| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:57
- Nahlásit
datli
Kilimandžáro sou sračky, to se nedif. Ale u Salomonů, Merel, La Sportiv nebo Asol bych ráda za ty prachy větší výdrž než jedny boty na 1000km. Za ty prachy. Pro děti nemá smysl, stejně jim jsou jen jednu sezonu, stačí když to nejsou natolik šunty, aby jim ničily nohy. Ale já za boty dát tři litre á půl roku vodmítam. A v levnějších chodit nemůžu.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:58
- Nahlásit
á tak zpětně dočítám ,že ani favoritky Merelky nee...kurec není nad zlaté staré dobré pyonýrky-kurňa,jak se píše pionýr,pyonýr?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:03
- Nahlásit
Bonc-mám zimní a letní verzi salomonek gore-divný je,že v nich prodírám uvnitř patu.Ještě mám i extra letní ty síťované a ty jsou boží!Mám už ten sám model podruhé.
Mám nyní tenhle model,předtím jsem měla šněrovací.Geniální na vodu,do moře....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:05
- Nahlásit
Eldoguero
nebyla jsi v Osečný?
Těsně vedle, byla jsem v Janově Dole
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:05
- Nahlásit
ve "starejch dobrejch" pionýrkách bych vylejvala krev už na desátym, fakt po nich nebrečim. Nejlepší značky který jsou u nás normálně běžně k dostání jsou ty co jsem psala vejš, určitě jsem na další "top" ještě zapomněla, ale tydle mě napadly první. Je to o štěstí, kus od kusu, ale víc jak rok/dva vydržej při skutečnym použítí málokterý. Ale nepočítam že vyloženě trekujete, takže na dva-tři roky výletování by ti měly vydržet kterýkoliv z výše zmiňovanejch - když nebudeš mít smůlu - a nebudeš si v nich huntovat nohu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:07
- Nahlásit
Musím sem vám sem dát fotku obranáře roku
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:08
- Nahlásit
bonc
datli
NIKDY si nekupujte technicall , tedy pokud nehodláte přispívat na nějakou pofidérní charitu .
Boty za čtyřku byly mrkfové ještě ped svým prvním výročím .
Víc sem s nima šlapala na spojku, brzdu plyn než někde v povětří . !!!!
Dřív mi věky držel Hi tech , ale taky ty poslední nic moc . A navíc nejsou hezký .
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:09
- Nahlásit
Baico
Tak to je těsně vedle ty neznám
bonc
datli
Já jsem spokojená se salomonama, ty co jsem teď reklamovala mám od loňska a nosila jsem je opravdu fest, jasně, že se mi nemusely totálně rozpadnout (proto jsem je ostatně taky reklamovala), ale jinak jsem s touhle značkou spokojená, na maximum se zimníma co jsem si kupovala loni, neskutečně pohodlný boty.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:09
- Nahlásit
datli
bonc
znova se zase budu opakovat, ale nejvíc nejlepší botky šlapkový, co jsme kdy měla, byly mi hanwagy. Ouplný pokojíčky, nevim, kolik kiláků vydržely, nechodím ani desetinu toho, co bláznivej Bonc, v letech vydržely 3 roky denodenního nošení.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:10
- Nahlásit
boncnajdi mi prosím nějaký model botů-zajímá mě totiž jak vysoké si pořizujete.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:12
- Nahlásit
agáta12
Hi tech měl muš dvoje a byly super, pravda už je to cca 10 let
já měla taky jedny trekový kotníkový a chodila jsem v nich od září do dubna furt a furt, do lesa, do sněhu, s čoklema, ke koni, do lesa na naháňku ... fakt furt a spokojenost maximální, ale je to taky už pár let.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:13
- Nahlásit
Eldoguero
ty neznám
Ale možná i jo, oni mají víc hospodářatví, je to velkej podnik. Říkali, že to sháněj z pastvin i 15 km pěšky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:15
- Nahlásit
tyhle mám a sedí mi.Potřebovala bych takové střihově ,ale letní.Ty letní jsou bohužel nižší a není to ono
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:16
- Nahlásit
datli
http://www.hanibal.cz/boty/damske-boty/trekove-bot y/6037-asolo-elios-gv-lady/
úplně nejlepčejší bota. Ale já musim chodit v kotníkáčích, mam totálně volný kotníky co se zvrkaj i na úplný rovině, správně bych měla chodit jedině se zatejpovanejma, tagže botasky u mě nepadaj v úvahu. Ale na dlouhý chození je nízká měkká bota oproti tvrdejm vysokejm k nezaplacení.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:17
- Nahlásit
moje letní a bolí mě v nich kotníky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:27
- Nahlásit
Baico
Říkali, že to sháněj z pastvin i 15 km pěšky
Velmi romantická představa před pár lety scháněli u nás na léto někoho, kdo by jim kontroloval krávy na pastvinách ideálně autem (bylo to krátce potom, co u nich stádo udupalo chlapa, kterej dával teleti ušní známku), nabídla jsem se jim s koněm, byli nadšeni, než zjistili, že jsem ženská ...
Mají tam velmi debilního vedoucího, po jisté eskapádě jsem trochu přemýšlela, jesli bych ho neměla prásknout, ale nakonec jsem se na to vykašlala. Je to echt debil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:15
- Nahlásit
Baico
Musím sem vám sem dát fotku obranáře roku
ubyl si ho???? ubil..uš leží ))))))))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:21
- Nahlásit
davidkova renata
ubil..uš leží
Jo, chudák Elmuš padnul smíchy. Taky taktika, bohuže naprosto nevyužitelná na honění si ega na zkouškách
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:01
- Nahlásit
Nazdar, co děláte? Já bydlenkuju! Dělám mušovi guláš (hovězí, né westíkový) a u toho si chlastám vínéčko bílééé!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:03
- Nahlásit
pawLINkaNazdar, co děláte?
vybaluju dětinky od móře!Jsou domáááááá!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:07
- Nahlásit
Dělám si večeři, druhou, páč první tvořilo několik kilo jablek
Asi si dám pivko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:09
- Nahlásit
Eldoguero
páč první tvořilo několik kilo jablek
Asi si dám pivko.
se posereš
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:19
- Nahlásit
Já chci děsně móc ty Asola, co má Lucka Kratochvílka! Ty jsou móc čany!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
se posereš
Je to dost možný
pawLINka
ty Asola, co má Lucka Kratochvílka! Ty jsou móc čany!!!
Pravdu díš, taky jsem je tajně obdivovala
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:10
- Nahlásit
Nazdar Lidijové!
již také bydlénkuji! Vařím čubičkám papů na zítra - sice jsem navrhovala že bychom mohli mít jeden den hlad ale Kešun protestoval a výhrůžne urval oko růžovému slonovi takže jsem šla radši vařit
Biluše mi tu pomlouváš jo? Asik ti nebudu půjčovat leoprda i když uznávám že ten poslední kopec byl hnusnej
datli vcelku mám ráda Solomony a na běžný nošení spíš Alpine Pro - nic moc ale jde to
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:18
- Nahlásit
Koukám, že taky nic jinýho neděláte, než porád sedíte u toho compu
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:19
- Nahlásit
Hele madko Renato, jak jsem vložím fotočku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:20
- Nahlásit
LuckaDorka
Nazdar pani, tys nám tady ještě chyběla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:24
- Nahlásit
hancaw
bré večír, doufám, že příště vyměníte pobíhání po skalách za vysoce kulturní akci s velmi distinguovanou kynologickou debatou a yntelektuální soutěží
LuckaDorka
áááá, už je tedy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:28
- Nahlásit
Eldoguero
vysoce kulturní akci s velmi distinguovanou kynologickou debatou a yntelektuální soutěží
Nojo no,udělala chybu, že s námi nebyla
|