| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 15:47 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
pawLINkaVčera jsme venčili psíky na místě, kde někdo ukradl cestu. Slyšeli jste, že by někdo ukradl cestu? To máme možná jenom tady v Hulíně.
A víte, co je nejlepší? Že jsem šla tehdy okolo, když tu cestu bagrovali. ))))) Ale jak jsem mohla tušit, že tu cestu někdo prostě krade? Normálně tam byl bagr a liazka a bylo to za bílého dne.
nemam slov
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 16:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
zduř blázni staří
sem se dneska mocinky pobavila na cvičáku, až sem se za břicho popadala
trochu mi to teda kazil fík, páč prudí s ňákejma zkouškama
pawLINka
kde někdo ukradl cestu.
cooooo?????? jako fakt???? no tywoe
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 16:59
- Nahlásit
Alexa
cooooo?????? jako fakt???? no tywoe
No fakt. Bylo to i v novinách.
Byla to panelová cesta, tak se někomu asi hodila, no.
Se tak asi někdo jednoho dne ráno probudil a řekl si: "Půjdu ukrást cestu."
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 17:24
- Nahlásit
Alexa
sem se dneska mocinky pobavila na cvičáku, až sem se za břicho popadala
dělej povidej a přeháněj!
páč prudí s ňákejma zkouškama
ten novej??? nějakej drzej né?
pawLINka
Slyšeli jste, že by někdo ukradl cestu? To máme možná jenom tady v Hulíně.
A víte, co je nejlepší? Že jsem šla tehdy okolo, když tu cestu bagrovali. ))))) Ale jak jsem mohla tušit, že tu cestu někdo prostě krade? Normálně tam byl bagr a liazka a bylo to za bílého dne
cože?????
jak jako ukrad cestu?? .-)))))))))))))))))))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 17:33
- Nahlásit
pawLINka
Dneska se krade fšecko . Určitě ji vyvezli do sběru, to se tak dělává
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:03
- Nahlásit
děckááááááá jak jste se měly???? my naprosto nejúžasněji, rodinné setkání dopadlo více než báječně byli jsme i u chovatelky doma, viděla jsem miminka a nebyla žádná šarvátka
12 westíků v jednom bytě, asi se z toho budu léčit hodně dlouho
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:11
- Nahlásit
Kdo zapnul tu kosu??Já mám jako spát ve stanu?Mám malý stan mě na nohy táhne snad ze všech stran,max musím sehnat nákýho Stana abych mohla napsat"Maminko spím pod stanem,Stano je dobrý chlapec
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:25
- Nahlásit
Čus bus!
Takže aby bylo všem jasno. Každé zvíře, které se mi dostane do rukou musí cvičit. Zde Pačík vypracovává svou první stopu. Je dost nadaný, přdpokládám, že na podzim dá FPr 1. Takže si budu honit triko i na kočce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:51
- Nahlásit
a tady fotky z rodinného setkání
krmení dravé zvěře
babička (Berdie) s vnučkou (Faith)
maminka (Berdie) s dceruškou (Soph)
fotky od manžela od chovatelky
Seru vám dnes na limity bylo to naše první rodinné setkání a westíků bylo sedm
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:53
- Nahlásit
ketty
paní,dítko máte hezký,je to hezký malinkatý a kynologický
davidkova renata
ty fota co jsou fc jsou fakt pěkný,já si fakt myslela že to na tácku je živej malej hafan
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:14
- Nahlásit
Baicona podzim dá FPr 1.No tak to máš v pacce,ale nevím esli ti povolej kočku na trek,víč co mohla bys ji používat na višší stromy místo navijáku
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:40
- Nahlásit
Dobry vecer fsem, tady je zas bilo ...ale fotky hezky, Monty
Vedle se nedostanu, tak podavam info tu
Tak jsem dnes nezabloudila, ale zas jsme se v jednom behu diskly, asi toho psa vyhodim nebo zmlatim. Takze mame jen jednu medaili za 2.misto.
Uvidime, jak dopadnem pristi vikend.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:49
- Nahlásit
Baico
to je super stopar, to bys s nim taky mohla jit na tu zkousku ztratil/nasel
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:55
- Nahlásit
Venta
to bys s nim taky mohla jit na tu zkousku ztratil/nasel
Samozřejmě,poskládám s ním všechno, co půjde Jestli ségra pojede na tu stáž do Austrálie, tak ho tady budu mít dost dlouho dobu, tak bude čas na trénink. Sna dáme i to přivolání. Ale na to mu kdyžtak dám elektryku
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 22:05
- Nahlásit
Baico
Sna dáme i to přivolání. Ale na to mu kdyžtak dám elektryku
tu mu dej kazdopadne, ale kdyztak muzes skladat lovecky zkousky, tam to privolani tolik neresej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 22:50
- Nahlásit
Venta
Takze mame jen jednu medaili za 2.misto.
oooo velkogratulace pani vento nejedeš příští tejden na cacioba?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 07:15
- Nahlásit
bré ránko, co budete dnes dělat? My asi půjdeme po obědě venčit s makrelou a makrelopsem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 07:41
- Nahlásit
Montybré ránko, co budete dnes dělat?Orient vyhlíží vzácnou delegaci Eldorádů transparenty tiž visí lidé se řadí kol chodníku a pochodová kapela se chystá na náměstí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 07:41
- Nahlásit
Zdar, my jdeme zase na psí dny, budou tam lidi, který chci vidět a včera nebyli. Třá Kinta, která o takový velkoakci vůbec nic nevěděla... což je možná dobře, neboť včera tam bylo asi 30lidí Ne, dělám si legraci, ale přeci jen celodenní déšť na účasti moc nepřidal...
No, každopádně tam bude slečna, co mě posílá vzorky ze Slovenska, tak se musím stavit ještě pro nějakou bonboniéru a ve zveráku pro dobroty pro jejího pejska. Vždycky jí to posílám a teď ušetřím 200,- za to šílený poštovný.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 08:37
- Nahlásit
Zdaréc!
JO! My jdeme na velkoakci, pod patronát si nás bere Maky a Trix
Nic, jdu péci kuře, abychom mohly vyrazit na čas.
Mějte se krááásně při neděli!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 10:38
- Nahlásit
Bré deň. Právě jsem byla venku čistit bazén a tak si rozjímám a do toho ticha se ozývá: Kurva! Kurrrva! Kurva! Kurva!!! ...
Náš žako odposlouchal na dvoře nové slovo od mého muše - když pracuje, tak občas nadává.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 11:01
- Nahlásit
dobré ranko povadlé kopretinky
bohužel musim jít lepit polystyren na strop už aby ta koupelka byla hotová, děsně se to táhne a už mě to neba
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 11:10
- Nahlásit
twe tady je za s boooží dopuštění ,bílí knírači přesáhli povolenej limit!! ,kočky tu stopujou a tak vůbec
brezen2008
ty fota co jsou fc jsou fakt pěkný,já si fakt myslela že to na tácku je živej malej hafan
jako myslíš že nána fakt sežrala živýho psa jo?? tak vod toho sou tu jiný experti co maj takový čokle ,my to naštěstí nejsme
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 11:54
- Nahlásit
Ahoooj bláááázni,
tak co kdo z vás už je letadlo?
My se teda hlásime z domácí chýše a po obranách ;)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 12:19
- Nahlásit
Nazdar blázni, měli sme fčéra mocinky pěkný voslavování, skoro eště furt nemám hlad. Maryje pak spala na balgoně a ráno jí probudil nějakej venčič, pročež ho seřvala, což mě strašně dramaticky vzbudilo, zbila sem jí dvěstěkrát a zase sme spali jako slušný lidi až skoro do předchvílí. Dnes budu čumět na filmy a půjdu reklamovat tu matrac do jysku. A pak si pojedu do číba pro nějakou moc dobrou silnou kááávu A taky myslim, že se blíží angína, trošku už mě pobolívá v krku, držet palce, ať to aspoň jednou v životě vyjde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 12:49
- Nahlásit
Gerda
a půjdu reklamovat tu matrac do jysku.
Tys koupila f jysku cokoliv dražšího než květináč? O bóže Proč ses napřed nezeptala? Bysem ti řekla, ať se jim vyhneš obloukem No ale reklamují celkem bez problémů naštěstí. Vem si zpátky prachy, nechtěj novou matraci bo bude taky vadná.
A pak si pojedu do číba pro nějakou moc dobrou silnou kááávu
Brazilskou?
A taky myslim, že se blíží angína, trošku už mě pobolívá v krku, držet palce, ať to aspoň jednou v životě vyjde.
To bude jenom mononukleoza
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 12:58
- Nahlásit
Biluška
Tys koupila f jysku cokoliv dražšího než květináč?
no koupila sem si tam matraci nafukovací...do stanu...co se mi vypustila...možná jí teda vrátim a koupim si jí v tesku?
Brazilskou?
a víš, že asi jo? .-))) Někde za Kotvou v praze je obchodek Vzpomínky na Arfiku nebo něco takovýho, prodávaj tam strašně moc velice různejch druhůch káf, krásně černý, voňavý, úplně sem fetila jen ty sáčky s kávou namletou, vůně jako blázen starý.
To bude jenom mononukleoza
u monči bolí v krku? Renonc ňákej, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
GerdaTo bude jenom mononukleoza
u monči bolí v krku? Renonc ňákej, ne?
tak třá máš stereonukleozu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 13:02
- Nahlásit
Crysa
dementitýdu )))) a ty jí máš taky ))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 13:04
- Nahlásit
Gerdadementitýdu )))) a ty jí máš taky ))))))
tus chytla tady, sem ti před první náfštěvou tady zapomněla říc, že je to sylně ynfekční
Jdu zas ležet. Už mě dávaj kůloš séroš.
|