Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 13:18
- Nahlásit

Gerda

na Lucii, do skajboksu. Myslim, že se tam smí i hulit

A nesvítí tam slunce, tak se nemusíš mazat olejem.

Že se k tomu ještě vracím, mě ta tvoje akce s opalováním připadá taková umělecká.

Ty, takovej k sobě pečlivej člověk, všechno máš vždycky pochystaný, potřebuješ svůj servis, a šíleně nenávidíš vedro. A najednou ti rupne v kouli, namažeš se olejem a vyvalíš se opékat. To mi přijde nádherně dekadentní.
Jako kdyby se nějaká extrémní umělecká skupina rozhodla pro akci: všichni se spálíme, pak se vyfotíme a uděláme výstavu - a namažou se olejem a jdou do toho...

(Tak jsem ti vysvětlil svojí úchylnou představu.)

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 13:27
- Nahlásit

Walda
to by bylo moc vznešený, kdyby to bylo dekadentní, je to spíš vrcholně dementní. Ale vlastně to mělo praktickej základ, neboť kdybych byla celej den v bytku, přišel by mi strašně rozpálenej a balgon smrtelnej. Když jsem pobyla na balgoně, bytek mi přišel jako chladné lázně )) Výstava by se mohla jmenovat - Globální oteplování škodí keporkakům a vorvaňům, aneb vraťme moři, co jeho jest.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 13:38
- Nahlásit

Gerda

Výstava by se mohla jmenovat....

Jo, a nebo by to mohla bejt sekvence z nějakýho filmu německý nový vlny

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 13:46
- Nahlásit

Walda
)))) to je fakt, nějakej Fassbinder, na způsob Homo Faber .-)))))

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 13:59
- Nahlásit

Gerda

Jo, úplně to vidím, jak se při psaní scénáře chechtaj a pak si na tý scéně strašně zakládaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 14:42
- Nahlásit

Walda
Tak to by byl spíš Antonioni Zabriskie Point a ta scéna hromadnýho seksu v poušti ))))) Doufám teda, že se smál...nebo byl strašně vytripovanej )).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:07
- Nahlásit

twe nějaká vodborná debata úpa tady!lidi neblbněte

tak jaká děcka,zas hyc ,co ?
Walda
Tak jsem ti vysvětlil svojí úchylnou představu.)
jo tak navíc seš eště i úchyl ) to je pěkná bilance ,myslim

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:07
- Nahlásit

Gerda

No, podle mě se autoři smějou víc, než si lidi myslí.

To jsem si vzpomněl: někdy v polovině devadesátých let Jsem hodně natáčel v Kolíně nad Rýnem ve White House Studiu, často jsem tam jezdil. A zrovna v tý době dostal místní kolínský kulturák grant na uměleskou spolupráci Východ-Západ. Hned nevěděli komu to nabídnout, a pak někdo přišel na nás, že tam jezděj český producenti, tak nám to nabídli. Asi mysleli, že jako přitáhneme nějaký český výtvarníky, jenže my to vzali za svý, že ty instalace uděláme sami. Samozřejmě nikdo z nás neměl s výtvarným uměním nic společnýho.
Tak jsme dostali výstavní prostory a prostředky na tvorbu, no a čtrnáct dnů jsme vyráběli instalace - žebříček hodnot současného Evropana, pak dvoumetrovej myšák Mickey celej slepenej z fotek Lenina, další už si nepamatuju - celý se to jmenovalo Okno s vyhlídkou, myšleno jako perspektiva, kam se lidé řítí. Taky jsme k tomu natočili hudbu „Vesmírnou hymnu“, v který nebyly normální hudební tóny, ale tóny přepočítaný z vlnovejch délek různejch záření.
No prostě čtrnáct dnů skvělý zábavy.

Pak byla vernisáž a Němci chodili a kejvali hlavama, jako na jak vysoký úrovni to výtvarný umění v Česku je.
Shodou okolností, tehdy do naší mezinárodní partičky patřili taky malíři Tonda Střížek a George Dokoupil, jenže ani jeden z nich v době přípravy výstavy nebyl v Kolíně. Ty když potom zjistili, co reprezentovalo výtvarný umění z Česka, tak tomu nevěřili eště rok po tom.

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:09
- Nahlásit

davidkova renata

jo tak navíc seš eště i úchyl

Jo tak, tak to teda úchylnej hulvát, přečti si to vedle, tam v tomhle smyslu argumentuje Petra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:22
- Nahlásit

Walda
Němci chodili a kejvali hlavama, jako na jak vysoký úrovni to výtvarný umění v Česku je.
jako co na to říct .p
ak to teda úchylnej hulvát, přečti si to vedle, tam v tomhle smyslu argumentuje Petra.
jo? copak,oponovals jí,což je nejvyšší forma hulvátsví samosebou kašlu na ní,nemám náladu na podobný výrony,je hásky,táhnem k rybníčku rači

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:38
- Nahlásit

Walda tam v tomhle smyslu argumentuje Petra
To bych nevěřil, že přiznáš, že to jsou argumenty

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:46
- Nahlásit

Walda
myslim, že je čas vytvořit nějakou instalaci. Právě jako ňjů vejf ))) Jako jako tóny z vlny????? To využijem, zní to dobře, chudák Střížek, bude repete ))))

davidkova renata
Mamko, samej umělec, co? Žumpa je jako kolébka slavných lidích a umělcůch. A teď mi řekni - co sme my? A dále se ptám - kam sme došli/y?? Já sem třeba te´d došla od zubaře, opět, mám splněno, mám skvělou zubařku, pěju na ní ódu -

když zub trpí a vezen jest v trakaři
jen jedno místo je rájem, můj luzný zubaři!
V dáseň zabořils dlátko i drátek hned,
jak anestetikum obličej umrtvilo, toť jed!!!
Jed, po kterém prahnu již na prahu
ordinace bílé,
jen s ním prožiji u tebe ty nejhezčí chvíle.
oooooo lékaři drahý, záchrano davů,
přísahám, již budu jíst jen tekutou stravu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 18:24
- Nahlásit

Gerda
kam sme došli/y
kam až to šlo ))))))))já třá ted vod rybníčka dom
Jed, po kterém prahnu již na prahu
ordinace bílé,
jen s ním prožiji u tebe ty nejhezčí chvíle.

prostě normálně řekni,že smažíš ne? ))))))oda samosebou hezká,leč zbytečněš pompézní,prostě bereš,no ..

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
je pompézní, neboť stran těch umrtvovacích injekcí se vůbec už nebojím zubaře, jupííííí!

Je strašná smrt, snad už to dnes přejde a tímto by celý to posraný léto mohlo skončit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:09
- Nahlásit

Gerda
tímto by celý to posraný léto mohlo skončit.
di do řitě a nastěhuj se na ty pojebaný špycberky!
stran těch umrtvovacích injekcí se vůbec už nebojím zubaře,
no jako slyšela sem různý zprávy že někdy nezabíraj..dokonce mi to řikal ten předešlej mudr..tadle mi teda neřiká nic bo je moudrá zatim zabraly dycky

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 11:29
- Nahlásit

davidkova renata

někdy nezabíraj

Prý nezabíraj na zanícený místa

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:55
- Nahlásit

davidkova renata
až bude mít léto 25 stupňů max, pak ať klidně je a trvá třeba celej rok.

Walda
ty seš taky pěkně vykutálenej! Zatim vždycky zabraly, jinou variantu neberu v potaz. Až nzaberou, což u spodních zubůch očekávám, začnu se zas bát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 19:45
- Nahlásit

Walda
Prý nezabíraj na zanícený místa
no se zdravým místem tam asi nepudeš žejo??!!
Gerda
až bude mít léto 25 stupňů max
jo to by šlo,to na slunku bé kolem 40,to de .
co děláte,už máte kroupy?? zde nic,prosim )

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 21:41
- Nahlásit

davidkova renata

no se zdravým místem tam asi nepudeš žejo

No asi. Já tuhle informaci chápu tak, že lokální anestezie nefungujou, když je místo zanícený a oteklý jak balón.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
25 na slunku ty blázne, samozřejmě. Ale naštěstí už se trochu ochladilo, doufám, že to ještě klesne.

Walda
doufám, že to nikdy nezažiju.

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 22:49
- Nahlásit

Gerda

doufám, že to nikdy nezažiju.

No zažil to kdysi Inďák, měl oteklou tlapku a něco v ní, a kvůli tomuhle mi dali na výběr buď mu to vyndat v narkóze, nebo bez ničeho. Tak jsem zvolil poslední možnost a on to zvládnul se stoickým klidem. Doma pak za to byla syrová ryba - největší pochoutka

už se trochu ochladilo

Taky jsem to byl zkoumat a vypadá to dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 09:12
- Nahlásit

Walda
á tuhle informaci chápu tak, že lokální anestezie nefungujou, když je místo zanícený a oteklý jak balón.
ok,takže pro mne připadá f úvahu jedině umělej spánek potom!! nejsem Indák!!! a syrový ryby nežeru
co děláte? já se asi budu válet bo na rybníček to neni,naštěstí bo sem uš upekaná celá,potřebuju vychladnout..jinak zde nespadla ni kapka ani přes noc..gde sou jako ty ekstrémní bouřky se ptám???

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 11:03
- Nahlásit

davidkova renata

co děláte?

Teď jsme se vrátili s Týnou města.
Šli jsme K Salvátorovi pro koření, ale oni mají otevřeno až od 10 a my tam byli už v 9. Tak jsme si dali nácvik města ve Starém Městě. Svělé místo - lidi (fůra) i válející se na zemi, jídlo, holubi, koně, psi, auta, otevřené dveře do obchodů, restaurací, kuchyní a fůra jiných zajímavostí. Docela mě to bavilo a Týna byla veselá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 12:12
- Nahlásit

Walda
Šli jsme K Salvátorovi pro kořen
jaký koření? na pečený psy? budeš nakládat Týnu?nebo na guláš? nebo bude se zelím nebo se šípkovou ? )))) doufám že nás pozveš .)
Týna byla veselá
to jí brzo přejde .p

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 12:43
- Nahlásit

davidkova renata

budeš nakládat Týnu?

Jo, v neděli bude mít Junior pětiměsíční narozeniny, tak aby si dal něco dobrýho. Proč myslíš, že jsem si jí z toho útulku vzal?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 12:56
- Nahlásit

Walda
Proč myslíš, že jsem si jí z toho útulku vzal?
no určitě ne proto abys jí pomoh
skoro se bojim až bé mít junior 1 rok..myslim,že se ti radši vyhnu kolem toho vobdobí ))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:22
- Nahlásit

jako nechci nic řikat,ale je pátek,13. a navíc úplněk..fakt je ten,že co mi mohlo upadnout,to upadlo,co se mohlo rozbít se rozbilo atd.. asi by bylo nejlépe vůbec nevycházet a ničehož nic nepodnikat..a to mě eště bolí hláfka samosebou

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:56
- Nahlásit

Brýtro fšem krásným a dobrým lidem...takže dobré jitro, žumpičko!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2014 18:46
- Nahlásit

kolik třešní,tolik višní..
bohužel obého bylo víc než dost

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2014 18:55
- Nahlásit

Nazdar máčofky, už sme domki z vejletu, Bajkofka může za to, že sme přežraný. A pak taky skoro může za to, že jsme dojeli do Veltrusa do zahradnictví. Aaaa pak už asi nemůže za nic, no.
davidkova renata
Neumíš si představit, kolik jsem toho snědla ještě doma k večeři...jo a květiny už jsou zasazený, vypadaj zatim chudinkovitě, ale oni se vzpamatujou, až se trošku rozležej. Moc pěknej květinovej koutek to bude.
Maryje je moc pěkně unavená, asi bude mít sen. Nebo se zesere po těch třešňách.

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání