| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 13:08
- Nahlásit
Venta
No a pokakinkali jsme se teda trochu...
Oba?
a ví to manža? to asi zádný tuli tuli nebude co
to mě napadlo, ale kdo by ho zas uklízel.
Jako správná bydlenka bys ale měla být ráda, že můžeš uklízet
Spíš na nich budu hledat to tlačitko off, to bude jednodušší
To máš recht, hele až ho najdeš, dej vědět, ať vím, kam šáhnout
A už fakt du
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 13:11
- Nahlásit
Eldoguero
Oba?
JO!!!
až ho najdeš, dej vědět, ať vím, kam šáhnout
zatim nic, zkoušela sem kromě šahání i kopat, ale taky to ňák nefunguje. Proto jsme byli venku v tom dešti, už dvakrát dneska
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 13:40
- Nahlásit
Venta
No jasně, snažim se, jinak by nebylo tulituli. Mimísek mi ale venku trochu zmoknul, tak jen aby nebyl pak nemocinkaný. No a pokakinkali jsme se teda trochu
blink....
kdyby sis vzala džuzepa nebo frančeska
ajo eště je ve hře džuzepe )))))))))))))))))
danajasa
Naber si pytel pláže doma si ho vysypeš okolo vany vosolíš si vodu na pračce zapneš horský slunko pustíš pračku másto příboje a jako bys nikdy nevodjela:O
jako ty seš ale vopravdu kretén,přeceda má pravdu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 14:29
- Nahlásit
jo a našla jsem u recyklací skla,krásné terárko,bez pavoučka tedy ,jmenoval sel Kokosáček
takže se tam bude krásně ujímat kaktusky moje
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 16:58
- Nahlásit
Tak mě napadlo - 21. - 23. budu v okolí Mělníka. Nebude se tam náhodou zrovna něco psího dít?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 19:22
- Nahlásit
Lola1
To netušim, ale v Praze bude 22.9. Sen zvířat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 19:40
- Nahlásit
brezen2008
,krásné terárko,bez pavoučka tedy ,jmenoval sel Kokosáček
co to meleš??? )) jak víš kdo tam žil a jaxe menoval? .-))
Venta
ale v Praze bude 22.9. Sen zvířat
ajo.-)) no loni bylo dooost veselo esi mi rozumíte )) tak by nebylo špatný se tam číhnout,třá zas něco bude.-)) dete někdo?
jo a mám u maruny zas ty dětský mlíčka,bude to někdo chtít třá pro kotata nebo štěnata nebo to mám vzít tam?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
no loni bylo dooost veselo esi mi rozumíte
já ne
dete někdo?
já jo
jo a mám u maruny zas ty dětský mlíčka
jaký mlíčka? sou pro děti nebo pro štěňata?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 19:57
- Nahlásit
Venta
já ne
no to bylo hned po šarikovi a daušová udělala děsnou vostudu nejvyššímu úpa veřejně ..byla před nim s ukázkama a dyš ho pořadatelka vyzvala aby přistoupil,vyrvala jí mikrák a na celej dvůr mu řekla co si vo něm myslí..a hádej co to asi bylo.-)))))))))))))))))) nezmoh se ani na slovo,vůbec nepíp a vycouval,akorát esina se rvala k mikráku ale nedali jí ho.-))))) paxe urazil a po chvíli odjel
sou pro děti nebo pro štěňata?
sou pro děti..vod Beby..sou asi prošlý,což je úpa jedno ale samosebou..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
ajo, to sem slyšela, jen mi to vypadlo. tak uvidíme, esi tam bude zas něco zajímavýho
Já tam budu jen chvíli, tak snad něco neprošvihnu.
sou pro děti..vod Beby..sou asi prošlý,což je úpa jedno ale samosebou..
Tak kdybys měla neprošlej sunar, tak beru všechny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 20:16
- Nahlásit
Venta
tak snad něco neprošvihnu.
f to taky doufáme )
Tak kdybys měla neprošlej sunar
dyš to nehrozí právě...dostanou se jíjen prošlý věci bud vod holek z lékárny nebo něco vod dýlerů ,bere to pro ty zvířata právě..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 20:34
- Nahlásit
Čus bus!!
Dneska bylo fakt hnusně a doufám, že se to vypršelo dneska a zítra už pršet nebude.
Gerda
Pani, tak vy s námi nakonec pojedete? To je supeeeer!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 20:53
- Nahlásit
Nazdarus brundibárus! Už sem domki, dneska zatraceně brzoooooo! markus byl s mnou, tož je vše vyřízeno. A nemusím o víku do práce, jupíííííí! Doufám, že je vše krásně a řádně hotovo a v pindělíčku již v plné sestavě, asi zas budu trochu žít. Na oslavu, že jsem to přežila, bych si ráda dala hlt alkahůlu, ovšem nemám doma ni kapek.
Baico
Jako strašně moc se těším, hrozně ráda jela bych, vždyť už i ty botky pochodové mám, z tábora jsou zakoupené, Mařen otestován psama, odhání jak sviňa, však co by ne, je to už 31 dní, teď už by to celý mělo být bezpečný, uvidíme, co tomu řeknou s klucíma, stejnak bych to možnáááá ještě jistila v chatce oddělením, přece jen má kluky moc ráda, mám tolik přesčasů, že si můžu vzít volna asi celý týden náhradou ))) Takže páteček bych měla mít 100%, navíc kolegně pofrčká na 14 dní na dovču a budu tam sama, tak se před tim musim připravit energeticky, a řekni, co je lepšího než takovej vejlet do hor v zemi našich bratrůch s milou společností
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 20:57
- Nahlásit
Baico
Jo ale už vim, vlastě, co mě ohrožuje na cestě. Jak markusa hárala, nebyli jsme na očkování, pročež ho má o měsíc propadlý, Takže musim hned na začátku tejdenku převočkovat - jak to je v pravidlech? Nesmí být mladší tří dnů to očkování? Když půjdu v úterý, mělo by to být okáčko, ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 20:59
- Nahlásit
Gerda
ty botky pochodové mám
No aby jsi nebyla zklamaná. To Štrbské Pleso je výlet max na 4 hoďky i s cestou zubačkou. Tak ho kdyžtak obejdeme 2x Ale budu moc ráda, že pojedete s Maryjí s námi. S tím háráním už bych si vůbec nedělala hlavu. Myslím si, že teď už nebude chtít ani kluky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:01
- Nahlásit
Gerda
Když půjdu v úterý, mělo by to být okáčko, ne?
Nech si tam dát radši 3 neděle starý datum, kdyby nás bratři Slováci chtěli kontrolovat. Ale na výstavu je to jedno, neb se Maryje nevystavuje, tak jí tam nikdo kontrolovat nebude.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:04
- Nahlásit
Jinak jsou na světě další Anciliátka a jejich tatínkem je Sisinka od nás ze cvičáku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:06
- Nahlásit
Baico
a jejich tatínkem je Sisinka
???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:08
- Nahlásit
co se tejče snu zvířat,dejte vědet jaký to tam bude..
Davídková - vím to byl tam sklípkan,bylo to tam napsané,jméno a že to byl nějakej brachamatra čico a že stál 4000 a narozenej roku 2009 a že jsenoval Kokosáček,někomu chudinka umřel a terárko pak dal poplenic,ted tu už vyschlo a čeká,až se na zimu daj kaktusky,vejdou se tam jenom asi 4 kousky,ale já seženu určo ještě jedno akvárko ana dalších 7 kousků,jsou to všici Bedříškové a bedřišky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:09
- Nahlásit
Monty
Ty neznáš Sisinku?
Jmenuje je Imperátor džej sí, tak mu říkáme Sisinka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:10
- Nahlásit
jak jste se měly???
Já měla pracovně náročný den, tvrdla jsem v práci dvě a púl hodiny přesčas a ještě jsem si dotáhla práci domů, fakt skvělý pátek
děcka mě vítaly jaK kdyby mě sto let neviděly, bobíšci
ale ode dneška mi začíná dovča, tak jim ty dvě a půl hodiny stonásobně vynahradím
Zítra půjdeme poovenčit s našim kamarádem BOCákem a v neděli jdeme opět na coursing
už se moc těšíme a v pondělí odjíždíme na agi tábor
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:11
- Nahlásit
Baico
aha, už jsem si říkala, že tady někomu hrabe
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:12
- Nahlásit
Monty
už jsem si říkala, že tady někomu hrabe
Tak to se samozřejmě nevylučuje
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:14
- Nahlásit
já bych stejně nemohla na sen zvířat,bo ranní noviny se dělaj od 3,30 do 8,30 i v sobotu
zas budou mít psi jinou zábavu,nosit noviny sae jim bude líbit,hlavně dastíkovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:27
- Nahlásit
Baico
Výlet 4 hoďky bude plně stačit i Markusoj i mě, teď sedím v podstatě měsíc jenom v práci, není potřeba se rovnou ztrhat. Září má bejt moc hezký, tak se převelice těšíme na výletničení a stopaci. S razítkem pořeším u veta.
Gratuluji Anciloušům, zase malí bílí rozlitý jogurti )))
Kdy chceš vyrážet a jak uzpůsobíme cestu? Budu se přigesťovat k tobě nebo je ti lepší mě nabrat po cestě? Těšim se k Paf na kuřátkáááááááá
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:30
- Nahlásit
Venta
jj, dík, od kolika do kolika to cca je?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:32
- Nahlásit
Čut lidijové! jsem mrkef a to se mám záftra prezentovat v Rybníkách.
Gerda Štrbské pleso je kousek od Rysů.... ber to jako typ
Davídková jakože mi třeba doženeš na vycházce bo tak něco jo?
Alexa provdej se do Itálije a já te přijedu nafštívit - okahbitě a zůstanu na furt jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:39
- Nahlásit
Gerda
Kdy chceš vyrážet
Záleží na tom, jestli dostanu dovču. Ale snad jo. Takže bych chtěla v 9 dopo vyrážet od nás, tudíž tak v 10 od tebe.
jak uzpůsobíme cestu?
Vzhledem k tomu, že jedeme směr Morava po D1, tak tě naberu při cestě. Je to ještě o 60 km dál než na Liptov, počítám tak 7 hodin cesty. V pátek jen malinkatá prochajda po Štrbě, ubytko a večerní zábava. V sobotu dopoledne výstava, ta bude rychlá, je přihlášeno 15 psů. Po výstavě výlet na Pleso a nedělě dopoledne odjezd směr Čechy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:42
- Nahlásit
Baico
Ale na výstavu je to jedno, neb se Maryje nevystavuje, tak jí tam nikdo kontrolovat nebude.
jo? tak to asi jak kde, u nás na Ostravské národní to kontrolujou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:44
- Nahlásit
Monty
tak to asi jak kde
Todle je speciálka bílejch Tam se to tak nehrotí
|