| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 07:57
- Nahlásit
Bré ráno jasné pisezny! proč musím do háku?
Biluška ona není opelichaná spíš právě naopak...
Eldoguero čí si myslíš že to byl nápad?
pawlinka opovaž se TO přivolávat
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 08:06
- Nahlásit
davidkova renata
hele pani našla sem na netu krs bachofky tudle pani,zkuste jí,reference jsem četla celkem dobrý
Davídková moc a moc Vám já tady ze severu DĚKUJI páč tak kvalitní čtení a tak hodně informaci jsem už dlouho neměla a je fakt s čeho vybírat nestačím dočíst jen sedím a čtu a zírám opravdu dovím se hodně dobrých rad a věcí. Tak, že DĚKUJI.
No, a aby ti nebylo líto a smutno tak moje oblíbena věta pac a pusinečku ob Biška a Damiška máš radost?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 08:37
- Nahlásit
brezen2008
dneska byl zajímavej den v mém životě ,jsem na to pyšná
A co se ti stalo zajimaveho? Ma to co delat s Evou? Hele a co ta kytka? Drzi? Ja mam bohuzel takhle v lete tu zkusenost, ze vetsinou za dva tri dny ruze sklopi hlavicky a je po nadhere. Mozna by bylo lepsi si je pak ususit, suchy ti muzou delat radost leta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 09:45
- Nahlásit
čus dementi,koho zas gdo zabil teda??
jináč tu je kaltna ale svítí jak vo život tagže táhnu k rybníčku samosebou
Darina1
tak kvalitní čtení a tak hodně informaci jsem už dlouho neměla
jé to je fajn,to sem ani nedoufala ,taxe zdělávejte )
pac a pusinečku ob Biška a Damiška máš radost?
samo litr pani,toto je již okřídlená věta czpsa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 10:04
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko z práce
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 10:22
- Nahlásit
hola hola jelítá, už jsem vám dneska přála dobrého dne? Ani prd co? Tak teda krásnej den, neni to těžké ho přáti když je tam tak krásně... co krásně, je tam úplně luxusně, co vám budu povídat. Ale vyhrožujou zmetci na pátek deštěm, předem řikam že ho v Jeseníkách nechci! Nechu se drápat do velekopců v děšti, to já nerad...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 10:43
- Nahlásit
leyenda
paní za 3 dny jdou taky do háje,ale já si je suším,mám to místo obrazů a obrázků na zdi a nejenom ruže,mám tu všechno možný,eva chtěla vyhodit po 15 letech krásnou sušenou kytku,já si jí vzala a jakou mi tu dělá v akvárku radost i eva koukala jak tu krásně prokoukla a takle to mám poslední rok se všema kytkama,jedině co nejde usušit jsou gerbery a kopretiny,ty vopadaj hned jak sou suchý
-----------------------------------
jinak zdravím,psiska najedený a večer hurá za tetou si popovídat i s honzou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 11:00
- Nahlásit
Bré deň bydlenky
hancaw
čí si myslíš že to byl nápad?
Jo tak ona si za to může sama jo? F tom případě, jsi to zvíře plesnivé neměla koupat, ale naopak vzít ji vyválet do nějakýho hnoje a pak vyrazit směr oryjent
Máte zimu jo? Hmmm, u nás je stálých 22 stupňůch a kolem poledne to vidím na opalovacích 24 škoda, že se neopaluju, sluníčko svítí, tráva roste jak vo život sousedi vysekávaj pastviny, páč zvířata jim to nestíhaj vypásat ... a maj jich docela dost
Kalun můj zlatý již je na krytí, včera večer jsme zkoušeli Máchse, ona ho nemá ráda, ale už by eventuálně i jemu ... dnes ráno obtěžovala už i Botina, za odměnu ji asi zítra nakreju teda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 11:56
- Nahlásit
Eldoguero
tráva roste jak vo život sousedi vysekávaj pastviny, páč zvířata jim to nestíhaj vypásat ... a maj jich docela dost
neser mi U nás uš fakt není čím krmit, prostě je sežraný naprosto fšechno Ráno jsem běhala s kozou po pastvině a nevěděla jsem kam ji uvázat páč tráva už prostě není nigde Nakonec jsem jí chtě nechtě musela nechat sežrat nějaké křoví.
bonc
do jaký velekopců? Je to nakloněná rovina říkali vedle . A to vůbec nezmiňuju nějakého pobouchance co tvrdil, že Jeseníky vlastně nejsou kopce a že Stezka jde beztak tak nějak mimo ně a tudíž úplně po rovince
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 12:03
- Nahlásit
Biluška
U nás uš fakt není čím krmit, prostě je sežraný naprosto fšechno
Kdykoliv kouknu na zahradu, tak si na tebe a Paw vzpomenu, škoda, že vám tu trávu nemůžu poslat, počítám, že by uživila Bramboříka i celou Paw farmu ...
Hele hnusosousedka včera lítala s křoviňákem v ohradě s poníkem (není zase tak velká ta ohrada a poník je v ní od jara, prostě nestíhá) a večer jezdili traktorem v cca 2 hektarovým výběhu, kde vegetí od jara cca 20 ovcí na střídačku s dvouma koněma a zase naprosto nestíhaj - tenhle výběh už jednou sekali někdy v červenci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 12:44
- Nahlásit
byla jsem si vyzvednout novou OP a vypadám tak jak totál degen, takže vlastně normálně jako vždy
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:11
- Nahlásit
Biluška
do jaký velekopců? Je to nakloněná rovina říkali vedle . A to vůbec nezmiňuju nějakého pobouchance co tvrdil, že Jeseníky vlastně nejsou kopce a že Stezka jde beztak tak nějak mimo ně a tudíž úplně po rovince
mlč tě řikam, se furt přesvědčuju že to určitě nebé tak hrozný jak loni, že už určitě nepolezem na Lysou horu, že se nás Láďa nepokusí zabít, nepokusí se zas s velkou převahou trumfnout Šerák, že to vlastně bé úplně pohodovej procházkovej trek A vůbec, ale vůbec se to ani v nejmenším nebude dát srovnávat s Oravou, kde slova k popisu trasy "mírně zvlněná" dostaly novej význam a jejich autor mnoho nových jmen
Sem v poslední době nějaká lenivá, až jako unavená či co, ani chodit se mi nechce, vůbec by mi nevadilo střihnout si nějakou rovinku.. proto se seru do Jeseníků a do Krkonoš
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:14
- Nahlásit
Eldoguero
za odměnu ji asi zítra nakreju teda
Happunka bude mít šťastný den? ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:19
- Nahlásit
bonc
Happunka bude mít šťastný den?
Jistě beru záznamy na unikátní F1 Budou teda strašně drahý, páč sou po těch PP rodičích, uchovněných dokonce (každý ve svým plemeni ) takže essi chcete ščeně, tak si ho rezervujte huš teď a začněte šetřit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:25
- Nahlásit
Jo a ještě vám musím říct o SK, tak jsme teda dojeli úspěšně na místo, přestup byl v poho, protože náš čekal, takový ten menší vlak, co je nízkopodlažní - ty minulu, kdyby takové byly všechny, tak bych se nenervovala no a měl nás vyzvednout přítel od pořadatelky, čekali jsem půl hodinu nic, debil jsem neměla číslo na pořadatelku, já ji ho večer psala na FB, ale už si to asi nepřečetla, ak jsem volala makrela, ta mi nebrala telefon, asi zase chlastala..., tak jsem volala druhé, ta taky nebrala tel., tak jsem volala třetí, ta už to vzala, tak jsem ji poprosila ať se koukne na net, jestli nemá kontakt tam, neměla, měla tam jen skype a email, což mi bylo jaksi na houby hodina a nic, tak jsem zašla za taxíkářem, kolik by teda stála cesta a jestli nás se třema psy vezme, takže jo, ještě, že jsem věděla kam jedem
Nazpátek mi pomohl takový mladý kluk psy podržet dole a já je házela mamině, shodou okolností jel taky do Ostravy a jednoho mi zpátky dokonce vynesl, protože vlak měl zpoždění a degéni už jaksi začali nastupovat...
Jo a včera si tak jdeme lesem a nějaký pár na mě, že jestli nechci jednoho prodat tak jsem řekla, že rozhodně teda NE
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:29
- Nahlásit
Monty
že jestli nechci jednoho prodat
Brutální
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:36
- Nahlásit
Monty
tak jsem řekla, že rozhodně teda NE
a to je ta chyba! Třá Fejtici bys prodat mohla, kurzíngy nevyhrává, výstavy nevyhrává, tak co s ní... seš hovno obchodník
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:43
- Nahlásit
Monty
jestli nechci jednoho prodat
Tos měla, hned jsis mohla pořídit jinýho, toho později taky výhodně prodat ... a tak dokola a to se vyplatí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 13:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Brutální
no pro mě určitě
bonc
ještě jsi zapomněla dodat, že už ji skoro vůbec neba agi
Eldoguero
což no vidíš a mohla jsem mít tu krásnou Chelseu, kterou jsem držela u chovatelky v náručí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 14:13
- Nahlásit
Monty
mohla jsem mít tu krásnou Chelseu, kterou jsem držela u chovatelky v náručí
Právě ale nezoufej, essi to klapne budu mít krásné žíhané argentiny nebo bílé kanárky - jak se to vezme jedno ti nechám ať si ho na procházce prodáš sama
Hele, už jste viděli Bonbonka miláčka?
Lidi, zase jsem se nechutně přežrala musím si na chvíli odfrknout než pudu ven (i když nevim essi s tím mám vůbec otravovat essi mi jako rozumíte ) nebo se pobleju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 14:28
- Nahlásit
Eldoguero
ale na westím srazu jsem byla jsem měla nejvíce westíků, bylo tam více lidí co mělo dva psy než jednoho, ale tři teda nikdo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 14:41
- Nahlásit
Eldoguero
fakt bohapustě závidím. U nás už neroste vůbec nic a normálně vadnou stromy. Za poslední měsíc pršelo jednou
bonc
chicht . Takže ti nemám prozrazovat, že Láďa se rozhodl excelentně zaperlit a chystá trasu fšech tras, úpa nejhorší ze všech v celých dějinách dogtrekkingu? . Teda on neříká nejhorší, on používá výrazy jako "nádherné výhledy", "překrásná krajina" a tak. Jednou dokonce padl výraz "trochu do kopce"
Sem ráda, že tam nebudu, ale nechám si to pak vyprávět
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 15:03
- Nahlásit
Biluška
Teda on neříká nejhorší, on používá výrazy jako "nádherné výhledy", "překrásná krajina" a tak
jj, to je ten pořadatelský sleng Pod pojmy jako nádherné výhledy si máš představit ten absolutně nejšílenější kopec kterej se dal v okolí sta kilometrů sehnat a překrásná krajina většinou označuje průchod Boubínským pralesem ještě před zkulturněním z "Nevstupovat! Životu nebezpečné!" na "Vstup na vlastní nebezpečí".
padl výraz "trochu do kopce"
tak TOHLE jsem opravdu slyšet nechtěla!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 18:39
- Nahlásit
čus zplozencíí pekla,co děláte krom toho že množítě f1-f15? ))))))))
|
datli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 18:54
- Nahlásit
davidkova renataco děláte krom toho že množítě f1-f15?
žeru súšenky a přemlouvám se k něčeho dělání.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 19:53
- Nahlásit
bonc, Biluška kam se jde? Možná bych vyšetřila volnej víkend
Eldoguero vzdáváš bílou jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 19:53
- Nahlásit
datli
žeru súšenky
twe nemluf vo šušénkách,mám potáborovou dyjetu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 20:22
- Nahlásit
davidkova renata co-přesušily jste se?Mě se nic doma nechtělo klohnit,což už trvá hodně dlouho,ale mlsná honila,tak jsem si koupila dva balíčky sušenek ke kávičkám.
Máme v práci teď nějak míň pacientů a courají se po jednom,kde nic tu nic.A to je docela ubíjející takové crcání,mrcání a člověku z toho začnou pak choutky na cokoliv žratelného,jen aby se něco dělo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 20:25
- Nahlásit
Tak barák je hotovej, já bohužel taky
bonc
Pod pojmy jako nádherné výhledy si máš představit ten absolutně nejšílenější kopec kterej se dal v okolí sta kilometrů sehnat
samozřejmě. Z údolí bohužel ty výhledy nebývají. Musím teda přiznat, že od jisté doby si říkám, že uš sem v podstatě viděla fšechno a nikam do kopce nelozím
a překrásná krajina většinou označuje průchod Boubínským pralesem ještě před zkulturněním z "Nevstupovat! Životu nebezpečné!" na "Vstup na vlastní nebezpečí".
V Jeseníkách nemáme prales, zato máme bažiny. Poměrně dost jich máme...
hancaw
kam se jde? Možná bych vyšetřila volnej víkend
Nevyšetříš bo se to jde tenhle víkend a to se vystavujem . Ale potom se půjde Mácha a to bys jít mohla . Aj Crysa říkala, že půjde. Uděláme velkou žumpovýpravu.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 20:35
- Nahlásit
kde se chystáte nakrucovat?
|