| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2012 22:14
- Nahlásit
Dnes byl krásný den Alberti i když jak píše Březen počasí nic moc.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 08:56
- Nahlásit
Dobré ránko tady je očklivá Londýnská mha a baskervil se na to vys..a šel spát do boudy,páč usoudil,že bé lepší to přečkat v suchu než si nechat navlhnout lebku,plně s ním souhlasým
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 09:02
- Nahlásit
nevím co s tou mlhou furt máte . Fčera jsme chodili v kraťasích a opalovali se. Dneska to už od rána vypadá stejně slibně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 09:42
- Nahlásit
BiluškaFčera jsme chodili v kraťasích a opalovali seNo jo se ti to kecá dyž seš na Bahamách že jo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 10:42
- Nahlásit
Biluška
danajasa
Tak já na Bahamách nejsem a mlha je dneska mnohem horší než včera. Dneska dokonce i trochu prší a celkově je počasí na nicnedělání a flákání se. Ale včerejšek byl i přes absenci slunce super a povedl se moc .... i když porota byla samozřejmě opět zaujatá proti některým jedincům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 11:02
- Nahlásit
To teda nevím od gdy je východní oryjent na bahamách
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 11:23
- Nahlásit
decka hojte.po mesici na chate a...mysicky se mi presidlily z kuchyne do loznic.rozhryzaly perovou perinu,peri nacpaly do zimnich bot a spolu s polystyrenem z obkladu si v botach udelaly hnizdo.fekt na infarkt.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 12:17
- Nahlásit
Biluškaod gdy je východní oryjent na bahamách Šíš tak gde si tady je furt děsně hnusně kočky se mi cpou dovnitř a sou v přesile bude bitka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 15:04
- Nahlásit
čus paka
i přes hnusnou mlhu byl tento víkend moc bezvadňácký
tak burani již odjeli směr buranof. Krásně jsme si oba dny užili
i když sem teda myslela že dneska budem papat míň než fčera, ale nějak to neklaplo píč sme museli dojíst zbytky a to nebyl jednoduchý úkol
Venta
.... i když porota byla samozřejmě opět zaujatá proti některým jedincům
nojo to víš ti zvlášť dobřá musí nastupovat s nějakým handicapem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 16:50
- Nahlásit
Nazdar blázni, to byl zase bezvadňáckej vejkent buranckej, škoda toho počasí, nestihli jsme asi 6 disciplín v závodě, ale to neva, zbydou na příště. Paf se ukázala, na co má picbuma Dylynku, no přece na to, aby vyhrála! A na co má Lagunič lefy? Aby vyhrála úplně hlavní cenu!!!! Pořadím tentokrát trošku zamíchal i Tobijáš, na kterého už si Dítě Země trošku zvyklo, a tudíž mohlo se slzou dojetí zhodnotit Tobijášůf nepřekonatelný aport buřta, čokl tento jest skutečně šťastně retardovaným jedincem. Bůšek, láska Elmušova, opět překvapil svou bezhlavostí, jako ostatně pokaždé, když jej delší dobu nevidíte, pokaždé musíte konstatovat, že je ten čokl šílenec ))) Bazendžyk víkend opět promňoukal, asi si bude brát Dylynku. Knírači se zas zakousli navzájem, ale Montíkoj to bylo fuk, bo byl omdletý z Lejendodaru již od soboty. Ventička nastupovala do závodu s obrovským hendikepem a jasnou a dopředu avizovanou dyzgrymynací od poroty, přesto musela porota moc bojovat a dál ubírat body, aby zas nevyhrála. Gaučing měla bezkonkurenčně nejlepší. Eldo překvapila, její pejsek ze Zvolena opět vyrostl, tím pádem je víc vidět, takže již víc nás může říct, že je velmi ošklivý. Zato Botinka je velmi krásná, přestože to není největší závodník El-tandemu, což prokázala, když se přivolala sama k tomu, kdo ji na startu držel. Kravík, ač nejmenší, měl důsledně nejvíc nejlepší poslušnost, bo je chočený. Bajkovic skupina čítající Viktora a dvě veverky byla zas nejpomalejší, protože Viktor ještě neumí rychle běhat. Vlastně Viktor vůbec neběhá, ale za to už umí Bajkofce radit. A to se počítá. Mamka, a to je málo platný, běžela do kopce. Ne tak Nanda, ta byla ušetřena, válela se s Markusínkem v autě, do kerého jim přiskočila ještě Džína, bo taky chtěla do nejmenšího auta na párkingu. Oškivá Balunta se zasnoubila s Tomášem. A to je velmi zlé. Všichni pak společně zabili na louce Tobijáše, neboť byl rád. Fanoušek byl smutný, že nezabíjeli jeho. A Maryje je teď ráda, že už je sama doma.
Děcka, jak sme zas strašně jedli, to je peklo...Jenže ty lazáně byly tak dobrý....
Jak se máte jelimánci? Všechno to dobře domki dojelo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:07
- Nahlásit
bré den,krafky ,uš su vypraté a zcivilizované(teda samosebou fše jest relativní ) )bylo to mooc fajn,škoda že se musim ihnet zabít bo se žralo opjet asi tak,že celá afryka by to měla mynymálně na měsíc ,nechápu vůbec gdo tedle blbej zvyk zaved??!!
co burani , uš sou spátky f oryjentě nebo eště jedou?
Venta
když porota byla samozřejmě opět zaujatá proti některým jedincům
vyjímečně souhlasim páč nechápu jaxem mohla bejt aš druhá????????????? podám stíčnost a budu trvat na opakování ceremonyjálu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:20
- Nahlásit
davidkova renata
nechápu jaxem mohla bejt aš druhá?????????????
no jo, ale dyš první byly Lagunovič a Paf...Dítě Země trvalo dosti na tom, že si měla pěknou poslušnost, jinak sme tě smozřejmě chtěli poslat až na chvost peletonu, jistě že před Ventu, to je jasný, ale stejnak, no, Dítě řeklo....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:30
- Nahlásit
Gerda
Dítě řeklo....
tak Dítě má u mne bezvýznamné plus ,je to dobrý muš,uš mu nebudu tolik vyhrožovat lolytkou teda ,no
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:48
- Nahlásit
Zdravím přátelstfo to byl zase vejekend což?
davídková zcela objektivně jsem tvrdila žes měla nejkrásnější bjeh do kopce - a to byla králofská disciplína! i když jsi chtěla na začátku podvádět - ještě že to Lucynka práskla jak jste včera dojeli?
Baico co Ruda? Jak se mu u vás líbí?
Gerda musíme vyrazit do Maršovek hromadí se mi doma hrůza věcí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:52
- Nahlásit
hancaw
zcela objektivně jsem tvrdila žes měla nejkrásnější bjeh do kopce
tak to mě nepřekvapuje ))))))))))) v bjechu sem úpa nejlepčí ))))))))))))
ještě že to Lucynka práskla
šak to má u mě taky rozlitý
jely sme pomalu .nebylo vidět vůbec nic místama,chvílema se to rozptýlilo,ale pak zas humus..v zhásadě sme jely po paměti )
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:57
- Nahlásit
Ehm ehm asi si budu muset pořídit další poličku na poháry
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:18
- Nahlásit
hancaw
musíme vyrazit do Maršovek hromadí se mi doma hrůza věcí!
no to jo! Jenže příští víkendos bych měla být celý v práci...i když ty vado, ať to odvezem co nejdříve, pojedem v sobotu ráno spojeno s vycházkou?
laguna
šmarjá ty nemáš svou egostěnu??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:20
- Nahlásit
Gerda
hele a co s tou libní??? posunulo se to někam? a dalas k tomu ty mlíka teda??
laguna
Ehm ehm asi si budu muset pořídit další poličku na poháry
ehm třá byl tedle poslední..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
neposunulo, holky to maj naložit v práci do kombíka a jet tam v týdnu. Jsou ale s tou pani v kontaktu, zejtra jim připomenu, aby zavolaly znova a už to odvezly.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:28
- Nahlásit
Gerda
zejtra jim připomenu, aby zavolaly znova a už to odvezly.
ok ..at nejsme za debily jako dycky )
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:35
- Nahlásit
Gerda jo v sobotu by to šlo!
davídková bud tě trénovat chceš?
laguna jako jednoznačně jsi zvítězila hlavně díky pozornosti vůči porotě - se musí nechta! Jestli to půjde takhle dál tak teda nevím GDE se to jako zastaví!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:43
- Nahlásit
Čus bus!!
Ruda užje v diskomfortu jen z toho, že jeho nové manželky jsou o troch větší než on. Starej Koko ho trochu prudil, tak byl darován sousedovi na polífku, protože nikdo z nás něměl srdce useknout mu hlavu.
Jinak má Ruda dost drajf, neb pokloval tátu, když mu zastřihával křídla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně, jenže pani je tam ve všední den do pěti, my děláme do šesti. Minimálně. A o víkendu mívaj zas jinej program, jsou někde e svýma čoklama, proto se to zdržuje. Jenže ta zima se blíží neúprosně, musíme to odvézt co nejdřív. To je samozřejmě fakt.
hancaw
guuuut, hnedle ráno pojedem, protože cca od dvou budu v kolbeně 100%.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:51
- Nahlásit
hancaw
jako jednoznačně jsi zvítězila hlavně díky pozornosti vůči porotě
to je moje královská disciplína ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:54
- Nahlásit
Gerda
pojedem v sobotu ráno spojeno s vycházkou?
a tos nemohla něco říct??? mám doma pytel granulí z nějakejch závodů, tak bych vám je přihodila
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 19:05
- Nahlásit
Šmankote ,kde jste to trávili víkend zamlženej,fakt někde v Inglendu?
A takovej report Gerdule,no to je slušný!Tak už vím vlastně všecko a nic,bo vyznat se v té mluvě je dost vobtížný.
A u nás byl azůr oba dny.A houbišky rostly.A žlučníčky potrápily dva jedince-kyš kyš -hamťáci.
Černé mrně trpí na blinkajz v autě,chjo.Zdokonalil to tak,že už ani nevím,kdy to z něj vyletí,občas to dopadne cíleně na ručník,dnes na můj rukáv.Sem žila v domění,že mě jen nehorázně poslintal a doma čučím,že je to zas flíkatý.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 19:16
- Nahlásit
jsme domki a knírači jsou napapaní a spokojeně usnutí
Třikrát sláva
Jdu se naložit do vany a těšit se zase někdy na setkání s vámi, při cestě na zpět jsme vjeli do nějakého getha, Sophinek se trošičku bál a vrčel, byli jsme taky na návštěvě u Paw na její farmě Faithička ze zvěrstva moc nadšená nebyla, dement Sophyje, zprvu nevěděla co si o tom má mysleti, ale pak už se jí tam líbilo, hlavně teda králičci a Guliveros mě prosil, abych ho tam nechala na týden na prázdniny, protože se mu tam velice líbilo a poroz!!! Zamiloval se do malé kozičky a ona do něj, prostě láska na první pohled
Děkujeme za skvělý víkend, byl fakt moc parádní, ikdyž ta mlha teda jako nemusela být, ale to jediné bylo mínus, vše jinak bylo perfektní!!!!
Lejendičce moooooooooooc děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to strašný blázen
Konec hlášení, jdu se naložit a utopit do vany
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 19:23
- Nahlásit
laguna no i dyž s tou kritikou mé osoby.... to máš ještě schovaný teda!
Baico jo Ruda je dobrý kohout!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 19:50
- Nahlásit
Nazdar kvjetiny, hlásím řádné pohonění si ega: týráním psů jejich výkonem. Máme pracovně zvládnuto, kdy psíčci jsou služebně způsobilí ke žraní lidí, jejich vystopování v terénu a i z tělocviku byli přezkoušeni.
A protože toho týrání psů výcvikem nebylo dost, jen měsíc v kuse, sekli jsme si v sobotěnku závod obranářský, kde se Kakáče umístilo na sedmém místě, celkově body shodné s místem 4., 5., 6., jen jejich lepší obrana rozhodla o umístění před námi. Ale zas jsme měli s Kakáčem nejlepší poslušnost
Teď jsme byli ještě pokousat fíka, tož aby jsme z tempa nevypadli.
Trochu vám závidím víkendovku, ale mám toho jak buchet, asi bych to ani nedala krz ty rýmičky a kašlíčky, asi mám tu mužskou variantu, páč neustále umírám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 19:51
- Nahlásit
šiš mariaaaaaaa, tak Sophyje už nespí, řádí taky s tenisákem :-D
|