| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2012 20:03
- Nahlásit
a zítra zkusíme pokořit naše lesy houbařením.TAk schválně,kdo z koho!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 10:49
- Nahlásit
dobré ráno samičko.Co děláš?
Já?
Hledám kohokoliv.Nikdo nikde.Tak asi půjdem ven,bydlenkování počká.
Hm,tak se měj a bacha na Sáru a zajíce.
No to by bylo blbý ji nahánět po vojenském prostoru,to snad ani nechci domýšlet.
Tak si to užij a dones i ty konečně hřiby.
Jo dík a beru si lupu na hledání těch mycelio cosik.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 13:59
- Nahlásit
datli
já dnes jen okolo cesty při prochajdění se psema našla košík bedel, tak je dělám na kmíně
jinak je lepší spíš polární samohana
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 15:24
- Nahlásit
stetisek123na
šli jsme prvních asi 10 hříbečků.Bude poívečka.Ale jinak je to strašná bída tady u nás.Furt sucho,ale teploty už dobré.Jen prostě sucho.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 15:59
- Nahlásit
Zdaréc, kreténí! Uš sme domki, Bramborec usnul spánkem spravedlivých a já se odhodlávám k vybalení, praní a úklidu. Eště si dám ale kafé a cigáro!
Byl to mocinečky krásnej víkendek, děkuji fšem zúčastněným, že mě měli rádi. Ikdyš mě teď fšici béte uš enem nenávidět, já se s Váma dycinky ráda uvidím zas!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 16:50
- Nahlásit
Prožili jsme moc krásnej víkendíček!!!!!! Toliko žráááádla!
A kinta má pravdu - nenávidím ji. Šplhna jedna.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:02
- Nahlásit
pawLINka
kinta má pravdu - nenávidím ji
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:06
- Nahlásit
kinta
No jó, no jó. Ti prostě závidím ten pohár.
Ale je pravda, že ses na závod poctivě připravovala.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:09
- Nahlásit
pawLINka
že ses na závod poctivě připravovala.
A tak ...... dyš máš dar vot Boha a TAKOVOU inšpiraci .... to de pak samo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus degenííííí
již sem taky domki, u českýho šternberka sem najela na d1 a po 10 kilákách jsem zase rychle sjela páč stála, tak sem to vzala domki trochu oklikou nicméně aspoň sem jela.
Byl to úžasnej vejkendek už se těšim na další jinak vám teda musím napsat, že kinta je největší kráva žumpy, a navíc na to dostala sochu
a přectafte si že několik velmi šplhavých jedinců dostalo v 500 bodovým závodě i 1000 bodů
jo a taky sme měli mocinky pjekný počásko až na deštík včera večer
Laguna
Danajasa
obrofský gratulace k úspěšně složenejm zkouškám
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:16
- Nahlásit
sme měli mocinky pjekný počásko
Pán Bůh má Žumpu rád!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:25
- Nahlásit
Čus bus!!!
Hlásím, že i naša posátka je již domky. Byl to fakt bomba víkendíček, ten se nám povedl ten víkendíček, že?
Kintě se opravdu vyplatila poctivá příprava, ale mám obavu, že jestli bude pokračovat, tak se dostane do stejné kategorie s Ventou
Alexa
My s Gerdou jsme po D1 nejely vůbec a tak jsme si drandily jak páni celou dobu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:27
- Nahlásit
Baico
My s Gerdou jsme po D1 nejely vůbec a tak jsme si drandily jak páni celou dobu
to jste uďály moc dobře, elmuš mi konečně nastavil navigaci aby mě pustila i na dálnici a vono to bylo na prt
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:29
- Nahlásit
Alexa
Tak já jezdím po Hradecký dálnici od nás je to lepší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:34
- Nahlásit
Jinak všecky posátky krom Eldů již domky? Hlaste návrat kreténci,ať víme, že jsou fšicí v pořádku!!
Ave mamka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 17:49
- Nahlásit
Nazdar lemry líný Už taky peru a češu Amálku, protože jí teta Montík kráááásně ostříhala stroječkem, vyhlašuju Montíka za nejvíc kadeřníka Žumpy! Čupky si vynutily večeři, musela jsem ustoupit a zakrmit je vydatně. Teď taky spravedlivě odpočívají. Byl to zase s váma krásnej víkendos, děckaaaa, už se těším na příště, musím souhlasit, že Kintička je opravdu nejvíc střevo a v 500bodovým závodě měla 1100 bodůch. Hned v zápětí se umístil Elmuš, bo to s mamkou prostě umí ))))) Eldo měla nejlépe udržovanou závodnickou kartičku, pročež stejně malinko zklamala, že nám odvezla psy, které nám ještě v sobotu večer darovala jako úplatek )) Bajková, přestože nebyla v porotě, dostala úplatkem Viktora. Opět ))) Nové členky se ukázaly velice schopnými, i ony se v těškém závodě krásně umístily, nicméně gratulace nadměrná platí členkám zůstafším - Lagunovičoj a Danojasoj! Ženy, jen houšť!
Hele a co? Jak sme se báli o počasí a měli sme nádherně!
Vypadá to, že nikdo nic nezapomněl, všechno eremy, již piju kávu z hrnečku žumpího a trička naše mám na čestné poličce oblečeníjové.
Jdu si prát vlasy a holkám pelechy a ručníky. Amálce krz plavbu v parkovém rybníku musela jsem vyprat hruď i obojek.
Mám Laguní tričko, Hančí tričko, Lejendí tričko. Akytričko, Bonctričko, Štětístričko má u sebe někdo další...
Kintičko, na svou výhru tamtu si musíš počkat do nového roku, vše je ve stádiu myšlenky, tak uznej, že převod do reálnýho produktu zabere nějaký čas s těma hlavama, který na tom dělaj )
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:03
- Nahlásit
Gerda
gdo je Amálka?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:07
- Nahlásit
Gerda
s těma hlavama, který na tom dělaj
No možná by jsme to měli svěřit Viktorovi neb ona jediná má zatím ještě mozek tam, kde obvykle bývá. Nebo novým členkám Žumpy, protože ty o něj v brzké době jistě přijdou
Ale rozhodně to nesvěřujme Pumpě, protože ta má místo mozku burizóny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:10
- Nahlásit
stetisek123
Amálka je čupka naše hlídací.
Baico
Dej tomu rok, dva, pak to Vik celý sepíše sám )))) Pumpě bychom mohli svěřit nějakýho foxla, evidentně jí svědčí. Už ráno jsem z polospánku slyšela Foxííííí! )))
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:37
- Nahlásit
ahoj Mrdlinkám.Takže bomba výkend?A tak jo,přeju vám ho.Tedy pokud mě příště vemete s sebou taky.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:38
- Nahlásit
Nazdar lemury!
Již jsme taktéž domki! Teda já musela ještě do práce ale již jsem dom. Trek byl velmi super litujte fšichni kdo jste nebyli! Byly tam strašlivé kopce a ještě strašlivější skopce, myslím že není moudré z nich slézat ve chvíli kdy je člověk hazardně upoután k čokloj úplně nejhorší byl ten poslední kopec asik dva kiláčky od cíle nejdřív se tvářil že je jen strašlivý tak jsme se vyplazila až nahóru a radovaly se že je to za náma jenže po 50 m jsme zjistily že jsme teprf v půlce chtěly jsme zemřít ale nakonec jsme lezly svjetlu fstříc úplně nahoře sedělo na kládě asi dvacet postarších turistů a velmi civilizovaně pojídali úhledné svačinky. Ze svahu se na ně vyřítil napžet bázet v touze po svačince aji bježel za ním sem se drápala já s Džínou a za mnou Biluše se smečkou a Lálinkou turisti vypadali lehce udiveně a říkali oóó vy tu máte asi nějakou legraci že ? nemohla jsem odpovědět bo mi ještě nedobjehly plíce ale jako legrace mi to v tu chvíli moc nepřišlo..... Úplně před cílem Biluše přišla s bezva myšlenkou že do cíle musíme dobjehnou a rozběhla se navíc nás dobíhal pán s čévéčkem co nám byl celý den v patách a tak se Biluše s výkřikem mě neporazí vrhla v cíl a vlastním tělem uhájila vítěžství nad čévéčkem a pak už jsme jen jedli a pili a vyprávěli si o svých heroických činech na trati. Velmi hezké to bylo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:41
- Nahlásit
brej večír milé dámy ¨
huš jsme doma, už mám dovybaleno a žeru večeři
Děti spinkají
Děkujeme všem za moc vydařený prodloužený víkend
Gerda
Gerdičko? Ještě žiješ? Ještě jsi neidvezna Análku k majitelce?
A Ventu přizabiju!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:46
- Nahlásit
čus uš sme téš domki samosébě..nebudu to dlouze popisovat ale vopravdu ste strašný kreténi nejvječí kinta teda
hancaw
pak už jsme jen jedli a pili a vyprávěli si o svých heroických činech
no..todle přesně sme dělali celej víkent ))))) to ste mohli ject klidně s náma.-))))))))
laguna
danajasa
velkogratulace ke zkouškám!!!
zejména cvičenejch lvů u nás zatim neni mnoho ,navíc 98 bodů ze sta je neuvěřitelnejch!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:51
- Nahlásit
Oryjentální sekce hlásí návrat z trekoakce. Bylo to super, reportáž napíšu pozdějc, musím se jít najíst, nebo bídně zhynu
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:55
- Nahlásit
davídková ale my je napřed konali
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 18:57
- Nahlásit
hancawnemohla jsem odpovědět bo mi ještě nedobjehly plíce... skvjelá hláška!
a byla jen Lálice?Půpice byla domki?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:04
- Nahlásit
DNEEEESKA MÁÁÁ NĚKDOOOO NAROZENINY, MYYYY MÁME PŘÁNÍ...A NEJEN JEDINÝ, ALE HODNĚ PŘÁNÍCH, A TAKŽE TEDA PŘEJEME LEJENDIČCÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Peněz moc! Dyjamánůch moc! Stále velikost XS, stále dobrou náladu a zlatý vlas, moudrost v hlavě, dobré srdce, málo krtkůch, hodně koních, mnoho všeho-li!!
A děkujeme za internešnl dort!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:06
- Nahlásit
Brý den, tak jsem už taky doma i s naftou v nádrži No a navíc už mám za sebou i půlhodinu toho vakuovýho pásu.
Gerda
pani, zapomněla sem tam dyplom a kartu závodníka, nemá jí někdo? Náhodou?
Monty
A Ventu přizabiju!!!
Hele, nebuď zlá, snad tě taky nenavedla mamka
kinta
Ikdyš mě teď fšici béte uš enem nenávidět
náhodou s tebou musim souhlasit, máš pravdu!!!!!!
A jinak všem (kromě kinty teda) děkuju za super víkend
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:09
- Nahlásit
Venta
Hele, nebuď zlá, snad tě taky nenavedla mamka
tak samože... mamka nic jiného taky neumí, ne??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 19:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
lejendičce přeju všechno nej nej nej a mocinky děkuji za bezva dortík (doufám že jste ho někdo nafotil než sme ho sežrali)
|