| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jebloň
je to hroznej lump
ale choval se hezky i k detem z ceho mam rado[/i]
Hele,to je skvěký když se pohrkanej pes neobrátí do dětí,zdá se to býti výhrou.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
ňuník Tobiášek spokojený a radostný!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:23
- Nahlásit
lucYnka XIII
je krásný a jde vidět, že je spokojený a to je to hlavní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:25
- Nahlásit
agáta12
A hrdinský , tak dlouho trčet u plotny .
tenkrát jsem přinesla opravdu velkou obět´
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:43
- Nahlásit
Jen me oba stvou se zradlem. Vybiraji si az hruzaa to Tobias byl pred tremi tydny na umreni hladem a dnes jako odmit na veceri ryzi s krutim masem, a Skuby taky, prej si to mam sezrat sama.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
Vybiraji si az hruzaa to Tobias byl pred tremi tydny na umreni hladem a dnes jako odmit na veceri ryzi s krutim masem, a Skuby taky, prej si to mam sezrat sama.
nojo tak to už budeš muset nasadit normální režim nesežereš=nic jinýho nedostneš, už je pěknej, tak mu trocha hladu neuškodí a příště si dá pozor
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
Lucy, když jsem si Britu přivedla z útulku (a to nebyla týraná hlady rozhodně), tak taky napřed hltala strašně moc a všechno možný i nemožný a po čase si začla vybírat a teď už si chodí zahrabávat pečivo třá na písek na dvůr )) Takže Tobík je na nejlepší cestě dostat se do psychický pohody
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:52
- Nahlásit
Alexa
jj nedavam nic jineho bo nic jineho stejne nemam pripravene ono to bylo asi i tim, ze jsem doted oba krmila kurecim varenym s rejzi a rejzi varila ve vyvaru s kurete, tahle byla jen na vode a to kruti maso jsem tam dala uplne nakonec, aby si postupne zacal zvykat na syrove a prej blee, no uvidime mame navareno aspon na tri dny tak kdo vydrzi dyl D
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
když mi pes vybírá maso ze žrádla, na to byla odbornice moje ovčačka Cinda, ta když dostala maso s vločkama, který nenáviděla tak velmi opatrně za špičáky vzala ten kus masa oklepala ho, takže sem po celý předsíni měla vločky a pak ho teprv sežrala, tak maso rozmixuju a pak zamíchám do přílohy, postupně micuju míň a míň až to žerou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 21:59
- Nahlásit
Já se jdu svalit, abych se zítra už od půl sedmý mohla prtínat
Takže Ave mamka!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Takže Tobík je na nejlepší cestě dostat se do psychický pohody
me prijde psychicky az moc v pohode, hur je to se mnou ale ne delam si prdel uz je to lepsi, zaciname si rozumet a on chapat co po nem chci amyslim, ze to bude ok vsechno. Je to fajn pes i lkdyz trochu zivej a jsem rada, ze ho mam
ALL
znate nekdo tohle? mi to bylo doporuceno ze to maj psi radi a bych chtela zkusit na cviceni
http://www.zverimix.eu/produkt/uzene-tlapky/
http://www.zverimix.eu/produkt/uzene-tlapky/
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:03
- Nahlásit
Alexa
velmi opatrně za špičáky vzala ten kus masa oklepala ho, takže sem po celý předsíni měla vločky a pak ho teprv sežrala
ano, a přesně tohle dělá Bonice, s tim drobnym rozdílem že pak sežere TY VLOČKY a eaný maso zůstane netknutý
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:03
- Nahlásit
Alexa
voni prave nesezrali ani to maso, prej je to maso nedovareny a rejze neochucena voba vodesli velmi sklamane od misek
ale Tobias jinak celkem mlete syrove zere, jeste ho musim naucit to kusove zrat. Ja se tesila, ze budu mit psa co bude krasne papat a von takhle
mixer si musim poridit kvuli zelenine protoze chci davat taky.
Co davate za zeleninu, ja chtela koupoit mrazenou, ale je to dost drahe mi prijde na kazdodenni krmeni
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
myslím že na cvičení je to hodně velký, já používám na malilinkatý kostičky nakrájenej sejra, nebo jsou dobrý ty granule platinum natural mám pocit sou teda drahý, ale měkký a psům anebo žumpovník upeč
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:04
- Nahlásit
boncAlexa
musite tyhle dve krmit spolu jedna sezere maso druha vlocky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:08
- Nahlásit
Alexa
myslím že na cvičení je to hodně velký,
prej se to da lamat dobre
granule platinum natural
to se tak jmenuje? nebo co je to za znacku?
ja kupujuted to lets bite od brita, ale to je silene drahy, kombinuju s granulkami, kterymu chutnaj, ale to neni tak lakavy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:08
- Nahlásit
lucYnka XIII
já je znám i když odkaz se mi neotevžel, jen znám název, psi je milujou, ale jsou velký a taky jsou trochu žvejkací, já používám co by odměnu játrový sušenky nebo tzv. miramarky, jsou cítit jako uzený, jsou maličký a pes je zhltne hned, stojej do 20 kč pytlíček
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:10
- Nahlásit
kejtlin
tzv. miramarky,
to je co? nemas odkaz?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
musite tyhle dve krmit spolu jedna sezere maso druha vlocky
tak to bohužel už neklapne
Co davate za zeleninu, ja chtela koupoit mrazenou, ale je to dost drahe mi prijde na kazdodenni krmeni
já teda většinou kupuju mraženou s brokolicí a tu jim přidávám, ale jinak je dobrá všechna. V Lídlu mívaj za cca 2 stovky takovej ten sekáček jak dělá bzzzzz a máš to rozsekaný
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:14
- Nahlásit
AlexaV Lídlu mívaj za cca 2 stovky takovej ten sekáček jak dělá bzzzzz a máš to rozsekaný
myslis ten tycovej mixer? a zvladne to rozsekat? me to prislo dycky moc slaby, ale teda v akci jsem ho nevidela jen v regalu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
o se tak jmenuje? nebo co je to za znacku?
tady http://www.krmivo-platinum.cz/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
odkaz se mi nevloží mám děsně zpomalenej net do 16.3.
zadej si do vyhledávače miramarky a vyjedou ti odkazy, jsou ve tvaru kostiček, srdíček myslím, že i hvězdičky jsme měli
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:17
- Nahlásit
Alexa
tady
diky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:18
- Nahlásit
kejtlin
dik zkisim, on je desne vybiravej, ale vyzkousime
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
lucYnka XIII
nebo v penny ty uzený kroužky ty jsou měkký a i vybíravý psi je žerou rádi, na odměnu stačí i půlka toho kroužku, taky jsem je měla několikrát, já třeba odměny hodně obměňuju, ale vždycky to je něco, co běžně nemají
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ty jsou ňam ňam , teda pro psy . Voní jak připálené vánoční cukroví , ale na cvičení jsou velký . Daj se lámat , ale trvá to dlouho . A když náhodou ztvrdnou stačí je dát na chvili do mrazáku .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:26
- Nahlásit
jdeme spát, zítra zase pondělí
Dobrou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:52
- Nahlásit
Monty
dobrou s kobrou, teda pardon s kniraci
|
matunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 23:09
- Nahlásit
twingas
Chodím sem po večerech relaxovat a dozvědět se něco o PSECH.
Ty se chodíš semka do žumpy dozvědět něco o psech jo? Fakt jo?
|
matunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 23:15 - Změnil/a: matunka
- Nahlásit
Jezevec
Tak já si taky přisadim, když už jsem na žumpě, kam podle mýho názoru hnůj patří, kam taky jinam že ?Moji nevěru nikdo řešit nemusí, páč žádná nebyla.
Pokud někdo spí s někým, kdo mu krade prachy, budiž. Pokud někdo množí, uspává apod, těžce to zkousávám, resp. to nezkousnu, ale taky budiž...
Ale v okamžiku, kdy ten někdo začne argumentovat klukovinou ( holkovinou ) kterou jsme asi někdy udělali všichni ( děkuju Eire za připomenutí ) jako protiargument na svý "poklesky", říká mi to jediné : Biluško, Ty seš neskutečně velkej a velmi vyvinutej dámskej orgán !!!!!
Omlouvám se všem, reagovat jsem musel a tohle je můj poslední příspěvek...
Jezvče ty pupkopichu, co to melš, to nemohe bét vůbec prauda ty ulhaný smraďochu!
Zdejší dámy a to do jedné, opakuji rosím do jedné jsou všechny princezny!
Jen NEESSI není, poněvač na tu přišly ty boží mlýny dle slov a myšlenek některých zdejších princezen.
Styď se jezevec, smrdí ti vocas, když takhle lžeš!
|