Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:32
- Nahlásit

Nazdar jelitka kroupová
co děláte? Já piju kafe a rovnám si nerf, krz psa jednoho, pos ... se z něj asi docela. To bude zase práce na milion let
Shrnu to - je na tom velmi podobně jako byl onehdá Prdík, když k nám přišel ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:06
- Nahlásit

Eldoguero
Nazdar jelitka kroupová

jakej pééf?? gde se vzal ?? cí to vjedět!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
aha, to všechno vysvětluje... vždycky si chci udělat vdolky a jsou z toho lívance.

Jinak já včera definitvně doslavila státnice a dneska se jdu zařadit do pracovního procesu, musím do Vánoc dozkoumat a sepsat diplomku. A hlavně, dneska máme v práci párty miluju párty v laboratoři

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:14
- Nahlásit

Maky a Trix
A hlavně, dneska máme v práci párty miluju párty v laboratoři
kurde ty umíš žít si připíjíte z petriho misek jo?
jinak samosebou velmi velká ,zasloužená gratulace k státnici..uš se těšim jak nán zadara léčíš čokle..taky se těšíš??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
nejvíc dva roky vás nechám žít v domnění, že je to zadara a pak vám všem pošlu oučty

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:23
- Nahlásit

Maky a Trix
dva roky vás nechám žít v domnění, že je to zadara a pak vám všem pošlu oučty
to už tu naštěstí nebudu..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
jakej pééf?? gde se vzal ?? cí to vjedět!!!
ále, jeden vlčák co se o něj měl někdo starat po nějakou dobu a v podstatě se na to vysral On jakoby není v háji, nebyl tejranej nebo tak něco, ale celkově je zanedbanej, zchrtlej, prostě se na něj ten dotyčnej člověk vykašlal a čokl teď neví která bije
Maky a Trix
dva roky vás nechám žít v domnění, že je to zadara a pak vám všem pošlu oučty
když máš dobrých kamarádů, nepřátel ti netřeba

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:34
- Nahlásit

Eldoguero
čokl teď neví která bije
no tak ho vem bičíkem a hned bé vědět kerá bije

tak von se zvetí určitě..pár dní dobrýho žrádla udělá svý..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
no tak ho vem bičíkem
ale houby budu kupovat bičík, urvu někde kus klacku a zmlátim ho zadarmo
tak von se zvetí určitě..pár dní dobrýho žrádla udělá svý..
To určitě jo, dostal masitou snídani a k večeři už mu vařím vemeno, tohle jde většinou rychle, spíš se bojím tý povahy, bude to trvat dlouho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:45
- Nahlásit

Eldoguero
spíš se bojím tý povahy, bude to trvat dlouho
tak ho prodáš armádě siom tě..ty berou fšecko ..řikala to růžena z prasečáku tak to muší bejt pravda

du s mopsem..

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 13:06
- Nahlásit

tu zahradu asi nedoklidím, teď jsem se posilnila obědem a jdu ještě hodinu válčit s trávou a listím, mám pocit že prohrávám.. za hodinu to prostě nedodělám ani vomylem a po druhý musím odjet..

datli
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 13:30
- Nahlásit

Crysahm,tak ten boj se zahradou mě taky dostává na chatě.Něco udělám a za 14 dní je tam 2x tak větší buš.

Holky,kde se kupuje ten levný lososák?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
ho prodáš armádě siom tě..ty berou fšecko ..řikala to růžena z prasečáku tak to muší bejt pravda
No jistě, to muší bejt pravda

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 14:22
- Nahlásit

Uvařila jsem nám s Viktorkem výbornou čočkovou poblívku - je mňám.
Dojíme, zvážíme čtenatky a jdeme pracovat zase, tak zdár

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 18:24
- Nahlásit

čus brambus, útulkáči vyvenčeni, zas jsme na hezkém čísle sedum, a zítra by měla jít dom i šílená Kačena, eště se jí doma dostavuje kotec. Sem moc ráda že pude, páč... je to trošku moje krevní skupina že... Ale asi budem muset jít svědčit krze jednu útulkovou kauzu, tak to bé sranda až budu policajtum řikat že ten péf byl normální a holka kterou kous byla holt kráva no.. Honit si venku na tajňačku tryko na asociálkovi je fakt gůt nápad, ale tatínek je Pán Ynteligent, von z toho útulku to vodškodnění vytříská

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 19:57
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, venku zase chčije
bonc
Honit si venku na tajňačku tryko na asociálkovi je fakt gůt nápad, ale tatínek je Pán Ynteligent, von z toho útulku to vodškodnění vytříská
Cože? Co se stalo?

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 20:03
- Nahlásit

Eldoguero
u nás ne a doufám, že do neděle ani nebude, v pondělí, ať si klidně zaprší

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 20:20
- Nahlásit

čus voli,připomínám Farmáře

bonc
ale tatínek je Pán Ynteligent, von z toho útulku to vodškodnění vytříská
super..outulky maj peněz dost,proč jí něco nezaplatit že..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 20:31
- Nahlásit

Monty
u nás ne
závidím, protože u nás je to v podstatě stálý stav, i když dnes to vydrželo celý den až do teď bez deště, což je dobrý skore

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 07:54
- Nahlásit

Bré jitro, mám strašný KOPR ale konečně je páteček
a po práci a venčení si budu hrát na bydlenku

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 08:37
- Nahlásit

nechcete jet za mě někdo na cvičák a pak na stopy? Mě se dneska nechce nic vlkošedit.. chci se jen oranžově procházet s frndicema, ne se dřít s vlkošedama, o volnej den...

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 08:52
- Nahlásit

Crysa
nechcete jet za mě někdo na cvičák a pak na stopy?

asi ne, nevím co bych tam dělala

chci se jen oranžově procházet s frndicema
a tak procházkovat bych chtěla taky

datli
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 09:41
- Nahlásit

Monty bych i jela na cvičák,ale včera jsem se totálně zamotala.
Filip je členem klubu a tak může na cvičák kdykoliv.Já jsem jeho zákonný zástupce,čili mám v držení klíče.Ale!Cvičit může pouze Filip,Klára nesmí,protože je kurzistka ještě.Jenže kursy byly přesunuty z týdne na víkend kvůli světlu a my nemůžem o víkendech.Takže jsem chtěla teda cvičit s oběma děckama.A nee.To by i Klára musela zaplatit již teď členství na příští rok a já pokud tam dojdu s Drejvem,tak taky.Zaplait členství na příští rok,teď o víkendu absolvovat poslušnost,jinak na cvičák nesmím.Takové troškujednostranné-musíš chodit o víkendu,platit dopředu a na výběr je jen poslušnost,na agi už nepřibíráme.Grrrrr a mě to tak začalo bavit s děckama pracovat.Jsou totiž víc v pohodě a neběží jen 4x a šlus.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 09:56
- Nahlásit

datli
myslela tím hlavně stopy

no já jsem zase nasraná, protože naše instruktorka nějak zaspala a nestihla si zarezervovat termíny do haly, takže na nás zbyly jen 3 tréninky v období jednoho a půl měsíce
Dvě instruktovky mají tréninky po pěti

datli
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 10:00
- Nahlásit

jako my už téměř končíme s agi,žádná hala.Jak přituhne do blátivo klouzava,končíme.mě to fakt mrzí.

Včera jsem zkusila podle Lerlových instrukcí zkusit posilovat psa na gym balonu.Jak všechny mrchy ochotně naskakovaly na balon a balancovaly pro kokínko!Takže dneska zase namlátím majijinkaté kousínky a zas budem hopsat,sedolehat a panáčkovat a pak ještě strečingovat,když mi nic inýho nezbývá.Prej ten balon psy srašně utahá rychle a vydatně.

datli
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 10:02
- Nahlásit

Monty ...mám strašný KOPR...já taky-jo už čtu že stopy ne ty...

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 10:09
- Nahlásit

datli
no my už na trávníku venku netrénujeme, aby se nezničil..., protože zem je dost mokrá, tak by jsme to tam rozryli... máme docela malý cvičák na agi a 5 skupin co se tam střídá
Takže dneska zase namlátím majijinkaté kousínky a zas budem hopsat,sedolehat a panáčkovat a pak ještě strečingovat,když mi nic inýho nezbývá.Prej ten balon psy srašně utahá rychle a vydatně.
Fakt??? Ty jo, to bych taky pořídila kníračům ale sralo by mě, že bych ten balón nemohla nikde uklidit, asi jim to pořídím a nechám jim to u našich a může být na balónu i mamča, které často bolí záda

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 10:24
- Nahlásit

Eldoguero
do útulku přišla cca 20-ti letá holka s tim, že tam bé chodit cvičit psy. Pán jí poslal někam, že tam sou vesměs čokle co nikdá neviděli vodítko, s lidma maj buď žádný nebo špatný zkušenostě, takže těch pár dní/tejdů co tam pobydou je tak akorát aby si zvykli na to že ruka hladí a krmí, ne mlátí. A když se při vobčasnej procházkách s náma naučej aspoň trošku se pohybovat na vodítku, kolem aut, mezi lidma atd. tak je to maximum co zvládnou v tom stresovym prostředí pobrat. Holka že teda pude aspoň venčit. Dal jí psa se kterym jsem měla už před tim několikrát, křižovatka pravděpodobně vepřadora asi s vofčounem, pes úpa normální, veselej, žádný strachový reakce.. No a holka se vrátila s tim že jí pokousal, měla od něj na ruce šlic.. Toť fakta, zbytek si můžem jen domejšlet. Její tatík žaluje útulek, potažmo město coby zřizovatele o odškodnění. Nemá šanc, páč jakýkoliv venčení je na vlastní nebezpečí, ale je to zas vobtěžující věc k nasrání. Psa jsem pak měla ještě několikrát, absolutně no problem. Pes šel na hlídání do ňáký agentury, normálně tam útulkáče vůbec nedávaj, jenže tendle by se s touhle informací (kterou pán nemůže zatajit ať už se to stalo jakkkoliv) už neudal..

datli
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 10:26
- Nahlásit

Monty četla jsem si,jak udržovat celotělovou kondičku v zimě ,anebo jak psa utahat,když je venku hnusně.Takže balancoovat. na stránkách Katachyonu je dost návodů,fotek,odkazů,takže si to sumíruju postupně dohromady.Prej a věřím tomu,tím,jak musí balancovat zapojí všechny možné svaly a jak se pak běhá,jsou lépe vyrovnaní ,nerozhazuje se jim tělo do stran,v zatáčkách vybalancují a hlavně zapojením těch svalů se chrání před úrazem.
A cvičení jako takové je děsná sranda,čeho ti psi jsou schopni pro kokinko a je to radost mezi těma dvěma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 11:22
- Nahlásit

čus vyzobaný slunečnice,taky nestíháte?
datli
Prej ten balon psy srašně utahá rychle a vydatně.
hm..nána by ho natuty prokousla bjehem chvíle je dost šikovná dycky dyš to nejde vzít do huby ,čikovně ze strany zaboří tesák a jakej byl
Monty
může být na balónu i mamča, které často bolí záda
hele můžu říct že to je fakt super posezení když tě bolej záda,je to děsně příjemný,různě se na tom můžeš vyvalovat a dost se ti uleví,,taky ho nemám kam dát a nafukovat ho furt se mi jaxi nechce
bonc
No a holka se vrátila s tim že jí pokousal
dyš už umí hovno,měla by aspon držet hubu mě by hamba nedovolila prudit že mi kous pes teda..beztak je to moje vina tak co..nadávat můžu akorát na sebe!

<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání