| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:03
- Nahlásit
čus trotlojdi,copa děláte krom toho že se chystáte dyzgrymynovat agátku??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:49
- Nahlásit
čus paka
du vámn jenom říct že nemám vůbec čas a peču bábofku na odpo. A suška do rána usušila další prádlo a vůbec nebylo zmačkaný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:17
- Nahlásit
Alexa
peču bábofku na odpo
dyk my nepřijedem!!! tak proč jí pečeš?????????
jinak sem konečně dokoukala toho farmáře..mám jedinou otázku..ty lidi tam sou vopravdický lidi nebo normální herci????
osobně sem přesvědčená vo tom druhým,asi špílberk to režíroval ,ten je celkem dobrej na tydlety fantasy filmy páč nevěřim tomu,že to byli vopravdický lidi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
dyk my nepřijedem!!! tak proč jí pečeš?????????
přijede MUŠ!!!!!
jinak sem konečně dokoukala toho farmář
ajo vidíš sem naň úpa zapomněla večer to musim skouknout
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 14:17
- Nahlásit
Alexa
du vámn jenom říct že nemám vůbec čas a peču bábofku
taky nemám čas a mňááááááám
asi jdu na pauzu na cigáro, dnes už mám té práce po krk
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 16:00
- Nahlásit
Gerda
příště vás budeme v našem závodě dyzgrymynovat mnohem víc než Ventičku, to je jisté už!
no tak to snad je samozřejmé, ne? Dyť my si to nezasloužíme, voni jsou mistři tak ať jsou dyzgryminovaný pořádně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:38
- Nahlásit
Nazdar kreténi dyzgrymynovaný,
byly jsme s mamkou - biomamkou na obědě v picošce, páč jsme měla dva vouchery na pizzu. Když pominu to, že jsme měla na 11. hod. rezervačku, dorazily jsme v 10. 55 a šly do normálně otevřený restauračky, pani majitelka nás dost nevybíravě vyrazila s tím, že otvírají až v 11. a že ona taky nikam nechodí o 5 minut dřív, když pominu to, že nás obsluhoval manžel té příjemné paní, neméně příjemným způsobem (třá přišel po cca 1 minutě - nepřeháním) a děsně byl dotčenej, že ještě nemáme vybráno z 6 stránkovýho jídeláků, když pominu to, že nám přinesli pizzu na studeným talíři, tudíž byla studená jakmile jsme snědli první kousek, tak to byl docela dobrej voběd
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
tak jsme dneska i přes mhu předemnou a mhu zamnou zapiknikovali na cvičáku pokousali elmuše sežrali bábofku vypili kafe a pokecali, moc dobré to bylo takové komorní
Eldoguero
bys chtěla slevu zadarmo co
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:11
- Nahlásit
Alexa
pokousali elmuše
přežil?
bys chtěla slevu zadarmo co
tak úplně zadarmo né, jen jsem si vždycky myslela, že když si někdo otevře hospodu, tak chce, aby mu tam lidi chodili a dělali útratu ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:13
- Nahlásit
Eldoguero
třá se inspirovali cimrmanama a hospodou na mýtince jaxi jí založil čék co nesnášel lidi
Alexa
ufidime f ten štvrtek,možná dorazí i zlatá vláska
jo a ten buráček netáhnul šonskýho ale toho druhýho co si ted zaboha nemůžu fspomenout!! ne pochman,ten eště druhej..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:13
- Nahlásit
Jo a ještě jsem vám vlastně neřekla, že za jedno nealko pivo a jednu kolu jsme platila 64,- ká čé, takže to sleva zadarmo rozhodně nebyla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
hospodou na mýtince jaxi jí založil čék co nesnášel lidi
myslím, že 100% a přitom i to prostředí je fakt hezký, pizza chuťově dobrá, ale ten vrchní ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eldoguero
jaxe kurde menuje ten fkl co dycky skoro fíkuje mistráky tartu?? david a dál? poliš to je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:17
- Nahlásit
Eldoguero
ale ten vrchní ...
je takovej divnej že jo???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
Trauč už vim nevim proč si ho furt pletu se šoňákem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:27
- Nahlásit
Alexa
Trauč
joooooooo! sem debil! já na to myslim vod tý doby cos poslala tu sms bo sem věděla že to nebyl šonský,ale ne a ne si fspomenout..bych snad ani neusla dybych to nezistila, znáš to
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 20:48
- Nahlásit
Eldoguero
takže to sleva zadarmo rozhodně nebyla
No to se ale nediv, přece nebudou dávat slevy tam, kde je nával. Tak zlevněj něco, o co neni moc zájem
Hele děcka, dneska jsem mluvila se slečnou, která má jack russela. Ten je čistokrevnej, ale není s papírama, protože sice je z CHS, ale ta CHS je neoficiální, i když ta majitelka teda chová jacky už hodně dlouho...no a štěňátko si brali asi ve 3 týdnech, protože bylo roztomilý a nechtěli bez něj odjet... to jen, abyste měli přehled, jak to v tý kynológii je
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
ale ten vrchní ...
je takovej divnej že jo???
příšerně divnej
Alexa
Trauč už vim nevim proč si ho furt pletu se šoňákem
To taky nevim, dyk si nejsou podobný vůbec.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:09
- Nahlásit
Venta
No to se ale nediv, přece nebudou dávat slevy tam, kde je nával.
Hele, ono tam kupodivu bylo docela dost lidí, ale i kdybych cokoliv zkousla, tak to, že jsme platily za třetinku koly a jedno nelko 64,- kč tak to už mi přijde dost.
zlevněj něco, o co neni moc zájem
Myslím, že tohle si tam dávaj majitelé sami nebo né?
štěňátko si brali asi ve 3 týdnech, protože bylo roztomilý a nechtěli bez něj odjet...
no ty vole ...
CHS je neoficiální,
jo aha ...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:11
- Nahlásit
Ventavíš ze kterého města,nebo jaké chovky si to štěně brali?to je fakt síla!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:14
- Nahlásit
datli
odněkud od Pelhřimova z nějaký farmy. No z jaký chovky? Z neoficiální přece
Eldoguero
Myslím, že tohle si tam dávaj majitelé sami nebo né?
To jo, ale třeba se jim zdá, že na ně lidi serou a tak vyhlásej slevu a najednou maj plno
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:16
- Nahlásit
Venta
To jo, ale třeba se jim zdá, že na ně lidi serou a tak vyhlásej slevu a najednou maj plno
S tím ale musej počítat přece, koneckonců dělají to kvůli reklamě, jestli se takhle chovají ke všem, tak tam po slevách budou mít furt prázdno. Konečně mě je to šumák, vím kam chodit nemám a to je taky pozitivní
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:29
- Nahlásit
Eldoguero
No to jo. Já taky nechodim nikam, kde se ke mně chovaj jak kreténi.
Hele to my jsme jednou byli takhle se slevovejma kuponama v restauraci a pití tam bylo eště mnohem dražší. To se teda vyplatilo. Navíc mi bylo blbě, páč mi začínala ňáká rýmička tehdy (pak jsem si doma naměřila asi 38°)...takže to taky stálo celý za hovno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:55
- Nahlásit
Eldoguero
Venta
hele ale to už mi říkalo víc lidí i vo tom psali někde, že jak prodávaj ty různý poukazy třá ve slevomatu tak ve spoustě těch podniků se chovaj k těm lidem děsně a bylo tam třá plno páč všichni měli ten voucher
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 22:04
- Nahlásit
Alexa
tak v tomhle se chovali hezky, ale byli hrozně drahý. Pití, kafe a podobný věci jsme si platili, když voucher byl jen na to jídlo. To ale bylo luxusní, jen teda jsem si to blbě načasovala a nemohla jsem ani polykat z tý choroby svojí.
Hele, ty dneska nesušíš nebo co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 22:22
- Nahlásit
Venta
Hele to my jsme jednou byli takhle se slevovejma kuponama v restauraci a pití tam bylo eště mnohem dražší. To se teda vyplatilo. Navíc mi bylo blbě, páč mi začínala ňáká rýmička tehdy
To se vyplatí
Beztak jsi tu rýmičku chytila tam
Alexa
hele ale to už mi říkalo víc lidí i vo tom psali někde, že jak prodávaj ty různý poukazy třá ve slevomatu tak ve spoustě těch podniků se chovaj k těm lidem děsně
Našla jsem si recenze na tuhle restauraci a lidi co tam píšou mají naprosto stejný zkušenosti jako já. Takže si dělaj opravdu skvělou reklamu.
bylo tam třá plno páč všichni měli ten
Jo, to je možný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 22:29
- Nahlásit
Venta
Hele, ty dneska nesušíš nebo co?
nééééé už mám usušíno, ale moc pěkně sme to probrali dneska s atuškou a elmušem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 07:54
- Nahlásit
bré ránko, opět se mi nic nechce a chci pátek
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 08:06
- Nahlásit
héj,ste normální?V 6 ráno je sice tma,ale jasno.Teď je šero a mlžnohnusně!Kdo má u sebe přepínač?
Héč,zítra bych měla mít s děckama prázdniny.A jak je užiju?Hm,asi pojedu opečovávat táťuldu po návratu ze špitálu,objet kontrolní doktory a seznámit naše s novým přírustkem.Jsem zvědavá,jestli to zas slíznu,jako vždycky a všecko,nebo si prcka oblíbí.
Jedu ho zítra vlastně vlakmo socializovat.Eště bych jej měla vzít na letiště,jen ještě nevím jak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 08:14
- Nahlásit
datli
.Teď je šero a mlžnohnusně
to je tady vod pátka taxi nestěžuj jo?
|