| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:17
- Nahlásit
Monty
jo mění, jsou naopak
Pani, smekám a pasuju vás na odborníka přes veverky, neb je rozeznáte
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:18
- Nahlásit
Baico
jé tady dokonce poznam i já kterej je kterej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:18
- Nahlásit
Monty
kolik paní vůbec máte té dovolené? ale zase už si asi nemůžete brát dovču když chcete ne? třeba jako učitelky
jenom 5 tejdnů, ale mě neva že jsem v práci když sou prázdniny páč je tam božskej klid
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:23
- Nahlásit
bonc
jé tady dokonce poznam i já kterej je kterej
No já je teda rozeznám, ale přiznám bez mučení, že za šera a na větší vzdálenost si je pletu taky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:27
- Nahlásit
Baico
sem se tě právě chtěla zeptat esli si je taky spleteš.. zepředu asi ne, ale když jsou k tobě prdelema tak to musí bejt docela typovačka - aspoň pro mě by byla bysem jim musela na zadek nastříkat růžový B a F
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:27
- Nahlásit
Baico
ooo, děkuji za poctu a chápu vaší radost, já jsem taky moc ráda, když někdo rozezná knírače, jenže poslední dobou si je každý s každým pletou
mamka má pokaždé typovací soutěže jak příjdeme, ukazuji mamče fotky a ona musí hádat, jak nebyli otrimované, tak je většinou uhádla, teď už si je hodně plete
Alexa
aha, já myslela, že více, ale chápu, aspoň máš na práci klid, my neměli tento týden šéfku, sice to bylo super, ale zase tam byl jeden jednatel skoro pořád, který tam tolik jinak není, takže to bylo skoro na stejno, jako by tam byla
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:28
- Nahlásit
Eire
.....a ještě sem zapoměla na rychlé zaspamování stránky s něčím co se nehodí.....to tady taky funguje téměř 100%
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:35
- Nahlásit
AlexaTy jsi učitelka? )))
dej pokoj
No já jenom, že kdybys byla, tak už je mi jasný, proč seš tak šáhlá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:37
- Nahlásit
bonc
zepředu asi ne
Občas si je spletu i zepředu. A bude hůř, až mladej zmohutní a dospěje
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:38
- Nahlásit
Baico
kolik je Bajkonurovi?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
proč seš tak šáhlá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:41
- Nahlásit
leyenda
kolik je Bajkonurovi?
Už šest Jestli to platí i pro bílé vrčáky, tak mě za rok sežere
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:42
- Nahlásit
Baico
estli to platí i pro bílé vrčáky, tak mě za rok sežere
no tak vzhledem k tomu že maj stejný praprapraprapraprapřetky tak jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:43
- Nahlásit
bonc
mě ses sice nezeptala, ale já si holky ani zezadu nepletu, jen když se mihnou a vidím je periférně, tak nevím která je která a Guli je ještě malý, ale třeba mamka si už Guliho a Faith hodně plete taky, že už mu k chybí jen 2,7 kg a bude stejný jako Faith
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Baico
Jestli to platí i pro bílé vrčáky, tak mě za rok sežere
Jenže to bylo mezi 6 a 7, takže stejnak smůla Může to přijít každym dnem
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré večírek, ženy, pokud to někoho zajímá, tak už sme domki z vékendu, Markusínek jest býti unaven, unesl nebohý 650g činku...chvilku. Umí překrásně sáňkovat hlavou dólu z kopce a odráží se u toho nohama, takže Máňa jede ))) Kakáčkoj to připadalo prapodivné, pročež se jal Maryji přesvědčovat, že je to divné. Ale kousla ho, tak šel zase zlobit Crysu-psa. Crysa člověk mu akorát řikala - Kamile, ty si debil. Ale Crysa-pes mu to řikala taky, takže mu nnakonec všichni řikali - Kamile, ty si debil - a on byl rád a měl furt radost a vesele si skotačil ve sněhu. Pak taky cvičil, což Crysu-člověka málem stálo život, neboť i z toho měl radost a na závěr, když chtěl říct, že se mu to líbí, vyskočil Cryse-člověku na hlavu, byl prostě ťuťu štěňátko milouňátko. Crysa-pes už ténuje couvání na bednu, což Maryje netrénuje, bo ještě neumí pořádně státi v předu na bedně, chuděra furt nabízí sezení u nohy a pak taky ležení, což ji baví nejvíce. A než aby si na bednu stoupla, chtěla ji hrabat, nosit, ale hlavně ne stoupat. Pak si na ni stoupala v leže. Pak se netočila kolem tyčky, ale vymyslela piruetu. Takže sme si tak pěkně byli na procházce v kopci jsme si říkali, že pejskaři maj těžkej život krz ten pohyb, co vykonávaj, aby čokle měli radost. Maryje radost má a již odpočívá, neboť sme se dohodli, že si má rozmyslet, jeslti chce ještě cvičit, a v tom případě si má jít číst zkušebák. Tak nevim, no, jeslti se jí bude chtít...až to uvidí ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:44 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Baico
Jestli to platí i pro bílé vrčáky, tak mě za rok sežere
slav s nim proste porad sesty narozeniny, at mas jistotu
edit - tak PATY pro jistotu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:44 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Hele já jsem učitelský dítě, jeden rok jsem dokonce učila na stejný základce s mámou. Jsem tím taky dost poznamenaná, vím to, ale tak dá se s tím celkem i žít
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:49
- Nahlásit
Jebloň
....a ještě sem zapoměla na rychlé zaspamování stránky s něčím co se nehodí.....to tady taky funguje téměř 100%
Jj přebornice,myslím,že i Ruda Desenský musí závidět...njn, on má blue mančaft a RD mamka pink mančaft.A je to vlastně hezký,takový koukavý,poučný....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:49
- Nahlásit
Gerda
je, vítej po víkendu vidím, že jste se měli suprově, co?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:53
- Nahlásit
Eire
Jj přebornice,myslím,že i Ruda Desenský musí závidět...njn, on má blue mančaft a RD mamka pink mančaft.A je to vlastně hezký,takový koukavý,poučný....
No,hlavně tu někdo jede sektu modrejch,ale má sektu svojí.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:55
- Nahlásit
koukam že Gerda je furt stejnej kretééééén jako když odjížděla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:57
- Nahlásit
bonc
koukam že Gerda je furt stejnej kretééééén jako když odjížděla
Tak jela vzdělávat psa, ne sebe
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 18:57
- Nahlásit
Gerda
jééé vy jste se měly a máte fotečky????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:01
- Nahlásit
Alexa
Gerda
já se chci taky mít ale taky se budeme mít 28.-29.4. to jistí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:02
- Nahlásit
Monty
proto já nemůžu mít nikdy stejný psy, musej bejt minimálně znakatý sem měla problém už když jsme měli doma dva bígly, a to byl Stanislav jednou tak velkej jak Bonice
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:02
- Nahlásit
Monty
28.-29.4. to jistí
jasně!!!!!!!! musíme naplánovat nějakej program přijedete nějak dopo žejo????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:03
- Nahlásit
Monty
28.-29.4. to jistí
No to už je za chvilku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:06
- Nahlásit
bonc
já v tom fakt nemám problém
poznám i psy od chovatelky a to jsou si doopravdy hodně podobní i jak holky byly štěňátka, tak jsem je podle fotek většinou neměla problém poznat
poznámka: Guli byl jedináček
Alexa
mamka chce být v Praze brzy, takže by jsme měli být na hlaváku kolem asi osmé
Baico
to joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:12
- Nahlásit
Gerda
Jste zpět z hor ? Jsem nějaká pomýlená , myslela jsem , že jste s Crysou norovali ( vy všichni i s Kamilem ) - horovaly minulý týden .
Couvání na bednu je dost užitečný cvik . Je třeba ty čokle naučit couvat na bednu s číslem 1 . Dvoujku ani trojku nebrat !
Baico
Minulý týden jsem měla v krámečku bělouše . A proto že jsem zaperlila , že vim , že základ je bělouš - byl s něčím střihlý - měl na zádech nějakej barevnej flek velikosti mexického talíře polívky , paní měla radost :-A
A taky jsem se tu nedávno radovala z opravy pana S.
Přectavte si , že mi ho opravili jen na půl . A ani to tak moc ne
Vůbec mě nenapadlo kontrolovat po zákroku dohodnuté a objednané výkony , naštěstí S. funguje , ale můžu zase čekat časem problém .
No , příští týden du do servisu pro změnu s autím a tam to snad klapne správně .
|