| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 12:41
- Nahlásit
čus, zdravím, jdu okolo, jsem po o. akorát jste mi udělaly chuť na sladkou tečku.
Zdravím inu, ta náplň ze salka vypadá dobře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 13:44
- Nahlásit
Čus krávoně, dneska su jakési otrávené.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 14:12
- Nahlásit
Nazdar jelýta, sic se mi vůbec nechce ale asi budu muset vyrazit na nějaký delší vyvětrání čoklůch.. je tam hnusně ale neprší, tak je budu muset trošku unavit ale strašně se mi nechce! No halt asi zapřáhnu Budulína před svou vlastní osobu a necham se odvláčet po tom kratšim 15km okruhu, neb to můžu vzít i Ovečkina aniž by se snažil spáchat rituální sebevraždu nebo by se aspoň poblil Na dvakrát se mi dneska teda fakt nechce.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 14:23
- Nahlásit
Jedu k našim do vynohradu beru hmyzáka biomamka hlásila,že se jim tam přemnožily malýšedý hlodavci hmyzáková bé mět ráj na zemi a z vinohradu bé měsíční krajinka velkofofrem(pak pojede rotavárot tak snad to zas vrátí do normálu) Pakůn má dneska splněn plán dne na 94tak dostal i nažrat za vodměnu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 14:27
- Nahlásit
Gerdadneska su jakési otrávené.
zas si měla kávu od žida a ne ze spolku?
Já jsem poobědvaná, zvána jsem byla, ooojásemám, a teď už jedu mučit čokle vobranama zas.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 14:37
- Nahlásit
danajasaPakůn má dneska splněn plán dne na 94tak dostal i nažrat za vodměnu
Krásně jste si zkouškově ego pohonili Gratulace zkouškově největšejší
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 18:13
- Nahlásit
danajasa
Pakůn má dneska splněn plán dne na 94
a páč gratulací neni nikdy dost, přidávam ještě jednu další
huž jsme zpátky, příjemně vychozený, nakonec to byla příjemná svěží vycházka, dvě a půl hoďky a mam vyvenčeno. Mam hrozně ráda tyhle chvíle kdy v hnusnym dni mam vylítaný čokle který v obložení mé osoby zařezávaj a tudíž jsou hodný a já příjemně vychozená a v teple domova s nohama nahoře žeru
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 18:24
- Nahlásit
Ahojte, paka!
Taky sme měly heský den, nadvakráte jsme povenčili s kamarádem Toníkem Kloupkem nulovým. Nyní sedím s noškami nahóře a pekárna vyrábí těsto na koláč, kterýšto si vezmeme zítra s sebou na chatu ke kávě.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 21:52
- Nahlásit
Zdar pakam jelyta a krávoně,
dneska jsme taky měli heský den, byli jsme venku i za kultůrou a taky jsem byla na masáži...takže prostě další náročný den za námi
danajasa
gratuluju pakůňovi moc! nevim, jestli mám gratulovat i tobě, jestlis mu to moc nekazila
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 09:05
- Nahlásit
Ventajestlis mu to moc nekazila To je právě výhoda stop,že rušivej element tiše vlaje na konci stopky a nesmí tomu psu do toho vůbec kecat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 09:52
- Nahlásit
Brýtro květiny zvadlé
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 14:57
- Nahlásit
Takže venku lítáme s čoklema v dešti, abych dojela dom, převlíkla se do suchýho a přestalo pršet?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:10
- Nahlásit
Crysa
Takže venku lítáme s čoklema v dešti, abych dojela dom, převlíkla se do suchýho a přestalo pršet?
No tady chčije furt.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:50
- Nahlásit
Ahoj ahoj ahoj
Budu mít novou práci a už to nebude očklivá páce, héééč :P
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:58
- Nahlásit
čus paka
tak sem hezky poladila poslušnost, stihla sem to než začlo pršet, pak sem teda musela na takovej malej nákup a to už mi neva že prší. Teď so hraju s pudlema a asi si pudu na chvilku dáchnout s Bárnebym
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:59
- Nahlásit
AkkyHákky
Budu mít novou práci a už to nebude očklivá páce, héééč :
Další co obětovala svůj osobní život kariéře
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 16:24
- Nahlásit
AkkyHákkyBudu mít novou práci a už to nebude očklivá páce, héééč :P
ty deš do důchodu?
páč neznám práci která není ošklivá, do každý se musí vstávat a nebo do ní chodit a nejhůř, všude se musí něco dělat..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 16:34
- Nahlásit
Crysapáč neznám práci která není ošklivá,
Tak ale někerý sou mín očklivý a i ta nejočklivější se hnedle lépe zvládá s hezkou výpl.pásečkou )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 17:12
- Nahlásit
Čus blázni, strašně debordelizuju, všechno je mokrý, deštivý, oblácený, škoda, že sem včera vyprala auto, už nyní to na něm neni vidět. Krásný stopace jsme dnes měli, aji s procházenim, jen prostě je všechno teď děsně špinavý, čokl už naštěstí po vyprání usch, schne velmi rychle. Tak je i vyšampónovanej. Teď schnu rychle ručniky, abych jí měla do čeho utřít, když dem zas za chvílu ven. Co ste dělali, jelymáni?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 17:17
- Nahlásit
GerdaCo ste dělali, jelymáni?
teď jsem si bramborůch uvařila a Lančmítu opekla a břich sobě k prasknutí naplnila a předtím auto kydala a myla, zítra jde Scudlík před komisi, esli bude ještě jízdyschopným dodáfkem. Teď jdu ležet k televízy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 17:23
- Nahlásit
Crysa
prohlídla jsem si pozorně ty klece, ta, co maj holky vzadu, je pro mařku úplně akurátní, ta, co jí maj kucííí, je už monstrvelká, tzn ten rozměr...jak to bylo...92x62x69 je ideál. Musim začít Markusoj dělat hady na stopě, aby nepodváděla. Strašně podvádí. Jak to, že de zas Scudl před komis? Nebyl nedávno?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 17:39
- Nahlásit
GerdaStrašně podvádí.
pěkný to má dneska ty lomy byly teda nějaký zakletý, celkově ty druhý půlky stop..
Jak to, že de zas Scudl před komis? Nebyl nedávno?
minule před kurzem byl, což dva roky jsou, teď dostal gumky a komise ho čeká zas.. už mám výbavu na sedačce vyskládanou, sama sebe jsem vyděsila že mám propadlou lékárničku, ale bylo mě to divný. Není propadlá, to byla stará a nová do 2015 je tam ještě nenačnutá. Jen heligonky mi chyběj.. mi budou muset v servisu nový do světel dát a ty co tam jsou do futrálků strčit jako rezervoárnní.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:02
- Nahlásit
Dávaj Nebojsu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:03
- Nahlásit
Crysa
Dávaj Nebojsu.
Já koukám na Sue Thomas.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:10
- Nahlásit
krátké hlášení od nás )) včéra jsem byla celej den (fakt celej) na cvičáku a bez kafe )) a docela zvládáme i střelbu jo a byl s náma i terminátor.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:13 - Změnil/a: AkkyHákky
- Nahlásit
Baico
Crysa
jj obětuju se ale dělám to jen z lásky k Akky .... aby měla co žrát a z čeho v budoucnu kojit a tak
do důchodu nendu... a budu sic muset vstávat a chodit tam a pracovat... ale nebudu dělat noční, a nebudu muset mluvit s opilcema a bejt v hnusnym zakouřenym prostředí, a chodit na stejnej záchod jako zákazníci a kvůli tomu si kupovat kila desinfekce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:15
- Nahlásit
čus dylyny proč je tak hnusně?! mops byl velmi zabahněn ,uš mi to neba asi koupim vetší koberec před telku a bé vystaráno
laguna
jo a byl s náma i terminátor.
jako tvůj jo ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:16
- Nahlásit
AkkyHákky
hele a kde konkrétně že budeš? sem to nějak nezaregistrovala..abysme věděli kam chodit prudit
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:25 - Změnil/a: AkkyHákky
- Nahlásit
davidkova renata
no budu na Praze 4 ... ke komu to tam mám blízko?
budu dělat na veterině, se budu učit a pak budu časem veterinářka taková ta obyč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:29
- Nahlásit
AkkyHákky
ke komu to tam mám blízko?
ke gerdě ,lucynce a hancew ,ty přitáhnou svoje známý a béš dos smrti chudá jak kostelní myš bo budou žádat slevu množstevní
|