Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:29
- Nahlásit

Walda
Konečně si užila.
ona už si užila, když hryzla Jiříka v Jílu. On jí pořád zlobil lédrem a nevěřil tomu, že ho hryzne, tak sem mu řikala, že neni na vodítku, a až po něm vyletí, zabiju ho, jestli jí něco udělá. A furt tomu nevěřil, že ho hryzne, až vyletěla a prokousla mu lédr. Si ho stačil dát na místo, kam ho chtěla hryznoutdo nohy )) by měl procvaklou haxnu raz dva. Moc jsem ji pochválila. Od tý doby by chtěla Jiříka kousnout vždycky. Už jí nezlobí

Baico
davidkova renata
A trošku se taky vycajkujte, když jdete reprezentovat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:48
- Nahlásit

Gerda

JAko Měšták myslíš??

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
...jako bych nic neřekla...radši....))))))))))

Walda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:34
- Nahlásit

davidkova renata

dle místa

Pláň před oborou.

Walda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:36
- Nahlásit

Gerda

dle místa

Byste mohli taky, ale do velký smečky sem si nedovolil Maryji pozvat

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:41
- Nahlásit

Walda
do velký smečky sem si nedovolil Maryji pozvat
Ale tak Nandu a Veverkovi má Maryje docela ráda. Ona jen nerada poznává nové kamarády :-D

O.K. vezmu si své zkouškové prádlo :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 18:00
- Nahlásit

WaldaBaico
Pláň před oborou.

tak to dojdu )))))))))
O.K. vezmu si své zkouškové prádlo :-D
bože ))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 18:22
- Nahlásit

davidkova renata
tak to dojdu

Tak se sejdeme u tebe a dojdeme to spolu. Nejsem si jistá, že to jako samostatná jednotka trefím. Dopolko se bude dát u vás v klídku zapárčit :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 18:24
- Nahlásit

Baico
ok

Walda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 20:38
- Nahlásit

Baico

Nandu a Veverkovi má Maryje docela ráda. Ona jen nerada poznává nové kamarády

Šmarjá, my Gerdu s Maryjí dycky rádi vidíme. Ale nějací neznámí pejsci tam asi budou. Tak je to na nich.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 20:42
- Nahlásit

Walda
my Gerdu s Maryjí dycky rádi vidíme
Však já vím :-D

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 09:01
- Nahlásit

Doufám že jste se aspoň učesaly když jste reprezentovaly!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 09:11
- Nahlásit

hancaw
teprf to bude ty jelyto doraž taky ne????????????? si vem dofču

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 09:36
- Nahlásit

hancaw
Samozřejmě, že se učešeme, budeme-li mít hřeben. Bude to točit televize přeciž :-D

Walda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:18
- Nahlásit

Baico

budeme-li mít hřeben

...nebo aspoň větvičku s jehličím, jako Křemílek a Vochomůrka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 20:20
- Nahlásit

čus degeni ,to je ale hnusně co?? chčí mocně skoro celej den
navzdory tomu aspon žumpě úspěšně vybuchovali pejsci

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
žumpě úspěšně vybuchovali pejsc

:-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 17:02
- Nahlásit

BaicoWalda

si vemu svoje nový džíny..
http://prezenu.noviny.sk/c/relax/ako-sa-vopchat-do -dzinsov-velkosti-34-tak-toto-musite-vidiet

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 17:08
- Nahlásit

davidkova renata
si vemu svoje nový džíny
Tak to bude asik estráda :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 17:11
- Nahlásit

Baico
Tak to bude asik estráda
tak ta je dycinky kde se vyskytne žumpa f počtu alespon 2 členů

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 22:18
- Nahlásit

Čus blázni, nechte taky někdy poháry i jinejm přece, ne? )))) Kásně ste vybuchovali, to je jasná věc a eště vám mušim všeckejm znova pogratulírovat. Jinak Maryje ve středu stejnak nemůže, má kurzy vaření, bo mě už prostě nebaví si dělat obědy vlastní rukou. A vyzývám vás, abyste příště v závodě udržovaly důstojnou atmosféru a ne to zase zvrhly v hromadnou srandu, pak neni vůbec slyšet rozhodec, když se všichni řežou!
A vyberte si barvu materiálu na tu táborovou hru. Taky bysme měli vymyslet, kam se všichni vejdem na ten obranářskej víkend...podle mě maj všude malý cvičáky. Má tu někdo řidičák na autobus? Jeví se mi to jakoby nejslušnější varianta už. Hele a slováci přijedou jak? Ley teda doufám se svým pojízdným cirgusem povoz má vlastní...eště že máme další dodávku, vůbec nevim, kam narvem ty dva grily. Neni to moc? Fakt chcete pro nemasožrafce vlastní gril????? Mamka nesmí zapomenout teplé spodní prádlo, neměla by podcenit nic, co jí v jejím věku může stát život. Až zvládnem tohle, vydělí se skupina vltafských mořeplafcůch. Vy dementi!

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 22:25
- Nahlásit

Trvam na vlastnim grilu, na oplatku muzu vzit par sad pradla navic

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 22:29
- Nahlásit

leyenda
nééé to budou zas tamty prostěradla svědivý saténový blééééééé, strašně šimraj, už nééééé ))) pokud teda nemyslíš prádla spodní, to mě napadlo až jako druhá možnosť )) Když utratíme deset psů a 15 jich nevezmem, když stočíme mamku do skumafky, mohlo by se to nedejbože vejít...ale mám z toho trošku strach právě. Jíst musíte patizóny, dobře se skládaj. Nebo plátovaný okurek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 08:06
- Nahlásit

Gerda
když stočíme mamku do skumafky
bohužel mne lze stočit leda už tak do sudu ..tam si asi nějaký čas pobudu..dyštak mě vemte na vejlet někam na Orlík..
íst musíte patizóny, dobře se skládaj.
za prvně nevim co to je a za druhý mě to uráží! ideál bé nejíst nic bo tim se ušetří nejvíc místa lej mi to jistě odsouhlasí )))))))))
. Nebo plátovaný okurek.
to budou někteří účastníci zájezdu zklamaný essi mi rozumíš .))))))

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 10:19
- Nahlásit

sténový už nééé, jinak táborou barvu bych vybrala lilu

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 11:11
- Nahlásit

Myslela jsem samozrejme spodni pradlo , saten se mi s vama neosvedcil, spete si tedy v cem chcete .
S lila barvou souhlasim, bude nam porada a porad pripominat Lilatko
Vim, co jsou patizony, ale nemame je moc radi, podporuju samozrejme vynikajici napad Renaty na nejedeni. Usetrime misto, prachy, cas, spinavy nadobi.... proste vsechno Muzem tim padem pojmout celou zalezitost skoro jako detox kuru (pisu schvalne skoro kuliva alkoholikum )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 11:12
- Nahlásit

AkkyHákky
vybrala lilu
tak fylajová je barva letošní to už sme si řekli nanda kupříkladu je vo krok napřet..si viděla její bůček ne? ))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 23:02
- Nahlásit

Hele mě to furt nedá spát s těma grilama...sem to ještě přes den promejšlela, kam to narvat, a prostě mi to nevychází. Kam pak dáme míč???? Chápete, bez míče...nebo prostě vezmem míň proviantu, ne jak minule, nakoupíme to až tam...jo a ty výšifky jsem už zjišťovala, při tomhle množství je tam už nárok na slevu...jako množstevní. Jo a zkontrolujte si všichni platnostě vočkování, možná bude potřeba razítko o bezvzteklinovosti. Maj všichni čipy? A všichni se naučí základní větu - ztratili jsme se, kudy tudy do Bavorova? Eště nevim, jestli se těšim )))) Musim dát kneldoně v servis, aby tam dojel...mamka studuje větu - zadřel se nám motor, můžete nás popovézt? A naučí Nanda necpat se v mercedesu jako první na sedačky.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:14
- Nahlásit

Gerda
Chápete, bez míče
Jo bez míče to rozhodně nepůjde. Amundsen, chlap jako z ocele, a brečel jak malý dítě!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:15
- Nahlásit

Baico
o bez míče to rozhodně nepůjde. Amundsen, chlap jako z ocele, a brečel jak malý dítě!!!

bez míče nejdu to je jasný.dyštak necháme doma třá gerdu a vemem místo ní míč,no..
mamka studuje větu - zadřel se nám motor, můžete nás popovézt?
zatim mi to nejde nemůžeš mít nějakou jednodošší závadu????

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání