| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2012 22:30
- Nahlásit
Gerdapodařilo se nám zabloudit cestou na vejstafku a pak samozřejmě cestou z vejstafky, přestože sme jeli přímo za Crysem.
já na vás koukala, na tom kruháku u výstaviště jsem vám blikla varofkama na rozloučenou, odbočila jsem si na cestu z města a vy jste měly sjet ten další sjezd a za mostkem se dáti vpravo a svedlo by vás to krz Hloubětín, kolem Malešovický spalovny před Průmyslovou na spojku a nebo za mostkem rovně a sjely by jste pěkně až na Florenc.. ale vy jste jely po kruháku dál... trochu mě ten fakt vyděsil, ale už jsem nechtěla telefounit, páč jsem najížděla na dálnici, doufala jsem, že to prostě nějak dokroužíte.
Dnes už jdu prdět do peří a slintat si na nový Kakáčovitý počtářek Bo noc
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2012 22:37
- Nahlásit
Gerda
Crysa
Chyběla tam značka " Konec kruhového objezdu "
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 09:09
- Nahlásit
hehe jak milé omyly...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 10:09
- Nahlásit
agáta12
šmarjáááá zase jste něco vyhráli? Tak to je už děsně vohraný, už mám na tebe šablonu jako na Ventu s nadměrnou gratulací, páč je už zbytečný to psát, dyš je to porád to samý ))) Krásná práce, Šáša je ohromně šikovný plackotlam! On má tu poslušnost i děsně roztomilou, jak je soustředěnej a pečlivej, jako Fanouš na stopě, úplnej pan lékárník.
Crysa
Ahááá, já myslela, že jenom zdravíš těma blikačkama, tak sme prostě jeli za tebou a pak sme se očili na kruháku a pak sme jeli někam, kde sme to místo na cedulích znali a pak sme už byli dobře ))
Dobré jitro lidé, sem zaspala, teprva stáváme, Markus je jakési unavené, jště zachrupuje v boudě a v gupelni. Vypadá to, že dnes asi bude pršet. Ach jo. Koukám, že hančice nedala vědět fčera ničehož nic, co?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 12:14
- Nahlásit
Jedem na agi kupodivu,děcka nechám cvičit a malocha si vezmu bokem.
Co mi doporučíte s ním dělat?Sedni lehni dáváme.Ke mě podle nálady,takže to dáme asi do programu a odložení?Nebo co ještě?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 12:34
- Nahlásit
datli
hrála bych si s nim, necvičila bych ho nic. Ať ho to tam hodně moc bafčí. Tahala bych se s nim o věci, hodně bych ho nechávala vyhrát a hodně bych ho tou hrou učil, aby ke mě chodil na zavolání...ne jako cvik s předsedáním, ale aby chodil, když ho zavolám. Učila bych si ho na nějakou hračku, aby byl do budoucna motivovatelnej pro potřeb cviků, který by ho třeba až tak moc normálně nebafčily. Taky bych ho učila očnímu kontaktu, po malinkých chvilkách soustředění s koukáním mi do ksichtu. Ale jako kraince, je to furt maloštěnec, prostě vteřinku v klidu po běhu čumět soustředěně. Blbnout, běhat, řádit, utahat štěnec, co to jde.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 13:54
- Nahlásit
datli
Gerda je úpa nejlepčí a nejchytřejší instruktór . Koukejte ji poslouchat !
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:01
- Nahlásit
datli já ti vůbec neporadím, páč nevím co se s takou šeltyjou jako dělá, jako třá k čemu také plémně užíváno jest, takže vůbec nevím, k čemu by se měla směřovat a tím pádem na co by se mělo zaměřovat cvikohraní.
Určo bych ale dělala podle toho, co psala Gerda Zasláno: 4 Lis 2012 12:34 , páč základní ovladatelnosti radostné, pro běžný provoz nutné, není nikdy dosti.
Sama z vlastních zkušeností bych jí učila i samostatnosti, aby nebyla zasmečkovaná a fixlá vnímat jen na dostřel od dalších domácích psůch a zbylých rodinných lidí.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:14
- Nahlásit
holky jojo,blbinkujem.Konečně mi začal reagovat radostně na kokino.Ale vůbec netuší,že přetahovaná o hadr,míček,klacek,pískátko,že je to hraní.On to vůbec nezná a nezajímá ho.Pořídíla jsem pidi balonek se střapcema.Naši po tom šílí.On nic.Tak jsem zkusila ,když jsem jej viděla na poli,jak radostně nahání myšky a hopsá kolem nich,tak motorovou myšičku.Zděšeně uskočil a Sára vyrazila naopakrdousit.
Tak zkouším klasické flís střapce.Psi jsou při tom,nebo cíleně pryč prostě nenechá se stáhnout k lumpačení.Ani packování.Jen mazlení a kokinkování.Jinak už je ve smečce super .Hraje si s oběma psy,dokáže je i nepřipustit si je k tělu,když prostě nechce,nechává se Sárou ožužlávat,s Migem si hraje na medvědy...ale žádná hračka.Nevím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 17:07
- Nahlásit
datli
on je ještě malej a nezná to, naučí se, neboj, Mánina si nehrála nikdy, hraček se bála, nebo jsme si fakt musely hrát spolu, kdybych míček neztratila, měli bychom jeden 10 let. Peška jí nažvejkávala Nána, páč ho vůbec nechtěla. Postupně se naučí hrát, netlač na něj, ať si okoukává od psů, zkoušej s ním jenom po chvilkách. Stejnak je nejdůležitější, aby přišel, když ho zavoláš. A taky je to zároveň to nejtěžší )))
Děcka, válím se vydatně, moc a celý odpoledne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 17:33
- Nahlásit
Tak haranti už nafasovali bouchací kuličky, rozjížděj se ohňostroje. Zas to začíná, mě klepne, fakt.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 17:57
- Nahlásit
nazdař paka
docela podařenej den dneska
Agáta
mocinky gratuluju placatýmu čumáčkovi
Bajko
mocinky gratuluju k obranáři Bajkonůrovi
Danajasa
mocinky gratuluju k pípu
datli
On to vůbec nezná a nezajímá ho
musíš ho naučit si s tím hrát, nesrovnávat s ostatníma čoklama, a přesně jak píše gerda. Můžeš zkusit třá plyšosvý hračky ty jsou měkkounký, pudle si hroně rádi hrajou s těma potkanama z ikei
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 18:07
- Nahlásit
Alexa
Bajunek má fakt toho obranáře, i když Bajkofka tvrdila, že jdou jenom do počtu?????????? Ty vadoooooooooo!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 18:42
- Nahlásit
Alexamocinky gratuluju k pípuPani děkujem,sem přeštastná,jak moudře pravila mamka-pakůn jest dobrý Danajasavod
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:04
- Nahlásit
danajasa
BAICO
atd
No jak vidno vovčáci němečtí a malinoví to maj spočítáno. Nastupují psí bílí, paspártovaní a placatí .
a časem přibudou datlovití
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:16
- Nahlásit
agáta12Nastupují psí bílí, paspártovaní a placatí . Pani ani netušíte jak blízko ste k pravdě,s náma složila pípo i běloušková holka z blond holkou Takže bílím patřil výkend Eště počkejme na info jak vypadají řady u Eldorádů tam maj taky slušně našlápnuto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:17
- Nahlásit
čus dementíííííííí co zas kdo vyhrál proboha?????? šmarjá nevim přesně komu ale gratuluju všéééééééém
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:08
- Nahlásit
čaute moje milé paka
My dneska byli na licenci na coursing a musíme se pochlubit, že holčičky začly (načly) svou coursingovou licenci moc pěkně
Obě splnily 1 x sólo běh a 1 x párový běh, běžely moc pěkně, ikdyž tam byly překážky
Příští rok si ji doděláme a načnem ji Gulíškovi a budeme jezdit na závody
Pořadatel se docela divil, že jdeme dělat licenci s westíky (po pravdě jsem je ani ve výsledcích moc neviděla, vím jen o dvou holkách, které běhají na Slovensku)
Jo a pár psů tu licenci nedali, mezi nima byla i Saluki, což jsem se docela divila, ale přišlo mi jako by ti pejsci zažili coursing poprvé, ikdyž co já si pamatuju, tak moji knírači už na prvním coursingu věděli co mají dělat....
Byl to moc krásný víkend
A už se moc těším na příští, hlavně na sobotu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:15
- Nahlásit
Ty vole, vy jste ale zase tento víkend zářili, obrovská gratulace všem!!!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:49
- Nahlásit
Monty
Ty brďo , loni si tu špekulovala , že asi rači s kníračema nic , jen ty procházky a teď tu trháš sportovní rekordy . Agility a coursingy ... ste ňácí super dobří
Začínám se bát až se dáš na sportovní kynologii , tak to to teprve roztočíte .
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:00
- Nahlásit
Čus bus!!
Tak včera zazářil Faru na výstavě a dneska zazářil pan Bajkonůr Složil už svojí 18. zkoušku Myslím si, že na veverku to neni špatný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:04
- Nahlásit
agáta12
jo jo, taky si pamatuju, ještě ze začátku s makrelou, jak jsme se bavily, že mě stačí procházky jen a tento rok jsme se rozjeli No ono s Montym něco začínat v deseti letech (a pak jak jsem se dozvěděla, že je nemocný) tak nemělo smysl... Agi jsem vlastně s Montym chtěla začít, ale potom ho škaredě pokousal jork a měl problémy s nohou a pak jak už měl nohu ok, jsem se na to vyprdla...
Agility je bohužel i na mě... což tedy nevím jak to bude do budoucna vypadat coursing je čistě na nich (já jen jim můžu budovat fyzičku) ale všechno okolo je na kníračích No uvidíme jak to pak bude vypadat na závodech
Začínám se bát až se dáš na sportovní kynologii , tak to to teprve roztočíte
no to myslím nehrozí
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:10
- Nahlásit
davidkova renata
čus dementíííííííí co zas kdo vyhrál proboha????
My ne, páč psovod je debil a zabloudil
Asi dáme inzerát:
Středně velká, krásná a šikovnmá fenka hledá aspoň průměrně schopného a inteligentního psovoda. Zn.: Spěchá
Jinak gratuluju všem úspěšným samozřejmě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:21
- Nahlásit
Venta
Si tě taky blbě vylosovala jako Bajkonůr mě a Pakůň Danajasu, co?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:32
- Nahlásit
Tak a právě jsme se přihlásili na další agi závody do Mikulova.To zas bude diskotéka !Ale pojedem tam vočíhnout grify a bude!
A socyalizovat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:45
- Nahlásit
Baico
Si tě taky blbě vylosovala jako Bajkonůr mě a Pakůň Danajasu, co?
Jo, chudák asi lituje, že jsem jí kdysi našla a odtáhla k sobě domů. Nejde mi právě vložit to video, abyste viděli, jakej je to chudák
datli
To zas bude diskotéka
ani mi nemluv po dnešku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 22:15
- Nahlásit
Bré večír, to jste zase celý víkend jen vyhrávaly bo co?
Všem výhercům gratulujeme mnohokráte
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 22:17
- Nahlásit
Eldoguero a co dělá devítihlavá výhra u vás?A co paní porodní bába?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 22:28
- Nahlásit
Eldoguero
Řekni Elmušovi, že jsem mu koupila to Platinum. Doufám,že bude ještě týden zde u nás. Dala bych mu k tomu rovnou i ten lososák.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 23:01
- Nahlásit
datli
co dělá devítihlavá výhra u vás?A co paní porodní bába?
Jsou v pohodě, mimina v podstatě furt žerou, takže Kalu v vlastně jen leží na boku ale od soboty už si chodí lehat mimo ohrádku a zatím je to bez protestů
Viktorek se s nimi stále chodí mazlit a dnes prohlásila, že jsou všechny její
Baico
Řekni Elmušovi, že jsem mu koupila to Platinum. Doufám,že bude ještě týden zde u nás. Dala bych mu k tomu rovnou i ten lososák.
Hele, on bude určitě v Jílu figurovat, tak jak jezdí - pondělky (tuším) a čtvrtek (určitě). Jestli se tam dostaneš, tak mu to kdyžtak vem jo. Díky
|