| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 08:24
- Nahlásit
bré deň květeny zmrzlé, stáfkuje mi foun, opět, už to s nim definitivně vzdávam a v poledne místo oběda si du koupit novej. Páč za také čistě spotřební zboží nehodlam utratit ani o korunu navíc, taxem si vybrala prostě ten nejlevnější dotovanej co mi růžofky nabízej - bohuže je to dotykáč tagže se s nim asi budu muset naučit žít... a tak čék si prej zvykne na fšecko, i na šibenici, třeba budu tak okouzlena luxusem nabíjejícího se, nevypínajcího se a zprávy nevymazávajícího telefonu že ho aji vezmu na milost
Venta
vždycky když nesežere žrádlo, tak jedeme na veterinu
to už je u nás pozdě, páč bígl přestává žrát až 5 minut po smrti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 09:15
- Nahlásit
Eldoguero
Ta perlí holka moje, je čím dál agresivnější, mám pocit, že to způsobujou ty čtenatky
Čoveče Mařena má asi nejspíš taky imaginární období porodu, protože je fakt strašně zlá, jakože opravdu je zlá, na všechny čuby, jen na ty, co je zná dlouho a kamarádí se s nima, je dobrá. Ouplnej sabyják je to, docela hbitě to přišlo, ale celkem to odpovídá období od tábora, zřejmě už má porodíno, neboť hrabe pelechy a v boudě na balgoně si vyrobila noru z dek. tak doufám, že jí to zas přejde, bo je opravdu děsně zlá. Cíííí aby se narodili zítra, dozové! Anebo prvního ))
Jinak nazdarus blázni, už su zas v háčku, bude to velký den, opět mnoho-li práce.
Mařen jeste velmi ščasným z té zimy, běhá jako jeliman, strašlivě by lovila, je úplně šílená, zřejmě shání jídlo pro abstraktní štěňata. Většinou se tim děsně unaví, takže pak spinká a na štěnce nemá vůbec náladu. Snad to brzy přejde.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 09:38
- Nahlásit
Gerda
Mařen jeste velmi ščasným z té zimy, běhá jako jeliman, strašlivě by lovila, je úplně šílená, zřejmě shání jídlo pro abstraktní štěňata. Většinou se tim děsně unaví, takže pak spinká a na štěnce nemá vůbec náladu.
čeče neměla bys jí tak brzo po porodu brát na tak dlouho od štěňat, víš jak ty tříhodinový procházky po porodu dopadaj...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 09:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
krásné dopoledne blázni
te´d sem se dozvěděla moc ftipnou věc a vybírám poháry na závody a našla jsem mocinky pěkný, takový co sem ještě nikde neviděla a taky maj mocinky pěkný emblémy, asi si nějaký objednám i domki tendel
a maj i pro kníračovou
a pro tetu Agátu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:08
- Nahlásit
bonc
přesně naopak, půjde ještě víc, aby byla moc moc moc unavená a spící celý den .-)))))
Alexa
a kde kde kde kde kde????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:11
- Nahlásit
nazdar kreténi ešče furt sem velmi nasraná,du za mopsem do postele(dnes nemá hodinu jízdy na koni tak je doma ) ) čučet na zdivočelou zemi a další.určitě to bé lepčí než čučet na úchylný výplody květinářek na FB .twe to sem se ale nasrala krávy dementní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:12
- Nahlásit
bonc
čeče neměla bys jí tak brzo po porodu brát na tak dlouho od štěňat
to nevim proč..normálně může na vejšlapy 3hodinový né? aspon něgdo to řikal
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:14
- Nahlásit
Nazdar játrošové
Ještě nerodíme, ale Kalun se na mě vyzývavě dívá, asi se z ní stala alfa, jak je děsně drsná
Venta
kolik čekáte mrňavek?
Nevím, ale asi dost
Tak aspoň 15, ne?
mlčeti zlato ...
Crysa
celej jeden armádní pluk z nich postaví
Jistě, v podstatě je mám jen pro armádu, že jo, oni maj děsně velkou spotřebu
bonc
bohuže je to dotykáč
Koukám, že máš k dotykáčům podobný vztah jak já. Muš je s ním teda hrozně spokojenej, tak nevim.
neměla bys jí tak brzo po porodu brát na tak dlouho od štěňat, víš jak ty tříhodinový procházky po porodu dopadaj
kreténe
Gerda
Mařena má asi nejspíš taky imaginární období porodu, protože je fakt strašně zlá,
Asi ty hormony s nima fakt dělaj divy. Doma teď je kupodivu klid, fakt je, že Botin i půlterijér se jí uctivě vyhýbají, tak jí to asi dělá dobře, ale před chvílí zahlídla sousedku na pastvině a zase vlítla do okna jak psycho a zastavila se až zubama o sklo.
Cíííí aby se narodili zítra, dozové! Anebo prvního
Hele nevím, je trochu nervní už tak je dost dobře možný, že to přijde už dneska, ale nechci předbíhat.
Alexa
ty jsou fakt pěkný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
lepčí než čučet na úchylný výplody květinářek na
Nepřipomínej to vůbec ještě teď se mi z toho zvedá žaludek, jakejch zhovadilostí úchylnejch jsou nekterý lidi schopný
Doufám, že se to těm poetickejm květinkám všechno jednou vrátí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:30
- Nahlásit
Eldoguero
a to sem to doplnila ted si počti ..též doufám že se jim to vrátí!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
si počti
Sbírám odvahu ...
též doufám že se jim to vrátí!
I s úrokama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
si počti
já to teda rozhodně číst nebudu, stačej míi vobrázky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 11:27
- Nahlásit
Alexa
já to teda rozhodně číst nebudu
Tak to teda ne, mám z toho zkaženej celej den, koukej si to přečíst nebo tu hnusnou fotku dám sem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 11:37
- Nahlásit
Neuvěřitelné, právě odvážejí krávy z pastviny. UŽ? Vždyť byly jen 4 dny prakticky bez žrádla (a výměny vody) na sněhu
Zítra projdu obě pastviny (doufám, že už budu moct ven krz Kalu) a jsem zvědavá kolik telat najdu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 12:40
- Nahlásit
bonc
třeba budu tak okouzlena luxusem nabíjejícího se, nevypínajcího se a zprávy nevymazávajícího telefonu že ho aji vezmu na milost
čoveče já ti nevim, já se dotykáče vzdala hodně rychle, vybíjel se snad každej den, nevydržel vůbec nic, v zimě mi na něm nešlo zmrzlejma rukama vůbec psát...
Eldoguero
Jak jako kolik najdeš telat??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 12:50
- Nahlásit
Eldoguero
ty chodíš na telata? normální lidi choděj na hřiby
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 13:10
- Nahlásit
Gerda
Jak jako kolik najdeš telat??????
no většinou mrtvejch
makrel
ty chodíš na telata? normální lidi choděj na hřiby
já chodím na telecí na houbách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 13:17
- Nahlásit
Eldoguero
no většinou mrtvejch
kecáš!
já chodím na telecí na houbách
si debil ))))))))))))))))))))))))))))
du s mopsem pro dnešek mám "dobrej zpráf" tak akorát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
kecáš!
No ani ne bohužel ...
občas najdeš i krávu velkou ... v potoce třeba ...
si debil
Zde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 13:51
- Nahlásit
Eldoguero
když vyváděj stádo z pastvin, tak tam zapomenou telata????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 14:09
- Nahlásit
Gerda
Oni zapomenou občas i nějaký krávy, ale trochu se spíš bojím toho, že ty 4 dny co leží sníh ( u nás ho je pořád dost na to, aby byla souvislá mokrá, těžká vrstva) dal zabrat i dospělým kusům. Jak stran žrádla, oni jim nenavezou seno, aby se měli čeho nažřat, když se nemaj na čem pást, tak stran zimy u malých čerstvě narozených telat, nejsou to herefordi co roděj i ve sněhu
Nemluvím o tom, že jim od čtvrtka nikdo nepřivezl vodu ... Žízeň teda asi neměli, díky tomu sněhu, ale přijde mi to i tak dost divný nedat kravám napít, páč je sníh ...
Oni mají dost úhynů normálně a v tomhle počasí to bude ještě o pár kusů víc určitě.
Před pár lety jsme našli uhynulou krávu s teletem koncem listopadu v potoce. Loni třeba jsem našla mrtvý tele uprostřed léta na pastvině, odkud pár dní předtím odehnali stádo. Pokaždý, když přeháněj stádo na jinou pastvinu (nedělaj to často, mají fakt obrovský pastviny) tak tam nějaký úhyn zůstane pro lišky a krkavce ...
No a samozřejmě pokud se tele zatoulá dál od stáda a nikdo v traktoru si ho nevšimne, tak pro to už se nikdy nikdo nevrátí.
Zvláštní je, že jim nikdy nechybí ani kus
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 18:16
- Nahlásit
brej večír.
Kafe nedávám,mám hyblou žluč z práce,ale čajíček jo.
Sem na rozpacích,že dnes už mělo být lepčejší počasí a nic.Sněží,bylo pod nulou,blééé.Čas,že jsem psy i děti vyhodila ven a zalezla si pod deku.
Docela jsem ráda,že nebyl cvičák,bo totok.Zima.
šmarjá,děcka jsou už zas doma.
Migas s Klárčí na sebe mrkají bacily a přehazují si je.Mig vyhrává,přepral Klárdu,té se vočíčko zhoršilo.Asi proto,že ve škole dostala dvojku a neustála to pod tíhou bakterií.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 20:36
- Nahlásit
Nazdar bydlenky, už máte děcka vomytá a uložená?
Hlásím naše skore, dopoledne odcvičákováno, přes oběd odpapírováno, odpo odčucháná Crysa a snaha o unavení Kakamila dopadla ztrátou jednoho frisbíčka, toho starýho. Vymyslela jsem totiž, že to budu Kakáčoj šlehat ze stráně, aby makal a unavil se, až jsem se trefila přes cestičku kamsi do kopřiv a roští stoletýho. Kamílkovo podání vyhledávání aportku dopadlo jeho skoro zrakvením, kdy se několikrát narval do shnilýho pletiva, který tam bylo zarostlý, pak někam spadl a zase vylezl, několikrát zmizel tak, že jsem myslela, že se už nikdy neobjeví. Talíř jsme prostě už za šera nenašli. Kamil je neunaven, ani nechci přemejšlet co na výběhu žere a ničí..
Konec hlášení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 20:42
- Nahlásit
Crysa
Platí akce stále v neděli, nebo se to posunulo na sobotu?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 20:58
- Nahlásit
BaicoPlatí akce stále v neděli, nebo se to posunulo na sobotu?
akce zůstala na neděli, pošli potřebná data pro misi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 21:01
- Nahlásit
Crysa
pošli potřebná data pro misi
Data odeslána
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 07:16
- Nahlásit
brý jitro národe.
Tak už se štěňátka vykulily?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 08:36
- Nahlásit
bré deň, krasomily původu pochybného, huž vám taky taje sních jako u nás?
Včera bylo velmi nehezké venčení, krze mnógo mokrého sněhu sem zas musela nasadit holiny vyteplené zebrované, páč je to jediná obuf která se v tom hnoji mokrém bílém nepromočí. Kreténi zas byli tuze moc radostní, ostatně jako každé úterý které následuje po proflákanym pondělí a já je zase chtěla tuze moc bít ostatně jako každé úterý...
Abysme se doma nenudili tak nám celej večer střídavě vypínali eletriku, bylo moc fajné si f tom mejt kebku, páč když nejede el, neteče ani voda, ani se netočí větrák kotloví, takže s každým vypnutím musel otecko běhati do kotelny přehazovat páčku a při zapnutí jí zas přehazovat zpátky. Hráli si s tou eletrikou tak dlouho až nám z toho prdla žárovka ve fotobuňce, tagže teď chodíme nach sklep potmě.
V hermeticky uzavřeném kyblíku se rozmražujou držky, mam s nima poprvé tu čest, taxem na to docela zvědavá, esli se večer z toho smradu pobleju já nebo Ovečkin.
Akce foun včéra na týmobajlu nedopadla, růžovky mě poměrně nasraly, páč jsem zjistila že je jaxi rozdíl mezi tim co maj uvedený v katalogu a realitou. Takže jsem si ve výsledku včera odpo obědnala úplně jinej foun od Mallu a dneska již ho mám na poště, je to docela slušnej oddíl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 08:44
- Nahlásit
Dobré jitro blázni! Fčéra sme si večer ulovili nový malý štěně grifona, strašně trýznili a napadalo Filátko a Maryji. Maryje už grifončí výpady s funěním zná, byla ochotná štěnec jen přehlížet jako krajinu. Potom se Fifik zamiloval do marmínky, do vlkodafky, ale podle mě ji vůbec neviděl celou, páč je asi tak 14x větší než on. A potom grifoni štěkali na tmu a to už sme se fakt báli, byla to strašlivá kombinace zlozvukůch ))) Pak už sme šli spáti, bo sem se už nedokázala napojiti. A pak sme zas vstávali a pak už to jde jako vždycky.
Eldoooooooooo - reportuuuuuuuuuuuj!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 08:51
- Nahlásit
Jo a eště sem vám chtěla říct, že jsem si objednala spoustu semínek pouštních růžích, bo sem se fčéra koukala na sukulentářskou foru a všickni ti pěstitelé mají po měsíci mnohem větší rostliny než já po půl roce )) Vůbec mi nerostou a z 10 semínek mám jen jednu rostlinku, pročež všichni maj tam skoro 100% úspěšnost, takže si musim sehnat správnej sázecí hlínu, aji misku sázecí a pokusím se opět stát mičurinem. Taky se pokusim naroubovat nějakou tu růži na oleandr, neboť to pak prej strašně krásně kvete. A v pindělí jdem zas do kurzu papírovejch tašek, musíme si připravit řádky na sešití, ale už vůbec nevim, jak se ty řádky dělají. Předpokládám, že zip mi zas někdo přišije, to fakt nedokážu, práce s jehlou je jen pro šikovný lidi, to si radši vyměnim kolo na autě ))
|