| Autor |
Zpráva |
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2014 11:11 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Gerda
Co berete?
Já na radu lékaře banány. Mám málo draslíku a ten je prej hodně v banánech. To je trochu levnější než perník, ale zase si u toho člověk tolik neužije
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2014 11:28
- Nahlásit
Naopak perník je levnější.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2014 22:19
- Nahlásit
Takže perníky byly moooc dobrý, všechno jídlo bylo moc dobrý, jak sme si to zas užili, co? Markus je děsně spokojenej, chrápe v koupelně, měla vyloženě dobrou náladu. Bohužel už asi rezignovala na nepřátelství a měla ráda Blitečka a Tínky se nevšímala. Si zas napraví reputaci na standardních nepřátelích tady ))) Parádní den, tohle dnešní počasí mě bafčí nejvíc, jen kdyby ještě bylo o něco menší horko.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 07:43
- Nahlásit
Gerda
tohle dnešní počasí mě bafčí nejvíc, jen kdyby ještě bylo o něco menší horko.
To mě taky. Ale když sedím ve stínu a je mi skoro zima, tak to jde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 11:07
- Nahlásit
Walda
Ale když sedím ve stínu a je mi skoro zima, tak to jde
hele vůbec na ní nereaguj,neni normální mezi náma ,já si doma ošetřila omrzliny a vlezla do vaříí vody,pak sem mohla trošku žít!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 16:21
- Nahlásit
Walda
Přeeesně! Úplně přesně! Proto jsme dnes s Mařkem objevily místo na házení klackůch, kde byl půl stín, půl slunko a nějakej větrnej koridor, takže to foukalo a čógl i já jsme si mohli vybrat, jestli bude ma slunku, nebo ve stínu, a ani na jednom místě nám nebylo vedro
Takhle, jak je dnes, by mělo být celý rok Jen o něco menší horko....teda...jak řiká Waldauf
Co děláte? Já drbala koberec, zajely sme si s bio na oběd, pak na nákup, pak pro nějaký kytky, pak se mi zhoršil ekzém stran toho drbání, tak už jenom peru a takový ty blbostě. A jelikož fouká, dělám si konečně průůůvááááán joooooo!!!!!!!!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 16:34
- Nahlásit
Gerda
Co děláte?
Jak jsme říkali včera, dneska jsme sekali trávu na zahradě na Sázavě. Bylo toho fakt hodně, motorová kosa místama protestovala, že tohle jsme si nedomluvili. Ono taky, když někdo seká trávu a ostatní rostliny poprvé na začátku června, není se co divit.
Tak teď se válíme.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 16:40
- Nahlásit
Nazder degénci :-D
Co děláte?
My dneska byli vraždit Jiříka ve Zlosyni. Návštěvou nás poctil též "malej Fanda", vlastním jménem Artuš. Jiřík byl nadšen, neb se nám potvrdilo, že geny klackem neumlátíš :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 19:58
- Nahlásit
Walda
Tak teď se válíme.
též sme se vyčerpány válely celej den u rybníčka původně sme chtěli vám přiject pomoct jaxe včera mluvilo,ale nějak nám nejelo auto nebo tak něco prostě
Baico
geny klackem neumlátíš
no ale tedle je docela hezkej se mi zdá že nemá fandovu fázi nula
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
se mi zdá že nemá fandovu fázi nula
Na tuto fázi je ještě brzo. Věkem se Fandovu fázi nula dostane až za měsíc :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:17
- Nahlásit
Walda
Teď, když už to máte posekaný, bychom se vlastně docela rádi stavili na kafe...už nehrozí, že vám budeme muset pomoct... )) Stejnak bychom se mohli jít zas podívat k tomu převozníkoj v těch plafkách, co? Měli moc dobrou točenou malinofku....
Baico
chudák Jiřík, bílé stigma ho již nikdy neopustí )))))) Množej se mu bílouši, džíííízus
davidkova renata
Jo aha, to sem neměla řikat vo tom, že jak už maj hotovo, tak můžem přijet, co.......
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:25
- Nahlásit
Gerda
chudák Jiřík, bílé stigma ho již nikdy neopustí
To říkal dneska Michal taky, když s Artušem přijeli. Prej měl tenkrát před 8 lety položit ten telefon, hned jak se ozvalo: "Dobrý den, mám 9 měsíčního bílého ovčáka"
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:28
- Nahlásit
Gerda
OK. Teď tam zas nějakej čas nebudem, ale minimálně o víkendu 20-22 června tam zřejmě budem, tak se můžem domluvit.
Baico
Návštěvou nás poctil
Já mám jednu trochu jinou, příbuzenskou, z minulýho týdne, o tom, jak je svět malej.
Volal mi kamarád (ten, co byl na natáčení se stafbulkama, co ti žraly jezofce), že má právě na výcviku člověka s malým retrívrem, jestli to není brácha juniora - byl. Byl to pan modrý, neboli druhý kluk, o kterém jsem uvažoval, že to bude Junior, no ale pak zvítězil pan stříbrný
davidkova renata
nějak nám nejelo auto nebo tak něco prostě
Nevadíl letos se ještě sekat bude
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:39
- Nahlásit
Walda
pak zvítězil pan stříbrný
No u tohohle kluka už to vypadalo, že si ho budu muset vzít já. Dlouho na něj nebyl žádný zájemce. A taky byl označenej zelenou barvou, jako Fada, když byl štěně. Ale nakonec je to jinak a jsem ráda :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2014 11:13
- Nahlásit
Baico
Na tuto fázi je ještě brzo. Věkem se Fandovu fázi nula dostane až za měsíc
fakt? já myslela že fanooš byl úpa majintej f tom radotíně..no nezávidim majitelům
Walda
ak zvítězil pan stříbrný
dybys měl čupku moch si mít něco jako flirt se slečnou Stříbrnou .)))))))))))
akorát reksík holt nepobral , že dyš se fotí ,je se čumákem dopředu
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2014 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
reksík holt nepobral , že dyš se fotí ,je se čumákem dopředu
To bude možná věkem. Náš syn se taky v učitým věku nerad fotil a buď dělal ksichty, nebo se točil zády
Flirt se slečnou Stříbrnou jé vidíš, to mě nenapadlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:15
- Nahlásit
zdar vy jelyta,copa děláte??já se zmítám esi jít k rybníčku nebo ne
Walda
letos se ještě sekat bude
jj jen at SE seká,to nám vůbec nava
našla sem legrační foto nandy,vypadá jak dyš má zlámanou nohyčku,mám s ní jít k vetoj??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 11:04
- Nahlásit
čus blázni staří, o víkendu má být děsný vedro, tak teda nemám žádnou radost, ani Markus nemá. Doufám, že nemusíme jet k Waldaufům kosit sáchratku. Eventuilně bychom tam mohli ject a poradit jim, jak nejlépe posekat...to by šlo.
mamko, Nand má nějakou polámanou nohyčku, ne? A vůbec, jak to, že jí k tomu pánovi nevodíš pozvolna 10 minut aniž byste se k němu přiblížily? Takhle vůbec nebude znervená, přece....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 09:25
- Nahlásit
Gerda
o víkendu má být děsný vedro,
to eště bé dobrý,počkej po neděli..to má bejt 33 a vejš..
A vůbec, jak to, že jí k tomu pánovi nevodíš pozvolna 10 minut aniž byste se k němu přiblížily? Takhle vůbec nebude znervená, přece....
jako já bych jí chtěl a přivádět,ale vona právě dycky tak táhne že jí neudržim,vona se mi vyškubne a uteče mi,no ..nevim co s tim mám jako dělat..pudu se poradit k rybníčku..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 13:07
- Nahlásit
davidkova renataale vona právě dycky tak táhne že jí neudržim,vona se mi vyškubne a uteče mi,no
ty vogo no to snad ne, bachovky a klikat a je po problému...samozřejmě, to snad ale ani nemusím zmiňovat musí být celou tu dobu pod proudem...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 19:57
- Nahlásit
zbrnd
ty vogo no to snad ne, bachovky a klikat a je po problému...samozřejmě, to snad ale ani nemusím zmiňovat musí být celou tu dobu pod proudem...
tak to je snad jasný,aji ostnáček má,už jí zarost takže ho nemusim nandavat a sundavat,ale jaxi nic jako už prostě nevim,no.. u rybníčka bylo sice božsky ,ale taky mi neporadili,tag nevim..su zofalé a přitom tolika kynologů tam je!
ale víš co? já jí prostě pošlu po proudu někam pryč a kopim si nový štenatko lepčí .
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 23:57
- Nahlásit
davidkova renata
já jí prostě pošlu po proudu někam pryč a kopim si nový štenatko lepčí
ale doufám, že z útulku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2014 19:11
- Nahlásit
Dobré den, milé děti, venku je vedro jako blázen starý, naštěstí je Markus velmi rozumný a nechce jít ven, že prej jasný, stačí vyčůrat v stínu. Tak jsem nějak vymyslela, nevím opravdu čím, že se budu opalovat na balgoně. Mnoho let se slunku vyhejbám, nelezu na něj, vůbec se nevyskytuju nikde, kde to svítí....pročež teď jsem zalehla na přímou zář, a světe dif se! spálila jsem se, udělala si úpal, úžeh, mžitky a vůbec nevim, co budu zejtra dělat v práci, bo tam zdechnu zcela jistě na spáleniny 3. stupně. A nemaje mazače žádného zásadního s faktorem, užila jsem olivový olej. Empiricky jsem si ověřila, že to nebyl dobrý nápad. DOufám, že už brzo přijdou bouřky a ochlazení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2014 20:06
- Nahlásit
Gerda
seš magor .)))))))) balgonovej
zejtra 34..vochlazení teda až tak za tejden..
zbrnd
ale doufám, že z útulku
nene,kopim si štěnatko bez papírů..ale musí bejt po čistokrevnejch rodičích,ideálně z policejního vrhu anebo sedmý z vrhu abysem věděla do čeho du....ty sedmý už papíry nedostávaj ... jako nechci na výstavy,tak na co papíry,taky těch peněz úpe zbytečně ,na to jako nemám,su normální čék! budu mět asi fenku,bude se menovat Brita a bude fajná . taky jí pak nechám nakrejt páč každá fena má mít jednou za život štěnata,to ví každej..ale budu je prodávat lacino aby si je lidi co nemaj peníze na předražený papíráky mohli taky dopřát
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2014 22:12
- Nahlásit
davidkova renata
ideálně z policejního vrhu anebo sedmý z vrhu abysem věděla do čeho du..
navíc sedmučka je stastny cislo, dobra a moudra volba!
taky jí pak nechám nakrejt páč každá fena má mít jednou za život štěnata,to ví každej..ale budu je prodávat lacino aby si je lidi co nemaj peníze na předražený papíráky mohli taky dopřát
moc spravne myslenky...jeste nezapomenout pridavat k jidlu omitku, aby nebyla agresivni z masa a bude to kůůl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 07:51
- Nahlásit
čus prdi,že ale peče co? )) su jakési připečené,se dneska snad aji namažu ..za chvíli razim tak se chovejte slušně laskavje!
zbrnd
.jeste nezapomenout pridavat k jidlu omitku,
omýtka je záklat..kuli vápňýku..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
su jakési připečené
To není zřejmě nic, proti Gerdě
Gerda
užila jsem olivový olej
No aspoň jsi dietně opečená, budeš mít nízkej cholesterol.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:13
- Nahlásit
Walda
To není zřejmě nic, proti Gerdě
zřejmě .))))))) eště se mohla pomazat naftou ))))))
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
eště se mohla pomazat naftou
No ta nafta by byla asi lepší, ta bude mít SPF větší než panenský oliovový olej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 12:54
- Nahlásit
Po vejkendu nás takovejch ožehnutejch lidí přišlo do fabriky víc )) Velmi se těším na středu, až tato věc skončí. tedam ožná spíš na čtvrtek, až bude i po bouřkách. Markus teda nějak začal hůř slyšet, některý bouřky a ohňostroje už vůbec neslyší, což je tedy ku prospěchu, ale taky někdy neslyší mě, když jí něco přísným hlasem důrazně...jí o to žádám. Tak sem jí řikala, že to neva, že mě stejnak vůbec neposlouchá, ani když slyší, tak nemusí ani teď, když slyší blbějc. No a pak nás taky napadli buldočci, přichrochtali se k nám, naštěstí s paničkama s piškotama, tak to nebylo tak strašný, pak ovšem přišla mikročivava, bez piškotu, a to už Maryje prostestovala, že to nemá zapotřebí, že se na celou debilní vycházku může vykašlat, bo se tu někde motá něco ohavného, ona to nevidí, ale někde to tu je. No abyla to čivava, co se jí schovala pod břichem a odtamtud na ní dělala radost a kamarádění.
Zejtra jdu na Lucii, do skajboksu. Myslim, že se tam smí i hulit, což je paráda, ne? A je to klimovanýýýýýýý!!!!
|