotynku

<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání