Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1278 . 1279 . 1280 . 1281 . 1282 . 1283 . 1284 . 1285 . 1286 . 1287 . 1288 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:00
- Nahlásit

Eldoguero
Du se navobědvat, páč se vůbec nebojím jídla

Jídlo se bojí tebe ale co, ztrestej ho

Jsem akorát dojedla francouzský brambory ale ještě tu mám hroznový víno

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:03
- Nahlásit

Biluška
hele to s tou mapou bych já nikdy neřekla, bo se dycky držim v uctivý vzdálenosti, když někdo čumí do mapy a bezvýhradně mu věřim, takže pro mě to zábavný nni, když mě nechá zabloudit někdo, kdo se má umět v mapě orientovat )))))) Rozhodně bych nešla 40 km, páč to neujdu a neodrovnam si psa, kterej by z toho byl špatnej, 18 je akorátní vejlet si myslim, když nebude moc horko. A 18 km čokla na vodítku....nevim, třá Nanda nikdy na vodítku nebyla, by mamku mrdlo.

Eldoguero
Dyť sme měli jít ty Jizerky ty pakošu bláznivej přece...s přechrápnutim u vás ve cvičáku...tam už to umíme, pěkně se nám tam spalo, to je jistá věc.

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:05
- Nahlásit

Gerda Potřebuju nutně na vejlet,

EldogueroMáchu máme kousek dolů z kopce

kachna_No, Cir už se těší,

davidkova renatana vejlet bysem i šla

Jeeeeee, pojede se hromadně na Mááááchůůůůů
Dopa se se mnou longa?

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:13
- Nahlásit

Biluška
Panika vzrůstá. Přicházejí další a další trekaři a fšichni čumí do mapy a hledají ká jedničku. Panika dosahuje nebývalých rozměrů.
a pak něgdo vyndá gps......... a všichni jsou rázem v hajzlu úplně, páč moderním technologiím je třeba důvěřovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:14
- Nahlásit

Gerda
nevim, třá Nanda nikdy na vodítku nebyla, by mamku mrdlo.
už jsem to psala asi stokrát. Moji psi nejsou na vodítku prakticky vůbec nikdy, tolik vodítek ani nemám. Přesto na treku bývají normoš na postroji a šňůrách, táhnou jak blbý (hlavně z kopce ) a vůbec jim to nepřijde. Mě taky ne. Když nechtějí táhnout (což je vždycky když se jde do kopce) tak jdou prostě na prověšené šňůře, anebo mě nutí, abych je nesla (Lilátko ). Fakt jim to vůbec neva, to jenom lidi mají pocit, že by jim to mělo děsně vadit.

bonc
Dopa se se mnou longa?
Náš Radek se chystá. Ale on nejde, on běhá, je to blázen. Divokej.

Já možná kvůli němu půjdu taky, ale nevím no...víš jakej mám fstach k longům . Jenže kvůli němu musím beztak přijet ve čtvrtek večer. Že by se mi chtělo se tam celý pátek mrcasit než budu moc v sobotu vystartovat to se mi teda nechce...to bysem asi radši šla chcípnout na ten long. Jenže velkodítě chce jet taky a to long asi nedá. To bude rádo když dá mida. Nechat tam samotný dítě f kempu, aby v sobotu šlo samotné mida to taky nejde. Tak nevím. Asi vyrazíme i s Lálou na ten long a něgde ho potom vzdáme...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:16
- Nahlásit

Biluška
to jenom lidi mají pocit, že by jim to mělo děsně vadit

No právě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:26
- Nahlásit

Biluška
Panika vzrůstá. Přicházejí další a další trekaři a fšichni čumí do mapy a hledají ká jedničku. Panika dosahuje nebývalých rozměrů. Něgdo vezme telefon a volá pořadatelům.
To bych nedala, za 5 minut bych všechny poslala do pr... už jen za to, že stojí na stejný cestě jako já.
Nee, organizovaný treky opravdu nejsou nic pro mě.
Lucie Kratochvílová
Jídlo se bojí tebe ale co, ztrestej ho
věčinou jo
Trest bude krutý
Jsem akorát dojedla francouzský brambory ale ještě tu mám hroznový víno
Hmm, mňam, jsi mě inšpirovala, asi budou zítra francouzký brambory
Gerda
Dyť sme měli jít ty Jizerky ty pakošu bláznivej přece
Šak já vim a doufám, že poberete rozumu a nevorganizovaně dorazíte někdy
bonc
z kopce
Jo jo, od nás furt z kopce, pak po rovině a zase z kopce
Horší je, že zpátky je to furt do kopce
Dopa se se mnou longa?
NIKDO!

Tag du, zdár

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:39
- Nahlásit

Biluška
Náš Radek se chystá.
znam?
Ale on nejde, on běhá
jo tak to ho neznam
Nechat tam samotný dítě f kempu, aby v sobotu šlo samotné mida to taky nejde
se domluv s Hanzem, určitě se rád zas ujme role doprovodu a hlídače

Eldoguero
Dopa se se mnou longa?
NIKDO!

ste ošklivý a zlý a já to řeknuuuuuuuu

To bych nedala, za 5 minut bych všechny poslala do pr... už jen za to, že stojí na stejný cestě jako já.
Nee, organizovaný treky opravdu nejsou nic pro mě.

už sem to řikala několikrát paf, když nechceš, nemusíš za celou cestu nikoho potkat. Dobře pár krát za den třá na někoho narazíš, ale ono po x hodinách samoty je ti to už spíš příjemný než nepříjemný. Řekneš čau a když usoudíš že tim ses zas společensky vyčerpala tak deš dál sama... Na tom že je to zorganizovaný je krásný hlavně to že máš trasu, která je opravdu pěkná, připravujou to lidi co ten kraj znaj a snaží se ti ukázat ty nejhezčí místa. A projdou jí před tebou, takže máš jistotu že tam ty značky skutečně jsou (což ne vždy je pravidlem, že když jsou v mapě, jsou i v lese). A když se ti něco tobě nebo psovi stane, tak tě dokonce i odvezou

Gerda
by si mohla Maryje konečně vyzkoušet k čemu má ten postrojek dovopravdy

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:42
- Nahlásit

Biluška

Asi vyrazíme i s Lálou na ten long

To je dobrej plán!

kinta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:44
- Nahlásit

Volové, otcházim k paní dochtor na kontrolu. Béřu s sebou román tlustý do čekárny. Pá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:09
- Nahlásit

bonc
se domluv s Hanzem, určitě se rád zas ujme role doprovodu a hlídače
A jo, vidíš. Jakto, že jsem si na něho nevzpoměla

znam?
Neznáš. Zatím má za sebou jenom dva Lefy. Běhá s jednou z mých šelmyjí a je děsně ambicijózní. Furt trénuje. Ti řikám, že je to blázen divokej

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:32
- Nahlásit

Biluška
A jo, vidíš. Jakto, že jsem si na něho nevzpoměla
bejt tebou taxi fakt rejpnu, už zas měl ňáký mekty jak Máchu asi nepude, že asi pomůže Alče s Jitkou s organizací.. no prostě je línej jít, tak třeba ještě rád pomaže na trať

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:35
- Nahlásit

bonc
jdu mu napsat essi nechce absolvovat mid s Lálinkou . Minule ho teda málem zabil ten short, psal mi z trati dost zoufalé esemesky . Mid by ho mohl odrovnat úplně

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:42
- Nahlásit

Biluška
ale já nic, já jenom větříček... se ho pak nenápadně optam jak že to vidí s Máchou...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 15:25
- Nahlásit

bonc
asi to s ním švihlo bo furt neodepisuje

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 16:10
- Nahlásit

hned bych taky jela na nějakou piditraťku,ale mám to našlápnutý termínově jak sviňa.A navíc se vše teď bude odvíjet,jestli Miga zoperují.Co já vím,jak dlouho po rozříznutém hrudníku bude zas procházkovej?6-8 týdnů?si tipuju?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 16:49
- Nahlásit

datli
Co já vím,jak dlouho po rozříznutém hrudníku bude zas procházkovej?6-8 týdnů?si tipuju?
bych to tipla tak nějak. A to na procházky, na trek, nebo na agi bych ho nebrala dřív jak na jaře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:24
- Nahlásit

Biluška
to jenom lidi mají pocit, že by jim to mělo děsně vadit.
no právě a celej můj život je vo pocitech))))))))))))))
jinak tvůj popis je dost dobrej,ale nijak se neliší vod žumpy na veljetě..třá kam se pude na vobjed a gdy sme plánovali od soboty večera do úterý dopoledne)))))))))))))))))))moc pěkná akce
kinta
Volové, otcházim k paní dochtor na kontrolu. Béřu s sebou román tlustý do čekárny
máš skupinovou terapii u psychyjatra jo? tak pozdravuj tyvíškterý.-)))))))))) tuty se tam potkáte
kachna_
díky pani) ale eště to zvážíme,páč vodítko mne stresuje,navíc snad ani žádný nemám.-)) a s vorganyzovanejma akcema na tom nejsem nejlíp..eště ufidíme

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:38
- Nahlásit

Biluška miga šetřit budu,díťata a sardulu nikoliv.
vyrámžíme keškovat se smečkou dalšíchpézetek z barku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:43
- Nahlásit

datli
samozřejmě díťata nešetři, by měli moc energie a dělali by blikule . Kdyby něco tak je sem pošli, je vezmu na výlet do Polska Budou prosit, aby sem nemuseli jezdit

davidkova renata
třá kam se pude na vobjed a gdy sme plánovali od soboty večera do úterý dopoledne)))))))))))))))))))moc pěkná akce
Bysem umřela kdybysem to s váma musela absolvovat. Smíchy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:47
- Nahlásit

Biluška
Bysem umřela kdybysem to s váma musela absolvovat
jako bylo to brutální to jo)) tolik kreténů na jednom místě se fakt hned tak nevidí..bohužel to tak bylo se všim)přesto se nám tábor mooc líbil

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:48
- Nahlásit

potřebuju další kafe do žíly.usínám a chce se mi být venku ale nechce se mi pohnout.Strašná lenora.

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 19:06
- Nahlásit

Zdár jelitá co děláte?tady je mazec kvartýruje se mi tu barumka hezcí špinavý chlapi akorát jim nerozumím ani slovo bo engliš španělsky a už vůbééc né holandsky takže zas prd budu jim dávat kůtat vod cesty a kasírovat to v ojrééch

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:34
- Nahlásit

Biluška
Bysem umřela kdybysem to s váma musela absolvovat. Smíchy
To asi jo, bylo to fakt hodnotné

davidkova renata
tolik kreténů na jednom místě se fakt hned tak nevidí.
Taky sem si to řikala, jak je možný, že se tolik kreténů najednou může sejít. Eště že my jsme byli jediný normální

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:14
- Nahlásit

při hledání kešek se mi pes prošel rašeliništěbahništěm.Půl hodiny v koupelně s oběma psy.vrrrrrrrr

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:44
- Nahlásit

Čus lydijové jsem kompletně mrkef byla jsem dnes ekstrémě produktivní aš mi to neba
bonc longa nejdu bych se mušela sabít v půlce
Biluška mida bych šla aji bych šla i s tebou
Gerda minule jsi se mnou přece hledala značku dyš jsme šly bez mapy a ani jsi mi nenadávala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:21
- Nahlásit

nejsem ve své kůži,ale zítra to bude snad lepší

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:28
- Nahlásit

brezen2008
nejsem ve své kůži,ale zítra to bude snad lepší

lity lity

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 23:14
- Nahlásit

Nazdar blázni, je to čím dál tím horší, ale ještě pořád to může být ještě horší.
Rovnou vám řikám, že na štyrycet kiláků procházku nejdu. To neujedu ani autem.
Mámu vytopila sousedka, které vyteklo topení. Vytopila mámu, sousedku pod mámou, souseda vedle v domě a souseda pod tím sousedem vedle v domě. Taky bylo moc vody na chodbě v našem domě, u nás na patře. Maryje pojedla tři sousedy, co to přišli hlásit, pak pojedla revisanta jakéhosi a taky příbuzný té topící sousedky, kterážto je již velmi stará, pravidelně k ní jezdí různé instituce, naposledy to byli ochránci zvířat, bo volala na policii, že má doma jakési ještěrky, které popsala tak, že biologovo srdce zaplesalo ve vidině úlovku jistého ohroženého druhu jakéhosi vzácného gekončíka. Pak pani pouštěla různě plyn ve sporáku a mnoho veselých věcí dělá, pročež jsme se jí všichni skládali na elektrický sporák, bychom se ochránili před výbuchem. Taky jsem dnes jela jako fitipaldi, neboť jsem dělala různé smyčky a myšky a byla jsem ráda, že hodní lidé za mnou řádně brzdili. Pak na mě jeden pán troubil. Přišlo mi zbytečné mu dávat přednost, když už jsem jela. Pak jsem taky plakala, ale to bylo předtim, ještě v práci. A taky jsem řikala Zabiju se, Všichni tady umřeme, Pojďme se všichni zabít, bude legranda...a vůbec to bylo celé monotematické. A Teď jdu spáti.

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 23:19
- Nahlásit

Gerda

<< 1 ... 1278 . 1279 . 1280 . 1281 . 1282 . 1283 . 1284 . 1285 . 1286 . 1287 . 1288 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání