Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:54
- Nahlásit

kurnaaa nechce se mi ucit, uplne me to depta. Adidaska je zavrtana do knizek a uz je desne napred a vecer zas nahlasi kolik se naucila otazek a ja zas nic, uaaaa musim jeste nutne se naobedvat pak nutne jit do mallu vyzvednout objednavku pak strasne nutne urcite jeste neco, no uznejte nemam cas se ucit

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:57
- Nahlásit

lucYnka XIII

čus, zrovna si jedu rozdílnost krevních buněk a snažim se vykoumat, jak bych si ten papír mohla vzít s sebou na procházku s šampusama. Ale prší a asi by se mi rozmočil

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:58
- Nahlásit

krysy nesnášim vždy a všude, i ty tutíni s medvídkama tady mi mě krapet uváděli do diskomfortu. Ale holt fóbii lopatou neumlátíš, ale krysu jo )

Cryse vasilise se samoz. omlovam, ale pravda musela ven, a kdy jindy než teď

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:59
- Nahlásit

no tak sem vás konečně dočetla, přelouskat to byl teda oříšek, páč to bylo od cca čtvrtka, no je to tu zajmavý a zdržim se jakéhokoli komentáře - páč se mě to stejně netýká a ani mě nic nenapadá.

Jinak už se těším do dža na CT a T závod přijedu se určo podívat

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
Adiddaska
milé studentky, dovolte mi, abych vás pozdravila
já jdu zítra na zkoušku z pedagogiky a su dutá jako bambus.
Tak ať se vám daří.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:06
- Nahlásit

bonc
Ale holt fóbii lopatou neumlátíš, ale krysu jo )
ha! konečně normální řešení mejch fobií))))))
jako uš du ale fakt

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
to je točený u mě nebo u tebe?? .-)))
No, já mám problém, páč na novej kávovar ani myčku nemám a jídlo z fastu je pro nás drahý, takže u nás to asi nebylo, i když určité podobnosti by tu byly... Jako házení odpadků po zemi, už se tu objevila i pecka z kompotu a všude hadry, čepice, boty zahnojený mrsklý v předsíni na koberci... Ale Crysy tu nemáme, i když bych jednu brala aby mi vycvičila hafstvo
Ale sdílím s tebou názory na červy. Ty neskousnu ani v TV, moje fobie maximální

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:09
- Nahlásit

bonc
Já počkany miluju.

Hele, jak si jeden z mých vrchů hověl u mě v postýlce kdysi.

A další:

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
kurnaaa nechce se mi ucit, uplne me to depta.
Ti hale věřím a zárověň vás fšechny študující obdivuju. Pro mě je to noční můra. Věčně se mi zdá, že sem před maturitoua nenaučená. Zkoušky na krku a já nemám ani koupený skripta nebo mě pronáselduje matikářka. Už ve skutečnosti měla ohromné přední řezáky (jak ze saxany) a v tom snu je má jak křeček. No, opravdu nezávidím studentům, já sem na to hroznej srab na zkoušky.Čím sem starší, tím je to horší

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:12
- Nahlásit

pawLINka
ty chováš potkýše? To sem ráda,a hale jak když si ho koupim, jak ho naučim, aby mě, nebo děti nekous? A jak ho naučim chodit na WC jen do klece, když bude puštěnej? Líběj se mi Dumbíci

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:16
- Nahlásit

pawLINka
beru to jako osobní útok na mojí osobu to už jsou snad lepší plešomorčata

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:17
- Nahlásit

pawLINka
bonc
zlatý plešomorčata

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:20
- Nahlásit

Alexa
zlatý plešomorčata
konečně rozumnej čék
krysa na sněhu, největší zlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:23
- Nahlásit

Gdo má něco proti potkanům? Nejlepší jsou gdyž zdrhnou

Tu máte jednu písničku, užívejte jara a já taky letím, mám moc energie musím ji využít
http://www.youtube.com/watch?v=MAqSovNJwus

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:25
- Nahlásit

stetisek123
Už je nechovám, ale chovala jsem. Měla jsem i dumbíky s pépé.
A taky velvéta a rexíka.

Nikdy jsem je nijak neučila, aby nekousali. Když ho máš od malinka, tak nemá důvod kousat, jsou děsně krotcí a suprově ochočitelní. Až moc bych řekla.

A na záchod mi do klece nebo prakvárka taky chodili vždycky sami. Jsou velmi chytří.

bonc
eru to jako osobní útok na mojí osobu
Jsi děsně vnímavá.

boncAlexa
zlatý plešomorčata
konečně rozumnej čék

Zrovinka včera jsem na burzi stála u holek, které měly plešopočkány. Měla jsem děsný nutkání si jednoho koupit. Ale zařekla jsem se, že už počkana nechci, bo bych na něj neměla tolik času jako dřív a nechci, aby byl jen v kleci zavřenej.

Ovšem byli slaďoučcí.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:50
- Nahlásit

pawLINka
tihle jsou moc peknoucci, ja sem dycky chtela potkana, ale nemela bych na nej cas a snedli by mi ho kocky

Adiddaska
nažim se vykoumat, jak bych si ten papír mohla vzít s sebou na procházku s šampusama. Ale prší a asi by se mi rozmočil
si ho dej do pruhlednyho obalu asi ne?

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:56
- Nahlásit

pawLINka
měly plešopočkány
TYWOLE! jediný, co může bejt horší než krysa či potkan je HOLOPOTKAN!!! neeee, umřu, tak dlouho se mi dařilo si tu jejich egzistenci před sebou popírat...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:00
- Nahlásit

bonc
takove krasne zviratko

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:02 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

bonc

nebo tady mas miminecko male, kdyby sis chtela ponuchnat

edit
a jeste jedno

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:03
- Nahlásit

lucYnka XIII
akove krasne zviratko
ježiškriste, kde je Dines s plešomorčatama, na ty už sme aspoň zvyklý

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:04
- Nahlásit

Alexa
ježiškriste, kde je Dines s plešomorčatama, na ty už sme aspoň zvyklý
copak? nelibi se ti?

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
fujtajbl, pani, ted mate bonc na svedomi

Ale reknete mi, jako nejvetsi odbornice na kocky, myslite, ze vykastrovana kocka (zenska kocka) si muze znackovat teritorium? Jsem si myslela, ze znackujou jen kocouri...

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:06
- Nahlásit

nééé, plešatý myši neeee, kde je Dines s plešomorčema? To neni zdaleka takový monstrum jako plešomyš - bléééééééé

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
vždyť to vypadá jak mimozemšťan a v přírodě by to nepřežilo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:10
- Nahlásit

leyenda
myslite, ze vykastrovana kocka (zenska kocka) si muze znackovat teritorium? Jsem si myslela, ze znackujou jen kocouri...
muze, neni to caste, ale muze, treba kdyz se citi v ohrozeni treba novym zviretem doma... a fakt znackuje? vono mnohm castejsi pricina curani kocek mimo zachudek jsou zanety mocaku nebo ledviny v haji a jedinej priznak byva fakt to curani ( vona kocka dokaze tajit, ze ma nemocny ledviny az do te doby nez nema 2/3 tkane uplne v prdeli. stejne i u mocaku, to taji dlouho - jako, ze zerou hraji si jen obcas curnou vedle - voni jak jsou to maly zvirata a ac masozravci ohrozeni vetsimi predatory, tak maj mistrne vymakanou schopnost tajit chorobu, protoze by je to v prirode stalo zivot)

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:13
- Nahlásit

Gerda
sis vy taky pani?

AkkyHákky
a v přírodě by to nepřežilo
to asi ne no, ale to zije v kleci ne v prirode

leyenda
ted mate bonc na svedomi
to ne, navopak, vona si bude postupne zvykat, az se zbavi fobie a poridi si potkanka domu a bude ho desne milovat. Ale je fakt, ze jsem mela zacit necim jinym, zacit hned temyhle plesounky je tezky sok na psychiku objektu, ale zas treba to bude lecba sokem, kazdy dalsi potkan ji prijde hezky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:17
- Nahlásit

Ta mrcha, co mi začala chodit na WC do postele a na oblečení ve vodorovný poloze, je v pořádku, jen to ta svině prostě chce . Navíc si umí otevírat vchodový dveře. Takže když sem jí dala zaracha, že dokud to bude dělat, tak nesmí dom, tak si to v klidu vyslechla a dál chodí domů a dveře za sebou samo nezavře. Jí umlátím, fakt potřebuju pořádnou traverzu, páč kvůli ní manža nadává na kočkoury hromadně.

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:20
- Nahlásit

lucYnka XIII

mě osobně se nelíbí nic plešatýho ni morčata ani myši a ani potcani prostě nic

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:23
- Nahlásit

lucYnka XIII
seš MRTVÁÁÁÁ hned jak toho bude můj duch schopen, posedne Tobiáše a to teprva uvidíš zač je toho Boncobiáš!

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
a fakt znackuje?
Ja myslim, ze jo, nejde o to, ze by ucuravala mimo zachudek, ale venku (nastesti to doma nedela - zatim aspon) neco dlouho ocuchava, pak se k tomu otoci zadkem a ucurne a pritom tak jakoby natrasa ocasem, nevim, jak bych to presne popsala. proste nema u toho ten samy postoj (podez) jako pri normalnim curani. Muze to byt tim, ze ted zase zacala sezona a kolem baraku se mota spousta cizich kocek? Ze jim jako naznacuje, aby sly pryc?

<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání