Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:03
- Nahlásit

Alexaaspoň že tu bude ta náfštěva ze severuČekáš eskymáky se sobama?bo normálně jezdí sobi na naštěvu akrát 25a eště v americe s morbidně obézním chlápkem

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Todle je pěkná foteška

a tady jak to sluší nanynce

a Viktorek

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:07 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Romantický Viktor je nejlepčí

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:08
- Nahlásit

danajasa
Viktor dosáhl koncové změny v nánu?Eldo bude mít smíšené pocity asik

šiš trochu překlep no, už je to opravený
Čekáš eskymáky se sobama
nene čekám elmuše se zkrvavenym ringem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:12
- Nahlásit

čus dementi,mám dnes pochúsky a navíc je pindělí tak mě neserte!
Alexa
Todle je pěkná foteška
aš na ty utíkafší makytryksí hnáty v záběru ))
vyktorek byl roskošnej jak tam štastně bjehal f tej levanduli nebo co to bylo za bejlí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:16
- Nahlásit

davidkova renataaš na ty utíkafší makytryksí hnáty v záběru
To je Basendžíková, voe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:17
- Nahlásit

pawLINka
To je Basendžíková, voe.
eště ke fšemu!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:24
- Nahlásit

davidkova renata
aš na ty utíkafší makytryksí hnáty v záběru
si to měla voříznout a žáden hnát by tam nebyl

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:26
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno

Je mi blbě, že nemám ani tušku

Víkend byl bezvadnej, i Vládikovi se líbilo, a to je co říct, vy kreténi ))) Fotky včera přebíral, pak je bude upravovat a během 14 dní je semka dám.

Když už jste mi upekli Britu, tak jsem si vzala dnes do práce k svačině Včera jsme snědli prdelku, je výborná! Díky moc všem!

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:28
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
mé westí čtvrté dítě bylo usmrceno už včera, chudák, moc dlouho nepožil

datli
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:48
- Nahlásit

Monty jaké dítě!?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:04 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Pár fotek z treku.

šňapí smečka občas přibírá nováčky na výpomoc Zleva: basetka Lary, foxík Armageddon, Semtex syn Armageddonův, Bony, Lassie, leopard Avatar a borderka Džína Mírotvůrce. A samozřejmě Lálinka

Takovýhle skály veliký tam fšude byli. Furt jsme lozili nahoru a dolů...ještě teď mě bolí nohy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:16
- Nahlásit

Biluška
akovýhle skály veliký tam fšude byli.
jako fotky dobrý, ale chodit bych tam fááákt nechtěla

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:38
- Nahlásit

Alexa
jako já taky nechtěla . Před startem jsem říkala "jenom třicet šest kiláků? V lehkým terénu? Se zbláznili, ne? Na oběd jsme doma". Pak jsem byla ráda, že jsme stihli večeři . Byl to snad nejtěžší terén v jakém jsem kdy šla. Neustále jsme buď klesali někam pod úroveň mořské hladiny, nebo naopak šplhali skalníma soutěskama. Na K2 jsem dost zuřila, páč mi před startem nigdo neřekl, že polezem na osmitisícovky Profil trati vypadá asi jako ékágé těžkého kardiaka Nebo ti to můžu přiblížit srozumitelnějc - ani Hančaw už nemohla a na té poslední skále málem omdlela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:58
- Nahlásit

datli

jaké dítě!?

žiš tydle děti

Biluška
twe proč jako sou tam ty kopce fšude??? proč nejdete prostě kousek po rovince..tak 5 kiláčků max... a hotofson???
ani Hančaw už nemohla a na té poslední skále málem omdlela.

né snat že bych jí to přála,to fakt né!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:28
- Nahlásit

davidkova renata
proč nejdete prostě kousek po rovince..tak 5 kiláčků max... a hotofson???
To by nebyl ten sport přece . A víš co bylo nejlepší? Poznala jsem ten pocit gdyž jako překonáváš sama sebe. Jsme na trati furt závodili s jedním klukem co měl čévéčko. Chvíli vedl on, chvíli my... no a blížíme se k cíli, chybělo nám tak cca 200 metrů, samozřejmě fšichni strhaní jak borůfky, spíš se plazíme než jdem....a Lálice mi povídá "hele, dobíhá nás ten tvůj soupeř". Se otočím a fakt. A BĚŽÍ. Degen Ve mě se probudilo nějaké lepší já, nebo co a řekla jsem, že těch dvěstě metrů mu teda nedaruju. Zařvala sem "gougougou,demedemedeme", rozpohybovala jsem své chcíplé spřežení co už bylo taky úplně hotofson a normálně jsme do toho cíle utíkali. A rychle. Sem vůbec netušila čeho všeho jsem schopna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:30
- Nahlásit

Biluška
Poznala jsem ten pocit gdyž jako překonáváš sama sebe.
tss todle mám každý ráno dyš zazvoní budík
Sem vůbec netušila čeho všeho jsem schopna
tak to se těšim co z tebe eště vypadne

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:42
- Nahlásit

davidkova renata
tak to se těšim co z tebe eště vypadne
no tak to se ještě uvidí, třá momentálně mám několik fantastických nápadů . Akorát nevím essi je stihnu včas realizovat . Jdu bydlenkovat, musím vybalit batohy

datli
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:57
- Nahlásit

Biluškaa dnes se asi ani nehneš,co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:00
- Nahlásit

datli
a dnes se asi ani nehneš,co?
mám asi zánět svalů si myslím. Fšech od pasu dolů . Ale to neva, barák je přízemní tak si tu popojíždím na fofrkřesle

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:13
- Nahlásit

čúúúúús bambůůůůs kretéééni!!!
Máme za sebou poslední plnokrevnej trek letoška, všecko další už budou jenom také pocmrdáfky, taxme si to patřičně užili!! Bylo to úplně úžasný, nádhernej terén, měkoučký lesní pěšinky pískem vysypaný, nigde ani mrť asfaltu, nádherný počasí a hlavně skály skály skály a skály! Po těch těžkejch horskejch trekách to byla úžasná pohodová tečka na závěr, kopečky byly sice docela "intenzivní", ale žádný mnohakilometrový krpále, jen takový houpačky hore dole, pes řval blahem. Nevim co se s ní děje, ale poslední 3 treky je úplně neunavitelná, tahá jak smyslůzbavená a ještě u toho furt řve a domu se vrací v plný kondici, už ani gram nezhubne. Čekala jsem (opět marně) že bude v neděli krapet namohlá, páč to co do těch výstupů předváděla už fakt bylo daleko za hranicí zdravýho rozumu, ale ani prd. Dali jsme si v neděli ještě asi 9km výletek po skalních bludištích a psíček byl šťasten že se konečně může realizovat...
Celkově to bylo moooooc fajne zakončení sezony, líbezných 90km víc než milosrdných k lidským i psím tlapám, esli bude Biluše trvdit něco jinýho, tak jí nevěřte!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:27
- Nahlásit

Nazdar blázni, mám dosti vysokou šanci na angínu, myslim, že mě trošku bolí v krku, musim si to pěstovat, jinak se tý angíny nedočkám, taky mě děsně bolí ruka a mám oteklej loket, ani nemůžu zatahovat ruční brzdu v autě, tak si myslim, že bych mohla mít angínu v lokti.

Pevně doufám, že Hancaw vopravdu vomdlela na vycházce s váma, to bych se jí vlastně vůbec nechtěla smát ))))
Jinak už zase háčkujeme a vyšíváme, ale pondělní rozjezd si dáme lehčí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:29
- Nahlásit

bonc
líbezných 90km
hlavně skály skály skály a skály
myslim,že seš magor,drahá

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
jako magor je, ale utahala Hancuw a to se bobe počítá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:35
- Nahlásit

Gerda
ale utahala Hancuw a to se bobe počítá
tak to je jasný,to je skoro nejvěčí zásluha v žumpje,my bysme na to neměly si řekněme na rovinu

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
kdybysme jely autem a hancaw musela za náma běžet...nepodceňuj nás. Věř tomu, že u Humpolce už by chtěla zpomalit aspoň na 110.

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:44
- Nahlásit

Gerda
ale utahala Hancuw a to se bobe počítá
neutahala, lemra si šla rači krátkou, na dlouhou se mnou nechtěla, tagže všecky zásluhy zas slízne Biluše

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:46
- Nahlásit

Gerda
jako magor je, ale utahala Hancuw a to se bobe počítá
Boncofka HančuW vůbec ani neviděla Utahala jsem ji JÁ, neupírej mi laskavje moje zásluhy

bonc
si úpa vadná a měli by tě někam hospitalizovat páč tohle - to byla úžasná pohodová tečka na závěr, může říct jenom někdo kdo má evidentně o kolečko víc
Asfalt tam teda nebyl, písek a pískovec jsou na chození fajn, to je pravda, ale šplhání po šutrech nahoru a dolů bylo příšerné Nejpikantnější bylo, že na ty největší jsem musela Texla vysazovat. Takže jsme nahoru šplhali způsobem - Biluše zvedne za postroj Texla a vyhodí ho nahoru. Arman vyskočí, Avatar vyskočí a Biluše řve "včil stát". Pak Biluše zvedne svoji nohu někam k hlavě, hodí ji nahoru na ten šutr, vzepře se rukama o okolní šutry a vyleze nahoru. Popojde k dalšímu šutru a fšechno to opakuje. Cca od dvacátého už jsem nahoru zvedala i Armana. Hrůza to byla, hrůza hrůzoucí

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:48
- Nahlásit

jo a rozpadly se mi boty!!! zase!!! Merely za dva a půl litru, mam je od května a už sou v háji, dochodim v nich ještě říjen a du je reklamovat, esli mi zkusí říct že sem v nich moc chodila tak je voběsim na kaničce. Merelám by fakt neměla jít pata skrz už po ňákejch cca 1300km

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:49
- Nahlásit

Biluška
máš v tom případě parádní zásluhu na hančotrpitelství ))))) bonce použijem jako poslední tečku, kdyby Hančice zase remcala na nějakym NAŠEM výletě )))

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání