| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 13:59
- Nahlásit
bonc
uvazuješ už prenatálně!!!
musíš čubě furt ukazovat řetěz, ona to pak předá těm štěňatům - aspoň myslím, že to tak je, my samozřejmě máme kelenku v kuchyni a co hodinu k ní Kalu přivedu, taky hetízek jsem ji ukazovala a fotky, kde má nějakej pes (ideálně bílej) hákus
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:45
- Nahlásit
davidkova renataje uš velmi velký a středně ošklivý..inu malina )
jaká vošklivá malina?
pěkně mu hryzink šel.. a prej uš má jeden zářez na apaluše
jj, Zlatovlásek si jej na obranách, poslouchání i stopách chválí, ale ten zářez je docela drsnej.. na to že je půlroční.. ale snad to se Zlatovláskem daj nějak dokupy a porovnaj mu náhled na svět dřív než bude ještě větší a ještě silnější.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:04
- Nahlásit
Crysa
jaká vošklivá malina?
každá né
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:14
- Nahlásit
Eldoguerojaká vošklivá malina?
každá né
taky vám řeknu něco vošklivýho - vůůbec ste mě nescházely celej ten měsíc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:15
- Nahlásit
Crysa
vůůbec ste mě nescházely celej ten měsíc
Jsi na nás zlá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:32
- Nahlásit
Eldoguero
Jsi na nás zlá
vůbec se nedivim gdyž furt pomlouváte čany malinky
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:46
- Nahlásit
Už sem chvíli dom. Vypadám jako hezké děvče z Ulanbátaru teda hlavně vočka máme hodně podobné . Tak dybyste věděli vo ženichovi vod tama dejte vědět .
Pan S. mě vzal na výlet světový do Itálie , přímo vedle mol milánských . A tak sme si tam zareprezentovali . Trochu sme stopovali - hezké louky tam maj - vyčuchal tam Sireček 91 bodů. Noa to byl asi poslední ouspěch páč druhý den vočesaná poslušnost jen na 81 a obranu sem zvorala já a to na 78 . Opravdu sem byla momentálně zavostalá , ale ta momentálnost se ve věčnost vobrací .
Dohromady 250 a 5. místo . Se 4. sme měli stejně , ale on líp bránil.
Zato si musíme přiznat že sme fakt hodně dobří , páč sme jako republika čeka urvali 5. , 6. a 7. místo a sme mistři družstevníci nejlepčí a největčí a slyšeli sme bory šuměti a skaliny a tak - je to moc hezká muzika
Bydleli sme v Caravagiu - je tam óbr bazilika , kam i sem tam nějakej Papá zavítá . Musím si to řádně vygůglit , páč to tam maj fakt hezký a veliký a pro hodně lidí slušný živobytí skrz tu svatou vodu co jim tam teče v kostelní koupelně a prodávaj ji po kanystrech - (ne Biluščiných , ale umělohmotných)
Jo a taky tam měli ňamňam pistáciovou vopravdovou tam upatlanou . Ne tu z umělý hmoty a supermarketu .
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
agáta12
5. místo . Se 4. sme měli stejně , ale on líp bránil.
ooo velkogratulace paní bejt pátý z celýho svjeta je naprosto obrovskej úspěch hluboce smekám před panem sašou, který i přesto žeste mu to pokazila to tagle krásně ustál
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:10
- Nahlásit
Alexa
vůbec se nedivim gdyž furt pomlouváte čany malinky
ale prd, dyk jen říjáme pravdu, že jsou očkliví
agáta12
Gratulacééééé
krásný výsledky vám přináší to vaše tejrání pejskůch obrovské gratulace.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:14
- Nahlásit
Eldoguero
ale prd, dyk jen říjáme pravdu, že jsou očkliví
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:22
- Nahlásit
agáta12
gratulace největší!!!! Tomu se řiká vzorná reprezentace žumpy! Žádný sraní s tim, rovnou pátý na světě Hluboká poklona a vobdif
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:56
- Nahlásit
bonc
Děkuju , jenže nás ten vejlet přišel draho na benzínu ,
je mi jasno , že ty bys sis tam doběhla pešo a zpátky taky
Za rok to máme u Frantíků , těško nasulcuju benzínovné , ale pujčím od souseda kárku a zorganuzuju ti trénink . Je to sice kousek dál , ale můžeš si tam 3 dny odfrknout , než mě s panem S. zase naložíš na trakař a poběžíš dom .
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:58
- Nahlásit
Děkuju všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 17:00
- Nahlásit
Agáta je nejlepší
Přátelé, nezapomínejte na to, že krom toho pátého místa je naše Agáta taky součástí vítězného družstva, čili MISTR SVĚTA
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 17:12 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Biluška
je naše Agáta taky součástí vítězného družstva, čili MISTR SVĚTA
agáta
Essi s námi příští rok nepojedeš na tábor, abychom mohly vopisovat, budu tiše plakat v koutku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 17:15
- Nahlásit
Biluška
že krom toho pátého místa je naše Agáta taky součástí vítězného družstva, čili MISTR SV
ajo vlastně to mi nějak uniklo
Agáta
tak ještě jedna větší gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeee
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 18:01
- Nahlásit
Hele brzděte
Za chvilku se nafouknu , prasknu a přestanu s váma mluvit
A víte kde končí ty , co s váma nemluvěj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 18:17
- Nahlásit
agáta12
velkogratulace paní!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:19
- Nahlásit
děckáááááááááááá sušička už sušíííííííííííííííííííí sem zvědavá až dosuší hned podám raport
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:59
- Nahlásit
děcka vůbec nestíhám,zaznamenala sem akorát doslova světovej úspěch agáty12 a pana Sáši! Kurde dooost dobrý,to jako jo!! gratuluju moc!
.dále se crys a nějak ohrazovala proti očkivejm malinám..rovnou řikám že je to zbytečný ..a co se zářezu tejče,von ten vrchní byl prej stejně nějakej divnej,prej podobný chutě měl každej čokl,takže chyba bude asi jinde
...a dále aleksu co cosi suší,tagže též gratuluju ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:01
- Nahlásit
agáta12
vohromná gratulace Tobě i panu Sašoj, jste nejvíc nejlepčí!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:10
- Nahlásit
dosušeno a sem natšen prádlo vyndaný z pračky ani ne za hoďku uklizený ve skříni, měkkoučký a nezmačkaný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:20
- Nahlásit
Alexa
prádlo vyndaný z pračky ani ne za hoďku uklizený ve skříni, měkkoučký a nezmačkaný
se neposer hlavně!! mě visí už 3.den na balgoně úpa stejně mokrý jako na začátku a taky žiju
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 21:42
- Nahlásit
agáta12
Congratulazione, signora!!!!!! To ste teda hodně dobrý
Alexa
a jakou máš sušičku?
davidkova renata
mě visí už 3.den na balgoně úpa stejně mokrý jako na začátku a taky žiju
mě visí prádlo už asi 3. den v sušárně a buď tu nejsem, nebo nemám čas a nebo na všechno seru....no a taky eště žiju teda, i když nevim, do čeho ty děcka oblíknu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 22:03
- Nahlásit
Venta
a jakou máš sušičku?
tudle http://susicky.heureka.cz/beko-dcu-7330/
davidkova renata
se neposer hlavně!! mě visí už 3.den na balgoně úpa stejně mokrý jako na začátku a taky žiju
jako ale na rozdíl vod tebe když se poseru tak to přemáchnu, usuším a za 2 hoďky můžu jít
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 23:07
- Nahlásit
Alexa
ta má velkou spotřebu, ne? No ale i tak je určitě super, když už nejsi v tom posraným oblečení, to je jasný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 23:16
- Nahlásit
Venta
a má velkou spotřebu, ne
no voni maj nějak tak všechny přibližně stejnou, menší maj jenom ty s tepelnym čerpadlem, ale sem to nějak počítala a když to vemu že třá přes léto sušit nebudu, že úojede jenom přes zimu a ne každej den a na noční rpoud tak to tak hrozný neni
když už nejsi v tom posraným oblečení,
tak to každopádně, bylo to dost nepříjemný
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 06:30
- Nahlásit
Alexamě ta sůša pomáhá,jak se vrátíme z víkendu mimo civilizaci.Celá rodina musí hodit věci do praní a nejlépe půlka věcí musí být nachystaná do druhýho dne...Luxus.
Taky když se stane,že dítě se mi zblinká,za 3 hodiny má zpět svou peřinu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 08:15
- Nahlásit
bré ráno, chci zase do postele, chci spát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 08:32
- Nahlásit
Brýtro!
agáta12
Šmarjááá pani, už to taky čtu, vy ste ministři na světě krz huby placatý! No to je ale velká věc! To vám nnadměrně gratulujeme a příště vás budeme v našem závodě dyzgrymynovat mnohem víc než Ventičku, to je jisté už!
Co děláte, blázni? Ňák furt pracuju mi skoro až přijde...
|