Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 15:23
- Nahlásit

davidkova renata
nini, nepsal jsem tu o faktech, první jsem se jen zeptalo a podruhý to rozvedlo a napsalo, jak mě to přišlo, nepsalo jsem nikde, že to tak bylo ni?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 15:27
- Nahlásit

davidkova renata
dřív nebo pozdějc čekat dle toho jak se její život ubíral.
To š to já neumím posoudit, leda bych chtěl vycházet z toho, co plivou Lukačovičovy, Babišovy a ostatní chlévy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 15:43
- Nahlásit

zbrnd
a napsalo, jak mě to přišlo
no dyk ..taxme si to vysvětlili,ni, )
To š to já neumím posoudi
toš zrovna f cajku jako vona nebyla,to se asi shodnem ni?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 15:52
- Nahlásit

davidkova renata
no dyk ..taxme si to vysvětlili,ni
tož já to vysfělenětlemený mám

toš zrovna f cajku jako vona nebyla,to se asi shodnem ni?
hm.....to sice ne nejspíš, ale je to strašně relativní, co to je bejt v cajku? Aneb kdo je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 16:17
- Nahlásit

zbrnd
Aneb kdo je?
no my dva určitě ne
relativní to je,dejme tomu,že bejt v cajku budem řikat o někom,kdo je se svým životem vcelku spokojenej ,nemá imrvére nějaký depky a celkově se cejtí tak nějak spíš v pohodě než to druhý..důležitý je ,že ho stejně vnímá i blízký okolí bo jinak by to moh bejt úplně normální magor samosebou )))))))))))))myslim,že víš jak to myslim,tak asi nemá cenu to dál extra rozvádět

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 16:44 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

davidkova renata
no my dva určitě ne
no dyk... a oba tu stale smrdime jeste presto .....

relativní to je,dejme tomu,že bejt v cajku budem řikat o někom,kdo je se svým životem vcelku spokojenej
mysim, ze clovek, kterej se svym zivotem v dnesni spolecnosti spokojen, nemuze bejt rozhodne v cajku

,nemá imrvére nějaký depky a celkově se cejtí tak nějak spíš v pohodě než to druhý..důležitý je ,že ho stejně vnímá i blízký okolí bo jinak by to moh bejt úplně normální magor samosebou Jo takhle poklade, ty myslíš prostě typickou stavební jednotku stáda

Myslim,že víš jak to myslim,tak asi nemá cenu to dál extra rozvádět
Snad se o moc nepletu.
Prostě lidi, co někomu přijdou v cajku můžej jinej považovat za stádo třeba ... jejich cajk se totiž projevuje tím, že je jako cajk deklarován, to je počátek i konec onoho cajku většinou.
A když to teda tyhle cajky, co je tu o nich nyní řeč vrátím do původního kontextu, tak fakt nevím, jestli ona byla v cajku jakým a jak moc. Rozhodně si nemíním dělat úsudek na základě toho, co se objevuje v bulváru tedy pardon chtěl jsem napsat v médiích neb dnes už jsou to sice dva pojmy, ale jedna věc.
Co ale v každým případě vím je, že to, v jakým jsme či nejsme cajku, je pro absolutní většinu z nás strašně lehce změnitelný z venku. Asi tak 99,9999999% lidí se nemá šanci vnějším tlakům ubránit, pokud jsou dost silné, takže prostě tím chci říct, že vůbec necítím jakýkoliv kredit na to, abych hodnotil, jak moc byla či ne v cajku či v čémkoliv jiném. Vím jen, že se mi už dost dlouho chce z nás zvracet ....jakože ne z nás dvou, z nás všech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 18:33
- Nahlásit

zbrnd
mysim, ze clovek, kterej se svym zivotem v dnesni spolecnosti spokojen, nemuze bejt rozhodne v cajku
dyš to už zas jako úpa hrotíš ))))
poklade, ty myslíš prostě typickou stavební jednotku stáda
hele ale já nemyslela okolí jako cizí lidi..já myslela rodinu jako..prostě že bych jí fakt nechtěla za matku třá..ani za manželku teda ) prostě pro mne to nebyl člověk,na kterým bych chtěla bejt nějako závislá z různejch důvodů,nevim esi to řikám jasně...
Asi tak 99,9999999% lidí se nemá šanci vnějším tlakům ubránit, pokud jsou dost siln
nojo,ale ne každej skončí pod vlakem,to bysme tu zbyli skoro sami,čéče ))))

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 18:52
- Nahlásit

davidkova renata
dyš to už zas jako úpa hrotíš
právě, že vůbec
hele ale já nemyslela okolí jako cizí lidi..já myslela rodinu jako..prostě že bych jí fakt nechtěla za matku třá..ani za manželku teda ) prostě pro mne to nebyl člověk,na kterým bych chtěla bejt nějako závislá z různejch důvodů,nevim esi to řikám jasně
aha, tak to jako bych si ze svýho pohledu netroufl hodnotit, nemám na základě čeho

nojo,ale ne každej skončí pod vlakem,to bysme tu zbyli skoro sami,čéče
hele ale to nemůžeš srovnávat, páč my jsme naprostý enona, neni nam moc co zavidet, aspon teda urcite ne na prvni pohled a to ji bylo....takze tipuji, ze to proste mela krapet narocnejsi..to se pak delaj chyby mnohem snaz...a kdyz si vezmu, kolik jsem jich nasekal já....no škoda mluvit, zbytečný hodnotit a srovnávat, ale asi to prostě vidíme každej jinak no...takže rozvod poklade!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 18:59
- Nahlásit

zbrnd
.takze tipuji, ze to proste mela krapet narocnejsi..
to bezpochyby,to vůbec nepopírám.nicméně je dost jinejch,taky "slavnejch",na kterejch si zas tak moc nesmlsnou ty media páč jim nedaj žádnou nebo jen minimální munici..
.takže rozvod poklade!
no jak chceš ale vyvinuls na mne neusnosnej tlak,takže se du podivat kdy mi to jede!!! následky si přičti sám!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
to bezpochyby,to vůbec nepopírám.nicméně je dost jinejch,taky "slavnejch",na kterejch si zas tak moc nesmlsnou ty media páč jim nedaj žádnou nebo jen minimální munici
Hm to taky vidim jinak. V duchu ze ta munice nemusi realne vubec existovat.
Podivej, co za divadlo bylo treba kolem rodiny Stikovych....a na zaklade ceho ...
no jak chceš ale vyvinuls na mne neusnosnej tlak,takže se du podivat kdy mi to jede!!! následky si přičti sám!
neblbni poklade, jestli uz jdes na trat tak zkus ty vlaky primet k tomu, at se samy rouhodnou vykolejit, jen tak pro radost, dyk vis, ze to je nej metoda, jak se k vlakum s uctou chovat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 19:18
- Nahlásit

zbrnd
V duchu ze ta munice nemusi realne vubec existovat
a tak to taky neni nic mimořádnýhojasně ..stejnak myslim,že u ní tudle metodu úpa používat nemuseli..
dyk vis, ze to je nej metoda,
dyk víš,že já jedu furt v těch vyjetejch kolejích ) bohužel pro mne,no du..už mi to jede..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2014 20:04
- Nahlásit

davidkova renataže u ní tudle metodu úpa používat nemuseli.
je to možný samo sebou

dyk víš,že já jedu furt v těch vyjetejch kolejích ) bohužel pro mne,no du..už mi to jede..
Ok tak pak napis, jaky to bylo :P

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 08:30
- Nahlásit

zbrnd
Ok tak pak napis, jaky to bylo :P

no bylo to přímo zdrcující abych tak řekla

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
Aha, vona tam asi byla rosa, co? A jak byl poklad zase sťatej, tak podklouz a upad do škarpy, takže je nyní zpět. No to jsem si moh myslet, že se to nakonec nezdaří!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 11:02
- Nahlásit

zbrnd
No to jsem si moh myslet, že se to nakonec nezdaří!!

žiš neházej hnedka flintu do obilí!! jako dyk ona to taky nedala napoprvý ..to natrénuju,po pidimidi,to pude .věřim tomu ..musí to jít..řikaly to žencký..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 11:29
- Nahlásit

davidkova renata

žiš neházej hnedka flintu do obilí!!

žíííš neházím, jsem naopak rád, už jsme to začal i slavit

No ona to neměla dát ani napostý. Když jsem viděl a vidím všechen ten hnůj okolo, je mi z toho zle, pro mě je to prostě jen další ukázka toho, kde to vlastně přežívám a asi v kontrastu k tomu, že jsem ji míval v hlavě prostě jako někoho, kdo tvoří něco, co mám rád, mi to dost dělá belbě.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 11:30
- Nahlásit

davidkova renatato natrénuju,po pidimidi,to pude .věřim tomu ..musí to jít..řikaly to žencký..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 11:37
- Nahlásit

zbrnd
No ona to neměla dát ani napostý. Když jsem viděl a vidím všechen ten hnůj okolo, je mi z toho zle, pro mě je to prostě jen další ukázka toho, kde to vlastně přežívám a asi v kontrastu k tomu, že jsem ji míval v hlavě prostě jako někoho, kdo tvoří něco, co mám rád, mi to dost dělá belbě.

nojo,je to hustý..ale neni to nic novýho ani zvláštního,tohle se přece odehrává vždy a asi všude pokud se jedná o někoho z tohodle ranku..možná to zní blbě,ale já mám kámošku s endogenní depkou..nebudu to rozebírat,ale tý až se to jednou taky povede dotáhnout do konce,bude jí daleko líp než ted,tomu věř

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 11:55
- Nahlásit

davidkova renata
no nový je to pro mě v tom, že jsem "ji" měl opravdu rád, to co dělala, mi přinášelo radost, to asi vytváří ten kontrast, kterej mi nedělá dobře a ano, právě, že je to vlastně normální, všude kolem nás, ale normálně jedince, kteří mi vylepšuji života stylem jako ona , nijak nesleduji, nic o nich nevím, nesnažím se vědět, v tomhle případě ti skoro nešlo přehlížet zcela, obzvláště pak, když se člověk potřebuje aspoň trochu orientovat v tom, co se děje. A to myslím, že jsem se tomu vyhýbal dost.

Já ty diagnozy toho druhu, co píšeš, moc neuznávám asi stejně jako metodu pidinegativníhoodlehčování apod. V podstatě jsou mi tihle vědátoři k smíchu, to je ego co? DDD Takový Cimický a spol, to je taková žumpa celý přeci Kámošky je mi líto, ať to má jakkoliv,asi ne dobrý, jak píšeš. Diagnozám se směji, protože my ofce víme prd a každej jeden z nás živočichů je hodně unikátní na to, abychom to takhle škatulkovali, to je imo zas jen o kšeftu.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 12:01
- Nahlásit

davidkova renata

,bude jí daleko líp než ted,tomu věř
někdy se nad tím v klidu zamysli...jestli jako fakt???
Vono se to takhle říká, ale je to zas jen kec, zas jen další způsob jak obelháváme sami sebe. Nemůžeme přeci hodnotit něco, o čem nevíme vůbec ale vůbec nic, to není jako hodnotit Desenskýho, kterýho jsem neviděl, jen slyšel, ale mám o jeho konání spoustu informací nebo hodnotit nějakou metodu, kdy už to, co mi oni povědí jiní je hodně v rozporu s něčím pro mě jednoznačným...tadydle u toho hodnotíme něco, o čem nemáme vůbec žádný info.
To jsem moudrej co? Musíš zhluboka dýchat, aby ti ten nával mých moudrých mylšnek třeba nezatočil hlavu poklade Bo by pak mochla rupnout céfka a ještě bys pak chtěla půčyt můj pytlík(myslím ten igelitovej, co ho mám vod modelky )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 12:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zbrnd
Musíš zhluboka dýchat, aby ti ten nával mých moudrých mylšnek třeba nezatočil hlavu poklade Bo by pak mochla rupnout céfka a ještě bys pak chtěla půčyt můj pytlík(myslím ten igelitovej, co ho mám vod modelky

f klidu,čtu to po pidičástech ,tagže cajk )))))))))
někdy se nad tím v klidu zamysli...jestli jako fakt?
čéče jako jo..znám jí přes 15 let..osobně psychologický diagnozy taky moc neuznávám,většinou mi přídou jako ptákoviny )))) ale tohle neni nemoc ducha apriori..prostě mozek nefunguje tak jak by měl a netvoří co by měl..vada orgánu jako..má na to inv. důchod asi 25 let,sebou to nese mj. hafo problémů čistě fyzickejch eště navíc.Práškama se to dá mírně držet v nějakým stavu,ale ne na 100%..často jsme o tom mluvily páč já zkraje nechápala vočom to jako je,proč to nejde zvládat vůlí..no nejde..beztak si to nemůžu nějak reálně představit ,ale jakákoli bolest těla je prej proti tomu nepodstatná.navíc nemá žádnou rodinu,manžel umřel,existenční problémy velmi velký,vlastně každodenní boj o přežití,o který ale zas až tak moc nestojí vlastně ..to nejsou moje slova,ale její,těch pokusů má 9 zatim..no žádná sranda to neni,sem zvědavá jak dlouho eště vydrží
edit..akorát že u toho holt nebude žádnej bulvár,bo nic neznamená a nikdo neni vlastně

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
ale tohle neni nemoc ducha apriori..prostě mozek nefunguje tak jak by měl a netvoří co by měl..vada orgánu jako..má na to inv. důchod asi 25 let,sebou to nese mj. hafo problémů čistě fyzickejch eště navíc
jasně, ja nezpochyňoval to, že není OK, ale že prostě se to hodí do nějaký škatulky, přičemž je podle mě logický, že vzhledem k jedinečnosti nás lidí se to může projevovat "dost rozdílně" to nevycházím z domněnek, ale z toho, co jsem si přečetl, že to má bejt. Ale Ok, to je zas z velký částí jen otázka toho, jak to vnímáme každej ta slova, možná to vidíme podobně, ale popisujeme trochu jinak, v reálu bychom se třeba i shodli.

,proč to nejde zvládat vůlí..no nejde

No právě, ...to už bychom se zas dostali zcela někam jinam...ono se totiž ukazuje teda ukázalo se to už dávno jen nyní se to přiznává i normálním ofcím, že člověk zvládá vůlí pramálo... a to i když je zdravej. Teda vůle dokáže hodně, ale jsou i jiný """", který se nedaj vytěsnit

edit..akorát že u toho holt nebude žádnej bulvár,bo nic neznamená a nikdo neni vlastně
třeba bude právě ..to nikdy nevíš, ono todle není jediný důležitý kritérium pro to, jestli bude či nebude tuším..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 13:29
- Nahlásit

zbrnd
v reálu bychom se třeba i shodli.
to sme dopadli,co ??????
du trénovat...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 14:00
- Nahlásit

davidkova renata
já to měl napsaný jinak, ale přišla maminka vynadala mi, že se hádám a nechala mě to přepsat
přýjemný trénynk.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:23
- Nahlásit

davidkova renata
takže se du podivat kdy mi to jede!
hele nezapomeň ale, že tobě už ten vlak ujel...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 11:24
- Nahlásit

bonc
hele nezapomeň ale, že tobě už ten vlak ujel...

ajo..já na to zapomněla jako na smrt )))))))))))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:43
- Nahlásit

Zdar pozitifcíí!
Jdu vás sem pozdravit po ták dlouhé době a úplně se mi nechce kazit tu ydylku mezi psíčkem a mamkou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:36
- Nahlásit

pawLINka
plně se mi nechce kazit tu ydylku mezi psíčkem a mamkou.
jj nemotej se nám do toho psík sice vyhlásil rozvod,ale myslim,že sem ho vydíráním přiměla aby to nakonec sám rád přehodnotil ))))))))))))))..dyby ne tak zvýšim tlak pochopitelně

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 15:24
- Nahlásit

davidkova renata
Tlak ne plosím, už tak mám nafouknutý břýšto.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:48
- Nahlásit

pawLINkaZdar pozitifcíí!
Jdu vás sem pozdravit po ták dlouhé době
Vůbec sem nechod já se vedle voptala,esli mám zmlátit psa za to že dělá že je želva a zjistila sem že to nejde bo má moc tvrdej krunýř sfině sfinutá

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání