| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 21:38
- Nahlásit
datli
nevím jak ostatní, ale já už akorát v pelechu.
Začíná noc!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:02
- Nahlásit
u tety bylo gůt málem jsme tam přespali,ale je furt marodná a tak jsem jí donesla pomeranče a vitamíny aby měla do práce sebou a ted dohraju hry a půjdu na sex ve městě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:20
- Nahlásit
Bré ránko, kde jste všichni? Zase se flákáte??? Je krásný den, tak vstávat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:28
- Nahlásit
Monty
Je krásný den
Gde?????
Ráno jsem šla běhat. Obloha byla na jedné straně černá, na druhé jasná. Po půl km začalo kapat. Říkala jsem sí, že určitě víc pršet nebude. Pak kapalo víc. Pak už pršelo. Byla jsem furt optimista a říkala jsem si, že mě to aspoň osvěžuje a že neprší moc. Po 3 km začalo lít. Domů jsem to měla 2 km a celá jsem promokla.
Jakmile jsem byla pár metrů od domu, tak pršet přestalo.
Momentálně to venku vypadá, jak kdyby se počasí nemohlo rozhodnout essi bude nebo nebude pršet.
Vždyť je ještě SRPEN!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:44
- Nahlásit
pawLINka
U mě určitě
dneska asi přijede kámoška ze Slovenska, poznaly jsme se na tom srazu, má dva westíky a samojedku a její přítel má dva flat coat retrívry, je strašně fajn, dělá canisterapii, zná i mojí chovatelku, sem tam se navštěvují. A má kolem dneska cestu, jedou do Větřkovic (tam mimo jiné budu příští týden, protože ještě 3 dny a mám co? D O V Č U ) tak že by se u nás zastavili jak pojedou domů...
Pokud to ještě dneska stihnu, tak si půjdu koupit kopačky (to už budu mít jako dárek na narozky) jo a zítra po práci jedeme na coursing s wami, takže co více si přát, pak bude pátek a asi už by měl být i agi trénink a pak ta dovča
u nás neprší a dneska by ani nemělo a doufám, že ani nebude
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:45
- Nahlásit
Bré ráno fšem!
Biluška škoda! Jeseníky mám ráda. Na Máchu razím určitě řekneme ještě davídkový a gerdě je i naložím f práglu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:49
- Nahlásit
brej deň, megerky Tu je kráááááásně! A vůbec se nesměju voryjetálcům že maj hnusně, jen ať si to taky jednou užijou místo nás, co máme mít furt und furt hnusně my a voni si vopalovat špeky že jo Ale zejtra by hezky už mohlo dorazit aji k nim a hlavně se pozdržet do neděle
Včera jsem byla venku s čoklem jenom půl hodiny, tagže vám to můžu říct Lenora mě neopouští, jsem úplně mrtvé chcíplé a nic se mi nechce, s vidinou že musim vyluxovat, vytřít a vyprat sem se na dýl prostě nevykopala a to sem si dokonce pohrávala s myšlénkou že nepudem vůbec, musim přece toho psa šetřit před těžkym trekem... no bylo mi vysvětleno co si bíbl vo šetření myslí a než jsem se přeploužila přes louku tak si jí stihla dát 3x. Je to slušně samostatnej pes
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:57
- Nahlásit
Biluška
Aj Crysa říkala, že půjde. Uděláme velkou žumpovýpravu.
hancaw
Na Máchu razím určitě
SUPEEEEEEER!!!!!
řekneme ještě davídkový a gerdě
to by se mohly dogestit, třá aspoň na kočárkovou pro začátek ať jim nezarazíme nadšení hned na počátku trekokariéry
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 08:00
- Nahlásit
Trasa: převážně po turistických značkách rozmanitou krajinou CHKO Kokořínsko, značně členitým terénem, hlubokými roklemi s pískovcovými skalami, přes kopce s dalekými výhledy, vesničkami s lidovou architekturou
no gdo by vodolal!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 08:39
- Nahlásit
dneska je krásně,hezky teploučko,svítí tu sluníčko,psiska nažraný a já se těším na večer na pc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Žiš pardon, že sem lezu bez pozdravu
žumpě zdar a nikdy jinak, Ave davídková.
bonc
no gdo by vodolal!!!
No, Cir už se těší, jak na všechny,všechny, všechny, všechny bude štěkat
Jdete někdo jen výlet? My bysme šli.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:17
- Nahlásit
Nazdar játra
Biluška
U nás už neroste vůbec nic a normálně vadnou stromy. Za poslední měsíc pršelo jednou
neskutečný, u nás pršelo naposledy v neděli a po ránu je tak vydatná rosa, že mám vždycky boty úplně durch.
hancaw
vzdáváš bílou jo?
NIKDY!!!!!!!
takový rouhání, no puj
pawLINka
U nás jasno, mírný větřík a 21
Ale buď v klidu, pršet bude nejpozději o víkendu
Monty
ještě 3 dny a mám co? D O V Č
Tý jo, to si někdo žije
Jakej Mácha? Zase přede mnou něco tajíte
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:20
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:33
- Nahlásit
Eldoguero
u nás pršelo naposledy v neděli
u nás dneska v noci
Jakej Mácha?
Karel Hynek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:34
- Nahlásit
Eldoguero
no nevím, proč se tam těším, když tam vlastně zemřu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:38
- Nahlásit
kachna_
Ave davídková.
no tak proto,pani!
Jdete někdo jen výlet? My bysme šli.
netušim vocogo a asi to nedohledám,na vejlet bysem i šla,ale sem uš stará tagže soft veeelmi ) gdy a gde?
jinak nazdar Hynci
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:42
- Nahlásit
kachna_
nás pršelo naposledy v neděli
u nás dneska v noci
Takže to shrneme - neprší jen u Bilušky
Karel Hynek
Hynku, Viléme, Jarmilo!
Je to von
Monty
no nevím, proč se tam těším, když tam vlastně zemřu
Ale prd, hlavně ať vám vyjde počasí, ale jak to tak sleduju, tak určitě vyjde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:46
- Nahlásit
otcházim k rybníčku bo je krásný den,Albertííí )
kachna_
sim tě napiš mi někam kde to najdu kam se teda de a gdy jiooooo, kuju )
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:50
- Nahlásit
EldogueroHynku, Viléme, Jarmilo!
néni trochu kontraproduktivní volat řeku,dyž tam u vás furt prší???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
Hele odpoledne budem krejt, tak ti pak dám vědět essi to bude bílý, nebo žíhaný jo f případě bílýho, ti jedno rezervuju Psa samozřejmě, ať můžeš nakrejt Nánu konečně
danajasa
néni trochu kontraproduktivní volat řeku,dyž tam u vás furt prší???
Hele, mě je to skoro už jedno, stejně chčije furt. Naštěstí, když nechčije, svítí slunce a je nádherně, tak se to tak nějak kompenzuje
A navíc Máchu máme kousek dolů z kopce a pak ještě kousek dolů až tam co jsou místo luk solární panely fšude
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:56
- Nahlásit
Eldoguero
no předpověď je tak půl na půl http://www.slunecno.cz/mista/vetrkovice-3218 uvidíme, jen si musím koupit ty kopačky, nechtěla bych si zlomit nohu a mít CVS
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:00 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Eldoguerodolů až tam co jsou místo luk solární panely fšude Takže bysme měli volat Hynků Viléme Jarmilo už se vám to světlo spustilo.Hynku zapl sto Viléme načisto Jarmilo postav na pesto a presto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
sim tě napiš mi někam kde to najdu kam se teda de a gdy jiooooo, kuju
no jenom předesílám, že jsem to našla tady na tvý vlastní foře
http://www.kokorindogtrek.estranky.cz/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:08
- Nahlásit
Nazdar dementi, trochu mám čas, ale moc ne, nicméně du fčas - jakej Mácha? Vejlet? Potřebuju nutně na vejlet, markus chce se probíhat lézem jako pán, chudák je teď velikej, když furt jen smrdim v práci. Dejte mi víc iínformací...ale jasně řikám, že s Boncem nikam na výlet nejdu!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:11
- Nahlásit
Děcka soráček, ale čokl muší bejt celou dobu na vodítku, tak to nejdu: Na trati se účastníci pohybují samostatně, maximálně ve dvojici. Po celou dobu závodu i v oblasti kempu musí být psi připoutaní na vodítku. Porušení tohoto pravidla se trestá diskvalifikací!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:15
- Nahlásit
Monty
nechtěla bych si zlomit nohu a mít CVS
to by bylo hóóódně drsný
danajasa
Takže bysme měli volat Hynků Viléme Jarmilo už se vám to světlo spustilo.
Nooo, tak nějak
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
ale sem uš stará tagže soft veeelmi
Kokořínsko je soft velmi celé )) můj kotník s tim sice moc nesouhlasí, ale co má holt dělat uš
Nicméně organizovaně nikam nejdu to je hnus, velebnosti
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:34
- Nahlásit
Organizovaně se mi taky nikam nechce, pojďme někam nevorganizovaně rači
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:56
- Nahlásit
Du se navobědvat, páč se vůbec nebojím jídla a pak jedu, vy víte kam, tak mi držte palce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:59
- Nahlásit
Eldoguero
Organizovaně se mi taky nikam nechce, pojďme někam nevorganizovaně rači
Ne ne, to je velmi zábavně vorganizované. Nevorganizovaně si neužijeme tu prču gdyž se blížíme ke kontrole, zhušťuje se koncentrace šílenců co ve fšech směrech běhají s mapama v rukách a křičí "deme blbě, deme blbě, musíme támhle nahoru do toho kopce", nebo "po červené, já sem vám říkal, že máme jít po červené" a taky "ty idijote, po červené se pude až potom, tady to máš jasně napsaný - po cestě ke ká jedničce a pak po červené" a první zase říká "vám řikám, že ká jednička je támhle na tom kopci, je to tu jasně nakreslený f tý mapě, měli sme odbočit u toho potoka". Do toho scházejí lidi z kopce dolů a hlásí, že ká jednička tam není, zato je tam nějaká vesnice a není v ní knihovna (hospoda) tagže nemá smysl tam chodit. Panika vzrůstá. Přicházejí další a další trekaři a fšichni čumí do mapy a hledají ká jedničku. Panika dosahuje nebývalých rozměrů. Něgdo vezme telefon a volá pořadatelům. Zjistíme, že sme úpa jinde a dem osm kiláků zpátky. Je to prostě mnohem zábavnější než chodit nevorganizovaně
Gerda
Na trati se účastníci pohybují samostatně, maximálně ve dvojici.
to nigdo nedodržuje.
Po celou dobu závodu i v oblasti kempu musí být psi připoutaní na vodítku.
To se dodržovat musí, ale psi jsou beztak tak utahaní, že je jim to šumák.
.ale jasně řikám, že s Boncem nikam na výlet nejdu!!!!!!!
Já taky ne!!!! Sem s ní šla jednou, umřela sem úplně!!!! Gdyby mě Hyena nezachránila flaškou první pomoci tak sem tam chcíplá eště teď!!
Jo a furt u nás neprší a je děsný hyc. Večer budu muset zase zalít stromy.
|