| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 10:24
- Nahlásit
Nepřipomíná vám ten pejsek někoho?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 12:04 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
BaicoNepřipomíná vám ten pejsek někoho?
bílýho vlčáka?
spíš Baica jak Fandu krz mohutnější hláfku.
edit: jj, granulky nahodím do vozu, pro případ, že by se stalo během cvičákování ještě hnusněji a chtělas to natahnout rovnou dom, každopádně na kávu jsi zvána
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 12:29
- Nahlásit
Crysa
bílýho vlčáka?
spíš Baica
Velmi správně, neb je to jeho téměř 11 letý fotřík, který stále ještě vyhrává v Rakousku stopařské závody podle jejich FH 3. Moc bych si přála, aby Baicovi ta chuť do práce vydržela minimálně stejně dlouho jako jemu
granulky nahodím do vozu,
Díky moc!!
že by se stalo během cvičákování ještě hnusněji
No nerada bych v tomhle jela na letních a ještě po tmě, tak uvidíme.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 13:10
- Nahlásit
BaicoNo nerada bych v tomhle jela na letních a ještě po tmě, tak uvidíme.
simtě, ještě nedávno se na zimní gumy vůbec nehrálo a nikdo hysterickej nebyl, jezdilo se autama bez ABS, na univerzálech, do hor,.. bych se toho zas až tak nekřečovala, nejhorší smrt je z vyděšení ;)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 13:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus děckááá
tak nejen že tady vod deseti padaj bílý mrtky, ale navíc zůstávaj ležet
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 14:08
- Nahlásit
Crysanejhorší smrt je z vyděšení ;) To není bo bych byla mrtvější neš leckerý faraon kerý si stává v mumíjovém stavu kdy chce posledních5tisíc let
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 14:16
- Nahlásit
Alexa
tak nejen že tady vod deseti padaj bílý mrtky, ale navíc zůstávaj ležet
Tak tady padaj už od rána, minimálně v od sedmi, protože to jsem byla pouštět slepice.
A co myslíte, že dělají ti bílí kreténi, radujou se!!! Lítají jak blázni, chytají ty vločky a válejí se v tom. Jou upá mokrý,vůbec se nejdou schovat, kreténi!!! Až se vrátíme ze Štětí, tak je vezmu usušit dom.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 14:26
- Nahlásit
Nazdar blázni, zaváli jsme sněhem, byli sme s Hancem v těch Maršofkách a potom vypádit čupkiiii. Maryje moje má z toho počasí strašnou radost, hrozně běhá, myslim dokonce, že si asi vteřinu hrála s Džinem, ale pak začala z radosti lovit a poletovat, tak jsem jí musela pokárat, což jí ale nevadilo a pádila si lesem dál. Měla na zádech sněhovou nadílku, radostně se válela v jehličí, pročež je velmi špinavá.
Maršofky potřebujou další deky, aby zatim nemusely dávat termodeky a matrace, co maj nachystaný na nejhorší mrazy. Takže tedy sbíráme dál, aji spacákéééé, ale ne péřové. Musíme jet min ještě jednou. Koberce by se hodily, molitany....prostě takové ty věci, no.
Je mocinek hnusně, pudem se teťkaj váleti.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 14:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baico
Tak tady padaj už od rána, minimálně v od sedmi
tady ráno pršelo mrdkovat zašlo až pozdějc tagle to teď u nás vypadá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 16:54
- Nahlásit
Alexaagle to teď u nás vypadá Půůůj mamka už asi vysí a má bílou čepku na hlavě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 20:55
- Nahlásit
danajasamamka už asi vysí a má bílou čepku na hlavě
aspoň se ochladilo, že až jí najdou, tak ještě nebude tak smrdět
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 21:09
- Nahlásit
na západě sice sněží, ale je to hodně vodový.Moc to teda nedrží.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 08:38
- Nahlásit
Brýtro, kde jste kdo? sluníčko svítíčkuje, tráva se zelená, jdeme běhat ven
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 11:12
- Nahlásit
nazdař emanuely
zaplaťpánbů že už ty mrdky nepadaj
Crysa
kde jste kdo?
piju kafe a až ho dopiju tak pudu vypádit čokle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 13:46
- Nahlásit
Nazdar blázni, musela sem jít na nákup, nenašla sem čočku, bohužel se v tom krámě prostě nevyznám. A asi jsem vypadala podezřele hledaje čočku, neboť mě začal sledovat ostraha, zřejmě jsem vypadala děsně zlodějsky. Peru a za chvíli jedu do práce, aji Markus jede, ale nechce, chce sedět u mámy přes sporákem a hlídat kuře a řízky. Teď zrovna svítí slunko, odvětrávám krásně si celej stan, ale přijde mi, že už je tu trochu zima, asi jako venku. Fčéra v tom outulku to bylo vtipný, protože prvně nás jeden pán skoro nechtěl zanavigovat, když viděl, že máme v autě psy, asi myslel, že je jdem dát do outulku. Pani si nás už teď pamatuje, ale taky nejdřív vypadala naštvaně viděje čokle ve voze. Až když jsme ekli, že jim vezem věci, rozveselila se )))
SBÍREJTE DÁL TY DEKY A MATRACE A KOBERCE A MOLITÁNKY.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 16:59
- Nahlásit
Brej podvečer
Crysa
kde jste kdo?
my byli dopoledne dvě hoďky sami venku v lese, byl tam úžasný klídeček, skoro jsme nikoho nepotkali, jen pár ranních ptáčat, běžců a asi čtyři pejskaře, Guláškovi se moc líbil snížek, sice jsme ho měli malinko, ale řádili jak paka v něm, nejvíce Gulí, běhal jak splašený a váleli se v něm, pak jsme šli k našim na oběd a pak jsme šli s australačkou venčit...
jsme celí mokří, neprší u nás, ale sníh taje
dala jsem si véču (tatík dělal lečo, tak mi nabalil domů) dala jsem si čaj na zahřátí a budou koukat na DVD na trimování, přes víkend si upravím knírače
konec hlášení
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 17:28
- Nahlásit
My vyrazili na asi poslední hon na houby, tak jsem pár vochomůrek dotahla, pár jsem si hodila na pánev pod maso, ihned byly sežrány a dvě si nechala do poblífky. Po cestě dom jsem chtěla ještě odčuchat, ale to bych si předtím musela koupit masofky, což se nestalo, páč měli v Evě děsně narváno, taky mobil jsem si chtěla koupit, že si budu v lese fotit a zkoušet co to umí a neumí a co? jak jsem to vzdala, že to bude na dlouho krz frontu fkrámě, neměla jsem na co fotit krásnej podzim, byli jsme u Dřís u jezera kde to bylo boží, ani jsem si po cestě dom nemohla šlápnout stopiček, masa pro čubici nemaje. Ale vejlet to byl moc křásnej. Taxi teď, s plnym břuchem jedu koupit novou hračku a psům odměnu na stopy.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 18:18
- Nahlásit
My jsme byly na výšlapku s panem Tryksem, Brambor ho měla za odměnu a mnohokrát jej zavraždila. V lese bylo velmi krásně, též jsme nepotkali téměř žádné lidi, což bylo nejkrásnější. Foťák jsem bohužel nevytáhla z batohu. Ale vytáhla jsem sušenky, tak to se vyplatí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 18:23
- Nahlásit
My byli cvičákovat. Trénovali jsme revíry na předsedu. Fanouš štěkal za piškotky a byl velmi rád, že ho nikdo nenutil kousat. Odpo jsme byli ještě na stopě. Takže jsem strávila velmi krásný víkend týráním psů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:29
- Nahlásit
A já už sem z práce domki, knedlíček se opět rozbíjí, je to velmi smutné, ach jo. Nečuchali jsme ničeho nic, jak jsem pozdě zjistila, telefon se mi přehazuje na novej čas sám, ale já myslela, že ne, takže sem ležela o dvě hodiny dýl v posteli a tim sem si zkrátila den před prací. A vůbec, sem tak votrávená, že to ani neni možný.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:16
- Nahlásit
-10 a 15 čísel sněhu!!!!!!!!!!!!!!!!! Takovej je krutej návrat z víkendu do reality aneb vítejte na sibiři....
Jináč vás zdravim čubkíí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 20:36
- Nahlásit
No musím říct, že jsem v pátek měla víc štěstí než rozumu. Byla jsem služebním autem na Liberecku a na zimní pneu jedu přezout služební autí až zítra. Kdyby to co bylo včera, přišlo už v pátek, tak vyhledává azyl u Eldorádů.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:01
- Nahlásit
Hlásím že mám novej telefoun, už jsem zvládla přetahat čísla do novýho, nastavit spoustu věcí a vůbec nevím co se zbylejma 80% funkcí co to má.. Ale hezká hračka to je jen si budu muset zajet někdy pro novou simku, mám ještě tu prehistorickou na 90 kontaktů a asi 20 zpráv.
Jdu zas šťourat do mobila. Konec hlášení.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:35
- Nahlásit
já chci esemesky ze starýho mobila do novýhooooooo!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:44
- Nahlásit
Crysa
já chci esemesky ze starýho mobila do novýhooooooo!!!!!
jedině když si je všechny pošleš a to by se ti dooost prodražilo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:46
- Nahlásit
Alexajedině když si je všechny pošleš a to by se ti dooost prodražilo
to by mě nevadilo že by to ěnco stálo, ale spíš jaxije jako můžu poslat na svý číslo ze svýho čísla?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:58
- Nahlásit
Crysa
normálně dáš přeposlat nebo přidat nebo nevim co tam máš a pošleš to
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 22:30
- Nahlásit
Bo noc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 07:44
- Nahlásit
dobré ráno sněženky
máme výstavku dýní, už máme celý 2 slovy dvě dýně, sem zvdavá essi nějaká přibude
co děláte při pondělku s hnusným sněhem a brzkou tmou????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 08:00
- Nahlásit
bré ráno
Alexa
co děláte při pondělku s hnusným sněhem a brzkou tmou????
du se zabít, zase budu žít jen z víkendů
|