Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:52
- Nahlásit

Nazdar retardí
žijete? My jo, trošek se nám ochladilo od víkendu, jsem ráda, že nám vyšlo takový superový počasí, lepší už to snad ani být nemohlo
Jdu vás dočíst, tag na mě nemlufte laskavě

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:53
- Nahlásit

Gerda
vemte ji na výlet na Kokožín, to remcat nebude

bonc
jsem fakt zvědavá essi tu reklamaci ukecáš . Si příště kup najky, ty reklamujou bez problémů

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:54
- Nahlásit

Biluška
na ty největší jsem musela Texla vysazovat
to buď ráda že už jsi nešla v neděli s náma do bludiště, v jednom místě se tam šplhalo po kolmý skále po řetězu, první "schod" byl tak vysoko že se na něj nedala zvednout noha - musela ses oběma rukama zavěsit do řetězu, udělat téměř výmyk abys dostala chodidlo kamsi do úrovně ramen a pak to doručkovat - se psama se tam evidentně nepočítá V jednom čéku tam psa prostě nedostaneš, měla jsem tam naštěstí jenom Bonici, takže tu jsme si s Terkou prostě házely - chudákovi už se to moc nelíbilo

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:58
- Nahlásit

bonc
to buď ráda že už jsi nešla v neděli s náma do bludiště,
To jsem teda fakt ráda

Jsem si zato dala dvakrát Pokličky Respektive to příšerné schodiště k nim

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:59 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Biluška
jsem fakt zvědavá essi tu reklamaci ukecáš
musej, Asoláče který jsou v jen o kousek vyšší cenový vydržely rok a zemřely na odkopaný špičky, což chápu že je prostě moje mechanický zničení (stejnak bych je zkusila reklamovat, dyby sem vod nich neztratila ten blbej papír ). Ale po půl roce normálně odšoupaná propadlá pata?! To mi jako sere, to je prostě nekvalitní matroš

Si příště kup najky, ty reklamujou bez problémů
nevim esli mi je zreklamujou po každym treku Až přídu po třetí v jednom měsící, tak už asi budou mít keci..

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:01
- Nahlásit

bonc
nevim esli mi je zreklamujou po každym treku Až přídu po třetí v jednom měsící, tak už asi budou mít kecy..
mě zatím najky vydržely úpa nejvíc. A to je sundávám prakticky jenom když padám do postele

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:15
- Nahlásit

bonc
Biluška
Jste blázni, to řikám furt, bonc teda vo dosta věčí
Leyenda
Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám pani
A abyste věděla, máte je ve stejný den jako Viktorek jste moc dobře narozená

Ostatní jsou kreténi, takže nic novýho
Ale vejkendek byl parádní co Alberti

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:17
- Nahlásit

Biluška
mě zatím najky vydržely úpa nejvíc
ty máš ale botasky že jo? Ty uměj, ale trekofky jim fakt nejdou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:22
- Nahlásit

Biluška
to byla úžasná pohodová tečka na závěr, může říct jenom někdo kdo má evidentně o kolečko víc
anebo míň

jinak na téma reklamace botek sme strávili nejednu chvilku vo vejkendu..závěr byl že ti řeknou žes je bud nosila ,nebos je nosila moc anebo máš už moc závad tagže howno ve fšech případech..akorát eldo si pro tuto info musela doject mnoho kilometrů poté co jí řeklli ,že jiš má vyřízenou reklamaci..po 30 dnech přesně.-)))))))) ..tam jí řekli že se zamítá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
eldo si pro tuto info musela doject mnoho kilometrů poté co jí řeklli ,že jiš má vyřízenou reklamaci..po 30 dnech přesně.-)))))))) ..tam jí řekli že se zamítá
Ano, to potvrzuju v Hervisu mi poslali 30. reklamační den email, že mám vyřízenou reklamaci, tak jedu 35 km do LB, aby mi ti kreténi řekli, že mi vracej boty, páč už je na nich závad moc, a že tedy "děkujeme, odejděte"
Tag jsme je zalepila chemoprénem a vydrželi mi přesně jedno šlápnutí od Máchce teď není Máchs doma, tak je donosím do mrazu a pak vyhodím.
Jen, kdyby kreténi napsali rovnou, že reklamace vyřízena, nicméně negativně, tag nikam nejedu a boty nenositelné jim tam nechám, že

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:37
- Nahlásit

Eldoguero
byste věděla, máte je ve stejný den jako Viktorek jste moc dobře narozená

Dekuju za prani, pani . A ano, mate pravdu, jsme s Viktorkem moc dobre narozeny, mame nektere spolecne chute

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:49
- Nahlásit

leyenda
mame nektere spolecne chute
Myslíš hrábě?

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:51
- Nahlásit

Eldoguero
Myslíš hrábě?
Myslim japka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 13:56
- Nahlásit

leyenda
Myslim japka
To právě Viktorek myslel taky zrovna jedno hlodá a já taky

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:00
- Nahlásit

Eldoguero
zrovna jedno hlodá
už zase krmíš to dítě nebohý hráběma?????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:04
- Nahlásit

Danajasa
Velkogratulace k složení ZM a ještě větší k bodům - kdejakej vlkošedej vlčák by ti to mohl závidět Jen tak dál, jen tak dál
laguna
A tobě velkogratulace ke složení ZOP, páč přenést v náručí lefa není nic jednoduchýho, i zde to bylo téměř bez ztráty kytičky - jste nejlepší

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:06
- Nahlásit

Eldoguero
To právě Viktorek myslel taky zrovna jedno hlodá a já taky

ja ted snedla 3, ale zas je to cely muj obed, takze si zadny vycitky nedelam

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:07
- Nahlásit

Eldoguero
páč přenést v náručí lefa není nic jednoduchýho, i zde to bylo téměř bez ztráty kytičky - jste nejle
úplně vidím lagunu jak si lefa přehazuje přes rameno a de za vidinou vítězství rači rovně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:07
- Nahlásit

Alexa
už zase krmíš to dítě nebohý hráběma?????
Jo, už má dneska třetí
Čokoládu od Atušky a Elišky sežralo, tak musí až do večera jíst zdravě řekla bych přímo přírodně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:10
- Nahlásit

leyenda
ja ted snedla 3, ale zas je to cely muj obed
Nevim čím to je, asi tím jak jsem opět celý víkend jen žrala, ale já si dala jedno a ani nemám hlad to je samozřejmě pozitivní, jen nevím essi mi to vydrží až do večeře, typla bych, že ne
Alexa
úplně vidím lagunu jak si lefa přehazuje přes rameno a de za vidinou vítězství rači rovně
tak to si snad rači ani nebudu představovat, to budu chtít vidět in natura

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:16
- Nahlásit

Eldoguero
ale já si dala jedno a ani nemám hlad to je samozřejmě pozitivní, jen nevím essi mi to vydrží až do večeře, typla bych, že ne
To neva, pokazdy, kdyz budes mit hlad, jedno si dej. Mate vlastni?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:27
- Nahlásit

leyenda
pokazdy, kdyz budes mit hlad, jedno si dej
To dělám po většinu dne, snídám teda většinou chleba s něčím, žaludek je tak zvyklej. Když není muš doma, tak oběd dělám jen pro Viktorka, já jim k obědu většinou co zbyde od večeře (toho moc nezbývá ) nebo nic. Pravda je, že to funguje, jablko docela zasytí
A houby taky
Mate vlastni?
Jo jo, ze zahrady, letos se urodilo. Jsou čistě bio, ničím je nestříkáme, nejsou u silnice

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:59
- Nahlásit

šmarjápano zas sem propásla gratulace, tagže hromadně gratuluju danajse a laguně k úspěšné masáži ega a leyendě k dvacetinám!

rozeberte si:

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:14
- Nahlásit

bonc
dekuju, vezmu si s dovolenim ty tulipany, jo?

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:16
- Nahlásit

ještě pár ukázek jaxme se měli:

Fotky samozřejmě NEJSOU MOJE, jako dycky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:31
- Nahlásit

bonc
krásný fotky
krásná krajina

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:25
- Nahlásit

Za 35 minut půjdu teprve domů! A musím dneska ještě bydlenkovat, což bude velký zlo.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:38
- Nahlásit

Čus bus!!
Již jsem doma. Dnes jsem pro změnu celý den koukala na Ještěd. Dnes jsem byla na velmi sympatické farmě. Všem kravám tam říkaly Mařeno A bylo jich tam víc jak 600

datli
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:44
- Nahlásit

bonc Ale po půl roce normálně odšoupaná propadlá pata?
Mě se bohužel během sezony sešlo to samé u Head treků mých a Filipa.Podivný bylo to,že jsem odkryla vložku a tam prostě chyběla kostra (gumová) podrážky.Anebo z venku se to vydrolilo.
A do půlroku se mi ještě takhle sesypaly další dětské softsheel Kilimanjaro tenisky.
V podstatě jsem zjistila,že je fuk,jestli děckám kupuju boty za 3-5 nebo 9 stovek,páč,hodím do nich ortopedickou vložku a na konci sezony jim noha vyroste a jsou rozpadlé.Ale moje boty,ty by mohly vydržet dýl.Která značka se vám vyplatila?Můžete hodit konkrétní?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 16:46
- Nahlásit

Baico
Dnes jsem pro změnu celý den koukala na Ještěd.
nebyla jsi v Osečný?

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání