Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:18
- Nahlásit

Cestou seženem instantní grily jako v Holandsku ne? Míč je nutnej! to je jasný

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:32
- Nahlásit

Vy to strašně podceňujete, dementi....

Kde sou ty novinky filmový??!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:55
- Nahlásit

Gerda
Kde sou ty novinky filmový??!!!!

Zatím je jen fotodokumentace. Vysílat se to bude až v sobotu
31. května v cca 17:20 :-D

Zbytek fotek je tady http://baico.rajce.idnes.cz/Rady_ptaka_loskutaka_- nataceni_21.5.2014

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 18:20
- Nahlásit

Baico
twe ten bertík je hroznej kretén dybych nevěděla že šel s tebou na konci normálně do auta ,řeknu že už je po něm

jinak nechápu jak může mít někdo problémy s vočním kontaktem

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 18:43
- Nahlásit

Krásňácký! Dost se divim, že Bertík šel do auta po svejch, vypadá to, že ho ten stafbulí kombajn přeluxoval )))) Pěkně reprezentujete, to se muší nechat!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
twe ten bertík je hroznej kretén

No a to jsi neviděla, jak se pustil na Suchdole do Budulínka :-D Chudák vlček z něj byl uplně vedle :-D

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2014 13:34
- Nahlásit

čusík děckááááááááááááá
todle je přesně období který lavískuju úplně nejvíc

hele myslíte že to byl ten místní?
http://www.novinky.cz/koktejl/337120-kolemjdouci-c hytil-rocni-dite-vypadlo-ze-druheho-patra.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2014 13:47
- Nahlásit

Čus blázni, jsem zas v práci, neboť tu děláme velké věci, Markus se mnou jít stejnak nechtěl, prej má strašný práce hlídat kuře v troubě, aby neuteklo nebo nějak něco neprovedlo, je to děsně náročná a důležitá práce, takže jsem táhla sama. Taky vám tak strašně pelichá pes? Maryje nesnáší česání jinde než na zádech, takže má krásně vyčesaný záda a zbytek jak houmlesák, sem jí řikala - Maryje, pes se skládá z víc částí než jen ze zad! A ona mi utekla. Když jsem jí dohnala, taky jsem jí přísným hlasem přikázala, aby na mě počkala, očesala jsem jí jen jednu stranu, takže je teď upravená jenom zprava. No, upravená...taky jsem jí vlastně stříhala...a jak se kroutila, moc se mi to nepovedlo, ale neni to tak strašný jako pan Triks, když s mu pomstila malodoktor. Je trochu moc vedro, ne? Nefunguje mi klima v autě. Celou zimu fungovala. Maryje má novou kamarádku, z donucení, přivezenou blizárdici. Blizárdice je ráda, že má Maryji za kamarádku, Maryje není moc ráda, protože blizárdice s námi teď chodí večer ven. A taky Filátko a Sisina a Rozina a Kesina a všichni ji vítají. A tak Maryje už nechce chodit večer ven. Rostou mi amarilisy, dipladénie, stromek, kterej přijde k Aleksis na cvičák, stromek, kterej nevim, jak se jmenuje, prostě všechno kromě pouštních růžiček roste. Myslím, že se mi péčí podařilo zahubit jednu z těch růžiček, co už dva roky nerostou. Hele, přespáváme příští víkend, nebo je to votočková záležitost? Hlavně vemte hodně doziček a ideální by byl nějakej picbum nebo bulík - nemáte někdo bulík na přivezení? Doufám, že se ochladí.

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 14:13 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Snad mě neukamenujete jako kynologickýho šaška
Od konce zimy mě pořadatelé akce Abi-Reha v Pardubicích prosili, jestli bysme kromě normálního předvádění asistenčních psů nemohli s Indym na živo předvést Batdoga tak, jak byl před dvěma roky v televizní reklamě. Mě se do toho moc nechtělo, protože mi to přišlo jako zbytečný opičkování, když jim nestačej asistenční psi, nebo co, ale pak jsme si to spolu jen tak doma zkusili, a Indyho to zjevně bavilo. Ten převlek ho asi napojil na myšlenku, že bude v centru zájmu jako tehdy, že budou světla, potlesk a tak, a bylo velké nadšení.
Tak jsme to teda v sobotu předvedli:

A v rouše Batdoga předvedli kompletní asistenci:

Chlupáčovi nic nevadilo a makal jak za mlada

Ostatní fotky ze soboty jsou tady

A měli jsme s sebou i jedno asistenční štěně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 14:54
- Nahlásit

Walda
Snad mě neukamenujete jako kynologickýho šaška
nevim proč,,voblíkat čokle do různejch vobleků je dosti populární ,vyvolává to obdivný výkřiky leckdy ))))))))))
moc mu to sluší,Indymu,doufám,že mladej z jeho image nebé mít trauma a nebé se pochcávat eště v 9 měsících ))

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 14:54
- Nahlásit

Walda
Hezký, tak hlavně, když tam nebyl asistenční kůň třeba s krávou

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 15:06
- Nahlásit

davidkova renata

voblíkat čokle do různejch vobleků je dosti populární

Aha, tak to jsme byli in.

Mladej na Batdoga civěl a když zjistil kdo to je, tak měl velkou radost

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 16:08
- Nahlásit

Walda
Z mladýho udělej Cat woman )) Pěknej besídek jste dělali, to jako zas jo. Vylíhneš se o víkendě na obranářskym víkendě? Maryje se strašně netěší na mladýho...))))

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 16:33 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Hele kreténi, na výletě se bude strašně moc slavit :-D V neděli jsme si pěkně zazávodili na mistráku běloušů a úspěch to byl plný. Fanda vyhrál kategorii ZPU 1, Baico byl v ZPU 2 2. a o bodík za Baicem byla paní Dartuška Fanoušová, rozená z Blatenských luk. Myslím, že příští rok tu chybu, aby to otevřeli i pro nečleny neudělají :-D

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 18:13 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

davidkova renata
Ta Nána je na tý fotce super...jen ji dodělat bublinu a dopsat: "ty woe ta zas čučí jak 007"

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 18:40
- Nahlásit

Gerda

obranářskym víkendě?

Kde?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 19:50
- Nahlásit

Baico

V neděli jsme si pěkně zazávodili na mistráku
to zas bude lidí nasranejch .p
zbrnd
Ta Nána je na tý fotce super...jen ji dodělat bublinu a dopsat: "ty woe ta zas čučí jak 007"

njn..má to se mnou těžký,chudák ))
Walda
Kde?
zas tam kd e posledně alwe je to je sobota,neděle ne

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 20:08
- Nahlásit

davidkova renata

tam kd e posledně

To by asi šlo, eště se domluvíme.

Baico

Gratulujem k dvojbedně. příští rok tu chybu neudělají

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
to zas bude lidí nasranejch

To přišlo už včera večer :-D. Jedna ze soupeřek neunesla porážku, tak už si vymyslela pohádku, že jsem pomlouvala chovatelku od její feny. Načež mi přišla nepodepsaná vyhrožující sms. Ale na anonymy já nereaguju a konstatování faktů fakt není pomluva :-D
Walda
Gratulujem k dvojbedně
To byla dokonce trojbedna. Dartie je už taky z rodiny :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:26
- Nahlásit

Walda
eště se domluvíme.
jj,snad bude i dobrý počasí
Baico
Načež mi přišla nepodepsaná vyhrožující sms

tak to byla mise z vaší strany splněna
co děláte degeni, já čekám esi bé scát nebo nebé abysem šla venki..

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:12
- Nahlásit

davidkova renata

já čekám esi bé scát nebo nebé abysem šla venki.

Já taky, teď před chvílí začlo, tak pudem až přestane. Tak jsem si zatím uvařil kafe.

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:17
- Nahlásit

Baico

Dartie je už taky z rodiny

Ha, kynorodina.

To my jsme spíš kinorodina

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 17:16
- Nahlásit

Walda
Tak jsem si zatím uvařil kafe.
tos udělal dobře páč já sotva vylezla tak průtrž jak prase..taxem šla do práce..chápeš to?? to sem dopadla

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 15:34
- Nahlásit

Čus blázni, proč furt moknete? U nás padaly kroupy jako blázni, mám úplně mokrej koberec na balgoně. V sobotu se na vás budeme těšit, teda jenom já, Maryje se vůbec netěší. Ona se už vůbec netěší od tý doby, co má tu novou blizárdí kamarádku, která jí nedejbože vítá!!!!!
[i][/i]

[b][/b]

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 11:12
- Nahlásit

Walda

tak ten článek v PPČ pěknej, a ty s něčím v něm nesouhlasíš, nebo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 18:18
- Nahlásit

jako myslíte,že přestane někdy scát??!! na psovi už raší houba jakási asi

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:20
- Nahlásit

Vero

Já si myslím, že Šusta je člověk, kterej má srovnáno a článek mi připadá dobrej.
Já jsem na něj chtěl upozornit, protože evidentně tady moc lidí PPČ nečte, a myslel jsem si, že by to pro lidi mohly bej zajímavý informace a taky, že by se o konkrétních vyřčenejch věcech třetí strany tady (vedle) mohla rozvinout diskuse.

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 22:59
- Nahlásit

Walda
Šusta je člověk, kterej má srovnáno a článek mi připadá dobrej.

jj mě taky

že by se o konkrétních vyřčenejch věcech třetí strany tady (vedle) mohla rozvinout diskuse

tak já souzním se vším v tom článku, že nemám o čem diskutovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2014 22:15
- Nahlásit

Čus pitchus, děcka, právě tady z dálky řádí ohňostroj a Markus tu sedí a loudí...hele, vona už to asi nějak neslyší nebo co...je teda vzdálenej, ale normálně i tohle slyšela a nebyla z toho příliš radostna. Ale to se stejnak nedá nic dělat, už to ucho halt neni co bejvalo. Dneska měla nějakou aktivní náladu, tak jí řikám - Maryje, chceš dneska něco cvičit? A vona řiká - a co máš k jídlu? Řikám - no kus šunky a sýr a ještě granule.
No a jak souhlasila, řikala jsem si, že bychom zas mohly pokračovat pátym rokem s tim nakládáním věcí do košíčku. No a zas jsme ověřily, že je to zřejmě úplně nereálný požadavek. Ale neva, děsně jí to bafčilo, přestože to nechápe, ani když si to názorně ukazujem ))) To má po mně, tohleto briskní uvažování. Pak ještě cvičila podávání předmětůch, to jní šlo,podala mi lékárničku, kterou nesnáší, bo v ní jsou nůžky na stříhání noh. Pak jsme trénovaly zalehávání předmětu, to jí moc bafčilo, neboť mohla ležet a jen pokládat hlavu. Chtěla celý proces upgradovat na 1. Vidim předmět, dojdu pro něj, přinesu ho, lehnu si a dám si ho mezi přední nohy. 2. Vidim předmět, dojdu k němu, vezmu ho do huby a lehnu si s nim na záda. 3. Vidim předmět, dojdu k němu a začnu ho kousat. 4. Vidim předmět, jenom si na něj položim hlavu. Tak teď jsme ve čtyřce. Ještě 15 let a předmět označí dokonale. Mimo stopu, pochopitelně. Já sem jí to ale řikala, že jedinej schopnej člen našeho tandemu začíná bejt senilní, pročež tím likviduje naší posádce všechny šance na jakékoli další cvičební úspěchy. No, nedbá, je jí to úplně jedno, a s timhle přístupem si můžem gratulovat, jestli si vůbec jetě někdy sedne, když jí o to slušně požádám.
Jak se máte, pardálové? Přišla jsem pozdě z práce, musim jít nakoupit na zítra až zítra. Co berete?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 10:32
- Nahlásit

Gerda
Co berete?
perník ale dost top leze do peněz

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání