| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 06:14
- Nahlásit
Gerda
Pak pani pouštěla různě plyn ve sporáku Tak pani budte ráda,že ste zrovna nepořádala romantický večír o sfíčkách,tvé přání by se vyplnilo ihned
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 07:14
- Nahlásit
Brého rána vinšuju! Dnes je co? Pááááteeek A to velmi krátkej pátek Musim jít dříti abysem to všecko stihla. Sem maličko nervozní z cesty, páč jsem navigaci zapůjčila našim na dofču a zjišťuju že jsem bez ní dosti bezradná... Potřebuju dojet jenom za Plzeň, jednoduchá cesta, ale stejnak mi ta paní upovídaná chybí už teď. Nevim jaxem dřív mohla jezdit bez ní někam dál, jenom podle mapy
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 07:22
- Nahlásit
Gerdy vyprávění mě jednou zabijou, jestli se teda nezabije dřív sama v rámci kolektivně spáchané sebevraždy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 07:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ránko
Dnes je co? Pááááteeek
mení
ale dneska po práci jedeme na coursing, byla jsem domluvená s kámoškou, že tam pojedeme spolu, ale včera mi psala, že musí do práce, tak jsem se bála, že neseženeme odvoz, nakonec nás poveze leopardka, snad mi děcka v kufru nesežere
Jinak včera jsem nebyla s tou kámoškou ze Slovenska, zdrželi se u chovatelky, tak jsem si šla koupit kopačky
bonc
ale stejnak mi ta paní upovídaná chybí už teď
to dáš i bez paní navigacové
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 08:47
- Nahlásit
bonc
paní, prosím tě, měl by tam být ten polák co vyhrál Lefy a co jsem mu slíbila přivézt ceny na Stezku. Ale já to prostě nestihnu, to už je jasný. Prosím, najdi ho a vyřiď mu, že mu to po někom pošlu na Brennu.
Hancaw
tak poď
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 08:50
- Nahlásit
ciao dementos
konecne mam heslo a muzu vas pozdravit ze slunne italie. Je tu stale krasne. Dneska jedem na trhy a pak s krasnejma namornikama na plachetnici mozna vam sem odpo hodim fotesky. Tak zatim papa
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 09:18
- Nahlásit
Zdravím Alexu posílám pozdrav ze sluncem zalité České republiky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 09:53
- Nahlásit
Nazdar játra
Alexa
zdravíme ytalku opálenou, koukej dovalit fotečky, bo tě budu pomlouvat kde se dá
laguna
posílám pozdrav ze sluncem zalité České republiky
myslíš, že jí to zkazí dovolenou jo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:13 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Biluška
hele ty játro, lefy ti v žádný kategorii nevyhrál žádnej polák
tak úpa nevim co komu mam POLSKY vysvětlovat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:17
- Nahlásit
Alexa
zdravíme ytalku opálenou, koukej dovalit fotečky, bo tě budu pomlouvat kde se dá
no a až je dovalíš tak tě pomluví stejně, páč bude bílá závistí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:24
- Nahlásit
bonc
no a až je dovalíš tak tě pomluví stejně, páč bude bílá závistí
šiš, tak se smiřte konečně s tím, že pomluvama žiju
bude bílá
Ale tohle se mi líbí asi tě dnes nepomluvím, vyjímečně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:48
- Nahlásit
čus delfínííí,proč se jako zatáhlo????????????????????????
Eldoguero
, že pomluvama žiju
že vás ale je ))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:07
- Nahlásit
davidkova renata
že vás ale je))))))))))))))))
máme velkej klub blbý je, že v něm jdeme jeden proti druhýmu, takže je to v podstatě dost kontraproduktivní, i když se tváříme, že jsme kámošky, essi mi rozumíš
ale to je prostě TNCVS
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:09
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/277411-deti-utyraly-ho luba-ktereho-vyhraly-v-tombole-mrtvolku-splachly-d o-zachodu.html
neříkám, že miluju holuby, ale toto je děs, fakani zkurvení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:20
- Nahlásit
bonc
hele ty játro, lefy ti v žádný kategorii nevyhrál žádnej polák
tak byl asi druhej. Prostě nějakej umístěnej byl. Jmenuje se Artur a uš nevím jak dál. Moror, nebo tak nějak. Běhal s espéčkama. A umí česky
Vůbec ty bláho, já se snad radši seberu a dneska tam dojedu, beztak potřebuju mluvit s Bouďou a se Zuzkou Fialovou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:23
- Nahlásit
Monty
kriminalisty při vyšetřování případu překvapilo, že děti týrání živé bytosti popisovaly jako „normální“.
co k tomu říct ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:25
- Nahlásit
kriminalisty při vyšetřování případu překvapilo, že děti týrání živé bytosti popisovaly jako „normální
todle je přesná ukázka totiž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lidskej mrdkám to už připadá normální kde to sme,v jaký zkurvený rodině ty sráči vyrůstaj,co maj za vyp*čený rodiče atd!!!!!!!!!!!je fuk,že to byl holub ,bejt to štěně ,je to stejně "normální"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
v jaký zkurvený rodině ty sráči vyrůstaj,co maj za vyp*čený rodiče atd!!!!!!!!!!!
Nechápu to, fakt ne, mě třeba nepřijde normální ani trhat mouchám křídla, essi to někdy udělá Viktor, přetrhnu ji jako uzenku
Ti parchanti nemají žádnou úctu k životu, ale nemyslím, že je to jen výchvou, podle mě je to i dobou jako takovou a klasickejma kecama typu "vždyť je to JEN holub ... myš ... kotě ... pes ... dítě ..." to je naprosto šumák v zásadě.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:33
- Nahlásit
Eldoguero
davidkova renata
já bych ty fakany taky flákla o zeď - ču.áci!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:41
- Nahlásit
Monty
já bych ty fakany taky flákla o zeď - ču.áci!!!!
Zajímá mě pokračování, jestli to zveřejní, teda jestli je potrestají, je jim 16 do pr ... tak by snad měli ne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:01
- Nahlásit
Eldoguero
teda jestli je potrestají, je jim 16 do pr ... tak by snad měli ne
jo dostanou dvojku z chování a následně si půjdou rodiče stěžovat na krajský úřad, že ředitel je na jejich ňuňánky bekanej
Ježiš, bych střílela u zdi takový fracky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:08
- Nahlásit
Biluška
jo dostanou dvojku z chování a následně si půjdou rodiče stěžovat na krajský úřad, že ředitel je na jejich ňuňánky bekanej
To já právě doufám, že aspoň jednou se toho někdo chytí a ty srá... potrestá, i když vím, jak vypadá realita ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:14
- Nahlásit
Eldoguero
To já právě doufám, že aspoň jednou se toho někdo chytí a ty srá... potrestá, i když vím, jak vypadá realita ...
ani prd se jim nestane Možná to chvilku bude vypadat jakože by něco mohlo, ale potom někdo nahoře rozhodne (pochopitelně po intervenci rodičů), že jim přece v šestnácti kvůli takové klukovině nezkazí život podmínkou zapsanou v tr.rejstříku. Poplácají se po ramenou, řeknou "no tak taky sme dělali klukoviny, že jo soudruhu, v jejich věku...." a pak hezky počkáme až nám mládež doroste a místo holubů začne přepadávat stařenky v parku, nebo brát malým děckám prachy na autobus
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:24
- Nahlásit
Biluška
Jmenuje se Artur a uš nevím jak dál. Moror
No tak to se doval vokamžitě hnedle, páč s cenama pro Moronovce nechci už nic mít ani z dálky. Ceny ze Šlapanic jsem jim vozila na každej trek, měli jich jak nasráno za druhý midový místo, voba, a víš kdy se zdařila předáfka??? Na Šeráku! A česky teda neumí ani vomylem A ani neběhaj (ani vona ani von) s evropanama, maj malý vořechy........si si jistá že to nebyl úplně někdo jinej?
Co máš s Fialovou? Jí neznam, ale má dvě musterlandský holky, tak je mi sympatická
A Bára na Máchovi asi nebé, na Tlapku se asi nedogestíš ty viď, takže esli s ní máš ňáký techtle mechtle tak vopravdu doval
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:29
- Nahlásit
kurvy jedny zasraný!!!! Taky bych s nima práskla proti zdi a gdyby se to rodičům nelíbilo tak se jich zeptala co maj za problém, dyk je to normální!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:29
- Nahlásit
Biluška
brát malým děckám prachy na autobus
na tohle třeba už najeli, jen se o tom neví
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:34
- Nahlásit
davidkova renatačus delfínííí,proč se jako zatáhlo??Co my mé studené ploutfe sou eště pod peřinou,ale nebohá Alexa možná trpí ted při ůtoku těchto milejch žvířátek http://zpravy.idnes.cz/americke-armade-pry-uprchli -delfini-zabijaci-fm8-/zahranicni.aspx?c=A050926_1 23536_zahranicni_miz
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:52
- Nahlásit
danajasa
šiš, chudák alexa takovej hodnej čék to byl ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 13:01
- Nahlásit
bonc
A česky teda neumí ani vomylem A ani neběhaj (ani vona ani von) s evropanama, maj malý vořechy........si si jistá že to nebyl úplně někdo jinej?
Kuciš. Byla jsem si jistá, ale včil si mě dost znejistěla
Co máš s Fialovou? Jí neznam, ale má dvě musterlandský holky, tak je mi sympatická
A Bára na Máchovi asi nebé, na Tlapku se asi nedogestíš ty viď, takže esli s ní máš ňáký techtle mechtle tak vopravdu doval
Pracovní věci. Bára na Máchovi určitě nebé, sme se o tom bavili. Naposled jedou Stezku. Tlapku striktně odmítám, sem onehdá jela přes Krkonoše autem a viděla jsem ty hrozné kopce Sem z toho měla eště týden noční můry. Gdybych to musela jít tak určitě umřu. Dost na tom, že umřu na Máchovi
Uvažuju, že přijedu, ale nevychází mi to časově. Nějak to nestíhám. Já teda nejsem ve skluzu, ale předbíhá se mi kalendář. Podle stavu mé hotové práce je pondělí dopoledne
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 13:18
- Nahlásit
já frčim, se mějte blaze, čus bus (a hoďte za mě Alexe do moře věnec, bude mít heskou smrt, delfíni jí vyserou do moře a tam se jako plankton bé houpat ve vlnkách na věky věkůch, než jí sežere někdo další)
|