Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
matunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 23:44
- Nahlásit

Jebloň
Nehodlala jsem tu vůbec řešit naše soukromí(páč její množení vůbec,ale pokud o to p. Kotkové jde,má to místo jedinečné),ale mohla by se Biluše zeptat koťětě,proč platí byt navíc!
Život bez drbů je jak řeka bez vody, viď Jablůňlko?

Helppes
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 23:49
- Nahlásit

Biluška napsala:
Jimmi
Paní Zuzana Daušová z organizace Helppes posledně po svých lžích tady skončila u výslechu na policii a následně před přestupkovou komisí městkého úřadu (či jak se to teď jmenuje). O výsledku ti možná ráda povypráví sama. Tak si dej bacha, abys tam neskončila taky
Paní Kotková, je mi vcelku jedno, komu tady vyhrožujete, pouze vás žádám, abyste si mé jméno nebrala do úst a nepsala zde zcela lživé informace.
Na přestupkové komisi jsem nikdy nebyla, na policii ano, a to nejen na základě udání paní Kotkové, ale i na základě námi podaného oznámení na paní Kotkovou na státní zastupitelství. Na policii jsem uvedla zejm. to, co je zajímalo, tedy že paní Kotková pořádá nepovolené zkoušky a další aktivity, na které neměla zcela jednoznačně (v té době) oprávnění. Kdyby paní Kotková tvrdila, že to není pravda, já nemám problém celý záznam z policie zkopírovat a uveřejnit např. na FB. Bohužel bylo prakticky nemožné vyčíslit škodu, která naší neziskové organizaci odcizením Zkušebného řádu paní Kotkovou vznikla. Policie Prahy 2 pak udání paní Kotkové vrátila k prošetření mnou uvedených a prokázaných skutečností, včetně důkazů, zpět policii, příslušné paní Kotkové. Dále jsem se o paní Kotkovou nezajímala, protože tato paní mi za to nestojí. Pouze paní Kotkovou ještě jednou důrazně žádám, aby se vyhnula veřejným lžím vůči mé osobě a raději se soustředila na to, aby prováděním canisterapie v honbě za svým ziskem netýrala psy. Zuzana Daušová

matunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 23:56
- Nahlásit

Helppes
Ahoj Zuzano, ty vždy přicváláš někam, když je možno se pomstít na nějakém oslabeném kusu co? Hele s tím Desenským jste do s tou paní Jansovou naplánovaly teda dobře! Nepletu se že? Nebo pokud jo, taks e samo omlouvám, jen se v podstatě ptám.

Btw ty si bereš do úst jména lidí taky, tak co se tu pejříš teďka?

matunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 23:58
- Nahlásit

Helppes
Policie Prahy 2 pak udání paní Kotkové vrátila k prošetření mnou uvedených a prokázaných skutečností, včetně důkazů, zpět policii, příslušné paní Kotkové.
Ty hele a není to navopak tak trochu? Nebo Biluši už připadá aj nějaká policie jo?

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 00:02 - Změnil/a: matunka
- Nahlásit

Helppes
Pouze paní Kotkovou ještě jednou důrazně žádám, aby se vyhnula veřejným lžím vůči mé osobě a raději se soustředila na to, aby prováděním canisterapie v honbě za svým ziskem netýrala psy. Zuzana Daušová
Hele, když u vás vycvičíte pomocí elektriky nějakýho psa jako asistenčního, to není týrání jo? Podle mě jo.
Asistenční pes vycvičenej pomocí elektriky a vykastrovanej pak nemá asi moc plnohodnej psí život dle mýho názoru.

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 00:07 - Změnil/a: matunka
- Nahlásit

Biluška
Jenže tobě, stejně jako některým dalším co se nehodí do krámu to nevidíte a zbytek si dle libosti překroutíte, co?
Kdežto Biluška je oupa jinačí a vůbec takto "nefunguje".
Jo a Kája je velkej kulturista....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 00:11
- Nahlásit

matunka

Psíček....welcome back!

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 00:34
- Nahlásit

matunka
like it

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 05:46
- Nahlásit

matunka
ahooooooj

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 06:29
- Nahlásit

Dobre rano

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 06:50
- Nahlásit

Ave mamka!!
Tak šup šup, prtínáme se, je totiž zase hnusné pondělí!!!

twingas
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:14
- Nahlásit

matunka
No možná vy víte o nějakém lepším fóru, ale já zatím ne. Ráda bych se tedy dozvěděla, kde najdu něco o psech, děkuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:14
- Nahlásit

Baico
Tak šup šup, prtínáme se, je totiž zase hnusné pondělí!!!
S prtínám už od čtyř

Helppes
Mám v ruce sdělení od Policie ČR, ve kterém mi píší, že ukončili šetření ve věci mého TO na vás a předávají to místně příslušnému městskému úřadu. Taky nemám problém ho kamkoliv naskenovat.
Ale máte pravdu v tom, že jsem neměla zmiňovat vaše jméno a tahat vás sem, omlouvám se a nabízím smír.

matunka
že ti to ale tentokrát trvalo. Si měl odpojenou elektriku, nebo co?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:17
- Nahlásit

matunka

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:28
- Nahlásit

Jsem se těšila jak dneska zasejd ke Cryse a půjdeme spolu venčit, když už je tak dlouho vidět. Ale od dvou mám zase jednání a ještě musím něco vyřídit,tak dorazím dom až v šest a to už emá cenu nikam jezdit, chjo

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:44
- Nahlásit

Bré játro lidičkové.

BaicoJsem se těšila jak dneska zasejd ke Cryse a půjdeme spolu venčit, když už je tak dlouho vidět.
ti to hodím zítra až pojedem plovat a můžem někdy v tejdnu vyrazit i třeba na in-line, už hlásej teplo venku

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:51
- Nahlásit

bré ráno
ach jooo, zase pondělí

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:52
- Nahlásit

Crysa
můžem někdy v tejdnu vyrazit i třeba na in-line
O.K. snad to vyjde jindy v tejdnu. Snad jim ta předpověď vyjde

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:41
- Nahlásit

makrel
ahoj tuňáčku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:43
- Nahlásit

Jdu sem až teď. Nestíhám. Snažím se pracovat, u toho dělám objednávku z Falca (mega velkou ) a ještě se snažím nějak zahřát, ptž nám v práci opět kotel vypověděl službu a je tu 12 stupňů.

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:43
- Nahlásit

Biluška
že ti to ale tentokrát trvalo. Si měl odpojenou elektriku, nebo co?
Nežli, byl jsem tu nedávno, takže netrvalo. Elektriku mi teprve odpojí. ALe moc tu nechodím, protože jsem si uvědomil, že na zdejší z většiny kvalitní osazenstvo prostě nestihám.

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:46
- Nahlásit

Jebloň
matunka

Hm, to se směješ čemu, vašim záští rozhryzaným a ušlápňuťoučkým egům?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:05
- Nahlásit

čus bus bambus a ave mamka

tady je hnusně, ale aspoň teplo
pawLINka
Snažím se pracovat
já taky, ale nějak se k tomu nemůžu přemluvit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:09
- Nahlásit

Alexa
ějak se k tomu nemůžu přemluvit
Mám to stejně.
Ale už mám aspoň objednané masíčko, což bylo takhle ráno nejdůležitější. Mám v mém megaobr mrožáčku pouhé 4 kilíčka masa, což je na dva dny maximálně.
A už jdu něco teda dělat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:13
- Nahlásit

pawLINka
A už jdu něco teda dělat
já taky, du na snídani

Děckááá kdo pudete???? www.for-pets.cz

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:16 - Změnil/a: matunka
- Nahlásit

Já myslím, že na drbání a pomlouvání ostatních nepotřebujete být na www.for-pets.cz. Nic ve zlým, to je jen takový tip, jak ušetřit peníze.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:18 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Alexa
Děckááá kdo pudete????
A kdy na sobotu mám už díky tobě program a v neděli mám kurzy. Já pojedu až v květnu do Saltzburku

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:22
- Nahlásit

Alexa
pawLINka
holky, mě se taky nic nechce a mám toho tady mraky

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:45
- Nahlásit

Baico
A kdy na sobotu mám už díky tobě program a v neděli mám kurzy. Já pojedu až v květnu do Saltzburku

bacha bacha závody jsou v nedělu!!!!!!! 15

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:48
- Nahlásit

Alexa
bacha bacha závody jsou v nedělu!!!!!!! 15
Aha, tak to za mě někdo bde muset zaskočit 2x. Ale domluvím se s předsedou, možná to nebude potřeba, máme jen 7 kurzistů, tak to se dá zvládnout i v jednom člověku.

<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání